מילאן 2015/16 :: עוד עונה באמצע הטבלה?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Alta Tensione, ‏1/8/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. eran.m Member

הברז של סילביו נסגר לאחר קיץ 2002 ( 26 = 13 * 2 ) 26 חלוני העברות של כל מיני שחקנים גמורים או דפוקים שלא שווים את ה 20-25 ששפכו עליהם ( עד שהוציאו קצת ) , אומנם היו כמה הבלחות אבל הן נבלעות בתוך כל התקופה הזו...

נגיד שמאז חלון העברות של חורף 2003 עד חלון העברות של חורף 2009 לא היה כלכך צורך בו כי היתה את מילאן הגדולה של אנצ'לוטי ( עדין הגיעו כמה שחקנים טובים להשלים את הפאזל , אבל לא רק ) ...

מאז חלון העברות של קיץ 2009 אלו בעיקר 13 ( אולי השנה זה קצת שונה בגלל התאילנדי , אבל זה לא מה שייחלתי לו ) חלוני העברות של סיפורים של ברלוסקוני , גליאני וכל מיני גרועים...

ליאור , אתה אומר שצריך להמתין לחלון העברות ה 36 כדי להתחיל להתבכיין ?!

נערך לאחרונה ב: ‏29/8/15
  2. yonmu Member

אמנם ניצחון, אבל הרבה מאוד בעיות התגלו במשחק הזה.
    ההגנה עדיין לא יציבה בכלל, אבל אפשר לקוות שהיא תתייצב עם הזמן ושיפור התיאום בין השחקנים. אנטונלי מפתיע לטובה, כשלעומתו ההתקדמות של דה שיליו נעצרה (אני בכלל לא בטוח שהוא עדיף על אבאטה).

הבעיה העיקרית היא בקישור. בין דה יונג לצמד חלוצים צריך כמה שחקנים יצירתיים, וכרגע אין לנו כאלה.
    אפשרות אחת היא לוותר על דה יונג ובנוסף לכמה שינויים פרסונליים (נניח הרכב של קוצ'קה-ברטולאצ'י-בונאונטורה-הונדה) לקוות לקישור שיצליח להניע כדור וליצור מצבים. הבעיה העיקרית היא שההגנה מספיק פגיעה גם עם דה יונג (שגם הוא עצמו במגמת דעיכה) ככה שהויתור עליו עשוי להיות קריטי.
    האפשרות העדיפה לדעתי היא ויתור על אחד החלוצים. אמנם הם 2 מהשחקנים הטובים יותר שלנו בקבוצה, אבל כל עוד אין קישור חזק מאחוריהם זה סתם בזבוז. עם קישור כמו דהיונג-ברטולאצ'י-בונאונטורה-הונדה-מנז(\סוסו) באקה יוכל להגיע להרבה יותר מצבים (עם אדריאנו לרוטציה ובאלוטלי כגיבוי אפשר לסגור את העמדה בצורה מרשימה).

3. VAR Member

יש אנשים שיתנו עוד צ'אנס להיא שהזדיינה מהצד, יש כאלה שיאבדו בה אמון כבר אחרי פעם אחת ויש אנשים שכל כך מפחדים משינויים, שההיא כבר מזמן הבינה שמדובר ביחסים פתוחים לכל דבר.

ואם נצא רגע מהנטייה הטבעית והמובנת שלנו להתבכיין אני חייב לומר משהו על הקיץ הזה. בוא נגיד שאם לא ההשאלה של מריו באלוטלי הייתי בולע רוק ומגדיר את זה כקיץ חיובי, בלי קשר לתוצאה היום (שיחקנו זוועה ולא הגיעה לנו אפילו נקודה למען האמת). ב80 מיליון יורו כיום אתה יכול להביא או שני כוכבים (מעט מידי לקבוצה שפרט לשוער, שגם הוא לא ממש בטופ, לא היה בה אפילו שחקן WC אחד) ואתה יכול להביא שורה של רול פליירס בשנות ה20 המוקדמות לחייהם ולקוות שייצא מזה משהו סביר בעתיד (רומאניולי למרות המשחק הגרוע הקודם וברטולאצ'י למרות המשחק הגרוע היום עונים להגדרה, ובלי קשר אני בעד לתת זמן. שיקבלו 10% מהקרדיט שקיבלו כל מיני בינוניים לאורך השנים, זה לגמרי יספיק). הבעיה היחידה שלי עם מה שקרה בקיץ הזה (אם נתעלם רגע מהאובססיה שלי לבאלוטלי) היא התחמנות והשקרים. הדיבורים על זלאטן איברהימוביץ' כשבפועל לא מוכנים להשקיע אפילו סכום זניח כדי להביא אותו. אני מעדיף לבוא קטן ולצאת גדול מאשר להפוך את עצמי בכל קיץ לבדיחה יותר ויותר גדולה.

eran.m אוהב/ת את זה.
  4. Yiftach Member

מישהו יכול לספר לי קצת על מה יקרה או ויטסל יגיע? האם זה הקשר שחסר למילאן ?
    אני מבין שאין סיכוי שיגיע קשר התקפי ועדיין בונים על הבדיחות הונדה\סוסו , אבל לפחות ויטסל יאזן את המרכז שדה?

אגב, מכל המשחקים שראיתי, ברטולאצ'י בינוני מינוס, פישול או לתת לו זמן?

5. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

תשחקו עם ברטו מאחורי החלוצים ותרוויחו מספרים כמו בג׳נואה. כרגע נראה שהוא נדפק מכך שאין למילאן שחקני קישור עם ניסיון כושל להפוך אותו לאחד כזה.

6. Yiftach Member

חשבתי שהוא קשר אמצע, והשם שלו בכלל לא עלה בעניין התפקיד הזה, אבל אשמח לנסות :)

7. Yiftach Member

אז המקסימום שיכול לקרות עד שלישי הוא ויטסל ופרוטי למילאן, נוצ'רינו\מאורי לגנואה או משהו בסגנון:
    Milan hold Genoa and Zenit summits | Football Italia

אני לא מבין, פרוטי שחקן אגף בעקרון, שוב אנחנו סובלים מהאי אונות של גליאני לעשות עסקאות נכונות אלא במקום הוא עושה מה שנוח לו וזה לעבוד מול גנואה.

הוא עלוב, שיתפטר כבר.

8. Alta Tensione Member

הוא יכול גם לשחק מתחת לחולצים במערך שלנו. "עסקאות נכונות" = מה שאתם חושבים שהוא נכון, כן? כאילו אם ישנה החלטה שהוא לא מסכים אתכם אז אין לו שכל. מה אני אגיד לך, מרתק ומעלה מאוד את רמת הדיון כאן.

פרוטי שחקן מנוסה שמגיע אחרי עונה טובה ומנגד ילך סוסו שאתמול ראינו שעוד צריך להשתפשף. בלי שאנחנו מוציאים שקל מהכיס. בהחלט נורא ואיום, אני תכף מביא ממחטות כדי לקחת חלק בנאי והבכי.

@Heroball החוזה של זלאטן מוכן כבר בערך מיוני. הבעיה היא שפסג' רוצה פיצוי של משהו כמו 15 מיליון יורו. ביחד עם עלות החוזה שלו זה דבר שלא מוכנים\יכולים לעמוד בו. אבל בסדר, אם אפשר לעוות את המציאות כדי שהיא תתאים לתזה שלך אז למה לא, המשך כך.

לגבי המשחק אתמול. היה שיפור מסוים במחצית השניה כשג'אק נכנס. אבל זה לא משנה את העובדה שזו היה משחק שבו אנחנו יוצאים עם לא מעט חומר למחשבה. אדריאנו עושה רושם של חלוץ מאוד אינטלגנטי. ברטולאצ'י מנגד עושה רושם של מה זה פלופ. באקה לא צריך לעשות שום רושם, הוא תותח והוא מראה את זה בערך מהדקה הראשונה ששיחק כאן בלי צורך בהתאקלמות ובולשיט אחר.

9. yonmu Member

ובכל זאת, אם אין זלטאן חייבים שחקן דומיננטי בקישור (וגם אם יש זלטאן - מומלץ).
    לא פרוטי ולא קוצ'קה הולכים לתת את זה, ובונאונטורה (שאני מאוד אוהב) לא טוב מספיק כדי לבנות עליו.
    בשורה התחתונה - כרגע כמעט ואין שום דבר בין דה יונג לבין באקה ואדריאנו, וההנהלה מתעסקת בעוד כמות במקום הבדל איכותי.

10. VAR Member

וואלה חוצפנים השייחים האלה. איך הם מעזים לא לתת לנו את הכוכב הכי גדול שלהם בחינם? דחוף תלונה לפיפ"א, בדוק יש פה עבירה על חוקי ההעברות. ממתי צריך לסגור עסקה מול הקבוצה לפני שסוגרים חוזה עם שחקן שנמצא תחת חוזה? הזוי הקטע הזה.

11. Yiftach Member

אחלה,
    חשבתי לכתוב משהו בסגנון כמו שלך אבל אני כבר לא ילד, אז התאפקתי
    ברצינות אבל, כן, גליאני טועה וזו לא רק הדעה שלי, עובדתית הוא לא עובד נכון בחלון הזה ועושה מהלכים שמיטיבים עם הקריירה שלו, או ליתר דיוק חרחורים אחרונים בקריירה שלו.
    להביא את פרוטי, שחקן כנף כמו למשל אלשע שכבר שוחרר כי הוא לא מתאים למערך, זה חובבנות, יש סיכוי קלוש שאני, יפתח צודק, והוא טועה, יש סיכוי שלא, אבל זה מה שנחמד בפורום כזה, שיש לי זכות לכתוב משהו כזה (לא כזה מופרח אגב..) ולא לקבל תגובה שאומרת שאני ״מוריד את רמת הדיון״
    אתה מוזמן לא להגיב למה שאני כותב, אני אמשיך להתייחס לשלך בכבוד..

12. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

יצא לי לראות הרבה את ג׳נואה בעונה שעברה. כל הבולשיט על ״לאציו הקבוצה בכושר הטוב באיטליה" היה - בולשיט.
    הקטע הוא שפרוטי כמעט ולא שותף למסיבה וגם במשחקים בהם כבש או בישל הראה חולשה מובהקת שמצדיקה את ה 0 ביקוש שיש לו בקיץ הנוכחי. הוא לא מתאים לקבוצה שרוצה לחזור לאירופה. הוא כן יותר טוב מסוסו, אבל ממתי זה המדד שלכם ועוד בקיץ בו מורידים יותר מ100 מיליון?

13. EO11 בפה אליל היכל התהילה

פרוטי הרבה יותר מגוון ואיכותי מאל שעראווי שהוא שחקן של תרגיל אחד וחצי עונה חזק. הוא לא מה שמילאן צריכה, אבל הוא חיזוק טוב.

14. Milanista3 Member

הימורים- איך הסתיים היום?
    1.וויטסל
    2.סוריאנו
    3. וויטסל +סוריאנו
    4. קולפו מפתיע שגליאני ישלוף מהשרוול
    5. החזרת בונרה והארכת החוזה לזקארדו

לא רוצה לפתוח פה , אבל יש לי הרגשה שאופצייה 3. נחכה ונראה.

15. Yiftach Member

אני גם רוצה לקוות שאופציה 3 , אפילו מתפלל, אבל אם להיות ריאלי אני חושב שרק ויטסל יגיע.

מצב נושא:
הנושא נעול.