מילאן 2015/16 :: עוד עונה באמצע הטבלה?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Alta Tensione, ‏1/8/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. yonmu Member

השטויות שבאלוטלי עשה לא מורידות מהפוטנציאל והכשרון שלו.
    זה שעם הגישה שלו אין סיכוי שהוא יממש את הפוטנציאל זה דבר אחד, אבל זה שהפוטנציאל קיים זה דבר אחר.

חוץ מהפן המשמעתי מחוץ למגרש (שנניח והוא התבגר ויעמוד בו), החשש העיקרי שלי הוא מהפן המשמעתי שעל המגרש. מול פיורנטינה ראינו את באקה ואדריאנו מתרוצצים ללא הפסקה כדי ללחוץ את ההגנה (ומצליחים בכמה מקרים). אני לא מצליח לדמיין את באלוטלי מתנהג ככה, וזה יפגע בכל הקבוצה.

כל עוד יש את באקה ואדריאנו (שלא לדבר על שאר שחקני ההתקפה שלא ברור המעמד והעמדה שלהם - צ'רצ'י, מאטרי, סוסו, ניאנג) זה לא הימור נוראי מדי. סתם אמירה שלילית על אופי המועדון.

2. Raulito Madridista

הפנטזייה הייתה שזלאטן יסגור למילאן מארקטו טוב, ובסוף באלוטלי, אתה מבין את הפער בין הרצוי למצוי? אני מניח שאם באלוטלי מגיע זה ע"ח שחקן התקפה אחד שמעמדו בקבוצה בסימן שאלה. שוב, יש לנו חילוקי דעות לגבי מידת הפוטנציאל של באלוטלי וגם הכישרון שלו. הוא פעם ב-10 משחקים משחרר פצצה לחיבור מ-30 מטר, אחלה, שאר הזמן הוא משחק בהליכה. אגב, אחת הדרכים של מילאן לחזור לטופ היא לנקות את התדמית, לפחות לדעתי, זו לא קבוצה שיוצאים בה לפנסייה, עברו הימים שמילאן מנקה את החרא מהרחוב. האמון בבאלוטלי מחזיר אותה צעד אחד אחורה. תדמית זה גם דבר חשוב. אני נותן לבאלוטלי גג חודש עד שהוא עושה בעיות. את המשפט של איינשטיין אתה בטח מכיר

3. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

קוצ'קה. פאקינג קוצ'קה. יוראאאאאאאאאאי קוצ'קה.

אינעל אמא שלכם הזונה אמן תקבלו שחפת. איך מזלאטן/ויטסל גמרנו עם באלוטלי/קוצ'קה? אם אין כסף, כפי שמסתמן, אז למה לזרוק 20 מיליון על אנדראה ברטולאצ'י?

אין לי כוח לזה יותר. די. זאת החתמה שגומרת אותי. אין לי כוח נפשי להתעסק עם המועדון הזה יותר. לא אכפת לי. מספיק. אני 100% פאקרס עד שמילאן תתפרק ותוקם מחדש. צ'או. I'M OUT.

4. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מדווחים גם שמילאן הודיעה לסמפדוריה שהיא יורדת מסוריאנו. אלא אם כן יקרה משהו ממש לא צפוי, זה אקורד סיום עלוב למרקאטו שהתחיל טוב.

5. Yiftach Member

מבאס, זה שחקן מרכז טבלה ואשכרה גליאני עושה מאיתנו צחוק, אני מאוד מקווה שזו עונתו האחרונה ושלפחות יביא איזה ״מתנה״ בסוף החלון, הרי ממה שזה נראה כרגע הסגל פשוט לא מאוזן ההגנה סבירה וההתקפה מסקרנת, אבל אלא אם אנחנן מכבי יפו אני לא מצפה מרומניולי לבעוט כל כדור לשמיים ולקוות שבאקה יעשה מזה משהו, אם המצב ישאר כמו שהוא, אנחנו הולכים לקבל בראש מיובה נאפולי רומא ובטח שבטח מאינטר שעושה רכש מרשים ומכוונת גבוה.

6. Roma מנהלים

מהפכת הקישור של מילאן:
    Kondogbia
    Kondogbi
    Kondogb
    Kondog
    Kondo
    Kon
    Ko
    K
    Ku
    Kuc
    Kuck
    Kucka

7. Enzo Maresca Member

לא מבין מה אתה רוצה. קוצ'קה הBAD ASS בא בול לסיניסה הBAD ASS. גם באלוטלי הסופר דופר BAD ASS מתאים לתלכיד הBAD ASSES שנוצר אצלכם. תהיה BAD ASS של עונה!

#גליאנימלך איבד את זה ממזמן. כל עוד ברלוסקוני הרומנטיקן ממשיך לשמור לו אמונים אתם בצרה צרורה. ועדיין, HAVING SAID THAT, יש לי תחושה שמיכאילוביץ' כן יגרום לכם להראות כמו קבוצת כדורגל העונה.

8. Yiftach Member

זה ענק, אפשר להעביר הלאה?

9. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

בעיניי הוא יותר טוב מכל הזבל שמילאן אספה בשנים האחרונות, מגיע בסכום קטן ולא חייב לתפוס מקום של כוכב אם ישנה נכונות להביא אחד כזה. לא רואה שום קשר בינו לבין ויטסל. מילאן הייתה צריכה יותר מקשר אחד. עכשיו היא צריכה רק אחד.

הקולפו בדרך.

10. Milanista3 Member

חחח הקולפו בדרך. לאוהדי מילאן כבר נמאס כל קיץ לאכול את החרא הזה . תעירו אותנו שייגמר החלון ונחתים את סוריאנו ,נסיים 10 וחוזר חלילה.

11. EO11 בפה אליל היכל התהילה

להיות יותר טוב ממונטארי זה לא חוכמה. החוכמה זה להביא רכש שישדרג אותך, ובמובן הזה קוצקה זה נפילה.

12. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם מפולי, מונטוליביה, אסיין, ובעצם מי לא. זו העברת לואו קוסט ותוספת טובה לסגל שהייתי מקבל בשמחה גם ברומא. השידרוג אמור להגיע מה90 מ' יורו שהושקעו מתחילת הקיץ. לא הגיע? קוצ'קה הוא לא הכתובת לבכיינות.

Alta Tensione אוהב/ת את זה.
  13. Alta Tensione Member

מפתיע שדווקא יותם שידוע בפאסון ובתגובות עם איפוק ובגרות מאבד את זה כמו אחרון הבכיינים כאן בגלל החתמה של שחקן גיבוי שמגיע בטח במקום איזה מונטוליבו או מאורי שיעזבו\יושאלו. כנראה שהבכייניזם מדבק.

דעתי? לא מאמין שברלוסקוני ייתן לזה להיות הפינאלה של המרקאטו ואני אמשיך לחכות לסופו ולשלב מתקדם של העונה ממחזור ראשון כושל באחד המגרשים הקשים באיטליה (בו גם נדפקנו ל ידי השופט שלא נשכח, אבל בטח גם בעיוורון של ואלרי אשמים גליאני ובאלוטלי) כדי להסיק מסקנות חותכות. בנתיים התחושות שלי לא כאלה טובות אם נאמר את האמת, אבל זה באמת שווה כקליפת השום ובטח לא מצדיק בכייניזם שמתפרס כבר על פני 4 עמודים.

14. yonmu Member

ההאשמה היא לא על קוצ'קה ספציפית. האשמה היא שחשבנו שנקבל קשר טופ קלאס בנוסף לברטולאצ'י (שעם כל הכבוד - הוא עדין בעיקר פוטנציאל), ובסופו של דבר קיבלנו עוד קשר שהתקווה היא לקבל קשר טופ קלאס לצידו. ככה זה תמיד עובד פה - מגיעים שחקנים בינוניים, אנחנו משכנעים את עצמנו שהם יהיו שחקני גיבוי-רוטציה, ואז מגיעים עוד שחקנים בינוניים.

כולנו היינו משוכנעים שיגיע עוד קשר וחלוץ והחלון ייסגר (מלבד העזבות). הגיעו קשר וחלוץ ברמה הרבה פחות גבוהה משציפינו. להניח שיבואו עוד (בין אם קשר או חלוץ) זאת אופטימיות לא ריאלית.

15. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

מאיפה הוא עבר אליכם?

מצב נושא:
הנושא נעול.