מילאן 2014/15:: זהירות, כאן עושים חלטורות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י שי, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Bon Argumentum Ad Hóminem

כמו בכל דבר בעולם היום: תלוי בסינים.

2. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

3. Alta Tensione Member

תלוי בהתנהלות, אין מה לטחון מים יותר מדי. באותה מידה שהסינים יכולים להצליח הם גם יכולים להתברר ככישלון. גם ההנהלה הישנה יכולה להסיק מסקנות ולתקן טעויות (או שלא). נצטרך התנהלות טובה יותר, לא משנה מאיזה כיוון זה יגיע.

4. yonmu Member

בעלים חדשים, אצטדיון חדש, (אולי) מאמן חדש, פחות כמות ויותר איכות בסגל...
    חבל שאין שום דבר שאפשר באמת לסמוך עליו. לא מאמן, לא כוכב, לא קפטן, לא כסף. הכל בסימן שאלה.

5. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

אז מי יהיה הרוכש החדש? מר בי או ממשלת סין?

6. Alta Tensione Member

Players: 'Inzaghi unworthy of Milan' | Football Italia

ת'אמת שגם אינזאגי וגם השחקנים צודקים באותה מידה. אבל חבל שהתדרדרנו לביבים כאלה. מראה כנראה את רמת התסכול והאכזבה שיש לפיפו מחסור ההצלחה שלו.

לגבי השאלה של יניב למעלה. אז מיסטר בי כרגע באיטליה כדי לסגור את הרכישה של חלק מהמניות (ייתר ירכשו בעונה הבאה), כך על פי מספר דיווחים שקראתי. הבנתי שהוא יותר מעורה בנעשה בקבוצה ויותר "קשור" רגשית למועדון מהסינים. יש לו גם תוכניות מסודרות שכוללות את ליפי, גאטוסו, מאלדיני (במקום גליאני) ונסטה שיהיו חלק מהצוות הניהולי. בכל מקרה כל זה לא באמת משנה כי אנחנו משחקים בחרא ליגה ולא משנה מי ירכוש אין לנו עתיד.

אלעד אוהב/ת את זה.
  7. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלסנדרו אלצ'אטו, כתבה של SKY שבמקרה גם די מקורב לכל החמולה של מיסטר בי ואחד שעושה רושם שיודע על מה הוא מדבר כשזה נוגע לתאילנדי ובכל מה שקשור אליו מדווח שהעסקה קרובה לסיכום. לא ברור אם יועברו 51% או 60% אבל המועדון מוערך בכמיליארד יורו, לא כולל החובות (~200 מיליון), תחשבו לבד. אלצ'אטו מדבר על השקעה של בין 70 ל-100 מיליון יורו ברכש לקיץ הקרוב ורצון למאבק על האליפות כבר בעונה הקרובה. המושחתים מדוין (הפורטוגזים/ברזילאים/סינים האלה שמעורבבים במונאקו, אתלטיקו ופורטו) גם קשורים למיסטר בי וחלק מהשחקנים ששייכים לדוין יעברו למילאן בשנתיים הראשונות כדי לזרז את תהליך החזרה לצמרת. שמות כמו פלקאו וקונדוגביה למשל נשמעים לי מאוד ריאליים. במיוחד הראשון שהיה פלופ באנגליה ולא ישאר ביונייטד. אני בספק אם הוא יחזור למונאקו, מה שאומר שדוין צריכים תחנה חדשה לשלוח אותו אליה.

אני בעיקר סקרן לדעת מי יקבל את ההזדמנות להחליף את פיפו.

עריכה: עכשיו אני קורא טוב יותר ושחקנים מדוין יממונו על-ידי דוין בשנתיים הראשונות. כלומר הם לא יעלו לנו כסף ולא יורידו מתקציב הרכש.

8. Alta Tensione Member

דוין = ז'ורז'ה מנדש?

ואיך ישקיעו 70-100 מיליון בקיץ? זה לא עובר על תקנון הפייר פליי?

9. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי מה שאני יודע מנדש מייצג בתור סוכן את רוב (כל?) השחקנים שנמצאים בבעלות מלאה או חלקית של דוין. אני חושב שגם יש לו אחוזים בחברה, אבל זה בטח לא רשמי ומאוד לא ברור. זאת חברה מפוקפקת שלא מעט עיתונאים/תחקירנים ניסו להבין בדיוק מה הגב שלה, אבל הם כל-כך מוגנים באמצעות כל מיני רישומים של חברות קש במקומות כמו מלטה, איי התעלה ומקלטי מס בקאריביים שקשה מאוד לעקוב אחר מי מחזיק במה ומי זאת החברה הזאת בדיוק.

משאילים עם הסכמי רכישה לעונות באות וכך דוחים תשלומים. יש מספיק תרגילים שאפשר לעשות בחשבונות כדי להקל על ההוצאות לעונה ספציפית. כאן גם דויין נכנסת לתמונה ומשאילה לנו שחקנים בחינם כדי שנוכל לחזור מהר לליגת האלופות, מה שיקפיץ בחזרה את ההכנסות גם מזכויות שידור וגם מספונסרים ואז נוכל גם לממן בעצמנו שחקנים מדוין.

מדווחים עכשיו שיש גם משקיע רביעי מאחורי מיסטר בי, מעבר לבנק הסיני, העמותה מאבו-דאבי ודוין עצמם.

Alta Tensione אוהב/ת את זה.
  10. eran.m Member

אצטדיון חדש , בעלים חדשים , אולי סופסוף יפסיקו לעשות כאן חלטורות ( גם באשכול ) ...

11. EO11 בפה אליל היכל התהילה

לא לילד הזה פיללתי. אני אמנם שונא את מילאן, אבל הצלחתה חשובה יותר מנפילתה מין הסתם, ובעלים כאלו לא גורם לי להיות אופטימי לגבי העתיד של המועדון הזה.

12. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

אז בסוף מר בי קונה רק 49% מהמניות של המועדון וכך החרמן והגחמן ימשיכו להרוס את המועדון. כל עוד גליאני נשאר שם, שום דבר לא ישתנה ולמה שום דבר לא ישתנה? כי הוא ריכז את כל השליטה במועדון תחתיו, אסף כל כך הרבה סמכויות וראינו מה יצא לנו מזה.

לא יודע מה הולך להשתנות עכשיו, נחכה לקיץ לראות איזה מאמן יגיע ואיזה רכש, אם בכלל יגיע.

13. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן, קבוצת משקיעים השקיעה מאות מיליוני יורו רק כדי שגליאני ימשיך להרוס. אין להם אף מילה בעניין. לא אכפת להם מה יקרה עם ההשקעה העצומה שלהם. שמו כסף והלכו הביתה לישון. יהיה מה שיהיה. הגיוני. מאוד הגיוני.

יניב, די.

eran.m אוהב/ת את זה.
  14. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

:)

כרגע הוא נשאר עם כל הסמכויות. אני מחכה לראות אם יש משהו חדש בנושא הזה.

15. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה זה כרגע? לפני שהעסקה נסגרה? תתבגר כבר, תגדל שפם או משהו.

אני לא חובב מסחרה ועירבוב של חברות כוח אדם במועדוני כדורגל (מאמין שפיפא לא תאפשר זאת יותר החל מהקיץ הקרוב) , אבל זה בבירור גלגל הצלה נהדר והדבר הכי טוב שיכל לקרות לקבוצה הנוכחית. לדעתי הישארותו של ברלוסקוני טובה מכיוון שזה מבטיח שלמועדון תמיד תהיה קרקע וערבות שלא יוכל להתרסק, בניגוד לאינטר של טוהיר שנראת כמו הימור ברולטה בקזינו.

רגע של בנאליות: הליגה המסריחה שלנו בנסיקה גדולה כבר שנה שניה ברציפות ותוספת של מילאן חזקה תהיה אדירה אף יותר.

נערך לאחרונה ב: ‏2/5/15
    אלעד ו-Alta Tensione אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.