מילאן 2014/15:: זהירות, כאן עושים חלטורות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י שי, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Alta Tensione Member

מחליף של מה? העמדה שלו לא קיימת במערך.

2. Yiftach Member

אני יודע שסינישה נוהג לשחק או 4312 או גם לעיתים 433 אני חושב שעם שחקנים כמו מנז אלשע וצ׳רצ׳י, אלא אם הוא מתכוון למכור את שלושתם, לא תהיה לו ברירה לשחק עם שחקני אגף, אותי מעניין מי ישחק מאחורי החלוצים ב4312 כי כרגע אין ממש שחקן שמתאים לעמדה הזו, ומי שאומר הונדה ..

3. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

גבריאל לא אמור להיות בקאפרי?

אחרי שההתקפה סודרה, הגיע הזמן לטפל בהגנה ובקישור. מחזיק אצבעות לבשורות חיוביות בקרוב במחלקות הללו. צפיתי היום במסיבת העיתונאים וסילביו כרגהלו, דפק שם כל מיני יצאות משעשעות, סקודטו וכל מיני ירקות. המטרה הריאלית מבחינתי היא טופ שלוש. ראינו כמה זה חשוב כלכלית וגם לא פחות חשוב מזה, בהבאת השחקנים לרמות שאנחנו שואפים להיות בהן.

4. Alta Tensione Member

מסתבר שטאסוטי ממשיך. הוא יימלא איזה תפקיד במערך הסקאוטינג של הקבוצה.

5. Alta Tensione Member

6. Yiftach Member

עברנו לעבוד חזק על ההגנה..
    מיכאלוביץ׳ מבקש מההנהלה לרכוש בלם עם רגל שמאלית, רומניולי, לאפורטה, ולאחרונה גם אומטיטי מליון נכנס לעניין

7. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

מחכים לתמונה עם חולצה:)

מקסס כנראה לא יחדש חוזה. וטוב שכך, בנוסף..יש שמועות מתחילות על כך שמילאן תמכור את הונדה, צ'רצ'י או מנז. כמובן שאני בעד השני. אני חושב שעם המעבר לשיטה של 4-3-1-2 הונדה יבוא יותר טוב לביטוי במקום בצדדים, שווה להשאיר אותו לעוד עונה, גם מבחינה מקצועית וגם פיננסית.

8. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

ושוב החובבנים מאיטליה דחו את ההחלטה לגבי החלקה שבה מבקשת מילאן לבנות אצטדיון. האיטלקים מומחים בלירות להם ברגליים עם הבירוקרטיה..

9. Alta Tensione Member

אני דווקא מאוד רוצה שמקסס יחדש חוזה. מעבר לזה שהוא הבלם הכי טוב בסגל ואחד שגם ראוי לרמות של תחרות על סקודטו, מדובר גם בסקורר בחסד שיכול ללמד לא מעט חלוצים בליגה איך להבקיע. גם זה חשוב. אני מקווה שמיכא יתחרט.

מסכים לגבי הונדה. אגב, כמעט כל המקורות אומרים שאל שערוואי יעבור הסבה למצאלה בעונה הבאה. אני רק אזכיר שהשחקן האחרון שתכננו עבורו שינוי עמדה רציני בסגנון הזה ארז מזוודות באמצע העונה (סאפנורה). חוששני שזה יהיה המקרה גם הפעם עם אלשע. זה נראה כאילו מנסים בכוח לתפור לו עמדה רק כדי להימנע ממכירה שלו.

עודד (אוהד הצלחות) אוהב/ת את זה.
  10. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

מאורי החתמה מעניינת. הוא קצת וראטי לעניים, אבל עדיין לא סותר כישרון ממש גדול. קשר אחורי/מרכזי סופר אגרסיבי בעל טכניקה/דריבל טובים. גמד דרך אגב (אין לו 1.70).

11. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפני שנה עשו שאלון לכל הDSים של הסריה א'. כאשר שאלו מי הכישרון הצעיר האיטלקי המרשים ביותר, הרוב המשעמם אמר רומאניולי\ברארדי. סבאטיני אמר - חוסה מאורי. זה מגניב במיוחד כי זה היה בקיץ שעבר, לפני ששיחק משחק אחד בסריה א'. האמירה התבססה רק על הפרימברה ונבחרת U17. היום הוא כבר במילאן.

12. Yiftach Member

מי השמות שכרגע מקושרים בשמועות מרגיזות אלינו?
    זלאטן
    ויטסל וגונדוגאן
    לאפורטה, מורנו, אומטיטי, רומניולי.

פיספסתי משהו?

13. AS R Member

גונדוגאן ? אני מבין את זה שהעיתונאים ממציאים ידיעות, אבל לפחות שזה יהיה מישהו ריאלי, ולא שחקן שחתם בדיוק על הארכת חוזה בדורטמונד אחרי סאגה ארוכה.

14. VAR Member

אז מה אם הוא חתם? כמה זמן עבר מהרגע שטיאגו סילבה חתם על חוזה חדש במילאן ועד שהוא כבר היה עם המזוודות בדרך לפאריז? שבוע?

על פניו נשמע אמין. היסטוריה שמכילה פציעה קשה אחת לפחות? Check. מגיע אחרי עונה גרועה? Check. מתיחות בינו לבין ההנהלה שלו? Check.

15. AS R Member

ההזדמנות להחתים אותו הייתה לפני שהוא חתם על החוזה החדש (והוא חתם עליו לאחר שהתברר לו שאין קבוצות אחרות שמעוניינות בו). עכשיו יעלה למילאן הרבה יותר כסף להחתים שחקן שדורטמונד כבר בונה עליו לעונה הבאה (וגם ככה הוא בסימן שאלה מאז הפציעה).

מצב נושא:
הנושא נעול.