מילאן 2014/15:: זהירות, כאן עושים חלטורות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י שי, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. EO11 בפה אליל היכל התהילה

לא מעניין אותי מי סומן או לא סומן בגיל צעיר, כי זה חרטה. שחקן מבחינתי נמדד מהרגע שעלה לבוגרים, וזה שהוא היה טוב בלצ׳ה ומצוין בג׳נואה בעונה שעברה עדיין לא מצדיק מחיר כזה (גם המחיר שרומא שילמה על החצי). אני חושב שזו עסקה טובה מאוד למילאן מקצועית, אבל כלכלית היא הזויה. שמה את המחירים של קונדוגביה ובאקה בכיס הקטן.

2. Raulito Madridista

http://images2.gazzettaobjects.it/methode_image/2015/06/30/Calcio/Foto%20Calcio%20-%20Trattate/france%20football-U202182049561ns-U120374991689sJI-350x622@Gazzetta-Web_articolo.Xxx?v=201506301811

הפראנס-פוטבול נפרד מזלאטן - 'להתראות ותודה, איברה'
    . האם העיסקה הגדולה ביותר של הקיץ קורמת עור וגידים? כך לפי התקשורת הצרפתית. זלאטן בקרוב כבר לא יהיה שחקנה של פריס, ששינתה גישה לגביו. לפי הכתבה פריס כבר לא חושבת רק על פרידה הולמת מתוך הערכה והרצון לכבד את זלאטן, אלא רוצה לנצל את האפשרות להרוויח על זלאטן אחרי שהעונה האחרונה הייתה מאכזבת. - "אחרי עונה בסימן פציעות, השעיות ומריבות, זלאטן איברהימוביץ 'הוא כבר לא השחקן שהוא היה, ולא הצליח לגרור את פריז סן-ז'רמן," כותב העיתונאי פטריק סוודן. הביקורת נגד זלאטן מאוד עסיסית ומפורטת. "בפעם הראשונה בקריירה שלו - זלאטן לא עמד בציפיות. הוא איבד את האמון של הבוסים. קאבני נראה יותר טוב בלעדיו ולא במקרה המשחק הטוב ביותר של הקבוצה היה נגד צ'לסי, היעדרותו של הכוכב עשתה רק טוב לקבוצה. לא במקרה פריס עברה את צ'לסי ללא איברהימוביץ". עוד נכתב שם שהשבדי לא הצליח להיות שובר שיוויון בליגת האלופות ופריס כבר השתלטה על הליגה הצרפתית והוא לא האיש לעשות עימו את קפיצת המדרגה. המספרים של זלאטן מספרים דווקא משהו אחר, אמנם רק 35 הופעות, הכי מעט מאז עונת 2007-08 - אבל מס' מפלצתי של 30 שערים. לא דיברו שם על סכומים בכלל.

- פיליפ מקסס קרוב לקבל הצעה להארכת חוזהו בקבוצה לפי הדיווחים. רמי צפוי לעזוב. מילאן שוקלת לפנות להקטור מורנו מאספניול. הוא מסיים את חוזהו בתום העונה הבאה והקבוצה מקטלוניה חייבת מזומנים.

3. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם ג'נואה וגם רומא העריכו אותו ב20מ'. רומא שילמה 8.5 במקום 10 כי הוא הגיע בעסקת חבילה עם יאגו פאלקה.

אגב, בסקיי אמרו שהגשתם 17-18 מ' על רומאניולי. רומא הגיבה ב"תביאו 30 ונראה". היית הולך על זה?

4. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

מוקדם לשפוט את העיסקאות האלו, נמתין לראות איך המצב ייראה בתחילת העונה לפחות. בכל אופן, טוב שמילאן חתכה קצת בבשר החי שלה ונפרדה משני שחקנים שלא בשיאם והרבה פעמים גרמו לנזק שהיו על המגרש. תודה ולהתראות.

5. Alta Tensione Member

אני יודע שלא שאלת את דעתי, אבל אני חושב שהשאלה שצריכה להישאל כאן מה היא תקרת הפוטנציאל שלו. אם הוא הסקנד קאמינג של נסטה ואחד שיכול להתפתח לוורלד קלאס לכל דבר ועניין אז 30 מיליון יורו זה מחיר הולם (ואפילו צפונה מזה). מאחר ואני כמעט משוכנע שהפוטנציאל שלו מוגבל למקסימום קייליני, אני חושב ש17-20 זה מחיר שיותר מתאים לו וכזה שהייתי מסכים לשלם עליו.

6. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה רוצה להגיד לי שאתה באמת לא מבין את ההבדל בין מי שהיה כישרון ענק ופרץ רק בגיל 24 לבין שחקן שהעביר את כל הקריירה שלו (כולל ילדים ונוער) בליגות הנמוכות ופרץ בגיל 24?

קובי, אני לוקח את רומאניולי גם ב-30. מצב הבלמים בעולם בעייתי. אתה לא מוותר על שחקן רק בגלל שהוא לא נסטה, כי אף אחד לא נסטה. קייליני הוא חלק מהטופ העולמי ואם יש שחקן בעל פוטנציאל להיות ברמה הזאת אתה הולך עליו. ואני לא מדבר בכלל על כל הקטע של איטלקי, צעיר, מכיר את מיכא' וכו'. אתם מפגרים אם אתם מוותרים עליו. גם ב-30. הוא כישרון ביתי מסדר הגודל של DDR.

7. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם לשים בצד את חלומות האוהדים לראות 5 שחקני בית בהרכב (+ מוסקארדלי ברחבה) , לאחר שקסטאן קיבל OK לחזור לשחק, להמיר בלם שלישי ב30מ' = קבוצה חזקה יותר בעונות הקרובות => הרבה מאוד כסף. נכון להרגע, זה משתלם אפילו יותר מלהמיר את מארקיניוס ב30מ'.

8. Alta Tensione Member

- ראמי נמכר לסביליה תמורת 3.5 מיליון יורו.
    - אביאטי האריך חוזה בשנה, גבריאל בשלוש שנים (יישאר בקראפי עוד עונה) וניאנג ב-4.
    - חוזה מאורי עבר את הבדיקות הרפואיות ויחתום בקרוב ל-4 שנים. בעקבות הנפילה של פארמה הוא בא בחינם (אולי החינם הכי חשוב שהבאנו בשנים האחרונות).
    - באסלי כנראה לא יגיע.
    - זניט רוצה על וויטסל 40 מיליון.

9. Yiftach Member

בונרה עוזב, אני חושב שזה המשפט שעשה לי הכי טוב בשנים האחרונות.
    גם מונטארי עוזב..
    בכלל, ניקוי אורוות זה דבר חשוב, איחרנו ב3-4 שנים אבל ניחא, לא בוכים על חלב שנשפך.

מפה לשם, דיווחים על כך שלואיז אדריאנו משחטאר מבוקש וגם מעוניין להגיע, במחיר זול כיוון שהחוזה שלו מסתיים ושחטאר לא רוצה לפספס אותו, לדעתי זה חלוץ שני שיכול לעבוד יופי עם באקה שאמור לחתום ממש בקרוב.

הגנה הגנה הגנה...אחרי שגודין אמר שאין לו מה לחפש אצלנו (כמובן) יש עכשיו דיווחים על נסטאסיץ' וגם על רומניולי שסינישה מאוד רוצה אחרי שעבד איתו בסמפ..

10. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

באקה רשמי.

50 מיליון עד עכשיו בסה"כ. אז יש כסף. השאלה היא כמה עוד נשאר.

11. JohnTerry26 Member

גם לואיס אדריאנו חתם.

12. Alta Tensione Member

אני מהמר שיש עוד לפחות 50 מיליון לבזבז (= קשר ועוד בלם).

בכיינים, לכו לים.

13. Yiftach Member

לואיז אדריאנו יכול להוסיף המון לקבוצה, אם תהיה לנו חבורה קדמית של אדריאנו באקה מנז ואלשע זה יכול להיות מעניין..

עכשיו כאמור יש עדיפות להביא בלם רציני, הקטור מורנו מאספניול מועמד, אני עדיין לא מבין למה קולארוב נעלם ואין דיבור על עוד שחקני הגנה, כמו כן אני מקווה שהשנה בנוסף לרכש הרציני בתחילת חלון ההעברות גליאני גם יוסיף ״מתנה״ ביום האחרון, בין אם זה זלאטן או כל שחקן אחר בקליבר הזה יחזיר את מילאן לשלישייה הראשונה.

כל עוד מקסס בקבוצה אנחנו עדיין לא במהפכה אמיתית, אבל גם זה יעבור

14. Alta Tensione Member

אין בקבוצה מקום לאל שערוואי וצ'רצ'י עם המערך המסתמן. מנז עוד מתאים, אבל את דעתי עליו אתם יודעים. במידה וזלאטן בא הייתי נפרד גם ממנו.

נערך לאחרונה ב: ‏3/7/15
    חייל שוקולד אוהב/ת את זה.
  15. Yiftach Member

אני מאמין שלא ישחררו את אלשע רק כי עדיין תולים בו תקוות, צ׳רצ׳י יכול לשחק כמחליף מצידי

מצב נושא:
הנושא נעול.