מילאן 2014/15:: זהירות, כאן עושים חלטורות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י שי, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Yiftach Member

העקרון הוא שכאילו כל הג'נרל מנג'רס בעולם יודעים מה הם עושים, ואנחנו עם גליאני שפשוט מתנהג כאילו אנחנו ב1998.
    כל בלם ברמתו של גאראי ישפר את מילאן עם ההגנה הפתאטית שלנו.
    כל קשר התקפי סטייל ואלבואנה יעשה שמות בהגנות באיטליה ויצליח להחזיר את מילאן קדימה.
    אבל למה ? סמכו על גליאני שיביא את באקה וברטולאצ'י ואולי עוד בלם ויחשוב שזה פאקינג מספיק, הקבוצה במצב הכי גרוע שהיה, מה עם למכור שחקנים או לשחרר?? למה עדיין אסיין מונטארי בונרה זקארדו עדיין בקבוצה?

2. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

איך אני אוהב את השיטה של אייסוקר שלפיה לשניכם מותר להוריד דיון לרמה של זנות אבל לי אסור להעיר על כך.

כל הכבוד!

Alta Tensione אוהב/ת את זה.
  3. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

לגבי ההגנה - יותר נכון כריסטיאן סאפאטה. הבנתי כבר את הדאחקות שמריצים עכליו רוב האוהדים שלכם אבל אני באמת לא מבין (ברצינות) איך כל פעם כשהוא מגיע לנבחרת הבנאדם משחק כמו בלם מצויין, בטח לא כזה שמזכיר את הבלם בהגנה של מילאן. ודווקא את שחקני הנבחרת הוא פוגש לעיתים רחוקות. ככה היה במונדיאל, ככה היה גם בקופה אמריקה. אז אולי הבעיה היא לא רק של סאפאטה?

4. עודד (אוהד הצלחות) Member

גם במילאן הוא נתן משחקים טובים. כנראה שהוא מסוגל להתעלות על עצמו לתקופות קצרות, אבל לא לשמור על יכולת.

5. VAR Member

לספאטה יש יתרונות וחסרונות. החיסרון הכי בולט שלו שהוא בפאניקה מתמדת. בנבחרת היה לו את מריו ייפס שהנהיג את ההגנה (אני די מתגעגע אליו, איכשהו דווקא הוא היה בלם הרבה יותר מועיל מלא מעט יצורים ששיחקו במרכז ההגנה שלנו בשנים האחרונות, שנקנו ביותר כסף והיו מהם יותר ציפיות) והוא השלים אותו מצוין, במילאן שאר הבלמים או לא יציבים נפשית כמוהו או פשוט לא מספיק טובים.

אני טוען שאם היינו רוכשים אותו בתקופה של טיאגו סילבה הוא היה הופך לידו לבלם על. במקום זה ציוותו אותו למקסס/בונרה/ראמי והתוצאות בהתאם.

6. Alta Tensione Member

סאפטה = קאלדזה. כישרון עצום אבל מנטליות בצמצום. למכור מהר.

7. Alta Tensione Member

golding אוהב/ת את זה.
  8. Ever Banega Member

את הנתונים של הליגה האירופית אני לא מכיר, אבל אני גם לא יודע כמה זה נכון להשוות כשהאחרים שיחקו בליגת האלופות.
    בנוסף הנתונים האלה כוללים גולים בפנדלים שלדעתי עדיף לא לספור כשמשווים בין שחקנים.
    מנדג׳וקיץ ובנזמה נתנו עונה סבירה מינוס,
    תמיד אפשר לקחת שחקנים שהיו בעונה פחות טובה ולהשוות עליהם כמו שאני יכול לעשות הפוך (עם לא מחשיבים פנדלים סוארז כבש הרבה יותר ועל תשכח שהייתה לו תקופת התאקלמות שבה כמעט ולא כבש) לגבי גריזמן, באתלטיקו הוא לא שחקן אגף חד משמעית, דיברתי על העונה בה הוא שיחק בסוסידד.
    אגב בגלל זה גם נתתי דוגמאות לשחקנים שהם אפילו לא חלוצים ולא חלוצים שתפסו עונה כי זו לא חוכמה לדעתי.

9. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

והדבר היחיד שמעניין (המחיר) לא.

מזל שהצד השני נוהג בשקיפות מלאה:
    http://www.asroma.it/Xxx/corporate/operazioni_di_mercato/2015-06-29-Bertolacci.Xxx

תתחדשו.

10. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

כן אבל עכשיו בקופה אמריקה הוא היה הבלם הבכיר לצד בלם חסר ניסיון ובמשחקי ההכנה ועדיין עשה עבודה מעולה בכל המשחקים, להוציא אולי רגעים בודדים. ברור שיש לו חלק בהגנה במחוררת שלכם פשוט סתם מפליא אותי שאנחנו מקבלים בלם אחר לגמרי בנבחרת

11. Yiftach Member

שמועות כמו שמועות..
    או רומניולי ששייך לרומא (רוצים עליו 30 מליון..לא יקרה), או איימריק לאפורטה מבילבאו (רוצים עליו מעל 40 מליון, הלוואי) או הקטור מורנו מאספניול..
    גם דיבורים על אריק לאמלה מטוטנהאם...
    אני אוהב את השמועות האלו, אבל גם מכיר את אדון גליאני..

בינתיים אינטר מתחזקת יפה, גי'ייסון מורילו, מיראנדה, קונדוגוביה..

12. Alta Tensione Member

מונטארי ובונרה התבשרו על סוף דרכם במועדון (סיום חוזה).

הייטרים, צאו לחגוג.

13. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

ביזיון! למה לא שיחררו אותם אתמול אבל?! הא? יום שלם נוסף היינו צריכים לסבול אותם! למה הם עדיין היו בקבוצה?

14. EO11 בפה אליל היכל התהילה

לדעתי הסיבה העיקרית שברוטאלצ׳י נקנה ב-20 מיליון היא לגרום לעסקה של באקה להראות כשוד לאור יום, אחרת אין שום סיבה שבעולם לשלם מחיר כזה על קשר בן 24, בלי ניסיון אירופאי ואפילו ניסיון צמרת איטלקי, שנתן עונה אחת ברמה גבוהה בקריירה.

15. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

רומא קנתה חצי ממנו ב-8, מה שמעניק לו ערך של 16 מיליון יורו. 4 מיליון נוספים זה פרמיום שמשלמים כשאתה קונה שחקן מיריבה.

ואני שומע את הטיעון הזה לא מעט בהקשר של כל מיני שחקנים - "נתן רק עונה אחת טובה בקריירה". צריך להבדיל בין שחקני ONE SEASON WONDER לבין שחקנים שמסומנים מגיל צעיר ונותנים עונת פריצה. ברטולאצ'י הוא מהקבוצה השנייה ובכל מקרה העונות הקודמות שלו היו טובות. הוא לא בא משום מקום. הוא היה טוב עוד בלצ'ה.

מצב נושא:
הנושא נעול.