מילאן 2014/15:: זהירות, כאן עושים חלטורות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י שי, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Raulito Madridista

גריזמן שחקן אגף אולי בפלייסטיישן. ובמשחקים נגד ברצלונה וריאל מדריד, בהן אתלטיקו היא אנדרדוג מובהק והגישה יותר הגנתית מהרגיל. איך אפשר להשוות בכלל בין שניהם? גריזמן הוא וירטואוז, הוא אחד השמות העולים בכדורגל העולמי, חלוץ שלא חסר לו כלום. הוא בכלל לא אופצייה עבור מילאן וכרגע עבור אף קבוצה אלא אם כן תגיע מישהי ותשים על השולחן 60 מליון יורו וכזה דבר לא יקרה. באקה שחקן יותר טוב מנוליטו(כבש 13 שערים ולא שמר על יציבות, למשל מהמחזור ה-8 עד ה-21 הוא לא מצא את הרשת), אל תדאגו, ונוליטו לא ילד. מה עם הגולים שלו בליגה האירופית אגב, זה לא נחשב? או שיותר נוח ללכת רק על משחקי הליגה כדי להצדיק את הפואנטה?

מילאן עוד תתחזק, אין לי ספק בכך. אני חושב שצירופו של זלאטן, אם אכן יקרה - משנה את יחסי הכוחות במידה ניכרת. לא יודע מה היכולת הכלכלית האמיתית של מילאן ועד כמה היא תשתולל, אבל אני חושב שברור שמילאן לא תצרף קראק בכל עמדה או משהו שקרוב לכך. גם אינטר כיוונה גבוה עם קונדוגוביה והמגן הימני שהיא תחתים הוא מונטויה, פוטנציאל אבל יש סימני שאלה לגביו כי בבארסה בקושי שיחק(30 הופעות בשנתיים). לגבי מונטוליבו, יש מישהו ראוי יותר להיות קפטן? אני לא חושב. זלאטן לא שחקן שהייתי נותן לו את הסרט, במידה ויגיע. לפי מה שהבנתי אגב, מנז שיחק בעונה שעברה בשפיץ. לכן הוא הציג את העונה הפורייה בקריירה שלו(16 בישולים). פוטנציאל תמיד היה לו אך משהו לא התממש במלואו.

2. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

גליאני צריך לעשות את הדברים הבאים:
    *לבטל את כל הדיאלוגים המתקיימים במקביל לרכישת שחקנים לפי האפשרויות הקיימות בשוק, ולהתחיל לקנות לפי סדר חשיבויות לפי עמדות כמו בפוטבול מנג'ר. עובדה, לקחתי שם אליפות על העונה הראשונה ובחצי מהסגל בכלל לא נגעתי בeditor.
    *לקנות שחקנים יצירתיים גם אם אף אחד לא רוצה לשחק במילאן אלא במועדון גדול.
    *להשלים את חלון ההעברות עד סוף חודש יוני כי עם הקשרים הנוכחיים אין מה לעשות.
    *לקבל כסף מהתאילנדי כי אין כסף לרכוש שחקנים. ההסכמים על באקה וברטולאצ'י בגובה 50מ' זה שקרים תבינו לבד למה.

Alta Tensione אוהב/ת את זה.
  3. Yiftach Member

אני חושב שמה שכרגע חסר למילאן זה בדיוק המספרים האלו של באקה, למען האמת, זה לא באמת משנה איזה חלוץ יגיע, אבל עצם העיקרון שחלוץ שמבוקש באירופה אחרי עונה מוצלחת מגיע למילאן, זו הנקודה החשובה.
    באקה יהיה תוספת מצויינת לערמת כלום ושום דבר שיש כרגע במילאן, המספרים שלו מהעונה שעברה לא יתקרבו לעונה זו אם לא נחזק את הקישור.

בלי קשר, אני מביע אמון במיכאלוביץ', הוא היה שחקן קשוח וגם מתברר כמאמן קשוח שלא מקבל שיט מאף אחד, ימים יגידו.

4. Yiftach Member

כל שחקן שמשחק (אבל משחק באמת ולא נמצא ביציע כמו מונטו) יכול להיות הקפטן.
    לצורך העניין, למה לא אבאטה? למה אפילו לא לופז \ אביאטי?
    רגע, למה לא דה יונג????

5. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה לא אחד ממקסס\מנז\צ'רצ'י\ברטולאצי'?

אין שום סיבה להתעלם מהמפעל האירופי (בו הושקעו המשאבים במלואם) כדי לעקם סטטיסטיקה.

לה ליגה & איורופ ליג:

עונה שעברה:
    28 שערים 9 בישולים.

עונה שעברה שעברה:
    23 שערים 6 בישולים

6. eran.m Member

*/aaarofl

http://i61.tinypic.com/35a7xuq.Xxx

7. VAR Member

בפעם האחרונה שהבאנו שחקן מקבוצה אנדלוסית שעשה עונה של 20+ שערים, לשחקן הזה קראו ריקרדו אוליברה.

רק אומר.

8. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

בפעם האחרונה שהבאנו חלוץ מקבוצה ספרדית שעשה עונה גדולה בליגה האירופית, לשחקן הזה קראו חאבי מורנו.

רק אומר.

9. VAR Member

גביע אופ״א*

10. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

כל מקרה לגופו. לי זה מזכיר שבזמנו אנדריי לא התלהב מלהחתים את אוטאמנדי כי בלמים ארגנטינאים לא מצליחים באיטליה או משהו כללי אחר.

11. VAR Member

ברור שכל מקרה לגופו, אני לא פוסל אפשרות שהוא יצליח במילאן. אני רק רוצה להרגיע את כל אלה שבטוחים שהנה קיבלנו את החלוץ שייתן מספרים. חלוצים שייתנו מספרים והוכיחו את עצמם ברמות הגבוהות היינו יכולים להביא, אבל אנחנו מעדיפים לזרוק 30 מיליון לרולטה ולא להשקיע חצי מזה בזלאטן שאנחנו יודעים בודאות של 90% מה הוא ייתן לנו. שזה היה סבבה מבחינתי אם ההימור לא היה עולה 30 מיליון יורו, ו/או היה לו אפסייד כלשהו.

12. Yiftach Member

לפעמים בא לי לתת אגרוף לגליאני ולהגיד לו את מי להחתים:

מאתיו ואלבואנה, קשרה ההתקפי המצויין של דינמו מוסקבה מחפש קבוצה, לא יקר, דינמי, ובדיוק מה שחסר לנו מאחורי החלוצים.
    למה לא בעצם?

אזקיאל גאראי, גם עומד לעבור קבוצה, למה לא?

מה דעתכם? יש לכם גם כאלו?

13. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה למה לא? ואלבואנה לא לרמה שלנו כיום והוא לא מהווה שידרוג על השחקנים שיש לנו כרגע בסגל. גאראי אולי כן, אבל הוא בכל מקרה לדעתי לא לרמה של מה שאנחנו שואפים אליו.

14. Yiftach Member

ואלבואנה הציג יכולת אדירה בנבחרת צרפת, הוא דינמי, מוביל כדור טוב ויוצר סביבו בלאגן בהגנה, דעתך היא דעתך, אבל אני לא מאמין באמת שאתה חושב שהקיים עדיף עליו..הונדה? מי בדיוק משחק במשבצת הזו אצלנו?

15. AS R Member

ואלבואנה שחקן נהדר, בטח שהוא מהווה שדרוג לעומת הסגל הקיים והוא לא יקר. לא יודע איך אפשר לומר על שחקן שבישל 10 פעמים בחצי עונה שהוא לא לרמה הנוכחית של קבוצה שסיימה במקום העשירי בליגה.

מצב נושא:
הנושא נעול.