מילאן 2014/15:: זהירות, כאן עושים חלטורות

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by שי, Oct 21, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

8/7- יניב מתמרמר שוב על הקבוצה..

:)

נחכה להצגה עם החולצה, עד אז..נמתין.

2. JohnTerry26 Member

לסכם על חוזה בעל פה עם הסוכן זה לא חוקי? ככה זה עובד כל הזמן.
    מה קורה עם פוגבה למשל, הוא לא מדבר (דרך סוכן, דרך אנשים שלו) עם אף קבוצה לדעתך?

3. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

“I can confirm that Milan and Bacca reached an agreement,” Bacca's agent Sergio Barila told MilanNews.it.

4. EO11 בפה אליל היכל התהילה

״להגיד תודה למרטינז״... לא יודע מה מרטינז עשה לך קובי, אבל אני לא רואה הבדלים גדולים ביניהם ואם כבר, אז הניסיון של מרטינז במאבקי אליפות ובליגת האלופות משחק לטובתו. לא שמילאן שואפת לאליפות העונה, אבל הייתי מעדיף כאלו מאשר אחד שרגיל לשחק בקבוצה שהיומרות שלה זה מקומות 4-5 ולא שיחק בצ׳מפיונס.

5. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

טיעון לא רלוונטי כשמשווים את הליגה הפורטוגלית לליגה הספרדית או הליגה האיטלקית.

Alta Tensione likes this.
  6. EO11 בפה אליל היכל התהילה

טיעון רלוונטי מאוד כשהיריבה הישירה של פורטו לאליפות היא קבוצה ברמה גבוהה כמו בנפיקה. לא מדובר פה על התמודדות ברמה מקצועית, אלא ברמה מנטלית.

7. Raulito Madridista

ומעבר לכך, באקה זכה עם סביליה פעמיים בליגה האירופית ובעונה האחרונה כבש צמד גדול בגמר. יש לו 14 שערים ב-31 משחקים בליגה האירופית. בכל-מקרה, לא על הבחירה ביניהם, שני הקולומביאנים, תקום או תיפול העונה של מילאן, גם אם ג'קסון מארטינז קצת יותר אתלט(באקה נראה גמלוני וכבד אבל הוא לא), והרבה יותר חשוב - מה קורה עם זלאטן. אבל אני אישית לא מצפה שהעברה בסדר גודל כזה, גם אם הפעם לא תמורת סכום שיא - תיסגר עוד לפני חודש יולי, זה נאיבי לחשוב כך. לפי הדיווחים האחרונים אגב, זה לא שסביליה רוצה את רמי כחלק מהעיסקה אלא ניסיון של מילאן להוריד עלויות והיא מציעה את רמי+22 מליון יורו עבור החלוץ. הבלם אגב זרק איזה משפט לאוויר לאחרונה 'אני רוצה לשחק בקבוצה שתשתתף באירופה'.

8. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא עדיין לא רלוונטי, כי התמודדות על אליפות היא אולי במקרה הזה מול יריבה אחת, אבל אתה לא משחק מולה באופן ישיר לאורך כל העונה. הליגה האיטלקית ובוודאי שהליגה הספרדית חזקות מהליגה הפורטוגלית. כמו כן, לשחק במועדון כמו מילאן זה לא אותו לחץ של לשחק במועדון כמו פורטו שעבור רבים מהכוכבים שלה הוא פידר-קלאב לכל דבר ועניין. מילאן זה מועדון בסדר גודל שונה לחלוטין.

בסופו של דבר גם מרטינז וגם באקה מאוד דומים בסיטואציה שהם נמצאים בה בקריירה שלהם. הם אפילו בני אותו הגיל. כך או כך, מה שחשוב הוא שבאקה בפן המקצועי הוא חלוץ לא פחות טוב ממרטינז, ואם מילאן ישיגו אותו אף אחד לא ידבר על הפספוס עם מרטינז.

Last edited: Jun 27, 2015
  9. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שהוא חלוץ מצויין וחייבת להיות סיבה טובה שאתלטיקו העדיפה להשקיע 15מ' יותר בשביל להחליף בו את מנדזוקיץ'. פשוט שחקן עם המספרים של באקה וכל השנתיים האחרונות בסביליה זו חיה שלא נחתה באיטליה כבר הרבה מאוד זמן וזה הרשים אותי הרבה יותר מכל התקופה של מרטינז בפורטו יחד.

EO11 likes this.
  10. JR-Riquelme Member

אתה מדבר על באקה לא על זלאטן כן?

11. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

12. JR-Riquelme Member

פשוט אתה מדבר עליו כאילו הוא מינימום זלאטן. מה זה ההגזמה הזאת עד עכשיו השחקן הזה הוא כולה שנתיים טובות בסביליה.
    טבז לא נחת באיטליה? היגוואין? גומז? על איזה חיה מדובר?

13. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

56 שערים, 15 בישולים, שתי זכיות ביורופ ליג. זה מה שמעניין אותי, לא סיסמאות על "מינימום זלאטן". אף אחד מהשחקנים שציינת לא הגיע לאיטליה עם נתונים כאלה בשנתיים (הרלוונטיות) לפני המעבר. זה פשוט לא היה מתאפשר מלכתחילה.

14. eran.m Member

רק של יגמור כמו חאבי מורנו ( אם זה אמיתי בכלל ) ...

15. Alta Tensione Member

יש הסכם עם סביליה. 30 מיליון יורו דמי ההעברה. השחקן יחתום ל-4 שנים עם שכר של בין 2.5 ל-3 מיליון יורו לעונה.

בנוסף מדווח שהושג הסכם גם עם אטלאנטה לגבי באסלי.

Thread Status:
Not open for further replies.