מילאן 2014/15:: זהירות, כאן עושים חלטורות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י שי, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. VAR Member

הוא מורח את כולם נקודה.

כמה פעמים בשנים האלה היינו אמורים לסיים עם 4-5 שחקנים משמעותיים חדשים ובסוף סיימנו עם פאטו ועוד איזה אמרסון או אלוף לשעבר אחר?

עודד (אוהד הצלחות) אוהב/ת את זה.
  2. Alta Tensione Member

מגניב, הוא "מורח". אשמח לדעת איך מונח מעולם הסנדוויצ'ים והלאפות קשור לכדורגל.

0. תלמד כבר להבדיל בין שמועות חסרות בסיס שממציאים עיתונאים לפניות רשמיות שנעשות למועדונים ולשחקנים. זה לא קשה, אני מבטיח. ההבדלים לא כאלה דקים כמו שאתה חושב.

3. VAR Member

תלמד לא להיות תמים. אין אף מועדון בעולם שיש לו פער כזה בין שמועות לבין מה שקורה בפועל. גם שמועות נולדות ממשהו, אפילו אם הן לא מבוססות. בין אם זה ספין של סוכן ובין אם זה מתוך המועדון עצמו. עכשיו אנחנו מקושרים למרטינז, קונדוגוביה וזלאטן. האוהדים שעד לפני חודשיים החרימו את הקבוצה מתחילים לאונן, רוכשים מנויים, כנראה שאחד מתוך השלושה אכן יחתום כדי שגליאני יוכל למכור לכולם שוב את השקר הזה שהקבוצה מתחילה לכוון למעלה, ובסוף כשנגיע ל2.9 כולם יבינו שוב שעבדו עליהם, בנוהל.

אני מתפלא איך אחרי כל כך הרבה פעמים שהתסריט הזה חזר על עצמו אנשים עדיין אוכלים את השקרים האלה.

אני לא יודע אם אנצ'לוטי באמת לוקח את שנת השבתון הזאת בגלל הבריאות, אני באופן אישי מאמין שלא כי לא ידענו על הקטע הבריאותי לפני שפיטרו אותו מריאל, אבל אני מוכן לשים את הנשמה שלי שהוא צחק לעצמו בלב על הפרסומים האלה שהבטיחו לו 150 מיליון יורו לרכש, או אפילו חצי מזה אם לא בא לך להאמין לפרסומים. הוא כבר מנוסה עם הנפשות הפועלות ויודע טוב מאוד שגם אם היו באמת מבזבזים 70 מיליון זה היה 10 מיליון על שחקן בינוני א' ועוד 15 מיליון על כישרון מבטיח מברזיל ועוד 8 מיליון על שחקנים בינוניים ב' ג' ו-ד' שנתנו עונה סבירה+ בסריה, וכל זה יומיים אחרי ש"במקרה" או "אחרי כישלון המשא ומתן" יתפוצצו העסקאות הבאמת מעניינות (מרטינז, קונדוגוביה וכו').

נערך לאחרונה ב: ‏20/6/15
    עודד (אוהד הצלחות) אוהב/ת את זה.
  4. עודד (אוהד הצלחות) Member

כן, אני ממש מאמין שאתה לא מכיר את המשמעות השאולה של המילה למרוח, ולא סתם מתנשא.

שום שחקן יקר לא יוצג במילאנלו לפני שהיה עסקה סופית עם התאילנדי. אם זה יקרה הכרזה רשמית, זה רק בגלל שמאחוריי הכלאים העסקה תסגר ומהר מאד אחרי זה יוכרז. אם שחקן של 20 מליון וצפונה מוצג במילאן בלי קשר לעסקה עם התאילנדי, אני מבטיח למחוק את היוזר שלי כאן (אם דבר כזה אפשרי), שלא להרוס לכם עם התחזיות הפסימיות שלי.

AS R ו-Yoav_Tzruya אוהבים את זה.
  5. Yoav_Tzruya Member

לא קצת נראה לכם מוזר ששחקן שלישי בשבועיים האחרונים, ״מתקרב, סיכם, הבטיח, נישק את הסמל״ וכו׳ ופתאום הדברים מוטלים בספק, קבוצות אחרות נכנסות לעניינים ויש כל כך הרבה שיבושים? פעם שלישית בשבועיים?(אמנם זלאטן לא בדיוק ״סיכם״ אבל לפי הרבה מאותם מקורות וידיעות הוא ללא ספק יחזור למילאן), מה שקורה בפועל זה ששלושת השחקנים לכאורה הגיעו לסיכומים עם מילאן, בשני מקרים מתוך השלושה גם הקבוצות הגיעו להסכמים, אבל הופס חסרה הודעה רשמית וחתימה, ואני אגלה לכם סוד, לא בגלל שאחד בקופה אמריקה ולא יכול להיבדק, האחר בחופשה והשלישי מגרב״צ, אלא כי אין למילאן בפועל עדיין כספים. זה לא צירוף מקרים הזוי כשזה בפעם השלישית בתוך כשבועיים. זה כבר לא עוד סוכן שמנסה לסחוט את מילאן, לא כל העולם מנסה לסחוט עוד כסף ממילאן, פשוט אין לה יכולת לרכוש את השחקנים האלה. ולכן כמו שעודד אמר, אל תצפו להודעות רשמיות, חתימות ואל תתאכזבו אם פתאום ג׳קסון באתלטיקו, קונדוגביה באינטר, ואנחנו עם האיבר ביד עד שברלוסקוני ישחרר לבי את החלקים שלו. בלי החתימה ובלי הכספים שלו אין לנו מימון וערבויות לשחקנים האלה. לכן עד אז הכל בגדר ״התחייבויות״.

6. Alta Tensione Member

Heroball
    לא, אנחנו לא "מקושרים" לזלאטן, מארטינז וקונדוגוביה כאילו זה שמועות מצוצות מהאצבע, נוהלו מו"מ רישמיים לגבי השחקנים עם המועדונים ועם השחקנים עצמם.
    אני יודע שזה נוח לך ולדומייך כאן לירות חיצים ורק אז לסמן מטרה, אבל לא, זה לא עובד ככה בדיון רציני כי צריך להיצמד לעובדות שאתה מתעלם מהם כי זה נוח לך. עם זלאטן ואל חאליפי התקיימו פגישות, זה לא הלך כי המועדון שלו סירב לשחרר אותו מהחוזה שלו למרות שאת התנאים שלו אצלנו הוא סיכם (לא מצוץ מהאצבע להניח את זה לאור היחסים בין גליאני וראיולה, בין זלאטן למילאן וכמות הידיעות שהיו על כך במקורות רציניים בתקשורת). עם קונדוגוביה התקיימו פגישות וזה לא הלך כי השחקן, שומו שמיים, העדיף לבסוף מועדון אחר. הסכמנו לשלם למונאקו את הסכום שהם דרשו אבל מה לעשות שזה לא תמיד מספיק כי צריך שתים לטנגו. בעסקת מארטינז סוכם הכל עם השחקן ועם המועדון שלו. קראתי היום שחסר בדיקות רפואיות שמתעקבות בגלל עניינים טכניים של מנהלי הנבחרת הקולומביאנית (שמשום מה אוסרים לקיים אותם בזמן הקופה אמריקה), אז כנראה שזו הסיבה שהחתימה הרשמית מתעקבת ולא בגלל כל מיני תיאורייות קונספירציה הזויות שאתם מריצים כאן. אין כאן שום ספינים ושוב דבר מצוץ מהאצבע כי ספינים מתהדים בקלות ולא זוכים לכזה הייפ מהתקשורת.

עודד (אוהד הצלחות)

אם לא היה כסף מילאן לא הייתה נכנסת ל-bidding war בסכומים שרצו שם. זה כשל לוגי שיש פה עוד כותבים שחוזרים עליו אחריך כמו תוכי וחבל. כשאין כסף מתנהלים כמו שהתנהלנו בקיצים האחרונים ולא הולכים על שחקנים של 30 צפונה. כשאין כסף לא מציעים על שחקן 30 מיליון כי אתה לא תציע משהו שאין לך לשלם, קאפיש? אין לגליאני שום אינטרס "למרוח" עיסקאות כי הוא עובד של המועדון שרוצה לעשות הכי טוב שיכול (מסכים שזה לא תמיד מספיק, אבל זה לא הדיון) כדי ליצור קבוצה טובה יותר. אני יודע שקצת קשה לכם להאמין בזה כי עוד מימי אנג'לוטי ("הסרטן" "המסרס" "חסר המושג" ו"הנגרים! "נגרים!") היה לכם נוח למצוא שעיר לעזאזל ולשפוך עליו רעל בלי קשר לשום דבר, אבל מה לעשות שזה לא המצב.

7. Yoav_Tzruya Member

תן לי לנחש-צירוף מקרים טראגי וחוסר מזל של מילאן? לא נראה לי.

8. VAR Member

אתה רוצה להתעסק בעיקר או להתעסק בהגדרות? "מקושרים" יכול להתפרש לכיוון של שמועות ויכול להתפרש לכיוון של מו"מ רשמי. אם בא לך לקרוא לזה בשם אחר אתה מוזמן.

עד לפני יומיים הכל היה נראה ורוד, מרטינז חתום, זלאטן והצרפתי (אגב, סתם שאלה: כמה מהאנשים שהכתירו אותו לדבר הגדול הבא ראו אותו לאורך כל העונה ולא רק בצמד המשחקים נגד יובנטוס?) נמצאים גם הם בדרך, פורצה מילאן. נראה מה יהיו התירוצים בסוף החלון, כשהרכש שלך יהיה קרלוס סנצ'ז ועוד איזה תגלית מהקופה שיצטרף ל"מיסטר איקס" (כנראה מרטינז, אם לא הוא גליאני כבר ידאג לנפח מישהו אחר). בשורה התחתונה אין קבוצה שהפער בין הרעש שהיא עושה לסיכום שעושים בסוף החלון הוא גדול יותר. ועוד משהו - גם אם התאילנדי יחתום אל תצפו לשום דבר כל עוד מקבלי ההחלטות הם אותם מקבלי החלטות. בינתיים יובה בלי שום רעש וצלצולים סגרה עם מנדז'וקיץ' (יותר טוב ממרטינז, יותר מוכח ממרטינז, באותו גיל כמו מרטינז ובחצי מחיר) וזה כשיש לה בנוסף את דיבאלה, מוראטה, יורנטה וטבס שעדיין לא הלך לשום מקום. אבל יובה? הם לא דוגמה לניהול נכון. מילאן היא דוגמה לניהול נכון.

9. Alta Tensione Member

פעם ראשונה שאתה רואה מועדון נכשל בניסיון להחתים שחקנים?

10. Yoav_Tzruya Member

תן לי לענות לך בשאלה אחרת-ראית מקרה כמו מילאן סטייל השבועיים האחרונים?

11. EO11 בפה אליל היכל התהילה

הדיווחים האחרונים במדיה מוסרים שג׳קסון מרטינז סגר באתלטיקו מדריד.

אם זה נכון, הרבה זמן לא ראיתי כישלון מרקאטו כמו של מילאן בשבועיים האחרונים.

12. eran.m Member

13. VAR Member

אמרתי את זה לפני ואני אגיד את זה גם עכשיו: אני חושב שאפשר להשיג שחקנים הרבה יותר טובים ב65 מיליון שהקבוצה הייתה מוכנה להשקיע בשני שחקנים שלא הוכיחו את עצמם עדיין ברמות הגבוהות באמת, ומהבחינה הזו ממש לא מזיז לי שהם לא הגיעו בסוף, אבל מה שכן מזיז זו ההשפלה ובעיקר השקר שהפעם, בניגוד לשנים קודמות, התגלה הרבה יותר מוקדם מהצפוי.

14. EO11 בפה אליל היכל התהילה

זה לא משנה מה אתה או אני חושבים, משנה מה היו המטרות:
    אנצ׳לוטי - לא הגיע.
    איברה - לא הגיע.
    מיראנדה - לא הגיע.
    קונדוגביה - לא הגיע.
    מרטינז - לא מגיע (?).

15. VAR Member

שטויות, הנה לוקאס באריוס כבש, גליאני כבר ימצא דרך לשווק אותו לאוהדים, ומלקקי הישבן שלו כאן בפורום עוד יגידו שמרטינז היה בסך הכל הסחת דעת שנועדה להלחיץ את מונפלייה ולהוריד את המחיר. ככה זה כשחיים בלה לה לנד.

מצב נושא:
הנושא נעול.