מילאן 2014/15:: זהירות, כאן עושים חלטורות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י שי, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. uri מנהלים

עזבו מרטינז. דבר ראשון בלם. מיכאילוביץ' יבין אותי ברגע שיחלו האימונים.

Nesta, VAR ו-Alta Tensione אוהבים את זה.
  2. VAR Member

עידן איך אתה מסביר ששחקן ששווה 35 מיליון יורו הוא אפילו לא חלוץ פותח בנבחרת שלו גם כשפלקאו בבית חולים?

מה שמוציא אותי מדעתי מהעסקה הזאת זה שמילאן מוכנה כנראה לפתוח את הכיס כשעל המדף נמצאים שחקנים טובים בהרבה, מוכחים בהרבה וחלקם אפילו צעירים יותר באותו מחיר או אפילו מתחת.

שחקנים כמו גצה, איסקו, מנדז׳וקיץ׳ רק מחכים על המדף ואנחנו זורקים 35 מיליון לרולטה.

3. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

עידן יתקן אותי אם אני טועה אבל אם מרטינז לא יפתח בקופה אמריקה, יהיה זה לטובת קרלוס באקה שמגיע אחרי עונה עם גביע אירופית, 28 שערים ו9 בישולים. נראה לי לגיטימי ולא אמור להוריד מערכו של מרטינז.

4. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

"די כבר נמאס מההחתמות החינמיות האלה גליאני תמות"

"איכס למה קנינו אותו ב-35 מיליון הוא לא טוב מספיק"

מיומנו של אוהד מילאן. גדולים אתם.

Roma, Franco ו-Alta Tensione אוהבים את זה.
  5. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

צריך לחכות לראות אם הוא בכלל יגיע, יש דיווח שסיטי מציעה לו שכר גבוה יותר (לא ידוע אם זה צעד טקטי של פורטו או הסוכן )

אני חושב שלמעט עמדת השוער בה אנו מכוסים, כל חלקי אבל כל חלקי הקבוצה חייבים שינוי והבאת שחקנים. אני בעד לחכות ולראות מי באמת יגיע ואז נוכל לשפוט. איך גצה אפשרי בכלל?

6. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

החיסרון היחידי לטעמי הוא הגיל שלו. מצב ההיררכיה בנבחרת לא צריך להיות רלוונטי.

7. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

מי שראה אותו בפורטו, באירופה או בליגה המקומית, יודע שאתם מקבלים חלוץ טוב. כמו שאלעד רשם ההיררכיה בנבחרת פחות חשובה. אבל אם להיכנס קצת להיררכיה...

פקרמן חולה על טאו, וחוץ מזה יש גם את קרלוס באקה. הרבה אנשים דרשו לראות את ג'קסון או באקה בהרכב במונדיאל וקיבלו בעיקר את טאו שמעולם לא היה שווה קרוב למה שג'קסון מוערך בו. מה זה אומר מבחינת מילאן? כלום לדעתי, פקרמן לא מאמן את מילאן ואם מילאן תחתים את ג'קסון היא תקבל חלוץ מצוין שלרוע מזלו בנבחרת שלו יש תחרות קשה על ההרכב + מאמן שיש לו משהו מיוחד לשחקן שפחות טוב ממנו אחד לאחד אבל יודע להשתלב מצוין בתכנית המשחק של המאמן הנ"ל ויותר מגוון ממנו.

מתי שפאלקאו לא פצוע ג'קסון יקבל פחות דקות כי השילוב בניהם לא עובד כל כך טוב.

לא מאמין שג'קסון ייפתח, פאלקאו הוא באנקר ובמעט הפעמים שפקרמן ניסה אותם יחדיו זה לא הלך. כמו שאמרת מבחינת הרקורד זה גם יהיה לגיטימי לחלוטין לג'קסון לאבד את המקום בהרכב לבאקה ועדיין להיחשב חלוץ מצוין. למרות זאת, המשך למה שכתבתי למעלה, יש סיכוי טוב מאוד שלא ג'קסון ולא באקה יפתחו וזה יקרה בגלל חלוץ עם רקורד הרבה פחות מרשים ברמת הקבוצות אבל תיאום מצוין עם פאלקאו והערכה רבה מצד פקרמן לאור היכולת שלו בנבחרת.

אלעד ו-Die Werkself אוהבים את זה.
  8. AS R Member

כי השחקן שמתחרה על התפקיד שלו כבש כמות דומה של שערים בליגה יותר קשה וגם הביא לקבוצה שלו את גביע הליגה האירופית.

מי אמר שכל השחקנים שהזכרת פנויים ? חוץ מזה ששניים מהם בכלל לא חלוצים, ומנדזוקיץ' חלוץ שונה לחלוטין בסגנון המשחק ממרטינז.

הסכום נראה גבוהה, אבל נראה לי שבגלל שהתרגלתם לראות שחקנים מגיעים בחינם שכחתם מה מצב שוק ההעברות. חוץ מזה, יש ספקות לגביו כי הוא לא שיחק עדיין בליגה גדולה, אבל נראה לי ש-92 שערים בשלוש שנים, גם אם בליגה דרג ב', מראים על כך שהוא יכול לתת 20+ שערים בעונה בכל ליגה.

9. Alta Tensione Member

זה שאתה חושב אחרת לא אמור "להוציא אותך מדעתך", במיוחד שכל הדעה שלך מתבססת על השערות אישיות. איסקו וגצה לא למכירה לפי מה שידוע לי ויש סיכוי מאוד סביר שתג המחיר שלהם קרוב יותר לזה של ברהאימי מאשר לזה של ג'קסון. ועזוב את זה שלדעתי גצה לא שווה אפילו 25 מיליון יורו.

לגבי מנדז'וקיץ'. לדעתי מארטינז עדיף עליו. יש סיבה למה אתלטיקו מחפשת להיפטר ממנו ולהביא במקומו קראק אחר. אני לא עוקב באדיקות אחרי אתלטיקו, אבל ממה שאני מבין מאוהדים ומההיגיון שלי, הקרואטי לא מספק להם את היציבות בהתקפה שנדרשת עבור קבוצה שרוצה להיאבק על אליפות. עכשיו אשאל אותך, האם היית רוצה אחד כזה בקבוצה שלך שרוצה להיאבק על אליפות? או שאתה עדיין חושב שזה אותו שחקן מבאיירן למרות שעברו כבר שנתיים (שזה הרבה בכדורגל. הרבה משתנה בשנתיים)? מארטינז לעומתו זה אחד שנמצא בשיאו וזה דבר שמועדון במצב שלנו צריך כדי לחזור כמה שיותר להיות תחרותי.

לגבי ההגנה. קראתי שמיכאלוביץ' מאוד רוצה את מקסימוביץ' של טורינו. לא ראיתי אותו מספיק כדי להביע דעה ששווה משהו אז אשמח אם מישהו יגיד מי הוא ומה הוא יכול להועיל לנו. בנוסף עלו שמותיהם של גודין ומיראנדה של אתלטיקו. הבנתי שמיראנדה בירידה, אז זה פחות מלהיב. גודין לעומת זאת די אותו שחקן מעונת האליפות, תקנו אותי אם יצאתי בור. הוא גם אחד שיהיה תרופה אולטימטיבית לבעיה שיש לנו עם כדורי גובה. אנחנו צריכים שחקני הגנה שעיקר הכוח שלהם זה באוויר לאור מה שהתרחש אצלנו בהגנה בשנים האחרונות.

10. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

בלי קשר למילאן, החלוץ הקרואטי אכן לא היה טוב מספיק העונה באתלטיקו.

11. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

סקיי טוענים שדיברנו כבר עם הסוכן של קונדוגביה ויש רמיזות לאפשרות שהעסקה תיסגר בסביבות ה-30 מיליון יורו. מחר גליאני אמור לדבר עם השחקן עצמו.

זלאטן אולי הרכש הפוטנציאלי הכי חשוב במונחים של הקיצור הדרך המדובר, אבל באופן כללי, קונדוגביה הוא הרכש שאני הכי מתלהב ממנו. זה שחקן שיכול להיות העוגן שלנו בקישור ב-10 השנים הקרובות. אני לא בטוח עד כמה הוא נופל מפוגבה, אם בכלל, וההבדלים בהייפ נובעים לדעתי מהגולים ומהלכי ה-VINE שפוגבה מספק באופן קבוע. בקיצור, הלוואי.

12. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

קונדוגביה, להבדיל מזלאטן, גם יכול להימכר בסכום אדיר בעתיד אם וכאשר יגיע למילאן וגם יצליח.

שחקן בעמדה ועם איכויות כמו שלו נדירים למדי בשוק. מאוד מזכיר לי את ויירה הצעיר.

13. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

@Heroball

@Franco ענה בצורה המדוייקת ביותר לגבי ג'קסון. הוא חלוץ אדיר, והמצב בנבחרת הוא הטוב מזה שנים מבחינת החוד. גם באקה, גם טאו (אומנם בארגנטינה) וגם חלוצים אחרים פחות מוכרים, היו יכולים לפתוח במידה והמצב היה שונה. במקרה של ג'קסון, כמו שאליאס אמר, התיאום שלו עם פאלקאו (שבנבחרת הוא באנקר ובצדק) פשוט הכי פחות טוב מבין האחרים ופקרמן עושה את ההתאמות שלו, אבל המצב בנבחרת לא אמור לשנות כהוא זה לגביו שחקן כי הוא חלוץ נהדר וכולם רואים את המספרים שלו והיתרונות שלו כשחקן.

נערך לאחרונה ב: ‏12/6/15
  14. VAR Member

@AS R
    אני לא מדבר רק על חלוצים, לכולם ברור שהקבוצה הזאת צריכה שיפוץ פנים רציני במשהו כמו 9 מתוך 11 העמדות ושהתחלופה הזאת תקרה במוקדם או במאוחר. מי אמר שהם פנויים? יש דיווחים, אבל גם אם אתה לא מאמין להם מדובר בשחקנים שנמצאים במצב של unsettled והם בסיטואציה לא טובה להם. בדיוק ככה השגנו את זלאטן בזמנו.

לגבי מרטינז אני לא יודע, במחיר הזה זה יהיה או הצלחה גדולה או כישלון גדול. אני רואה במנדז'וקיץ' money, ואם 20 שערים ב43 משחקים העונה נחשב אצלו לעונה גרועה אז זה אומר הכל. זה מאזן הרבה יותר טוב ממה שיש למוראטה שנהפך השנה לקראק. וזה לפני שהתייחסנו ליתרונות שהוא מביא איתו (משחק ראש, מיקום מצוין ברחבה, סוס עבודה ומשחק לחץ אולי הכי טוב באירופה). מרטינז לפי מה שאומרים הדרום אמריקאים כאן תלוי הרבה במאמן שלו ובהתאמה לסגנון המשחק, זה נראה לי די מסוכן. אם אני זורק 35 מיליון יורו אני רוצה שזה יהיה על שחקן שאני יכול ללכת לישון בשקט שייתן לי 20 שערים בעונה בלי קשר לאיך שהקבוצה שלי תשחק ומי יהיה השותף שלו בחוד. מריו הוא כזה, זלאטן הוא גם כזה, אבל אני מעדיף קבוצה שלא תקום ותיפול על התרומה שלו. צריך להבין שיובנטוס לא הולכת לשום מקום בשנים הקרובות ואי אפשר יהיה לנצח אותם עם זלאטן מוקף בנגרים כפי שאפשר היה לעשות ב2012 חוץ מזה זלאטן כבר מבוגר ואף אחד לא מבטיח לי שהירידה ביכולת לא תתחיל כבר בעונה הבאה. אם רוצים להתחרות איתם צריך פשוט להביא שחקנים טובים שייתנו לנו יכולת לטווח ארוך, זה ככה פשוט.

@Alta Tensione אני רק רוצה שנבהיר למה אתה קורא חלוץ לא יציב בשנתיים האחרונות. 25 שערים לפני שתי עונות בבאיירן, 20 שערים בעונה החולפת באתלטיקו. למה הראשונה לא רצתה אותו? בדיוק מאותה הסיבה שבגללה קיבלת את זלאטן. מאמן פילוסוף שחושב שהוא המציא את הכדורגל. הוא ויתר על מכונת שערים וסוס עבודה בשביל חלוץ יותר "טכני" ש"יותר מתאים לסגנון הקבוצה". בינתיים כל עונה הוא זוכה בפחות תואר בבאיירן. ולמה השנייה לא רוצה אותו? לא יודע, גם אני לא עקבתי אחריהם.

ולמה לדעתך גצה לא שווה 25 מיליון יורו, חוץ מהעובדה שמדובר בעוד שחקן שלא בא בטוב בעין לפילוסוף? אחריו דווקא כן עקבתי ואני יכול רק להגיד שלומר שהוא לא שווה 25 מיליון בשוק של היום זה הזיה.

נערך לאחרונה ב: ‏12/6/15
  15. Alta Tensione Member

אני פשוט לא מחזיק מגצה. פירטתי את הסיבות בנושא של באיירן אתה מוזמן לקרוא.

מצב נושא:
הנושא נעול.