מילאן 2014/15:: זהירות, כאן עושים חלטורות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י שי, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. JohnTerry26 Member

בנוסף לזלאטן, די מארציו בימים האחרונים אומר שאתם מעוניינים באלבס, ג'קסון מרטינז ויאסין ברהימי. אם תביאו שניים מכל אלו זה יהיה די מרשים.

2. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

סבאסטיאן גאמררה מהפרימברה של מילאן ערך הופעת בכורה במשחק רשמי - אולי לא בכורה בהרכב, ראיתי ששותף בידידות של הבוגרת במילאן גם - דווקא במדי הנבחרת השבוע. נבחרת בוליביה. הוא פתח בהרכב בתבוסה 5-0 לארגנטינה וזכה להתייחסות קצרה ולא מחמיאה מהתקשורת הארגנטינאית. לא חושב שהוא יחזור לפתוח בהרכב גם בקופה, אבל ישותף מעט.

3. Alta Tensione Member

הסיכום עם מיסטר בי נתן אור ירוק לתחילת מסע הקניות של גליאני ברחבי אירופה לצורך השבת המעצמה למקומה הטבעי. תחילה ג'קסון מארטינז. מדווח שגליאני הסכים לשלם את דמי השחרור ע"ס 35 מיליון יורו. השחקן סיכם את תנאיו (חוזה ל-4 שנים, 3.5 מליון יורו משכורת), אך עיקר המחלוקת היא סביב אופי התשלום. לגליאני אין ברירה אלא לשלם בתשלומים בגלל שהכסף מבי עדיין לא נכנס במלואו. פורטו מנגד רוצה את הכסף מיד או בפחות תשלומים ממה שגליאני מוכן להציע. בכל מקרה, זה לא צפוי להיות מכשול שיפיל את העסקה כי יש דיווחים שההחלטה של השחקן כבר התקבלה וההודעה צפויה לצאת בקרוב. שחקן נוסף שמילאן התעניינה בו היה יאסין בראהימי אבל הסכום שפורטו דורשת עליו (50 מיליון יורו) מרתיע את גליאני (ובצדק).

ההחתמה הצפויה של מארטינז לא תבוא ע"ח זלאטן איברהימוביץ' כמו שנוח לחשוב. היום דווח בכל העיתונים שהשחקן מוכן לחזור (סכום ההעברה של 15 מיליון יורו, חוזה לשלוש שנים עם שכר של 7 מיליון יורו לעונה. קיצוץ של 50 אחוז מששכרו הנוכחי) אך נאסר אל חאליפי, הבעל הבית של פסז', לא מתלהב בנתיים לשחרר את השבדי. גליאני יטוס גם לשם כדי לנסות למצוא פיתרון.

על הדרך לפריז, גליאני יעצור במונאקו כדי לדבר על ג'ופרי קונדוגוביה. הנהלת מונאקו דורשת עליו 30 מיליון יורו. גליאני ינסה לנצל את העובדה שיש התעניינות די חזקה מצד מונאקו באדיל רמי וז'רמי מנז על מנת להוריד מעט מהעלויות השחקן.

בנוסף לכל אלא, מיכאלוביץ' ממשיך להתעניין בחניכיו לשעבר רוברטו סוריאנו ואדר. גם פדרו אוביאנג משך התעניינות, אך כמו שכבר דווח ווסטהאם הקדימה אותנו.

קראתי גם דיווח שגליאני יטוס לגרמניה כדי לשכנע את הנהלת דורטמונד למכור לו את מאטס הומלס, אבל יש לי תחושה שזו ידיעה שנועדה למלא מקום בעיתונים ותו לא.

4. Raulito Madridista

אז מה, העולם נראה ורוד יותר? אני חושב שהדרך של מילאן להרכיב סגל איכותי היא הרבה יותר ארוכה ומסובכת, שחקנים עם 'שם כזה' לא מגיעים תוך יום, אמנם אין מונדיאל שדוחה את ההעברות הרציניות, אבל עיסקאות כאלה לוקחות זמן. מקווה עבור מילאן שהיא תבנה סגל תחרותי מה שאי-אפשר לומר עליה כבר איזה שנתיים-שלוש, וגם לקבוצה ההיא עם זלאטן וטיאגו סילבה היו הרבה 'חורים', לא משהו שמתקרב לקבוצה הגדולה של אנצ'לוטי שהגיעה לשלושה גמרים של ליגת האלופות תוך חמש עונות.
    - ג'קסון מארטינז - נראה לי שהסכום די מופרך.
    - זלאטן - אם הוא ישוב זה יהיה המהלך של הקיץ, הוא לוקח את כל האש והאחריות לכיוון שלו וזה יפחית לחץ משחקנים אחרים, הוא יכול לנצח משחקים לבד ובכך מילאן תצמצם את הפער שיש לה מהקבוצות האחרות שנאבקות על אירופה.
    - קונדוגוביה - קשר אחורי פנטסטי, הוזכר כמועמד לריאל מדריד ברוב הקיץ שעבר אך בסופו של דבר לא הגיע.
    - הומלס - שחקן עם רקורד פציעות מאוד בעייתי.

מי מבין שחקני הסגל הנוכחיים מתאימים לדעתך להיות בהרכב הראשון של מילאן החדשה?
    והשאלה היא האם אינזאגי הוא האיש שצריך להיות אמון על הסגל והאיש שינסה להחזיר עטרה ליושנה והפעם באמת?

5. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

משהו קרה לספלאטי שאף אחת לא קופצת עליו? אני במקום גליאני מביא אותו אתמול. אני רק מקווה שמילאן תמצא מאמן טוב,ותעשה רכש איכותי, הליגה צריכה את מילאן במקום ה2 ובליגת האלופות...

נערך לאחרונה ב: ‏11/6/15
  6. Alta Tensione Member

לופז, אבאטה, דה שיליו ומונטוליבו. גם אל שערוואי, מקסס, ובונוונטורה יכולים לשמש כשחקני הרכב טובים בסיטואציות מסוימות.

אינזאגי כבר מזמן לא רלוונטי. יש מאמן חדש (מיכאלוביץ') ובכתובת שלו צריכות לבוא השאלות האלה. לתחושתי הוא לא מספיק טוב.

7. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

היו לנו כבר הסכמים בשנים קודמות עם לא מעט שחקנים, נחכה בסבלנות לראות מה יוליד היום. עד שאני לא רואה את מילאנלו בטוויטר מכריז שהעיסקה גמורה, אני לא ממהר לחגוג:)

8. Super Mario Member

אם יובנטוס רוצה 100 מיליון על פוגבה, אין שום סיבה שפורטו לא תדרוש 35 מיליון על ג'קסון מרטינז.
    בסכומים שמשולמים היום זה עוד סביר.

9. Roma מנהלים

מה עם מנז ודה יונג שהיו לא רעים בכלל העונה. אפשר לציין את פולי והונדה שהיו לא רעים במשחקים שאני ראיתי. אפשר לציין את ניאנג שיחזור מהשאלה מוצלחת בגנואה.

10. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

ג'קסון שווה 35 מ' יורו וזה ממש לא מופרך.

דבר שני, העסקה סגורה וחתומה, מילאן מאשרת. שילמה את מחחיר הבייאאוט של והחתימה אותו ל-4 שנים תמורת 3.5 מ' יורו לעונה. שיחק אותה ג'קסון. הלוואי ויצליח כמו בפורטו, יש לו את הנתונים לעשות את זה. אני גם שמח שבחר מילאן ולא ארסנל, שם לדעתי היה מסתדר פחות.

שיהיה בהצלחה.

11. JohnTerry26 Member

זה לא נראה שמילאן אישרה עדיין.

12. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אתמול בערך ב-10:30 בלילה דיברו בקולומביה שהעסקה 90% סגורה. היום בבוקר ראיתי את זה.

https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/11412340_860050900736799_1971132145108029072_n.Xxx?oh=fa98079a403cc9751ab5b6dcf5b5ddc3&oe=55EA1B79

13. JohnTerry26 Member

זה לא הטוויטר הרשמי..
    הפרטים אגב לקוחים מהגזאטה.

לפי די מאציו אתמול, מילאן רוצה לשלם את ה35 מ' יורו בכמה שנים, פורטו רוצים את זה תוך 60 יום (החוק באופ"א לגבי סעיפי רכישה אומר 60 יום אלא אם יש הסכם אחר בין הקבוצות, מה שמילאן מנסה להשיג).

14. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אני יודע שזה לא הטוויטר הרשמי. אני מסתמך על מקורות קולומביאנים. בכל מקרה אופתע אם זה לא ייצא לפועל בסוף.

15. Alta Tensione Member

עם "לא רעים" לא לוקחים סקודטו. זה גם לא המדד שלפיו אני מודד אם הם "ראויים" או לא. מנז הוא לא שחקן התקפה שקבוצה עם יומרות לאליפות צריכה להתבסס עליו. כנ"ל גם דה יונג לגבי קשר אחורי. פולי והונדה יכולים להיות שחקני רוטציה סבירים. כך גם ניאנג, עד שיוכיח אחרת.

uri אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.