אנחנו כאוהדים חייבים להתאושש ממה שהיה, תקופת הסנטאורים הייתה ולא תחזור, זה כמו שהדור היום שונה לחלוטין מזה שהיה במונדיאל 2002 לדוגמא, מה שהיה לא יחזור ואנחנו צריכים להתמודד עם זה וזה מאוד קשה. בונרה בתור שחקן סגל זה דבר מאוד לגיטימי, סותם חורים ולא יותר מזה. אפשר לחיות עם זה.
מה שיהיה זה מה שברלוסקוני יחליט שיהיה. פעם הוא פנטז על אליפויות וגביעי אירופה והיום הוא מפנטז על מוכרי חולצות. באיזשהו מקום אני רואה בהחתמה של רונאלדיניו את נקודת המפנה הארורה. כי אם אתה יכול להחתים שחקן בקאליבר הזה אז כנראה שאתה יכול להחתים כמעט כל אחד. הבעיה היא שהרכישות היחידות מאז שהיו ב-8 ספרות הן: זלאטן, רוביניו, באלוטלי. מצא את המכנה המשותף לשלושתם. כמעט כואב לי לחשוב מה היית יכול לבנות כאן במקום הכסף שנשפך עליהם.
:aa1: ג'אמפאולו פאציני נאלץ לעבור ניתוח בברכו שישבית אותו ל 4-6 חודשים. למרות שפאצו תרם לנו לא מעט העונה, אני לא חושב שצריך לחשוב על מחליף. הגיע הזמן לקדם את גאנץ לקבוצה הבוגרת, ואולי יפתיע לטובה כמו דה שיליו העונה.
מה הוא כבר עשה העונה שמצדיק את החזרתו לקבוצה? כי מעבר לדצמבר-ינואר בהם גילה יכולת מרשימה, נעלם במשך כל העונה. אישית, אני מעדיף לקדם את שגאנץ זכה היום למחמאות מדולצ'טי ואני מאמין שהוא מספיק בשל לשמש כגיבוי בעמדת החוד לאחר עונה נהדרת בפרימברה. סאגת אלגרי: אם מילאן מפטרת את אלגרי, נצטרך לשלם את החוזה שלו לעונה הבאה, ולכן נטען כי גליאני מנסה לשכנעו שיתיר את חוזהו כדי שהמועדון יימנע מפיצויים. אלגרי מבקש 1 מיליון, אבל מילאן מוכנה לשלם לו רק חצי מכך. לפי הגאזטה, אלגרי עשוי לקחת איתו את טאסוטי לרומא. בקוריירה כותבים כי אלגרי סיכם על חוזהו החדש ברומא, בגובה של 2.8 מיליון יורו למשך 3 שנים. מילאן מימשה את אופצית הרכישה על כריסטיאן ספאטה, שזכה לחוזה עד ליוני 2016. מהלך מתבקש לאור היכולת הנהדרת של הקולומביאני לאורך העונה, אם כי בהתחלה היה חלש (כמו יתר הקבוצה) ומיעט לשחק.
אנדריי דורש את פאלוסקי נאור מתנגד ומעדיף את גאנץ (מה?) אני אמור לבוא עכשיו, להתנגד ולהציע את דודה שלי?
אם היא טובה אז למה לא? גאנץ מראה ניצוצות של סקורר ואני לא מבין מה פסול בלהשתמש בו כגיבוי לחלק ההתקפי עד להחלמתו של פאציני. בהנחה שבויאן עוזב וביניו נשאר, החלוץ הצעיר בין כה לא יזכה לדקות משחקה רבות כל כך, אך לפחות יכסה לנו את העמדה עד 2014 פחות או יותר (חזרתו של פאציני). אפשר לחשוב שדרשתי שיהיה שחקן הרכב. ובלי קשר, הוא יכול גם להפתיע לטובה ולקדם את מעמדו בהיררכית החלוצים. אגב, אם הייתי אומר לך בתחילת העונה שדה שיליו יהיה המגן הפותח שלנו, כיצד היית מגיב?
אחרי הופעה טובה או שניים בסוף העונה הקודמת, לא הייתי בשוק. ואפילו אם לא, זה לא משנה. המרחק בין להנות כבונוס מפריצה של שחקן צעיר לבין לבנות על כך גדול מאוד. אני בכלל לא חושב שצריך להביא מישהו. באלוטלי מורחק? נפצע? ניאנג בשפיץ וסאפונרה בימין. לא מושלם, אבל סביר. לשחקנים מהסוג של גאנץ (כוכבי פרימברה למיניהם) אין מקום בבוגרים. לשרוף אותם עונה שלמה על הספסל לא מקדם אותם במילימטר.
האידיאל מבחינתי יהיה לשלוח את גאנץ לעונת השאלה, אבל יחד עם זאת אני חושב שהוא יכול לתרום את חלקו לקבוצה הבוגרת. כשחקן משלים ההתפתחות שלו די תתעכב, אבל הוא יכול גם לפרוח, הכול תלוי ביכולת שלו וברמת הטיפול של הצוות המקצועי בו. אם ניאנג הצליח להוות חלק לא קטן מההתקפה של מילאן העונה, גם גאנץ מסוגל לכך.
בילי קוסטקורטה: The President would ask Carlo to field Kaka in a more attacking position, so Ancelotti told Kaka to do it for the first five minutes of the match! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx
אז לא פאלוסקי ולא גאנץ- לאור פציעתו של פאציני, מילאן הגבירה את התעניינותה בסימונה זאזה, כשגם יובה ונאפולי חושקות בשירותיו.
El Shaarawy: "Mario Balotelli cried in the locker room after supporters of Rome have insulted him calling monkey, and they threw bananas And when we asked Mario why he was crying, he told us. Am I a monkey or a man? "
http://zorapide.files.wordpress.com/2009/03/linguaccia.Xxx צולל ברחבה, חוגג כאשר השופט אוכל את זה, מוציא לשון לשחקני היריבה, מסמן לסתום את הפה לקהל ששורק בוז על כך. בנאדם שמתנהג כמו קוף - זו אמירה גזענית?