בין יש אמת בדברים ובין אם לא, הכיוון ברור ואני לא רואה את אלגרי ממשיך. ברלו מתנהג אליו בצורה דוחה עוד מהעונה שעברה כמו אל אחת הזונות שלו ואני באמת מתפלא איך לאלגרי לא נמאס מכך. מעבירים עליו ביקורות מקצועיות בתקשורת (אפשר לחשוב איזה מאמן דגול או ברלו), מביעים התעניינות במאמנים אחרים בזמן משרתו (גווארדיולה) ובסוף עוד מתלוננים על ההצלחות היחסיות שהוא מספק על אף התנאים המחפירים שהותירו לו לאחר הקיץ האחרון. אני קורא ששמות המועמדים הם אינזאגי (מאמין שיהיה מאמן מוצלח אבל עדיין לא בשל), סיידורף וואן באסטן ובא לי לחתוך וריד.
באתר של די מארציו נכתב כי מילאן עשויה להחתים את רנאטו צ'יבלי, בלם ארגנטינאי בן 29 מניס שמסיים בקיץ את חוזהו ויכול להגיע בחינם. כרגע לא נראה שמילאן מתכוונת להאריך את חוזיהם של ז'פס ובונרה ולכן מחפשת מחליפים לעמדת ההגנה. הבנתי שהוא מאוד מנוסה ויש לו משחק ראש טוב, אבל אולי אליאס ירחיב על השחקן? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
מדווחים שהפגישה בין אלגרי לגליאני נדחתה למחר. נקווה שבזמן הזה יצליח הראש היחידי שעובד כשורה בקודקודי המערכת לשכנע את חובב הקטינות לממש את הפנטזיות המפגרות שלו בסייב במנג'ר ולא במציאות.
לא טוב לי עם העזיבה של אלגרי. רציתי לראות אותו אצלנו עוד ב-2009 כשאנצ'לוטי עזב ותמכתי בו בכל מה שעשה מאז הגעתו. היו לו טעויות העונה שגרמו לי לצעוק "הביתה!", אבל אני מסוגל להשלים איתן בתקווה שלא יחזרו. מעל הכל, לא מגיע. לא מגיע לו לשאת באשמה מלאה על אי היכולת של הקבוצה לאיים על האליפות. לא מגיע למאמן הבא לקבל את המשרה על חשבונו. לא מגיע לרומא לקבל את המאמן הכי טוב שיכלו לחלום עליו.
או הכי פחות גרוע שיש לשוק להציע לאחר שהעדיפות הראשונה ברחה לנו. לא נחלום, פשוט נחיה על הכישרון של הקבוצה בתקווה שהסמרטוט הזה לא יפריע לה כפי שעשה באליפות של מילאן.
דשנו פה לא מעט בעבודתו של אלגרי במילאן והדברים החיוביים שביצע במהלך השנים האלו, ואין טעם לחזור עליהם, אבל למרות שהוא לא מאמן מושלם ויש לו מספר דברים לשפר- לקרוא לו סמרטוט נובע מזלזול או סתם סלידה ממנו.
אולי מתבקש להקצין את דעתי בתגובה למשפט הכי עלוב שיצא לי לקרוא בפורום מאז ומעולם (ועברו כאן לא מעט יצורים), אבל במקרה זה, אני באמת חושב כך. מסכים איתך שאין טעם לחזור ולהגדיר את עבודתו העונה בתור הצלחה. זה מביך בעיניי לא פחות מההייפ שנוצר סביבו בקליארי והקרדיט המוגזם שקיבל בעונת האליפות ללא מתמודדים, עם שחקן שניצח לו את רוב המשחקים לבדו וחוליית הגנה שגיבתה אותו. הוא מאמן טוב ביחס להיצע בקיץ הזה, אבל השכונה שנוצרה תחתיו בעונה שעברה (עליה דיבר גאטוסו) מטרידה אותי בהקשר לרומא שצריכה לדעתי בדיוק את ההיפך כדי להפוך מאוסף הילדים והאגוים קבוצה מצליחה.
אני מודה, כתבתי את זה בכוונה כדי למשוך את תשומת ליבך/ם, פשוט חיפשתי סיבה להגיד שאין לכם מושג. ראניירי באווטאר, זמאן בחתימה - nuff said.
לא נשארו מספיק מהגווארדיה הישנה יותר וצריך דמויות מנוסות שמכירות את המועדון מבפנים בחדר ההלבשה. אמברו עוזב, בונרה ואביאטי האחרונים.
גליאני הכריז לא פעם שכחלק מתהליך הצערת הסגל שחקנים מעל גיל 30 לא יאריכו את חוזיהם ליותר מעונה אחת. השאלה היא למה אביאטי לעונה אחת ובונרה לשתיים? התשובה מארוטה ניסה לחטוף את האחרון, הציע לו חוזה רב שנתי ואת החולצה והמעמד של ג'נטילה לוסיו, דבר שגרם לגליאני לחרוג מהכלל הקדוש.
אם שחקן חלש כמו דניאלה בונרה הוא האיש שאמור להיות השריד של הגווארדיה הותיקה אז זה אומר הכל על האבדון שהמועדון הזה הגיע אליו.
זה קשור כי בימים כתיקונם שחקן כמו בונרה לא היה שורד במועדון הזה יותר מ-2 עונות. לא רק שהוא הולך לסיים כמעט עשור בקבוצה אלא גם הולך להיות הקפטן השני-שלישי בהיררכיה, משהו שלפני שנה וחצי היה נתפס כהזוי לחלוטין כשגאטוסו-פיפו-סיידורף-נסטה-סילבה עוד שיחקו בקבוצה ובנוסף אליהם גם אמברוסיני ואביאטי ששרדו את המהפכה. נכון שזמנם הגיע אבל חבל שבמקום להכין את דור ההמשך (סילבה היה התחלה מצוינת. למה לא להמשיך בקו הזה?) בחרנו למלא את הקבוצה בכל כך הרבה שכירי חרב שאם להיות עדינים לא מתאימים להיות קפטנים בקבוצה הזאת (ומבלי לפתח את הנושא הזה כי כבר טחנו אותו מכל הכיוונים, אבל עם האמירה הזאת אני מאמין שגם אתה מסכים).