אפשר להוציא מבאלוטלי דברים טובים על המגרש, לא בטוח שאלגרי הוא האיש. באלוטלי צריך מאמן שיסדר לו כמה ברגים בראש ואלגרי הוא לא הטיפוס שישייף את השחקן הבעייתי עם משמעת הברזל הרצויה. ובכל זאת, הוא ירגיש הרבה יותר טוב לשחק באיטליה מאשר באנגליה.
ירגיש הרבה יותר טוב באיטליה זה בטוח - בנוגע להאם ההרגשה הזו תיתן אימפקט חיובי או שלילי עליו כשחקן על המגרש, THE JURY IS STILL OUT. הוא יותר מידי חולה נפש מכדי שתביא לו מישהו עם משמעת ותחשוב שיכול לסדר אותו, זה רק יחמיר את הבעיה. צריך מישהו שיוכל לסבול אותו וחלק מהשטויות שלו(שיקרו לא משנה מה) מספיק, עם יחסי אנוש טובים כדי שמאריו איכשהו יכבד\יעריך אותו ולא ללכת OVERBOARD ולפחות ינסה לשמור אותם על המינימום, או להפריד אותם כמה שאפשר מהמגרש.
הרבה אנשים שאני מעריך את דעתם בכדורגל מביעים עמדה דומה לזו של ליאור פה, שבאלוטלי הוא אוברייטד גדול ושחקן מוגבל למדי. אני עדיין מרגיש שאם הוא יזכה ליציבות בהרכב ודקות המשחק שהולכות עם זה, הוא יכול להיות חלוץ גדול. המעבר הזה למילאן כנראה יעזור, לי לפחות, להיסגר על היכולת של באלוטלי. אני די בטוח רק בדבר אחד, יהיה מעניין.
באלוטלי החתמה מצויינת בשבילנו, חזק, יכול להיות גם חלוץ מטרה מצוין, בועט נפלא וגם נוגח (למרות שלא כובש הרבה עם הראש) לפי דעתי זו התחלה של עידן חדש ואם באמת ניאנג יקיים את הכשרון שטמון בו יחד עם SES יכול להיות כאן נפלא. אבל חברים - אל תתבלבלו, ההגנה שלנו חלשה מאוד, אם הצלחנו להחזיק קצת מעמד מול בארסה שנה שעברה השנה אני ממש מפחד.. הקישור עדיין לא מספיק חזק, מונטוליבו הוא ממש לא פירלו וחסר לנו עוד כשרון במרכז שלא לדבר על טראקוויסטה שאין לנו מהיום שקאקה עזב - ולמרות שיש שמועות שאולי יגיע ברגע האחרון אני סקפטי..אבל הלוואי וגליאני-ברלו יצליחו לעבוד על ריאל ואיכשהו להביא אותו בחינם... לא עקבתי אחרי משחקים לאחרונה, יש מצב שקונסטנט משחק מגן שמאלי? כי אם ראיתי נכון הוא היה נפלא בכמה משחקים האחרונים שראיתי...
SoloConTe: איברה עולה בשנה 8 מיליון יורו יותר מבאלוטלי. תכפיל את זה בשנתיים שלאיברה נשארו בחוזה וקיבלנו 16 מיליון יורו. אני אגיד את זה עוד פעם כי נדמה לי שאתה לא מעכל בדיוק את הסכום - 16,000,000 יורו שחסכנו. איברהימוביץ' בן 31, באלוטלי בן 22. חוץ מהפן הפיזי הטבעי שנובע מההפרש בין הגילאים יש עוד צד לעניין, נחש איזה? כן, כלכלי. מה ערך הריסייל של איברהימוביץ'? הרי או שאנחנו מאריכים לו את החוזה (בום! עוד 8 מיליון שהופכים את ה-16 מיליון הנ"ל ללא פחות מהסכום הנהדר והנפלא של 24 מיליון), או שהיינו מאריכים לו את החוזה ואז מוכרים אותו כדי שלא לאבד אותו בחינם (ריסייל של כמה? בחיים לא יותר מ-10 מיליון וזה במקרה הטוב), או שהיינו מאבדים אותו בחינם ומשחררים אותו בעצם בסוף החוזה. באלוטלי לעומת זאת, ריסייל מינימלי של 10-12 מיליון, וכמו שאפשר להבין מהמונח "מינימלי", זה בעצם המקרה הכי גרוע. עכשיו תכניס לכל המשוואה הזאת את העובדה שברגע שזלאטן הולך, בכל מקרה היינו צריכים להוציא הרבה כסף על עוד חלוץ איכותי, אז אלא אם אתה מדבר על נס שבו אנחנו שולפים אחד כזה מהפרימברה או עוקצים אחד מניגריה ב-2 מיליון, הרי לך עוד כמה? 10? 15? 20? כן... אבל כל מה שאתה רואה זה את זה שמכרנו את איברה ב-20 וקנינו את באלוטלי ב-20, משמע עשינו טרייד ישיר. פתח עיניים. מבחינה כלכלית ה"טרייד" הזה חסך לנו מכמה כיוונים שונים בין 20 ל-40 מיליון יורו בשנתיים-שלוש הקרובים. וזה אחרי הקנייה וההוצאות על באלוטלי. כלכלה נטו. מקצועית? עם ההגנה הזאת (סילבה בכל מקרה היה עוזב) לא היינו לוקחים אליפות גם עם איברה ואין לנו מה לחפש בליגת האלופות. אז היינו אוכלים אותה גם כלכלית וגם מקצועית עם איברה, ואפילו לא מרוויחים מזה משהו בטווח הארוך. עזיבה של איברה לעומת זאת נתנה את הבמה ל-SES ונתנה חותמת סופית לכך שאנחנו בתהליך בנייה. תארים לא מעניינים אותנו בשנתיים הקרובות. איברה ורוביניו / באלוטלי, SES וניאנג כלכלית: נוקאאוט לילדים מקצועית: יתרון קטן לילדים פוטנציאל בנייה לטווח הארוך: נוקקאוט לילדים מסקנה? ברלוסקוני וגליאני שקרנים בני זונות שעובדים עלינו בעיניים.
François Steyn: אתה לא יכול להגיד שתארים לא מעניינים אותנו בשנים הקרובות ובו בזמן להשקיע סכום כזה בבאלוטלי. הקבוצה הכי עשירה בעולם הביאה אותו ב-28 מיליון יורו (או ליש"ט, אני לא זוכר) בשביל שיביא תארים וכעבור שנתיים אתה בא ומצהיר שאתה בונה עליו כהשקעה לעתיד? 20 מיליון + 4 מיליון משכורת שנתית אתה זורק על שחקן מוכח, לא על פרוספקט. פרוספקט זה אל שעראווי וניאנג שביחד עלו חצי ממנו, ומרוויחים בהתאם. להגיד שאין פרוספקטים כאלה לעמדת החלוץ זה להקטין ראש. אני לא יודע אם שמת לב אבל באיטליה מדברים כרגע על דור סופר מוכשר שגדל בנבחרות הצעירות ומשום מה יש לי הרגשה ששחקנים משם יעלו הרבה פחות וגם יתנו תפוקה לא פחות טובה מבאלוטלי לפחות עד שהבחור יסדר את הברגים בראש שלו (אם יש מה להציל בכלל). מבחינה כלכלית - היית חוסך הרבה יותר מה-16 מיליון האלה אם לא היית מביא אותו בכלל... מבחינה מקצועית - ריסק גדול מאוד. הרי להגיע לליגת האלופות אפשר גם בלעדיו (אתה נמצא 6 נקודות משם כשאתה בכושר טוב ושתי הקבוצות שמעליך בכושר גרוע ולך תדע כמה זמן תיקח תקופת ההתאקלמות שלו. סיכוי לא קטן שלפחות בהתחלה הוא יזיק יותר ממה שיועיל ואין לנו כרגע פריבילגיה לאבד נקודות). ובכלל, אתה מדבר כאילו אתה בטוח ב-100% שבאלוטלי הולך להיות האנדריי שבצ'נקו הבא כשעד היום הוא לא הראה אפילו מיליגרם מזה, ולפי ההתנהלות שלו הוא בעיקר מראה ההיפך.
זה עבר מתחת לרדאר ולמסך עשן שבאלוטלי השאיר מאחוריו, אבל אורבי עמניואלסון נמצא היום בלונדון כדי לחתום בפולהאם. היו דיווחים על כך, ואתמול בלילה הוא אישר שהוא יגיע היום ללונדון. הערכתם אותו?
בגדול עשה התקדמות יחסית יפה משחקן אגף בינוני ודי מבולבל כשהגיע אלינו לקשר מרכזי חרוץ ודינמי שלעיתים בלט (מאוחר יותר, כלומר, העונה, תופקד באגף ימין וגם שם התנדנד ביכולת). לא שווה יותר מספסל אצלנו, פולהאם היא קבוצה בסדר הגודל שלו ומקום נוח בו יוכל להיות שחקן חשוב ולקבל דקות משמעותיות.
https://pbs.twimg.com/media/BB4a1x2CIAIDsDP.Xxx שמישהו יוודא שזאת בירה ללא אלכוהול, שלא יענש אח"כ http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx (עוד חצי שנה למאנייק בויאן!)
לפי סקיי והגאזטה, הבטחנו את רכישתו של בארטוש סלאמון, בלמה (מסוגל לשחק גם כקשר אחורי) בן ה 21 של ברשה, בו מילאן התעניינה מספר שבועות. עדיין אין הודעה רשמית, אך מילאן צפויה לשלם עבורו 3.5 מיליון יורו.