הרבה זמן לא כתבתי כאן...מת על הפורום הזה אז פאטו עזב, סוף סוף... באלוטלי כבר עורך מסיבות פרידה בסיטי...מעניין איך ישתלב אם יגיע לא כל כך הבנתי מה קורה עם אצ'רבי - אם הבנתי נכון ואני מקווה שכך הוא עזב - וכך כדאי הוא ממש לא ברמה של מילאן המתחדשת.. מדאיג אותי שאולי בואטנג יעזוב אם באלו יגיע באותה עסקה..
בואטנג + 20 מליון = באלוטלי? ככה טוענים היום כלי תקשורת ביבשת, אני באופן אישי מקווה מאוד שהוא לא יגיע,שלישייה של SES ניאנג ובאלוטלי היא פצצת כשרון....
למרות שבואטנג נחלש קצת לאחרונה...אני עדיין מאוד רוצה לראות את באלו במדים שחור אדום סוף סוף. לפי התגובות של גליאני עושה רושם שהוא אכן יגיע - הוא תמיד "סקפטי" לפני מעברים חשובים לקבוצה
גלגליאני היקר... אדריאנו גליאני היקר, בשם מערכת The Curva, אנו מבקשים ממך בכל לשון של בקשה, את הדבר הבא: "אנא ממך, סגור כבר את רכישת מריו בלוטלי... באמת, חפרנו לאנשים יותר מדי בנוגע לעסקה. אנשים כבר לא נושמים מרוב עידכוני בלוטלי. ואנו עוד לא שוכחים לך את שבוע קאקה המטורף בו מרטת את עצבי אוהדי מילאן עד תום, וגרמת לאוהדי יובנטוס לתהות איך מילאן שמצבה הכספי פחות טוב מאשר יובה, יכולה לרכוש שחקן כמו קאקה, ועוד מפנטזת על בלוטלי. ועוד בלי לדבר על אוהדי אינטר שלקבוצה שלהם אין אפילו תקציב לרכוש קרמבו ורואים אותך מדבר כאילו אתה עומד לרכוש את טובי השחקנים בעולם. ואם תרשה לנו, אז נספר לך שאוהדי רומא כבר לא סובלים את הדיווחים על העסקאות שלך כי חסר להם דיבורי סרק בנוסף לדיבורי הסרק של מאמנם, זדנק זמאן. אפילו נשיא פאלרמו, מאוריציו זמפאריני - לא מדבר כמוך בתקשורת בתקופה האחרונה... אתה מבין לאן הגעת? כל החברים שמעדכנים כאן בדף - סובלים כבר מתסמונת שנקראת 'גלגליאני' כי אתה מזמר יותר מאשר מזמרים בגלגל"צ. אנו מתעוררים ומתעסקים רק בך עד סוף היום. הנה - הפוסט הזה עולה בשעה ארבע לפנות בוקר, אתה מבין עד כמה אתה יושב בראש שלנו?! ואתה עוד מעצבן אותנו אגב, עם עניין האחוזים שלך. חסר לך שקאקה יגיע אחרי שאמרת שב-101% הוא לא יגיע... זה יהיה ממש לא יפה, באמת... אנו לא מבינים, איך אתה תקוע עם מנצ'סטר סיטי על פער של 3 מיליון יורו! לעזאזל איתך - סילביו ברלוסקוני משלם 3 מיליון יורו בחודש לגרושתו ורוניקה! אז חסר לך שבלוטלי לא יגיע בגלל תשלום מזונות חודשי לגרושת הנשיא. כי אז - אתה באמת תאכזב את המערכת. לא כי בלוטלי לא הגיע למילאן בגלל הסכום הבאמת זניח הזה, אלא כי גרמת לנו לקרוע את האצבעות שלנו מרוב שכתבנו עליך דברים. אתה אוהב להשתמש במילה 'נראה' כששואלים אותך לגבי עסקה מסויימת. אז נראה אם לא תעמוד בציפיות ולא תחזיר את מריו לאיטליה. כי אז - נסגור איתך חשבון ונכניס חומר משלשל לכל האוכל במסעדת ג'יאנינו במילאנו, בה אתה אוהב מאוד לסעוד. גליאני, באמת - גמור את זה יפה כדי שנתעסק בעוד דברים אחרים. מזל שלוצ'יאנו מוג'י כבר לא ג'נרל מנג'ר יובנטוס, אחרת לו הוא היה עדיין בתפקידו, הוא היה מתנהג גם כמוך עם כל ההתבטאויות שלו - ובכך - היינו מתעסקים רק בפה שלך ושלו. אגב, כדי שתעלה חיוך, באינטר הכל שקט. מרקו בראנקה לפי הנשיא מאסימו מוראטי, נמצא בברזיל כדי לרכוש את פאולינו. אבל Sky טוענים שבראנקה בכלל במילאנו. וה-Gazzetta טוענים שנציג אחר של אינטר טס לברזיל. באמת, אנו לא צוחקים איתך, אלו הדיווחים. כך שאם באינטר המצב כה איום, והנשיא לא יודע איפה הג'נרל מנג'ר שלו, חסר לך לבייש את הנשיא שלך ולגרום למילאנזים לקלל אותו כמו שאוהדי אינטר מקללים את מוראטי כעת. וכמו שאוהדי יובנטוס מקללים את ההנהלה בגלל רכישת ניקלוס אנלקה (אתה מבין איזה פח הביאו? D. וכמו שאוהדי פאלרמו מקללים את הנשיא שלהם שלא מפטר את מאמנם למרות שהוא היה אלוף הפיטורים. אז באמת, סיים את זה יפה ומהר. אנו מתמוטטים. לילה טוב גלגליאני...". *קרדיט לדף של הקורבה בפייסבוק
אז הוא כבר לא תפוח רקוב שיזהם את כל מי ומה שסביבו שלעולם לא תקבלו לסגל הקבוצה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
YOU AND ANDREI BOTH סה"כ הימור לא קטן מבחינתכם אם לוקחים בחשבון את הכסף שזה סכום אסטרונומי לקבוצה מילאנזית בימינו וההתנהגות שלו כמישהו שאי אפשר לסמוך עליו להוביל קבוצה, כשאתם ALL-IN על זה שהוא יצליח בגדול כי זה לא כאילו יש לכם גב כלכלי איתן מאחור אם ייכשל - למרות שכנראה שעניין הכסף ישולם בתשלומים עד שנת 2055 מה שבעצם מאפשר לכל העסקה להיות אפשרית. לפי הדיווחים הוא הסכים לרדת מ-5 מיליון ל-4 מיליון במשכורת, והודעה רשמית קרובה מאוד.
בכל הכנות, מעניין לי את התחת אם הוא יצליח בגדול או יהיה פלופ. כשאתה שולח לפאריז את שני השחקנים הכי טובים שלך כולל שחקן שמיועד להיות הקפטן הבא של המועדון וכל זה בטענה שלמועדון אין כסף וחצי שנה אחר כך מביא שחקן שהמחיר שלו הוא באותו סדר גודל וקרוב לוודאי שישניא את עצמו על האוהדים שעדיין לא שונאים אותו (ואחרי שעוד הצהרת בתקשורת שלא תביא אותו לעולם כי הוא "לא הרשים אותך כאישיות") - מבחינתי אתה יכול ללכת לעזאזל (והאמור מכוון לברלוסקוני כמובן, לא אליך).
אבל באמת מכרתם כי אין לכם כסף. המטרה שלכם הייתה להיות צעירים, להכניס כסף, ולקצץ במשכורות - אולי אני לא מסכים לגמרי עם ההימור על באלוטלי בפרט, אבל סה"כ אני לא רואה משהו שמנוגד למטרה הזו וסה"כ השגתם אותה, כשבין לבין גם מכרתם את פאטו וכנראה שעוד מעט את רוביניו.
כשאין כסף אתה לא מחתים שחקן באזור ה-20 מיליון. אתה מנסה לגדל שחקן לרמה הזאת כמו שאנחנו עושים עם ניאנג. מה עשינו פה בעצם? זלאטן הלך תמורת סכום דומה. זאת אומרת שחסכנו חצי משכורת שלו פר שנה (את אותו הסכום ויותר מכך יכלנו לחסוך ממכירה של רוביניו) כדי להביא שחקן שנחות ממנו ב-6 רמות בערך + מתעלה אפילו עליו בכל מה שקשור לפיגועים שהוא מביא איתו. ומעניין כמה זה יוסיף לאורגזמה של עמיתיי כשהם יראו אותו מוצג עם הספרה 9 של אינזאגי. עכשיו כשגם פאטו הלך זו לא אמורה להיות בעיה...
זה שמכרתם כי אין כסף לא אומר "אסור לקנות אף אחד מעל 5 מיליון יורו" אלא אומר שתמכרו אותם במטרה להרוויח ולחסוך כסף ובו בזמן לנסות להחלש כמה שפחות, הרי אתם עדיין עם מטרה להגיע לליגת האלופות לכל הפחות. באלוטלי סה"כ יושב בול על המשבצת שסימנתם לעצמכם מעל - מוכשר עם פוטנציאל, צעיר, ולא לוקח משכורת כמו קודמיו. הבעיה שלך היא יותר על הבנאדם ספציפי ואני יכול להסכים - אבל סה"כ אני לא רואה שום בעיה או אי עיקביות בצעדים שעשיתם מאז המכירה לפסז'. אם כבר ההשוואה של מאריו צריכה להיות לפאטו, כשהעדפתם צעיר בעייתי שתצטרכו לחנך, מאשר צעיר פצוע כרוני שתצטרכו לרפא. הסכומים הם פחות או יותר אותם סכומים - ככה שאני לא רואה איפה המכירה של זלאטן או טיאגו סילבה נכנסות כאן לתמונה.
Gandini (Twitter): "Transfer agreement for Balotelli signed with Manchester City. Medical is tomorrow in Milan, then personal terms until 2017 will be signed."
:aa1: זהו, הושג הסכם ואישור רשמי, כעת נותרו לבאלוטלי לעבור את הבדיקות הרפואיות. באלוטלי הוא חלק מהמגמה הנוצרת במילאן, לפיה הקבוצה תתחזק בעיקר בשחקנים צעירים ומוכשרים. אמנם מריו לא עלה כמו ספונארה או ניאנג, אך רכישתו הכרחית ללא ספק לחיזוק מיידי של ההתקפה. בעיני, מדובר בעסקה מצויינת, גם מבחינת המחיר הסביר בו נרכש וחוזהו הלא גבוה וגם מבחינת יכולותיו האישיות. ראשית, 20 מיליון יורו תמורת חלוץ שרק לפני חודש מחירו היה גבוה הרבה יותר,ושנית, הוא יכול להשלים התקפה מפחידה ומפוצצת בכישרון; יש לו סיומת טובה (אך דורשת שיפור), הוא מאוד פיזי ועל אף מימידיו הגדולים, זריז למדי ובעל יכולות כדרור נפלאות. אפשר לשחק עימו על האוויר, על הקרקע, בצדדים ובחוד. עם זאת אני לא אוויר ומודע למינוס הגדול ביותר בו- בעיות המשמעת, התנהגותו הילדותית והטונות של אגו. אין לי ספק שגם באיטליה הוא יפתיע אותנו שוב עם השטויות שלו, אבל אני לא חושב שמדובר על שחקן שהורס חדרי הלבשה וגם הוא בעצמו יודע שכישלון במילאן עשוי לפגוע לו קשות בקריירה. אני לא חושב שהמכירות של זלטאן וסילבה אמורות לסתור בכל צורה שהיא את הגעתו של מריו. טיאגו סילבה נמכר (שעד היום אני מתנגד לכך) בסכום מטורף אך ורק כדי לצמצם את החובות של ברלוסקוני. כנ"ל לגבי זלטאן, אך על אף שנמכר במחיר נמוך יותר ולא שונה כל כך מזה של באלוטלי, היה ברור למילאן שזוהי הזדמנותה האחרונה לעשות קופה על השבדי ועוד לא דיברתי על החוזה הענק שלו. מאריו, ברוך הבא.
אני אוהב את המגמה הזאת. personality aside, חוד של באלוטלי-ניאנג-אל שעראווי נראה מאוד מבטיח על הנייר. שערים, פיזיות וטכניקה מעורבבים יחדיו והכי חשוב - אם זה מצליח אין סיבה שזה יתפרק ב-10-12 שנים הקרובות. (תיאורטית, כמובן)