ספונארה נוטה יותר לצד ימין, בנבחרת הצעירה הוא שומש כקשר ימני ונראה לי שהוא גם יכול להיות יעיל כקיצוני אפילו.
הוא היה קיצוני באצוריני, לא זוכר איזה צד. גבוה, דיי מהיר, ועובד קשה גם בצד השני זה הרושם שהוא הותיר עליי, למרות שלא התעמקתי בו כלומר לא הותיר רושם מי יודע כמה.
שי, אולי אתה מתבלבל עם פרסקאטורה? יואב (כרגיל) צודק. באמפולי לא ממש ראיתי אותו השנה אבל אני מבין שהוא משחק מאחורי טבאנו ומקארונה. באצוריני ראיתי אותו הרבה והוא נע בין קשר ימני במערך 4-4-2 (קונטרה לאינסינייה בשמאל כשמאנג'ה מנסה לנעול משחקים), הימני בשלישיית הקישור במערך 4-3-3, ואני חושב שגם מעין קיצוני ימני התקפי במערך 4-3-3, למרות שאז המערך לא כל-כך מאוזן וספונארה משחק נסוג ורחב יותר לעומת המקביל שלו אינסינייה שמשחק הרבה יותר קדימה ומושך הרבה לאמצע.
אצ'רבי. הייתה לי תקווה, אתה רוסונרו ומלא אמביציה אבל אתה לא לרמה, אתה מבייש את הספרות שעל הגב. הוא כל כך גמלוני ואיטי. חבל.
אז לאחר שגליאני אמר שספונארה מתאים למדיניות החדשה של מילאן והמנהל של אמפולי אישר את המו"מ, אפשר לומר שהעסקה קרובה להתממש, אבל מילאן צריכה להתחזק כבר כעת ולא לחכות עד לקיץ. אט אט לתת לו להשתלב בימין עד שיוכיח שמקומו בהרכב, כי לפי מספר משחקים שלו באצוריני אני באמת מאמין שהוא מסוגל לפתוח בהרכב. כמובן שבהנהלה חייבים להפנות את תשומת ליבם גם לרכישת בלם רציני.
מתחזקים הדיווחים על מעברו האפשרי של כריסטיאן זקארדו למילאן, כאשר היום נכח סוכנו במשרדי ההנהלה בויה טוראטי. ייתכן שזקארדו בן ה 31 יגיע בתמורה למסבאח, וכמו כן הוא עשוי למלא את מקומו של אבאטה, במידה וזה יעבור לזניט (ישנם דיווחים על 10-12 מיליון). מדובר לדעתי בשחקן מנוסה ולא רע בכלל, שיכול להוות גיבוי מצויין ואף יכול לשחק כבלם. במידה ואבאטה אכן יימכר, ישנה סבירות שגם סאנטון יגיע, אך לא נראה שניקאסל תוותר עליו בקלות. היום הסוכן שלו שוחח עם המועדון האנגלי בנוגע למעבר אפשרי. רומא מוסרת שנכשלו ניסיונותיה של מילאן לרכוש את מאטיה דסטרו ומארטן סטקלנבורח. קשה להאמין שזמאן יוותר על דסטרו שמתחיל לקבל דקות משמעותיות בזמן האחרון, אך עם מעט יותר לחץ אין סיבה שהשוער ההולנדי לא יגיע למילאן משום שאיבד את מקומו בהרכב. בכל אופן, אני מעדיף לראות את פרין במדינו ועם יחסיו הטובים של גליאני עם פרציוזי, אני מאמין שניתן להשיג את השוער הסופר מוכשר. ריקארדו ספונארה על המעבר העתידי למילאן:
א' אפשר לזרוק לפארמה את מסבאח בכל אופן, אפילו בחינם. ב' זקארדו לא להיט אבל הוא מנוסה יותר הגנתית מאשר אבאטה שכנראה לא יתפתח למה שקיוויתי כל כך ממנו. יש מצב שלמילאן כעת יש את קו ההגנה הגרוע בהיסטוריה שלה? לגבי סאנטון, הוא אישית לא נשמע להוט לעבור לפי מה שקראתי ממנו אבל פגישה בין הסוכן שלו לגליאני הוזזה קדימה להיום.
אתמול רמז גליאני שמילאן עשויה להחתים את ריקרדו סנטוריון, קיצוני בן 20 מראסינג קלוב. בראידה אף נפגש עם סוכנו לארוחת צהריים. מידע מורחב ומעמיק על השחקן, שנכתב על ידי אליאס עבור הסודאמריקנו עד גיל 20 שנמצא בעיצומו בימים אלו. :aa1: סוכנו של עמנואלסון טוען כי הלקוח שלו לא מרוצה ממעמדו הנוכחי בקבוצה כשחקן ספסל. :aa1: הסוכן שמייצב בין היתר את סנטון, דסטרו ואסטורי, נכח אתמול במשרדים בויה טוראטי למשך כמה שעות יחד עם בראידה.