מילאן 2012/13 :: בסימן חילופי משמרות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י VAR, ‏7/7/12.

1. Alta Tensione Member

למרות שפרינססה נראה כמו אשפה מתחילת העונה (פרט למשחק בבולוניה, צריך להיות הוגנים), כמו שהקישור שלנו נראה במשחקים האחרונים, אין מנוס מלהשתמש בו. אני הייתי ממשיך עם שלושה בלמים, שלישייה במרכז המגרש (פרינססה, מונטוליבו ודה יונג) ואל שערוואי ובויאן (יהיה פשע לא לתת לו הרכב אחרי מה שעשה לסיצילאנים במחצית השניה) בהתקפה.

2. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

http://img809.imageshack.us/img809/460/42590046655088339691511.Xxx

עדיין שלנו. כבוד. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

3. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/536537_10151114806091937_1651616834_n.Xxx

אנדריי... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

4. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: עד ששב לכושר משחק והפגין יכולות נהדרות במשחקים האחרונים, אבאטה ייחסר למילאן לשבועיים הקרובים לפחות לאחר שנפצע בדקות הראשונות של המשחק נגד מלאגה.

:aa1: מ'באיי ניאנג נמנה בין מספר שחקנים שהורחקו למשך שנה מנבחרות צרפת השונות בעקבות בילויים במועדוני לילה על חשבון אימונים במהלך בחודש האחרון.

5. Muurad Member

הבנתי שהוא גם נסע ללא רישיון או משהו, ועשה עוד כל מיני שטויות. עכשיו זה קצת יותר ברור למה פתאום הצלחתם להשיג אותו בסכום נמוך וכ"כ הרבה קבוצות בחרו לוותר על שירותיו.

6. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבנת נכון. בתחילת ספטמבר הוא נסע בכבישי מילאנו ללא רישיו נהיגה וכדי לא לסבך את עצמו העמיד פנים שהוא חברו לקבוצה, בקאיי טראורה (שגדול ממנו בשמונה שנים). קישור

אגב אור, בגאזטה טוענים שמילאן מוכנה לתת לסנטוס את רוביניו כחלק מרכישתו של פיליפה אנדרסון, הקשר בין ה 19 שלכם. כרגע מוקדם לדעת עד כמה הדיווחים האלו מהימנים, אך מהם רשמיך עליו?

7. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתמול עלו דיווחים על כך שראשי קבוצתו הסינית של מרצ'לו ליפי מעוניינים להשקיע במילאן ולהיות שותפים לבעלות עליה. בשלב זה קשה לקבוע את אמינות הדברים.

עוד אתמול, גליאני טס למדריד כדי להיפגש עם פלורנטינו פרס, ככל הנראה כדי לקבל מידע על קאקה, אלביול וקרבאליו.

בונרה, הבלם הבכיר בקבוצה העונה, ייעדר למשך חודש לפחות. יאנגה מ'ביווה שבמילאן תכננו לרכוש אותו בחינם בסוף העונה או אפילו בינואר, האריך את חוזהו במונפלייה.

8. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

כמו דזקו בשעתו, גם הצרפתי מתגלה כשקרן לא קטן. חבל אבל חובה להביא חיזוקים בינואר.

9. Muurad Member

הוא מוכשר מאוד, אבל ממש לא יציב וממש לא מוכן לעשות את הקפיצה לדעתי.

הוא שחקן דיי מודרני ויודע לעשות קצת מהכל, יש לו מהירות סבירה, דריבל טוב, טכניקה טובה, בעיטה טובה מאוד מרחוק, יש לו עין טובה לתת את הפס לגול ועוד יותר יודע לכבוש שערים, ואצלנו שיחק כמעט בכל עמדה בהתקפה גם בצדדים ובמרכז השדה\התקפה למרות שסה"כ העמדה ההגיונית שלו היא מאחורי החלוץ - אבל כאמור הוא פשוט עדיין לא מצליח לתת רצף ממושך של משחקים טובים - וכמו שחקנים צעירים הקבלת החלטות שלו עדיין לא שם מבחינת מתי לעשות מה, כמו גם היכולת הפיזית שקצת לוקה בחסר והנטייה "להעלם" לפעמים מהמשחק.

במשחקים שהוא כן הראה ניצוצות הוא לפרקים שלט לגמרי במגרש ולדעתי היה מאוד מרשים - סה"כ הקפצנו אותו בגיל מאוד צעיר, והוא עדיין ילד ככה שבעיות היציבות שלו מתקבלות ביותר הבנה - אבל לדעתי הוא ממש קיצוני במה שהוא מציג על המגרש, כלומר היו פעמים שהוא היה ממש ממש טוב, והיו משחקים שלא הבנת מה הוא עושה על המגרש..קצת מדאיג.

זה יהיה מעבר מוקדם מידי ואני ממש לא הייתי ממליץ לו לעבור. הפוטנציאל בהחלט שם, אבל הוא צריך זמן להתפתח וצריך דקות יותר מהכל... מה שכן אצלנו הוא הגיב דיי טוב לתפקיד המחליף והביא שינוי חיובי למגרש כשנכנס, ודווקא בפעמים שפתח הוא חווה משחקים גרועים מאוד.

אני חושב שיש אמת בדיווחים, ולא הייתי מתפלא לראות טרייד של פליפה אנדרסון ורפאל אליכם, ורוביניו חוזר הביתה אלינו.. יש סיכוי לא קטן שזה יקרה לדעתי.

נערך לאחרונה ב: ‏17/11/12
  10. Muurad Member

http://2.bp.blogspot.com/_ZLA0dFhtmL8/SviHiOmzcuI/AAAAAAAABUs/HXmHrRXODRo/s400/donald_duck_broken_leg.Xxx

11. Roberto Baggio Member

זה ציטוט מאוד מאוד מעצבן של פאטו. עם כל הכבוד, ואפשר להקביל את המקרה שלו להרבה תחומים בחיים, הרגע חזרת אחרי שלא היית הרבה זמן במקום כלשהו, במקרה שלו זה בקבוצה - דע את מקומך. הוא צריך לדעת שאחרי ששנה וחצי שהוא לא שיחק בצורה סדירה הקבוצה המשיכה הלאה ועכשיו גם הוא צריך לדעת לחזור למסלול ולהרוויח את מקומו. הוא מקבל הזדמנויות כמעט בכל משחק (חוץ מהמשחק מול נאפולי) כדי להתחיל קצת להוריד מעצמו את כל החלודה שיש עליו. ואם לומר את האמת רואים שהוא נהיה ממש איטי ואני לא בטוח ביכולות שלו למשוך משחק שלם כמו שצריך.

בנוסף, וזה הכי מעצבן, כל הקבוצה בנויה על פאקינג רוטציות וכמעט כל משחק או שניים ההרכב משתנה לגמרי, הוא לא היחיד שרוצה להיות שחושב שמגיע לו לשחק יותר ויש שחקנים כמו עמנואלסון לדוגמא, שהוכיח את עצמו הרבה יותר העונה מרוב הסגל, שלא משחקים. אז הוא פתאום בא בהצהרות בתקשורת ועוד מודיע בסוג של "איום" שידבר עם הסוכן שלו? לא מתאים וזה מוריד מכבודו. הרכב הוא צריך להרוויח עם עבודה קשה לא עם הצהרות.

ברור לי שעוד חודש וחצי בינואר תהיה סאגה לגבי מעבר של פאטו, אבל אני חושב שלא שווה למכור אותו עדיין. סך הכל הוא צעיר ויכול להיות שהוא יוכל להשתקם מכל הפציעות שלו ולחזור להיות אותו שחקן זריז שהוא היה כי הוא כישרון שלא רואים כל יום ועוד כמה מיליונים לכיס של ברלוסקוני לא יועילו לנו. חוץ מזה שלא בויאן ולא פאציני הם עילויים כאלה גדולים שקשה לעבור אותם בעדיפות להרכב.

12. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

סילביו ברלוסקוני ביקר במילאנלו לקראת המשחק מחר נגד יובנטוס והצהיר כי מילאן מעוניינת בפפ גווארדיולה. "ישנן מספר קבוצות אנגליות שרוצות את גווארדיולה, במיוחד מנצ'סטר סיטי, כשהם המועמדים העיקריים משום שהמנהלים שם מכירים אותו היטב. אנחנו ננסה להחתים אותו, אך זה הולך להיות קשה".

עכשיו תסבירו לי מה עבר על ברלו כשהחליט לצאת בהצהרות הללו. אלגרי עדיין מועסק בתור מאמן הקבוצה ולכן הדיבורים של הנשיא לא מוסיפים לו בכלל כבוד. באיזו גישה בדיוק אמור אלגרי לעלות מחר לכר הדשא כשהוא יודע שמאחורי גבו מתכננים את היום שאחריו?

13. yonmu Member

אני די מנותק בזמן האחרון (מה לעשות, צהל ועזה), אבל בכל זאת עלה לי רעיון לראש:

-----פאטו(פאציני)-----אלשע(בויאן)-----
    --------------------------------------
    -----מונטוליבו(נוצ'רינו)---בואטנג(קונסטנט)---
    --------------דה יונג (אמברוזיני)-------------
    אבאטה(דה שיליו)-----------------------עמנואלסון(אנטוניני)
    -----------מקסס(בונרה)-אצ'רבי(?)-זפאטה(ייפס)----------
    --------------אביאטי(אמליה)--------------------

יצא קצת מבולגן אבל הרעיון הוא פחות או יותר כמו המערך של יובה (ולא רק שלה).
    יתרונות:
    1. החסרון האדיר בפליימייקר כמעט ולא בא לידי ביטוי.
    2. שחקני הקישור בעמדות שיותר טבעיות להן (בואטנג במרכז ולא מאחורה החלוצים, עמנואלסון מקבל מקום לרוץ).
    3. בעית המגן השמאלי עשויה להיפתר (כיוון שאין בדיוק מגן שמאלי).
    4. מרכז ההגנה יכול להפוך ליציב יותר.

כמובן שרשמתי את הסגל ללא השחקנים שמיותרים למערך הזה - פלאמיני, מונטארי, רוביניו, טראורה. ניאנג יכול להיות אופציה נוספת לחוד, וצריך להוסיף בלם לסגל (גבריאל כמובן שוער שלישי).

14. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

ניצחון שני רצוף בליגה מאז אפריל 2012. #כבוד

15. Rossolevy Member

סוף סוף אחרי שהיית מפוצץ בעניינים היה לי הזמן לשבת קצת ולחזור לעניינים. אחרי שאתמול הפרעה הבקיע את השער הפאקינג 12 שלו (?!?!?!?!) החלטתי לעשות השוואה ובדוק את התפוקה של איברה אצלנו בעונה שעברה עד לאותו תאריך. הפלא ופלא והנה זלאטן הבקיע בליגה "רק" שבעה שערים עד לתאריך הזה לעומת הפרעה שכמו התסרוקת שלו נחת עלינו לא מהעולם הזה.

חוץ מזה אני חייב לציין לטובה שדה שיליו הוא פצצת כשרון שרק צריך לפתח קצת גוף כדי שלא יראה כמו איש קו. בגיל 19 הוא יודע להרים ולפרוץ הגנות על קו ימין יותר מאשר אבאטה. הקבוצה הזאת באמת הולכת לכיוון שינוי תדמיתי ענק והרעיון של שיתוף דור צעיר על חשבון עונה מאכזבת (משיקולים כלכליים כמובן) דווקא נראה לא רע. כמובן שהייתי רוצה שנתמודד על האליפות אבל כשאני יודע שהעתיד נראה כל כך ורוד עם הדור הצעיר הזה ולאחר המשבר, אני חושב שכולם בסופו של דבר יהיו מרוצים.