מילאן 2012/13 :: בסימן חילופי משמרות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י VAR, ‏7/7/12.

1. 亚历山大帕托 Member

מחר פאטו חוזר לשחק - עם הפרימברה.

2. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

מילאן עוקבת אחרי קשרה ההתקפי של בוקה לאנדרו פארדרס, כך מדווחים בתקשורת המקומית בארגנטינה (כנראה תוך התבססות על תקשורת איטלקית). הילד (יליד 94) עוד לא ממש מצא מקום בקבוצה הבוגרת, אבל כבר מגיל 16 מתאמן עם הבוגרים, תלוי אצל איזה מאמנים, ונחשב לכישרון גדול.

עושה משחק עם יכולת טכנית גבוהה שמשחק יותר לעומק ומחפש את השער, ובכך מזכיר את ריקלמה של פעם (בניגוד לזה של היום). מאוד הרשים אותי בנבחרות הצעירות ונראה טוב גם במעט דקות בוגרים שקיבל במסגרות השונות.

נערך לאחרונה ב: ‏5/10/12
  3. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

הברווז חזר! פאטו חזר להרכב הפרימברה שלנו וכבש צמד מבעיטות חופשיות, שיחק 60 דקות ולפי הדיווחים נראה לא רע בכלל. דהיינו.

0-1

0-2

4. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

שני שערים ממצבים נייחים נגד הפרימברה של פרו ורצ'לי... אני מקווה שהוא עשה הרבה יותר מזה. מה שיותר חשוב כרגע הוא שפאטו נכנס לכושר ולא נפצע משחק נוסף.

5. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

דיכאון.

איך יוצאים מזה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

6. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש פגרת נבחרות ורומניה במצב די טוב. עוזר?

7. Roberto Baggio Member

אז כן, אתמול זה היה עוד הפסד בדרבי, דבר שנהיה כבר שכיח בשנים האחרונות לצערי הרב, אבל אני רוצה להתייחס לכמה נקודות מהמשחק אתמול שישבו לי על הלב מאתמול. הדרבי הזה אמנם איבד הרבה מהיוקרה שלו כי אני באמת לא זוכר שתי מילאנזיות בינוניות כל כך, לפחות לא בעשר שנים האחרונות, כי באמת רוב השחקנים שהיו על המגרש לא היו נכנסים להרכב של הקבוצות האלה בעשור הקודם, אבל זה לא משנה כלום - זה תמיד יהיה משחק אמוציונלי וכל כך חשוב ובאווירה מטורפת.

אז הנה כמה תובנות מאתמול:

* בואטנג פשוט גרוע. הוא המאבד כדורים מספר 1 של הקבוצה והוא פשוט גרוע. בנוסף, נראה שהשתן עלה לראש בהתנהגות שלו על המגרש, כבר לא אותו שחקן. או להחליף בינו ובין מונטוליבו בעמדות או להדביק אותו עם דבק מגע לספסל לתקופה שאולי תאפס אותו. לפי שהעונה התחילה חשבתי שבעונה הקרובה הוא יעשה את הפריצה ויהפוך לוורלד קלאס כמו שהיה עם קאקה אחרי ששבצ'נקו עזב, אבל כרגע הוא לא מצדיק הרכב. אבל כולם אומרים את זה מתחילת העונה ולא היה עדיין זעזוע במעמד שנהיה לו. רוביניו חזר מפציעה כבר והיה שחקן ההתקפה הכי טוב במילאן במשחקי ההכנה, אין סיבה שלא יפתח מאחורי החלוץ על חשבונו פרינס.

* המערך שאיתו אלגרי פתח אתמול ומול זניט ה 4-2-3-1 מוציא ממילאן יותר ממערך היהלום המאוס שכבר מיצא את עצמו. עמנואלסון ואל שרעוואי מתאימים בול למערך הזה וכל משחק ההתקפה של מילאן מראה שיפור ניכר ביחס לתחילת העונה. יותר מצבים, יותר השתתפות. מול אטאלנטה וסמפדוריה זה היה נראה שמילאן פשוט לא מסוגלת לשים כדור ברשת. אתמול זה היה בעיקר חוסר המזל כי מילאן כן שיחקה טוב אתמול וכן לחצה לכיוון השער. בכלל, אני חושב שזה היה המשחק הכי טוב של מילאן עד כה העונה. הבעיה אתמול היתה שהחלוץ של הקבוצה היה בוז'אן שהוא חלוץ נסוג ולא מתאים לליגה הזאת בכלל ולא פאציני שהמערך הזה אמור להיות בול בשבילו. מה גם שפאציני היה קרוב אתמול לכיבוש במעט שהוא שיחק יותר מבוז'אן.

* אם כבר בוז'אן, אז בכל נגיעה שלו בכדור יש לי התחושה כאילו הוא פשוט לא מתאים ולא קשור. כל כך קטן מול בלמים גדולים וחזקים ממנו משמעותית שלא ממש מתקשים איתו. ברוב הפעמים שהוא נוגע בכדור רואים כמה שקשה לו ובדרך כלל לא יוצא מזה הרבה. יכול להיות נחמד בתור מי שעושה מהספסל בדקה 70 ומנסה להציק לבלמים, לא יותר מזה. פאציני חייב לפתוח ולקבל יותר קרדיט ללא ספק.

* מונטוליבו קיבל הרבה ביקורת מהרבה אנשים, אבל בעיני היה אתמול השחקן הכי טוב על המגרש יחד עם עמנואלסון. האמת שאני אישית חשבתי שגם מול זניט הוא היה לא רע ואני יודע שאנשים לא מסכימים איתי, אבל אני לא חושב שיש ויכוח לגבי היכולת שלו בדרבי. שיפור ניכר. נקווה שימשיך ככה כי אתמול באמת הוא עשה הכל מהכל. כנ"ל לגבי עמנואלסון שהייתי משונאיו הגדולים ואתמול היה ענק והשקיע המון. עמנואלסון הוא שחקן שבנוי הרבה על ביטחון עצמי ורואים את השיפור שלו כל הזמן. לעומתם, שרעוואי היה מאוד רדום אתמול ובדקות החמות של מילאן בסוף המחצית השניה כל הכדורים הלכו לעמנואלסון.

נקווה לטוב בכל מקרה, אסור להוריד את הראש בכל מקרה וצריך להמשיך ולהשתפר ולנסות לתפוס את המקום השלישי בסוף העונה, יותר מזה יהיה קשה עם הקבוצה הנוכחית. ועדיין אפשר לקוות לחיזוק בינואר.

8. Roberto Baggio Member

אה ועוד משהו, הרגע שבו קאסנו הלך להרים קרן מתחת לקורבה סוד היה ההיילייט של הערב מבחינתי מעל הכל, כמה שהוא היה מת להבקיע אתמול המנוול הקטן. הרגע ההוא ייחרט לי בזיכרון להרבה שנים.

9. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

תגובה מעניינת מאוד. הייתי רוצה להחמיא גם לעמנואלסון, ממנו לא ממש החזקתי כשהגיע לליגה. הוא אולי לעולם לא יהיה שחקן ברמה של הרכב במילאן, אבל כל פעם שהוא מקבל את החולצה אני שם לב להשקעה העצומה שהוא מכניס במשחק, משהו שהוא לא תמיד מובן מאליו ובטח לא משחקן שמרגע שהגיע לקבוצה המעמד שלו בה היה ברור (הרבה הרכב הוא לא היה אמור לראות). אתמול במחצית הראשונה היו לו כמה רגעים מצוינים. אם ימשיך כך, עם חומר השחקנים הנוכחי, זה יהיה אידיוטי להוריד אותו לספסל כדי לשחק במערך שמתאים יותר לבואטנג (שדווקא ממנו אני זוכר משחקים אפילו פחות טובים בעונה הנוכחית).

10. 亚历山大帕托 Member

כל הניתוחים שווים ליריקה כי מה שקבע את התוצאה זה:

- צלילה של קסאנו בכדור החופשי שהוביל לשער.
    - פסילת שער חוקי לחלוטין של מונטוליבו.
    - לא נשרק פנדל על עבירה של סמואל על רוביניו.

נערך לאחרונה ב: ‏8/10/12
  11. אלי מתחן Member

לא הייתה עבירה של סמואל על רוביניו.

12. Muurad Member

מסכים, אבל כמו שאמרתי לפני מילאן קופחה כי גם עבירה על הנדאנוביץ' לא היה צריך לשרוק.

אבל זה בסדר, דרבים קודמים אנחנו קיבלנו החלטות נגדנו, עכשיו זה הולך לצד השני. אין מה להתרגש לדעתי.

נערך לאחרונה ב: ‏8/10/12
  13. Roberto Baggio Member

כרגע המערך שהכי מתאים לבואטנג לא רולוונטי, מקומו על הספסל. חוץ מזה שלא משנה באיזה מערך מילאן משחקת, הבחור לא פליימייקר. אי אפשר לבסס התקפה שלמה של קבוצה סביבו. אני עדיין חושב ששווה לנסות להחליף במיקום שלו ושל מונטוליבו, אבל אני די בטוח שאלגרי ימשיך לתת לבואטנג לעשות מה שהוא רוצה.

אני מסכים שהשופט ואלרי היה מתחת לכל ביקורת, אבל עדיין הדרבי זה לא המשחק האחרון העונה וזה גם לא ההפסד הראשון של מילאן העונה, לכן זה לא שווה ליריקה לנתח שיפור של שחקן או רצון להחלפתו.

14. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אפשר לחשוב גם שהשופט היה נטו לרעת מילאן...גם נתן אדום לנאגאטומו שהרבה היו מוותרים עליו למרות שלדעתי היה מוצדק. להשוות את זה למה שאנחנו ספגנו בדרבים הקודמים יהיה מצחיק.

עוד יותר מצחיק זה שאוהדי מילאן שוכחים שאם מיליטו לא היה חמור, המשחק הזה נסגר כבר בדקה השביעית.

15. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

מילאן הציעה חוזה ל-4 שנים לפפ גווארדיולה?

http://football-italia.net/25978/milan-mad...E2%80%93-report

נשמע הכי הזוי בעולם לאור הקיץ האחרון, במיוחד בהתחשב במה שהגאזטה מדווח - שאם גווארדיולה באמת יבוא הוא ידרוש חיזוקים בשווי 80 מיליון יורו. אלה שני עיתונים לא מאוד חרטטנים, אבל זה עדיין נשמע לי תלוש.