מילאן 2012/13 :: בסימן חילופי משמרות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י VAR, ‏7/7/12.

1. Alta Tensione Member

שיקמנו את הקריירה שלו אחרי הכאסח עם גארונה, עמדנו מאחוריו בתקופה, שאני מניח, הייתה הכי קשה בחיים שלו והוא גומל בתמורה בחזרה עם משקל עודף מהפגרה, אינספור פרצופים, פלירטוטים עם סמפדוריה ולקינוח, מעבר ליריבה השנואה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/8/12
  2. Roberto Baggio Member

אני לא מבין מה עובר בראש של הקודקודים שם למעלה. באמת. פשוט בכוח דוחפים החוצה שחקנים טובים מהמועדון. אז כן קאסנו ומקסס שני טרבלמייקרים לא קטנים אבל במצב הנוכחי אסור לוותר עליהם בשום אופן. כאילו הפכו את מילאן למועדון בינוני בקיץ אחד. ממועדון בשורה הראשונה בעולם בצורה שיטתית בשנים האחרונות מחלישים יותר ויותר את הקבוצה. מי זוכר שרק לפני קצת יותר מחצי עשור שיחקו בהרכב של הקבוצה 7-8 שחקנים מהטופ העולמי בעמדה שלהם. כל שחקן שיש לו קצת כדורגל ברגליים נמכר לכל המרבה במחיר כמו במכירה פומבית. פשוט מביש. קאקה, זלאטן, טיאגו סילבה ועוד. אני מתערב שבקיץ הבא גם בואטנג ופאטו יועמדו למכירה. הקווים האדומים כבר נחצו מזמן. עם כל הכבוד שחקן כמו אצ'רבי לא היה מוצא מקום בהרכב במרכז ההגנה במילאן לפני 6-7 שנים. מלבד מונטוליבו כל שחקן שהגיע לא היה מוצא מקום בקבוצה שמכבדת את עצמה. נכנסו לקופת המועדון 70 מילאן ואפילו 10% לא הוצבו לרכש.
    עכשיו הטרייד על קאסנו אסור שייצא לפועל. פשוט לא טוב ולא משתלם. רוצים למכור שיביאו תחליף מהטופ. עם כל הכבוד גם לזלאטן לא הגיע תחליף ולא בוריילו האפס ולא מאטרי יוכלו למלא את החלל שלו. גם זאפטה ואצ'רבי זו בדיחה רעה לעומת נסטה וסילבה. עלבון לאוהדים ולסמל. אני מאוד פסימי לגבי המשך מועד ההעברות. אוי ויי......

3. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא היה ממש צורך לשקם את הקריירה שלו אחרי הכסאח עם גארונה, בעיקר משום שהוא היה בתקופה מאוד טובה בקריירה כשהכל התחיל וגם הרבה קבוצות אחרות התעניינו בו. בעיות המשקל והספורטיביות הן כנראה חלק מהחבילה שגם אינטר יודעת שהיא תקבל.

בכל מקרה- טרייד גרוע למילאן. לא רואה את פאציני מצליח אצלכם אבל מצד שני, לפחות זה אומר שאל שעראווי יקבל יותר דקות (וזה כן טוב).

4. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

בהנחה שזה נכון הוא באמת חתיכת כפוי טובה אבל ההיסטוריה תשפוט אותו. סה"כ הוא שוקם יפה ודאגו לו יפה מבחינת המועדון ולאן הוא הולך? לאינטר? שיהיה לי בריא. בכל אופן אני מקווה שההיסטוריה תעשה את שלה, בד"כ אנחנו מרוויחים מטריידים שכאלה אבל רק שהדיווחים שבהם אנחנו מוסיפים כסף יהיו לא נכונים.

חברים תראו את הצד החיובי, לא נצטרך לשמוע את השם "מרקו בוריילו" יותר. גם משהו בימינו השחורים האלה.

5. SerieA Il Capitano

לשלם על פאציני ולהוסיף את קסאנו? התחרפנתם?

כמובן שאיני מאמין עד שזה רשמי.

6. EO11 בפה אליל היכל התהילה

כן, ממש מפתיע ששחקן בן 27 בלי היסטוריית פציעות שווה יותר משחקן בן 30 שרק העונה סבל מבעיות לב.

7. Muurad Member

ודורש לקבל שיחרור מהמועדון.

סה"כ היצירתיות של קסאנו תהיה אבדה למילאן לא משנה איך מסובבים את זה. אבל פאציני הוא חלוץ סרייה א' טוב, שאם ייתנו לו דקות וישחקו איתו כמו שצריך, משהו שיהיה לו במילאן - הוא ייתן את השערים שלו. אני לא כ"כ מתרגש מהעונה שלו איתנו למרות שהייתי מאוד ביקורתי כלפיו, וסה"כ הוא יהיה רכישה טובה למילאן.

8. 亚历山大帕托 Member

ממשיכים להיפטר מהזבל. יותם, אני מקווה שזה צורב לך כי זה מה שמגיע לך על זה שאתה מעריץ זונות כמו קסאנו.

התג של פאציני לא אמור להיות גבוה ביותר מ-3-4 מיליון מאשר זה של קסאנו ואני מקווה שזה לא יעלה לנו יותר. אני מעדיף אותו על פני כל חלוץ איטלקי אחר שקושר אלינו מסיבות שונות. אמרתי שהוא יהיה פלופ כשהגיע לאינטר, אמרתי שהוא לא חלוץ לרמות האלה ואני חושב שצדקתי. אני עדיין עומד מאחורי המילים האלה, אבל בשביל חלוץ רוטציה אנחנו לא צריכים יותר מזה ויש לו איכויות שאין לנו בסגל. זה שחקן שיידע את מקומו וייתן הכל בשביל להוכיח את עצמו.

9. SerieA Il Capitano

פאציני הוא עדיין חלוץ מוגבל מאד שאת מקומו באינטר הרוויח בזכות השחקן היחיד אי פעם שסיפק לו כדורים כמו שצריך - אנטוניו קסאנו.

מי במילאן יעשה את זה כעת?

אור,

הקשקושים על הגיל הם חסרי תועלת. גם ג'ילארדינו היה פעם בן 27, והנה התאום שלו מגיע למילאן.

10. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

תמשיך לשפוט שחקנים על פי אמות מידה מוסריות. ההוא שמן, ההוא עצלן, ההוא בעייתי, ההוא לא יציב נפשית. מהר מאוד תמצא את עצמך עם סגל שנראה כמו זה של ליפי ב-2010.

רק רגע, אתה מעדיף את פאציני על פני קסאנו, למרות שהראשון מעולם לא עשה דבר כל עוד לא היה לו את השני מאחוריו. נשמע לי מוכר. מוכר מדי... אה כן, ליפי 2010.

את קסאנו אפשר לסכם עם סיפורם של שני מאמנים. האחד לא רצה כל קשר איתו ולא היה מוכן להביט לכיוון שלו. השני לא רק שהביט בו, הוא הלך ונתן לו את המפתחות כדי שיוביל. אתה זוכר אולי מה יצא עם שני המאמנים הנ"ל?

מדהים עד כמה שהזיכרון שלך קצר. מי היה מלך השערים בקמפיין המוקדמות? מי סיבסב את הגרמנים בחצי הגמר? מי ישב על ממוצע טוב יותר משער/בישול פר משחק בקריירה המילאנזית שלו עד שאכל אותה עם שבץ?

ליפי יכול ללכת לעזאזל. וגם אתה. לך תיחנק על פחית לוף.

נ.ב.
    פאציני חלוץ ביטחון, בדיוק כמו מאטרי. אם מתחשבים בזה שהוא הולך למצוא את עצמו על הספסל כי הוא בעמדה של פאטו, וגם כשהוא ישחק אין את קסאנו שימסור לו, אפשר להבין כבר עכשיו שהלך עליו. ועלינו.

תביא לי את ראנוקיה בלאט http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx

11. 亚历山大帕托 Member

מעדיף את פאציני? זו לא באמת בחירה אם התינוק כפוי הטובה שלך שעובד רק כשמתחשק לו כיום לא רוצה דבר מלבד הנבחרת. מי ישמע מה הוא עשה בקריירה שלו... שישה שערים מול אסטוניה, איי פארו וצפון אירלנד? בישול אחד ביורו? שחקן ספסל בקבוצה שדרסה את כל הליגה בדרך לאליפות קלה? איזה רזומה.

12. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

למען העולם - אתה או מישהו אחר יכול להסביר לי (כראוי) למה הוא כפוי טובה?

הוא המבשל הכי טוב בליגה. לא מסובך. אם אתה מעדיף לוותר עליו בשביל לקבל חלוץ שלא מסוגל בלי המבשל הכי טוב בליגה, אתה בסה"כ מדגים לי בפעם המאה את הנטייה ההזויה שלך להתחפש לשופט מוסרי שלא מסוגל להבדיל בין יכולת מקצועית של כדורגלנים לבין האופי שלהם.

דרך אגב - תענה על השאלה הבאה בכנות ואני אשמח אם אחרים יענו עליה גם כן:
    פאציני במקום קסאנו בנבחרת של פראנדלי. מוקדמות ועד היורו עצמו - הנבחרת הייתה טובה יותר או חלשה יותר? תוצאות טובות יותר או תוצאות רעות יותר? מה אתה/אתם חושבים?

מ.ש.ל

מופנה לאנדריי ובעיקר לקובי, שהצדיק בזמנו את ליפי ובכה שקסאנו יהרוס את חדר ההלבשה ושיחריב את הנבחרת. מעניין למה קובי בקושי הגיב בפורום היורו...

אתם לא שפויים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏20/8/12
  13. Alta Tensione Member

אין ספק לגבי מה שיש לקסאנו ברגליים. הוא גאון שגדל אחת ל-X שנים ועזיבתו תיהיה מכה מקצועית נוספת שנופלת עלינו (כמובן גם שהנבחרת הייתה נראית הרבה פחות טוב בלעדיו).

הבעת הרצון והנכונות שלו לעבור ליריבה השנואה אחרי כל מה שקיבל כאן בשנה וחצי שהוא במילאן מעוררת סלידה מהאופי שלו ובגלל זה הרצון (שלי לפחות) לראות אותו מחוץ לקבוצה.

14. 亚历山大帕托 Member

עזוב את זה שהסיבה היחידה שיש לו סקודטו ברזומה היא כי מילאן הסכימה לתת לו צ'אנס אחרון בטופ כשלקחה אותו מסמפדוריה. הדרך שבה מילאן טיפלה בו כשחטף שבץ לא אופיינית לכל מועדון. כשהוא עבר ניתוח לב באוקטובר והיו ספקות לגבי המשך הקריירה שלו, גליאני מיד הבטיח לו שמקומו בקבוצה שמור והם לא ייחפשו לרכוש מחליף. חזרתו באפריל לא תרמה לנו דבר אלא רק עזרה לו לחזור לכושר לקראת היורו. יצא לו להגשים את החלום הזה רק בזכות כך שלא ויתרו עליו במילאן ותמכו בו לכל אורך הדרך. זו התודה? שיילך להזדיין.
    שוב עם "אתה מעדיף"... אתה לא מבין שהוא זה שביקש העברה? הוא זה שלא רוצה לשחק בקבוצה שלך? מה זה משנה אם הוא יכול לתרום יותר מפאציני כאשר הוא לא רוצה לעשות את זה? הוא הוכיח סופית שהוא זבל שצריך להיפטר ממנו ולכן אני די מרוצה.

15. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברור שאני אעזוב את זה. עצה לי לך - תעזוב את זה גם אתה כי זאת טענה מגוחכת.

ומיד אחר-כך אותו גליאני פצח בסאגה בת חודשיים שמטרתה להחתים חלוץ (שגם הגיע בסופו של דבר). אני אישית לא רואה כל פסול בזה, אבל אני גם לא רואה מה בדיוק עשינו שבערך כל מועדון אחר לא היה עושה.

לא תרם לנו דבר - יופי, הוא לא היה בכושר אחרי שלא שיחק חצי שנה, איך זה הופך אותו לנגוע מבחינה מוסרית? אתה מדבר כאילו הסיבה היחידה שנתנו לו לשחק הייתה כדי שייכנס לכושר לקראת היורו ובעצם פגענו בעצמנו והקרבנו את הסקודטו בשבילו. בפועל, הוא שיחק כי היינו זקוקים לו (או לכל אחד אחר למען האמת). ואל תהיה מהאוהדים האלה שמשוכנעים שהשמש זורחת מהתחת של המועדון שלהם. קסאנו היה השחקן המוביל בנבחרת לאורך כל קמפיין המוקדמות. הוא היה נכנס לסגל גם אם היינו משחררים אותו בינואר והיה נאלץ להתאמן באופן עצמאי. הדבר היחיד שעשה את ההבדל בין זימון לאי-זימון זה קצב ההחלמה שלו. הוא הגשים את החלום שלו בזכות עצמו (היכולת במדי הנבחרת), ובזכות העובדה שמילאן סיפקה לו שירותים רפואיים הולמים (אין ספק, צריכים להעניק לנו פרס נובל לשלום על התרומה שלנו לאנושות...).

הוא לא צריך להגיד תודה למועדון שלא עשה דבר יוצא דופן בשבילו. הוא לא גדל פה, זאת התחנה החמישית בקריירה שלו והוא תרם לנו בדיוק כפי שאנחנו תרמנו לו.

זה לא עניין של להבין, ברור מי אחראי למצב (קסאנו) ברגע שכל העניין פורסם. אני מגיב ככה נטו בגלל איך שאתה הגבת. אני בסה"כ לא מבין למה אתה כל-כך מאושר מהעזיבה שלו ("מפנים את הזבל" וכו') תוך כדי ניסיון לשכנע את עצמך שפאציני זה תחליף הולם. מבחינתי העובדה שאין לך בעיה עם פאציני פר קסאנו שווה ערך להעדפה של פאציני על-פני קסאנו.

איך הולך עם הלוף? צריך פותחן?