מילאן 2012/13 :: בסימן חילופי משמרות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י VAR, ‏7/7/12.

1. Rossolevy Member

לא דיברתי על תכונות המנהיגות שלו, אלא על כך שהוא חמום מוח. אתה לא רוצה רכיכה בהגנה? מצוין. גם אני לא. מצד שני שנינו לא מעוניינים שהוא יכסח מישהו ברחבה סתם כי מתחשק. נסטה ידע לעשות את זה והיה מקבל צהובים על כך שמנע התקפה מסוכנת שסופה בשער בטוח. מקסס לעומתו... אני לא צריך להזכיר איך הוא קיבל את אחד או שניים מהצהובים שלו העונה. אתה טוען שיכול להיות שאצ'רבי וספאטה לא מצטיירים כמנהיגים? יופי טענתי את אותו הדבר. מקסס הוא מי שצריך לסמוך עליו בעיניים עצומות בעונה הקשה שמצפה לנו. אם עכשיו אתה גם בא ואומר שעל הבטן הוא לא יכול לשמור אז איזה אחריות בדיוק ניתן בו? עם השכר הגבוה שהוא מקבל הוא צריך להבין שהוא כעת אחד מהשחקנים המרכזיים של הקבוצה ולהפסיק לכסח סתם. הוא צריך לקחת אפילו יותר אחריות ולהבין שאין מקום לטעויות. נכון אף אחד לא מושלם, אבל אם שחקן מבין את המצב ומבין שצריך לפעול בצורה הבטוחה והיעילה ביותר הוא יעשה זאת. זה עניין של להכניס לו לראש בחדר הלבשה שלכסח צריך רק כדי למנוע מצבים קיצוניים ולא סתם בשביל לקחת כדור שאין מה לעשות איתו באמצע המגרש.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏13/8/12
  2. 亚历山大帕托 Member

עונת שיא אחת בקבוצת אמצע טבלה לפני חצי עשור שהסכתמה ב-19 שערים.
    אז בוא ניקח את יאקווינטה.
    פתח ב-6 משחקי ליגה מתוך 20.

ברזומה של פאלוסקי לא כתוב שהוא פלופ שלא קשור לרמות האלה. למרות שהיה שחקן רוטציה בקבוצת אמצע טבלה שהפיקה את ההתקפה הכי גרועה השנייה בליגה, עדיין היה לו ממוצע שערים טוב יותר מאשר לבוריילו. וכמובן, הוא שחקן בית שייתן הכל עבור הסמל ולעולם לא יעורר מחלוקת. הוא עדיין בן 22 (פיפו עדיין לא פרץ בגילו) וכן, הכל עוד לפניו ואני מציע להמר. ממילא אם פאטו ייפצע ונצטרך לבנות על אחד מהם, אז העונה תהיה גמורה.

3. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנדריי, חתיכת נאחס שמתה על פאלוסקי. החלוץ הצעיר לא השתתף במשחק האימון האחרון של קייבו בעקבות בעיה בקרסול. תחילה הפציעה לא נראתה רצינית, אך לאחר מספר בדיקות נראה כי יאלץ לעדר למשך כשלושה חודשים. ניתוח שיעבור בקרוב יודיע רשמית את משך החלמתו. שרשרת הפציעות האלו מונעת ממנו לפרוץ לרמות הגבוהות, חבל בשבילו ובשבילנו.

4. 亚历山大帕托 Member

הוא נפצע כבר לפני למעלה משבוע ממכה שקיבל במשחק אימון. זה לא באמת משנה כי הוא ממילא לא היווה אופציה.

5. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

כפי שיניב ציין כאן לפני כמה ימים, 19,283 הוא מספר המינויים שנמכרו עד כה לעונה הקרובה. מדובר על שפל חסר תקדים בעידן ברלוסקוני וליתר דיוק יש לומר שנמכרו 19,355, אולם 72 "אוהדים" דרשו את כספם בחזרה. פעמיים בלבד מכרה מילאן פחות מ 30 אלף מינויים, בעונת 2009/10 בעקבות מכירתו של קאקה ששברה את לבם של אוהדים רבים ועונה לאחר מכן, בה זכינו באליפות. האמת היא שמעבר לנזק הכספי אני לא מתרגש ממיעוט האוהדים שצפויים לנכוח בסן סירו, כי האוהדים האמיתיים ואלו שאחראים על האווירה החמה גם ברגעי משבר, יהיו שם תמיד.

http://i50.tinypic.com/52gr4i.Xxx

6. Rossolevy Member

איך רואים שהיום מיעוט האוהדים הוא אוהדים אמיתיים (בקשר לכל הקבוצות).
    רק לראות את המספר הענק של המנויים ביחס לשנים אחרות בתחילת שנות ה90. לפחות עשו מהם קופה.

7. 亚历山大帕托 Member

https://s1-03.twitpicproxy.com/photos/large/637086702.Xxx

8. 亚历山大帕托 Member

צמד תוך 10 דקות אחרי שנכנס בדקה ה-75.

9. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://i49.tinypic.com/bfp5xu.Xxx

בגאזטה נכתב כי לאחר גביע לואיג'י ברלוסקוני ביום ראשון, גליאני ייפגש עם הנשיא כדי לדון על חון ההעברות. נטען כי למרות הצהרתו של ברלוסקוני שמילאן בדרך לעונה פיננסית ואיננה מסוגלת להוציא סכומים גדולים בשוק, גליאני יבקש שתקציב ההעברות יגדל כדי שמילאן אכן תהיה תחרותית השנה. ראוי להוסיף כי ברלו הוא מהתומכים הגדולים בחזרתו של קאקה, אולם עלותיו הגבוהות של הברזילאי מקשות על המעבר. בנוסף, גליאני ישוחח עם מארוטה ביום ראשון לניסיון האחרון להעברתו של מאטרי.

:aa1: ייתכן וקסאנו יעזוב את מילאן בקרוב. החלוץ ביקש לערוך פגישה בימים הקרובים עם גליאני ואלגרי כדי לקבל הבהרות על מעמדו בקבוצה. קסאנו מאוכזב שלאחר גל המכירות איננו זכה לחוזה משודרג ובמידה ויאמר לו כי איננו מיועד להרכב הראשון, יבקש לעזוב.
    אני יכול להבין אותו ואת הרצון שלו לשחק בהרכב, אך נראה לי חוסר מקצועני שהוא דורש זאת לאחר שהעלה רבות במשקלו ולא מבייש את רוונאלדיניו בשיאו (כלומר, שיא משקלו).

10. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

גול ראשון של פאטו: מנסה לעבור שחקן, נכשל, שחקן אחר בועט לשער, פאטו חוסם בעיטה של חבר שלו לקבוצה, איכשהו דוחק לשער ריק מ-3 מטר.

גול שני של פאטו: פנדל שגם אותו הוא כמעט הצליח להרוס.

ולמרות הכל, הוא כזה GOOFY שאי אפשר שלא לאהוב את הלא יוצלח הזה.

11. 亚历山大帕托 Member

ממליץ לך להתחיל להכין מכתבי התנצלות כבר עכשיו.

12. VAR Member

אם יבלה השנה על המגרש יותר מאשר על מיטת הטיפולים, אני אעזור לו לכתוב אותם בשמחה. וזה בלי קשר לתפוקה שלו.

13. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

בלי לנאחס חלילה, פאטו נראה הרבה יותר פיזי ואולי באמת שם את שרשרת הפציעות מאחוריו כפי שנטען חפני מספר חודשים. גם אם מיעט לשחק בעונה האחרונה, היה ניתן לראות שמאז הגעתו של זלטאן, פאטו נדחק גם מבחינת היעד לכדורים וגם מבחינת מעמדו. השילוב ביניהם היה על הפנים. כעת, כשהברזילאי יהיה הפנים של ההתקפה החדשה-ישנה שלנו, אין לי ספק כי יעבור את ה 15 שערים.

חאקים מאסטור, מי שנחשב לכישרון גדול, כשל לעבור את הבדיקות הרפואיות. בשבועות הקרובים יעבור בדיקות נוספות וכל עוד לא יעבור אותם, לא יוכל לקחת חלק בפרימברה או בקבוצה של אינזאגי.

14. 亚历山大帕托 Member

לפני העונה האחרונה בה לא שיחק באופן סדיר, היה לו ממוצע של שער כל 140 דקות בליגה, כלומר שני שערים ב-3 משחקים. בהתחשב בכך שגם את זה הוא עשה כשנפצע לעיתים קרובות ונאלץ להתנדנד בין הרכב לבין ספסל לבין חדר טיפולים, אם בעיית השרירים באמת מאחוריו (הפציעות האחרות היו מפגיעות לגיטימיות), אזי יש לצפות ליותר מ-20 שערים בליגה בלבד.

לא אכפת לי מניחוסים. אני שם כסף על השחקן הזה בעיניים עצומות (יניב, תתכונן) ואם אתאכזב, אז זאת לא הבעיה שלי אלא של כולם כי הקבוצה תתרסק בלעדיו.

15. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה