מילאן 2012/13 :: בסימן חילופי משמרות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י VAR, ‏7/7/12.

1. VAR Member

still better than Balotelli

2. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

אז מה? מדד השפיות בקרב אוהדי מילאן צונח? קודם רוצים בוריילו, עכשיו אומרים שכל אלה טובים מבאלוטלי? מה יהיה? ייפס צריך לפתוח בהרכב עם זפאטה כי יש לו תיאום מירבי איתו?

3. Roberto Baggio Member

נראה לי שזה היה בציניות.
    באמת שזה קיץ סיוט. זלאטן וטיאגו סילבה הולכים והפיתרון זה שוב פעם בוריילו הזה. שייגמר כבר רק שייגמר.

4. VAR Member

כמובן שאני מעדיף שאף אחד מהם לא יגיע (אלא אם כן מאטרי מגיע בהשאלה בלבד, או במקרה הכי רע במחיר של 7 ספרות) אבל לא הייתה טיפת ציניות בכך שאני מעדיף כל אחד מהם על באלוטלי any day.

נסטה, זה המצב. אין מה לעשות. לפני חודשיים לא היית שומע אותי מדבר ככה, אבל חייבים להתאים את עצמנו למציאות.

5. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

אני לא מבין את כל הקשקשת הזאת בנוגע לחלוצים, אני לגמרי בעד להישאר עם מה שיש לנו. יש לנו חוד לא רע בכלל, מה בדיוק השלישייה הזאת תוסיף? בוריילו? שום דבר, קוואריירלה? שני שערים יפים בעונה ו8 פציעות, מטארי? כמה שערים בודדים. אין שום צורך בחלוץ. במה כן יש צורך? עיבוי ההגנה והקישור. הקישור מאוד מדאיג אותי.

6. 亚历山大帕托 Member

ההימור על ספאטה ואצ'רבי בהגנה הוא בלתי נמנע כי יאנגה-מ'ביווה יגיע כנראה רק בינואר. בסה"כ נשאר לעשות שתי רכישות נחוצות - קאקא ומחליף לפאטו. אין לי הרבה רעיונות לעמדת החלוץ, אבל הייתי מעדיף את פאלוסקי על פני כל מי שמקושר אלינו.

7. 亚历山大帕托 Member

http://i49.tinypic.com/33c94ky.Xxx

8. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם לא מאטרי באמת כדאי לשקול את צירופו של פאלוסקי. כרגע אני יותר מודאג מהדיווחים הרבים על עזיבתו הצפויה של מקסס. מעבר לשכר הגבוה שלו, קשה להבין למה אלגרי לא סומך עליו. היו לו בעונה שעברה טעויות קריטיות, אך עדיין הוא בלם מעולה מבחינתי שראוי למקום בהרכב. לפתוח את העונה עם אצ'רבי, ספאטה, ז'פס ובונרה זה ממש לראות לעצמנו ברגל. כמובן שבמידה ועזיבה של מקסס תוביל להגעה של בלם נוסף ואיכותי, אשקול בחיוב את העניין.

9. Rossolevy Member

בוא נגיד ככה, מקסס פשוט דפק אותנו בסוף העונה. אין לי מושג מה עבר עליו אבל הטמטום מול הויולה שלו לדעתי יש חלק גדול באובדן האליפות בשלבים הקריטיים, מסכם את כל העניין. אם מכירת מקסס תביא להבאת בלם איכותי על חשבונו והכי חשוב בעל מזג רגוע ושכל, אני פתוח להצעות (אם זה תלוי בי כמובן).
    רק שאני לא אשמע כאחד שבכלל לא מעריך את יכולותיו של מקסס. באמת שאני מעריץ את ההתמדה שלו בלקפוץ על כל כדור שמתקרב אליו אבל אני לא מוכן שהרוצח הצרפתי הזה יפשל שוב בשלב כה קריטי כשאנחנו נותנים בו את כל האמון בהגנה.
    ועוד דבר נאור - פאלוסקי אה? מה קרה שאחרי כמה שעות שינית את דעתך? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

10. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

שגה נגד פיורנטינה וברצלונה, אוקיי אז עכשיו נספיד אותו? באותה מידה כדאי להיפטר מאבאטה בגלל הופעותיו נגד מיליטו או מאביאטי שבתחילת העונה ביצע שטויות. אין שחקן שלא טועה, אך הדבר נראה לעין יותר אצל בלמים (ובעיקר שוערים) מאשר אצל יתר השחקנים. את הדברים היפים שמקסס עשה ברומא אי אפשר לקחת ממנו. הוא בלם אדיר וסך הכול בן 30 וגם אם חלה ירידה בכושרו, אין שום סיבה מעבר לפיננסית להיפטר ממנו. כמובן שכפי שאמרתי, במידה ויגיע מחליף הולם אשקול את עזיבתו, אך אם אהיה מציאותי, אינני רואה דבר כזה קורא.

לטובתו האישית של פאלוסקי עדיף שיישאר בקייבו, שם סיכוייו לפתוח בהרכב ולהתפתח גדולים יותר מאשר אצלנו. לעומת זאת, כחלוץ מטרה לגיבוי אשמח שישוב אלינו בעוד ששאר האופציות הן בוריילו, מאטרי היקר ורוסי הפצוע.

11. Rossolevy Member

כנראה שלא הסברתי את עצמי נכון. שוב, אני חושב שמקסס הוא בעל יכולות נהדרות אבל המגרעת המנטאלית שלו מהווה עניין. בעונה שעברה המנהיגים של ההגנה היו סילבה ונסטה - זוג בלמים אחראים ומתואמים בצורה יוצאת דופן. על שניהם יכולת לסמוך שיהיו שם ברגעים הגדולים והקריטיים. בעונה שתיפתח המנהיג של ההגנה הולך להיות מקסס. אין צורך להמשיך ולפרט על המאובחן לאברבנל הזה. הוא משוגע בצורה טובה אך באותו אופן בצורה גרועה מאוד. בפשטות בוא נגיד שהבן אדם אוהב יותר מכל דבר לכסח. נכון שהוא עושה זאת למטרה טובה אך לפעמים הוא לא משכיל להרגיע את מצב הרוח כאשר אסור להסתכן יתר על המידה. אצלנו בסביבות ה14 או 15 משחקים ששיחק הוא הספיק לצבור 3 כרטיסים צהובים. זהו נתון שיחסית אליו מראה עונה רגועה שלו. במצב שבוא אין לך הרבה מה להציע ואין לך גרזן בקישור שיבוא לתת תמיכה קבועה, אתה לא יכול להרשות לעצמך לשחק בלעדיו אלא אם כן אצ'רבי יהפוך פתאום לסופרמן. בינתיים אני לא רואה את זה קורה ולכן נצטרך אותו בקביעות ובלי טעויות במרכז ההגנה במינימום 30 משחקים כשהוא פותח (להוציא פציעות שנקווה שלא יהיו). אני עוד לא יודע אם נוכל באמת לסמוך על ספאטה שיעשה את העבודה ויתעלה על עצמו ולכן זה המצב שנראה באופק.

12. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

מקסס הוא לא נסטה ולא סילבה, אך תכונות מנהיגות בוודאי שיש לו. הוא היה המנהיג הנהיג הבלתי מעורער בחלק ההגנתי של רומא למשך תקופה ארוכה, כך שדווקא התכונה הזאת בולטת במשחקו. גם אם נצא מנקודת הנחה שמקסס לא מנהיג, האם אצק'רבי או ספאטה מצטיירם ככאלו? מקסס כסחן? נפלא, אני לא רוצה בלמם שמשחקים כמו רכיכות, אלא כאלו עם רעב בעיניים. ועם כמה שמקסס "כסחן", בשלוש השנים האחרונות הורחק רק שלוש פעמים וגם אז לא באדום ישיר.

אני קורא כעת שמקסס שב מחופשת הנבחרת עם מספר קילוגרמים עודפים וכושר לקוי. ייתכן ובעבות כך אלגרי מנסה להיפטר ממנו.

נערך לאחרונה ב: ‏13/8/12
  13. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנדריי, מה שלומך אחי?

14. 亚历山大帕托 Member

לא, בוריילו...

15. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

קרע רשתות במדי ג'נואה, ניסיון (נבחרת, ליגת אלופות, לחץ של מועדונים גדולים וכו'), היה שחקן הרכב כשיובנטוס עשתה את הריצה שהביאה לה את האליפות - כל אלו דברים שלפאלוסקי אין ברזומה. בוא תספר לי מה פאלוסקי שווה ומה תכלס ההבדל בינו לבין כל חלוץ בינוני ומטה אחר בליגה?

היתרון היחיד של פאלוסקי - הוא עדיין מתפתח והוא עלול להפוך לחלוץ סביר מתישהו בעתיד. העניין הוא שאנחנו לא צריכים חלוץ לעתיד, אנחנו צריכים גיבוי סביר עכשיו.