מילאן 2012/13 :: בסימן חילופי משמרות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י VAR, ‏7/7/12.

1. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

2. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

היום צפויים להתחיל המגעים הרשמיים לשובו של קאקה
    http://oi49.tinypic.com/2v30to4.Xxx

מאוחר יותר היום גליאני צפוי לערוך את שיחותיו עם פלורנטינו פרס בנוגע לקאקה. גליאני מעוניין להשאיל את השחקן בעוד שפרס דורש סכום מיידי, אך נושא זה אינו עשוי להוות מכשול לעסקה, אלא שכרו של קאקה. כלומר, רבות תלוי בשחקן על מנת שהעברתו תושלם- מילאן שנכנסת לעידן פיננסי לא תתן לאף שחקן שכר הגבוה מארבעה מיליוני יורו בעונה ולכן על קאקה לקצץ לפחות שישה מיליונים משכרו הנוכחי.
    מילאן חסכה העונה 60 מיליון משכר השחקנים כולל מיסים וכעת הוא עומד על 130 מ'.

כישרון נוסף בדרך למילאן- מ'באיי ניאנג בן ה 17. שבוע שעבר הוזמן להתרשמות במילאנלו והביע את רצונות להצטרף לקבוצה. בקרוב מילאן תגיש לקון, קבוצתו, את הצעתה.

3. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

במצבנו הנוכחי הוא חיזוק טוב אבל אני היחיד שעדיין לא נלהב לביצוע העיסקה? לא רק ממניעים רגשיים אלא גם מבעיית הברכיים הידועה שלו, הוא לא כשיר כל כך ואנחנו לא בעצם צריכים לבזבז כסף על דברים כאלה. בטח שלא עכשיו.

אגב השמועות לגבי טבז מגוחכות מאוד, אם על דזקו ואחרים אנחנו לא מוכנים לשים יותר מ15 מיליון אז על טבז כן? הוא לא יגיע.

4. Alta Tensione Member

אין לנו מגן שמאלי נורמלי כבר כמעט עשור, סילבה הותיר חור ענק במרכז ההגנה, צריך להתחזק בחלוץ ובקשר אחורי אבל ממשיכים להתעסק בשחקן שאין לנו שום צורך מקצועי בו, אז לא, אתה לא היחידי שלא מתלהב מהעיסקה הזאת. אם העיסקה הזאת אכן תצא לפועל, היא תיהיה כלום חוץ מרכישה פופוליסטית שנועדה להרגיע את ההמון הזועם בעקבות המכירות של איברה וסילבה.

5. skyday20 Member

6. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין כסף אז מחפשים בזול, זוהי ההתנהלות של מילאן העונה. בלם יגיע ללא ספק, ברגע שגליאני ימצא אחד שמחירו לא עובר את ה 8 מיליון. כשברלוסקוני אומר שיש לנו חמישה אלופים (פאטו, רוביניו, קסאנו, סטפאן ובואטנג) וכשהוא אומר שאת בואטנג הוא מחשיב כחלוץ, כל אלו מרמזים על ההסתפקות בהתקפה הקיימת. מגן שמאלי לא יגיע למרות שהעמדה הזאת הכי נואשת לחיזוק, ההיצע בשוק מאוד דל ואנו נצטרך לקוות למינימום טעויות מצד אנטוניני או יכולת אדירה של דה שיליו או וילה. אני עדיין מאמין שקאקה יכול לקדם אותנו, אך בוודאי שלא זאת העסקה שתשיב את מילאן למקומה האמיתי.

ההתקפה מתחילה להדאיג אותי, על אף שבמשחקי ההכנה היא נראית לא רע (גליאני יאמר לכם שאנחנו מספיק טובים כי ניצחנו את אלופת אירופה). קסאנו עושה דברים יפים, אבל הוא עלה במשקלו בצורה מדאיגה ולא ישרוד משחק שלם. כשירותו של פאטו לאורך זמן עדיין מוטלת בספק, רוביניו אף פעם לא הרשים אותי והסיומת של סטפאן עדיין לקויה.

7. VAR Member

אתה זוכר מה גליאני אמר לפני חודש? שחלון ההעברות של מילאן נסגר, אף אחד לא עוזב ואף אחד לא יגיע. מה קרה מאז? זלאטן וסילבה נמכרו, נקשרו למועדון שמם של טבז, דז'קו, בנדטנר, רולאנדו, טאסקי, יאנגה-אמביווה וסליחה ממי ששכחתי אלה רק בשליפה.

גליאני זה בערך המקור האחרון שאתה מצטט כשמדברים על רכש. הוא יודע בדיוק כמו כולנו שמילאן חייבת חלוץ וחייבת בלם בשביל שתהיה לו הזכות להגיד בכלל שאנחנו רוצים לאליפות. השאלה היא האם הוא באמת מכוון לזה או שהוא השלים עם זה שהשנה המטרה היא טופ 3 בליגה ומנסה למרוח את האוהדים.

8. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

אני סומך על גליאני, הבעיה היא שאין לנו כסף והרבה קבוצות יודעות את זה ומפעילות נגדנו שרירים. במיוחד לאור המצב היום שיש קבוצות פריז או הסיטי שמספיק שרק יקושרו גם לשחקן והמחיר שלו יעלה אוטומאטית כמו שקרה במקרה לוקאס ואינטר.

יש לנו בעיה קשה מאוד של מזומנים, אני לא מאמין שחלוץ יגיע ואם כן אז זה רק מטארי בהשאלה כזו או אאחרת. יגיע לדעתי בלם נוסף ואולי, אולי קשר. מגן שמאלי? נסתפק שוב במה שיש והמצב לא כזה נורא בסופו של דבר. אגב יש דיווחים על קנייה של מספר מסוים של מניות של מילאן על ידי גאזפרום הרוסית. אני הייתי מעדיף את המזומנים של הבחור של המאמצת שלנו.

9. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

וגאזפרום מוציאה הודעה לא מזמן שהיא מכחישה את הדיווחים. טוב, חזרה למציאות.

10. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

בוטל משחק האימון נגד פאלרמו שהיה מתוכנן להתקיים ביום ראשון. המשחק נגד ריאל מדריד בחצות שבין רביעי לחמישי, יהיה משחק ההכנה האחרון של הקבוצה לפני פתיחת העונה, אותה נפתח ב 26 לחודש נגד סמפדוריה.

11. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

רק כ-15,000 מנויים נמכרו עד עכשיו! רק לשם השוואה בשנת 2009 שקאקה נמכר היו יותר מ-27,000. סמפדוריה שחזרה העונה לסריה A כבר עם 17,000 מנויים.

חבל שהאוהדים שם במילאנו לא מבינים את הצורך בלמלא את האצטדיון גם בזמנים קשים.

12. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא בא להיכנס לארנק של האוהדים או לקבוע למה הם לא מחדשים את מיוניהם, אך החשיבה שבכך הם מחרימים את המועדון ויוצאים כנגד גל המכירות, פסולה בעיני ורק תפגע בו כלכלית ותדמיתית. את האוהדים האלו אני עוד איכשהו יוכל להבין, אך לא את אותם אוהדים שדרשו את כספם חזרה. להם אני מוכן לתת מכספי כרטיסים לקורבה נורד.

נערך לאחרונה ב: ‏7/8/12
  13. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

הוכח כסתם צעד הצהרתי לתקשורת של בודדים. בפועל נאמר שמספרם לא עלה על יותר ממספר האצבעות.

14. Rossolevy Member

האוהדים שמחרימים את הקבוצה ואינם קונים מנויים פשוט צריכים להתבייש בעצמם ולעבור מיד לכחול שחור. אוהדים סתמיים של הקבוצה ולא מעריצים אותה מהנשמה. ניסיתי בהתחלה להיכנס לראש של חלק מהם והגעתי לתיאוריה שהם לא קונים מנויים כדי שהמצב הכלכלי של הקבוצה ידרדר עוד יותר ויוסיף לחובותיו של ברלוסקוני עד שבסוף יאלץ למכור מניות מהקבוצה, אבל עדיין קשה לי להבין זאת. אם אתם באמת אוהדים את הקבוצה אתם תהיו איתה באש ובמים. זה לא המשבר הראשון של הקבוצה ובטח לא האחרון. מדי כמה זמן זה קורה לעוד קבוצות ברחבי העולם. אז מה? גם האוהדים הללו עושים מחאה ומחרימים את הקבוצה? בקיצור אם אתה חושב שהחרמת הקבוצה כרגע תעשה רק טוב, אינך אוהד אמיתי של הסמל אלא עוד אחד מאוהדי ההצלחות שמוכרים לכולנו ברחבי העולם.

15. Alta Tensione Member

כריסטיאן סאפטה עורך כעת בדיקות רפואיות במילאנלו והוא צפוי לחתום על חוזה לעונה אחת כמושאל כאשר למילאן תיהיה האופציה לרכוש אותו בסיומה.

היה אדיר באודינזה ולמרות העונה החלשה בויאריאל (בה לא היה כמעט שחקן שבלט) אני משוכנע שאלגרי יצליח להוציא מהפוטנציאל שלו את המיטב.

החתמה מצויינת לאור הנסיבות.