מילאן 2012/13 :: בסימן חילופי משמרות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י VAR, ‏7/7/12.

1. Legend_PaoloMaldini Member

איפה לא.

http://fedenerazzurra.com/2012/07/26/anton...ter-temptation/

http://www.totalfootballmadness.com/2012/0...r-milan-switch/

http://www.tribalfootball.com/articles/ac-...ource=main_feed

http://legalnews.findlaw.com/article/0g9qb...dc?q=A.C.+Milan

ויש עוד הרבה פשוט נמאס לעשות העתק הדבק אבל בעיקר ידיעות מחתרתיות שלא נובעות מסתם מקום, קסאנו כבר הביע נכונות לעזוב וגליאני כמובן ברוב טיפשותו עונה ב"אני רוצה במילאן שחקנים מאושרים, אם קסאנו לא מאושר הוא יכול לעזוב". רק מטומטם יהיה מאושר היום במילאן. בכל מקרה הידיעות אמינות מאוד העניין שעומד בפניי קסאנו זה לראות אם מילאן תעשה צעד משמעותי לכיוון הפרויקט החדש ואם לא, הוא יילך לאינטר שם יש לו הצעה לא רעה בכלל גם מבחינת החוזה וגם מבחינת הקבוצה ובמקרה הכי גרוע לחזור לסמפדוריה, אבל ייקח לפחות שבוע עד שנבין באמת מה הולך בסיפור הזה, בכל מקרה אני לא אהיה מופתע אם הוא יעזוב לאור המצב של הקבוצה ולאור מה שהוא אמר עוד ביורו. ואם הוא עוזב אז כבר באמת שאין לי מה להגיד על הקבוצה הזאת.

2. EO11 בפה אליל היכל התהילה

הידיעה הופיעה היום בגזאטה והיה כתוב אפילו בכותרת של העיתון ש"קסאנו מתפתה ע"י אינטר".

3. Alta Tensione Member

במארקה מפרסמים שהגשנו הצעה של 13 מיליון יורו עבור קאקה.

4. Legend_PaoloMaldini Member

אסור להוציא עליו יותר מ10, שיתרכזו כבר בלהביא חלוץ ובלם נורמלי שישמרו את קאקה לסוף גם ככה זה ברור שלא תהיה לו ברירה בסוף ורק מילאן תהיה הברירה האמיתית שלו אז הוא בכיס שלנו גם ככה.
    שישקיעו את השאריות של הכסף עליו, שלא יהיה הסיפתח למכירה של סילבה ואיברה.

5. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

יניב, אין לי דעה בעניין. בגלל זה שאלתי. גם אחרי התגובות של כמה כותבים כאן אני חצוי. הפיתרון של להשאיר את דה-שיליו ולתת לו להשתפשף בתור מחליף ראשון לעמדות המגנים נשמע הכי הגיוני, אבל אני עדיין לא סגור על הקטע.

מה עושים עם המתיה השני?

דרך אגב, אני לא מכיר את היאנגה מ'ביווה הזה, אבל יש לו שם MERAVIGLIOSO. הוא ובלונדי יכולים להרכיב את צמד הבלמים בעל השמות הכי טובים בהיסטוריה של הענף.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏26/7/12
  6. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם למישהו יש בעיה עם ההחלטות הניהוליות שיפנה אלינו בפרטי. כל הודעה נוספת על כך תימחק.

7. 亚历山大帕托 Member

קראתי לפני שבוע שהוא היה על הכוונת של רג'ינה, אך אלגרי חסם את המעבר בטענה שיהיה חלק מהסגל הבכיר העונה. כישרון נחמד, אבל עדיין לא צריך לשבור את הראש איתו.

8. yonmu Member

1. אם מאטרי מגיע, חלוץ אחר צריך לעזוב (בתקווה שרוביניו ולא קסאנו). אל שרעוואי חייב לקבל תפקיד אמיתי בהתקפה (לפחות חלוץ רביעי).
    2. חזר של קאקה תהיה נפלאה. בואטנג יהפוך את מרכז הקישור לאימתני יחד עם נו'צרינו ומונטוליבו (ואקווילאני, הלוואי). קאקה עצמו לא היה רע כששיחק בריאל, ובמילאן הוא יכול רק להשתפר. הסיכון היחיד הוא הפציעות.
    3. דה שיליו יכול להשאר על הספסל עונה אחת. אם הוא ימשיך בהתפתחות - נסיון להסב אותו לצד שמאל יכול מאוד להועיל. בינתיים עמדות המגנים לא רעות בכלל וכל עוד אין כסף מיותר אין צורך ברכש.
    4. בלם חדש חייב להגיע בקרוב. ככל שהוא יגיע מאוחר יותר ההשתלבות והתיאום שלו יעלו לנו ביותר טעויות ונקודות. מקסס ראוי להזדמנות בהרכב, והמצב בספסל סביר.

בקיצור, לסיום טוב של המרקאטו -
    מאטרי, קאקה, מביווה מגיעים, אקווילאני נשאר, רוביניו, טאיוו ומסבח עוזבים. נראה שפוי מבחינה תקציבית.

9. 亚历山大帕托 Member

למה אתה ממשיך לדבר על אקווילני כאילו שיש לו קשר כלשהו למועדון מאז תחילת יוני?

10. yonmu Member

אני לא לגמרי מעודכן, אבל לא ראיתי בשום מקום שגאליאני או מישהו אחר אמר שמוותרים עליו סופית. ככל הידוע לי, האופציה עליו (6מ'?) עדין קיימת, והויתור עליו נראה לי טיפשי.

11. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

א. אני חושב שחייבים להשאיר אותו בסגל, אף אחד לא מבטיח לנו שמכת הפציעות באמת מאחורינו ואנחנו נואשים לקצת תחרות על עמדות המגנים, הילד סופר מוכשר והוא הראה שהוא יכול לשחק בשתי העמדות ואני משוכנע שהוא יכול לקחת את ההזדמנות בשתי הידיים, מעבר לכך בחירת מספר החולצה לדעתי היא לא מקרית.

ב. בלונדי לא יישאר במילאן בעונה הבאה, הוא מאוד רוצה להישאר אבל אלגרי לא מעוניין כל כך.

ג. יונדב move on!

12. 亚历山大帕托 Member

האופציה פגה כבר לפני חודשיים, הוא חזר לליברפול וכעת הוא משחק שם.

13. Legend_PaoloMaldini Member

נסטה, כשאתה והשני אמרתם בלונדי, התכוונתם למקסס שהוא לא בתוכניות של אלגרי? כי אם כן.. לא מספיק העזיבות של נסטה וטיאגו סילבה? או שיש עוד בלונדינים בקבוצה חוץ מאבטה ואמברוסיני שלא ידעתי עליהם.

14. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

הכוונה למיכלאנג'לו אלברטאצי.

http://www.calciosport24.it/wp-content/uploads/2012/07/albertazzi_479.Xxx

15. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא עבר שבוע מפרשיתו של סופר פיפו וחלוץ עבר לא פחות גדול תולה את נעליו- אנדריי שבצ'נקו. הסקורר האוקראיני הודיע כי הוא פורש מכדורגל ויתמקד בתחום הפוליטי במדינתו.
    שבה ממוקם במקום השני בטבלת כובשי השערים המילאנזים, לאחר גונאר גרן האגדי. לזכותו 175 שערים ב 322 הופעות וגורם בולט בהצלחותיה של מילאן. זכה עימנו בסקודטו, בליגת האלופות, בגביע ובסופר קאפ האיטלקי והאירופאי.

:aa1: טאייה טאייוו צפוי כבר בשני הקרוב לחתום בדינמו קייב.

:aa1: בחצות מילאן תשחק נגד צ'לסי במיאמי ללא רוביניו בעקבות בעיות עם דרכונו.

:aa1: גליאני ייפגש בקרוב עם מאסימו צ'לינו, נשיאה של קליארי, בנוגע לאסטורי.