למה ההתלהבות הזו למכור את רוביניו? ועוד תמורת סכום כה נמוך? אני לא מכיר את רפאל הזה אבל כבר הבאנו שוער ברזילאי צעיר ומבטיח השנה שגם תפס מקום של זר כי הוא לא קיבל אזרחות פורטוגלית בסוף. להעיף את רוביניו שהוא בעיניי השחקן הכי חשוב ומועיל למשחק ההתקפה שלנו בשביל זה?
גם אני הייתי מאוד שמח לראות את קאקה, קאקה יכול להחזיר לנו את הברק שאין לנו, את היצירתיות בהתקפה. מה גם שאני חושב שיש לו המון מה לתת וגם העונה במספר משחקים מועטים שראיתי אותו במדי החלאות ממדריד הוא נראה מצוין על אף חוסר הביטחון הברור לעין שהוא היה שרוי בו. אבל אנחנו צריכים לחשוב קודם על קשר אחורי(מעבר לבלם שזה כמובן מאסט).אנחנו חייבים להביא גרזן מחלץ כדורים. את דיארה אין סיכוי להביא כי לפי הדיווחים הוא לא רוצה לשחק במילאן.מאז לא שמעתי על קשר אחורי שמקושר אלינו וזה מדאיג.
הסכום הזה הוא באמת נמוך אבל אם נקבל עליו סכום גבוה יותר אני חושב שחייבים למכור. הוא מחמיצן כרוני, בעונה שעברה הוא היה מאוד חלש ולא עשה משהו מיוחד, המשכורת שלו כבדה עלינו ואני פשוט חושב שזו הזדמנות יציאה מעולה. אגב, פרציוזי הודה היום שדסטרו יימכר לרומא כי יש לו הסכם איתם, בהנחה והוא יקנה את מלוא הזכויות של השחקן.
וגם בעונה חלשה שלו הוא סיים עם הכי הרבה בישולים, אני לא אומר שצריך להשאיר אותו בכל מחיר בעיקר אם אכן פנינו להורדה דרסטית במשכורות אבל א' הסכום מגוחך וב' אין לנו אלטרנטיבה טובה יותר בסגל לאיכויות שלו בהתחשב בזה שקסאנו עדיין תעלומה מבחינת בריאות וכושר משחק ופאטו במשחקים שהוא כן כשיר נופל מרוביניו בכל פרמטר פרט ליכולת כיבוש
רוביניו הוא מסוג השחקנים שגורמים לי לשנוא כדורגל. מבחינתי להעיף בחינם. עצם זה שהוא זכה ללבוש את המדים של מילאן זה מחדל וכתם ענק למועדון. חוד של קסאנו והפרעון/פאטו כשיר בהחלט יספק אותי. ראשי הקבוצה צריכים להתמקד ברכישת קשר אחורי גרזן, בלם וגניבת קאקא ממדריד בסכום שפוי(העברה חופשית/סכום סמלי ומשכורת של לא יותר מ4.5 מיליון יורו בעונה). הבאת חלוץ לא צריכה להיות המטרה מספר אחת ואיננה הכרחית לדעתי.
http://www.corrieredellosport.it/scheda/pa...120&player=7174 לקסאנו בישול יותר מלרוביניו, בשני שלישים מהדקות.
סנטוס ביטלה את המסע של המשלחת שהייתה אמורה לסגור את פרטי העסקה בגלל שלפי מה הבנתי אתם רוצים רק כסף תמורתו ואנחנו כמובן לא מוכנים... בצד שלנו פסימים לגבי העסקה - שחייבת להתבצע מבחינתנו עד ה-20 ליולי.
לפי סקיי, סוכנו של רפאל נמצא במילאנו. זה כבר כל כך קרוב... כל כך קרוב! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_pray.Xxx
חוד - אם רוביניו עוזב (בנוסף לעזיבה הצפויה של זלטאן), אנחנו נשארים עם שלושה חלוצים (פאטו, קסאנו, אל שרעוואי). לדעתי חלוץ אחד נוסף, אפילו לא טופ קלאס, יספיק כל עוד פאטו יהיה כשיר רוב העונה. זה גם ישאיר הרבה דקות לאל שרעוואי להתפתח. קישור - אם קאקה מגיע, זה מוריד את הצורך בגרזן נוסף. נוצ'רינו כקשר הגרזן עם אמברוזיני כמחליף (כשבנוסף יש את קונסטנט\פלאמיני) מספיק בהחלט כשמשחקים רק עם גרזן אחד (הלוואי ונחזור לקישור כזה). קאקה לא יגיע לספסל ובואטנג, מונטוליבו, או נוצ'רינו לא ירדו לספסל. הגנה - בלם במקום טיאגו סילבה. זה לא יספיק אבל זה מה שיש.
אנדריי, אני מצטרף לתפילותיך. רכישתו של רפאל חיונית ביותר, השנה עוד נמשיך עם אביאטי, אולם בעונה הבאה יצטרך לפנות את מקומו. רפאל עושה רושם של שוער איכותי ביותר שבמצופה ממנו להגיע לטופ, אם מוסיפים לכך טרייד עם רוביניו, אז מה רע. ההצעה של סנטוס טובה מאוד עבורנו וכשמוסיפים לכך את ניקוי שכרו של ביניו, כדאי מאוד שנסכים. מנצ'יני יכול לטעון עד מחר שטבס ודזקו לא למכירה, אולם על פני השטח הוא מחזיק בארבעה חלוצי צמרת ומשחק עם חלוץ עד שניים. יהיה ניתן לרכוש אחד מהם, אבל השאלה עד כמה המחיר ירתיע את מילאן. לדעתי גליאני בוחן גם אופציות נוספות. מילאן היא הקבוצה היחידה שיכולה לגרום לקאקה לשחזר אפילו במעט את יכולותיו העילאיות מהקדנציה הקודמת. למרות שכרו הגבוה כיום, הוא עדיין רעב לשוב לשחק ויוכל להתפשר עם המועדון על חוזה נמוך יותר. מכיר טוב את הליגה, סוג של מנהיג, יוסיף יצירתיות, יוריד את בואטנג לקישור ויהווה חברה לפאטו (למרות שכבר יש לו חברה) לאחר עזיבת טיאגו סילבה ואולי גם רוביניו. עם זאת, אני סבור כי לרכוש גרזן היא אפשרות חכמה יותר כי אף בלם שלא יגיע לא יוכל להשכיח את חסרונו של טיאגו סילבה (וגם של נסטה) ועל כן הצורך בקשר אחורי. ככל הנראה מחליפו של טיאגו סילבה יהיה רולאנדו. ג'אנלוקה די מארצו טוען כי הפורטוגלי סירב להצעה של פנרבחצ'ה ומשתוקק לשחק במילאן. ציפיתי לאסטורי אך כנראה ונצטרך להסתפק ברולאנדו שנראה בלם מצוין ובטח שעדיף על טסקי.
אמנם רפאל זה אחד השוערים הכי מוכשרים כיום, אבל כרגע אני לגמרי מתעלם מהשחקן והדיל המצוינים שאנחנו מקבלים. גם זלאטן וגם רוביניו עוזבים - הייתי מוכר את סילבה פעמיים כדי שזה יקרה.
הראיון היום של גאטוסו מאוד מפתיע. בין היתר הוא אומר שם שהוא ונסטה עזבו בגלל אלגרי, זה מצטרף לסיידורף ופאטו שהודו כך או אחרת שאין להם מערכת יחסים טובה עם המאמן. לא מאמן של שחקנים אה?
מעניין. מאמן שאין לו יחסי אנוש בריאים עם שחקניו זה דבר חמור. אני מאוד מעריך את אלגרי אבל אם זה נכון, הוא מאבד אצלי הרבה נקודות.