מילאן 2011/12 :: רינו ופיפו מצטרפים לנסטה בעוזבים

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by 亚历山大帕托, Jul 1, 2011.

1. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

Last edited: Jun 12, 2012
  2. Rossolevy Member

אם אני שם את עצמי במקומו של גליאני, אני בחיים לא הייתי תופס אומץ לעלות על מטוס בחזרה לאיטליה. אלוהים, מה שמחכה לו בשדה התעופה במילאנו כשיחזור. וברלוסקוני? מישהו פה זוכר שתקפו אותו לפני כשנה שנתיים עם פסל? חכו שתראו מה האוהדים הפנאטים יעשו לו. אם לא פגיעות פיזיות, ישחיטו להם את הבתים ואת משרדי ההנהלה. מומלץ להם להשיג בונקר סודי בכסף שהם ירוויחו מהעסקה הזו.
    ובקשר לדעתו של נאור, אני לא חושב שסילבה באמת היה רוצה לעזוב אותנו אך בעקבות המצב הכלכלי וההבנה שמוכנים לוותר עליו, יהיה ניתן להבין אותו אם באמת יודה ברצונו לעזוב. מה שכן גם אני חושב שצריך ללמוד לקח ולסגור את הדלת כלפי הברזילאים. בעבר הייתי מבקר את פאטו מכל מיני סיבות אך כשאני רואה עד כמה הוא מוכן לוותר ולהקריב בשביל הקבוצה והאוהדים, אני אומר שיש צדיק בסדום ומברך אותו על כך. אני מקווה שבעונה הבאה יחזור לעצמו ויראה שהוא השחקן האמיתי במילאן ולא המרדות שמחפשים כסף וזכיות אישיות.

3. 亚历山大帕托 Member

http://2.bp.blogspot.com/_buNRMkEJENg/TNv_uVbnhuI/AAAAAAAAAfc/B5x3kOl74Cw/s1600/Berlusconi_sad.Xxx

מה שעצוב הוא שאתה באמת מאמין בזה.

4. Rossolevy Member

אני לא רואה סיבה למה שהפעם דבר כזה לא יקרה. אני מאמין שהמינימום הוא שחבורה של פנאטים זועמים יחכו לגליאני כשיחזור. אתה אולי יושב כאן ומאמין שלא יקרה דבר ואחרים כמוך ישתקו ויתנו לבזיון הזה להימשך אבל לא. אוהדי מילאן ספגו מספר מכות מההנהלה בשנים האחרונות ואני חושב שהפעם זהו הקש ששבר את גב הגמל. ישנם אנשים ששמים את המועדון לפני הכל ולא נראה לי שהם ישתקו שוב ושוב לאור הזלזול הזה מצד ההנהלה. נכון שהייתה הגזמה בקדברי על מה שיכול לקרות אבל זה רק בא להראות שהפעם לאוהדים נמאס בהחלט ושצריך להביא לשינוי אחרת אנחנו באמת נדרדר אל התהום במשך השנים הבאות.

5. eran.m Member

ואני חשבתי לתומי שאחרי שכל השחקנים של מילאן הגדולה האחרונה עזבו עכשיו תבנה מילאן הגדולה הבאה עם השלד של : אביאטי, טיאגו סילבה, מקסס, אבאטה, נוצרינו, מונטוליבו, בואטנג, אקוילאני, איברהימוביץ, פאטו, קאסנו ואל-שאעראווי.

והנה היא מתפרקת עוד לפני שהסתימה להיבנות...

בדומה למקרה קאקא גורמים לו לעזוב בטענה שהכסף שיכנס לקופת המועדון יציל אותו...

חוצמיזה מותר לבלוסקוני להוציא כספים מקופת המועדון לצרכיו האישים ( להכניס כספים זה משהו אחר נראה לי )?

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/crybaby2.Xxx

6. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

אל תהיו כפויי טובה. רק לפני כמה שבועות הוא כיסה גירעון בגודל 67 מיליון אירו. אפשר לבקר ולהתלונן אבל תראו קצת מידתיות.

בינתיים, קאסנו בחתיכת מסיבת עיתונאים שמעוררת הדים גדולים באיטליה ניפק ציטוטים מעניינים גם לגבי מילאן, בין היתר אמר שהוא יבין את זלטאן אם הוא יכעס, הוא לא יודע אם הוא יישאר, טוען שהמועדון צריך להיות ישר עם האוהדים לגבי המטרות לעונה הקרובה שלטענתו הוא מאמין שהם יוכלו רק להילחם על מקום בליגת האלופות. הוא עוד הוסיף שהוא רוצה לחזור יום אחד לסמפדוריה.

פותחים קצת את הדלת ופתאום כולם מחפשים דרך לצאת... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

7. Muurad Member

גם הציל את המועדון מפשיטת רגל והחזיר אותו לקדמת הבמה העולמית במקום שיהפוך לאיזשהו נוטינגהאם פורסט ובעצם הפך אותו למועדון המפואר שהוא היום, תוך כדי שהוא מבזבז שנים מכל הבא ליד ושובר שיאי העברות, משהו שבלעדיו אף אחד מכל כפויי הטובה שרוצים להשפיל אותו בכיכר העיר בכלל לא היה אוהד מילאן.

8. eran.m Member

הוא הבעלים של הקבוצה אז מין הסתם הוא זה שאמור לכסות את החובות, הוא לא אמור להחליש את המועדון.

ואם היו " עיניו בראשו " ( ולא בבחורות שהוא מתאווה לטבול בתוכן את הבאגט ( אפילו יצא לי מתאים בהקשר ) שלו ) הוא היה אמור לראות מזמן שבלי איצטדיון אין שום סיכוי שנסיים עונה בהפסדים מינימלים אנחנו ואינטר היחידים מבין מועדוני העל שאין להם איצטדיון משהלם, אז מעכשיו אנחנו אמורים לראות כל כמה שנים שחקן משמעותי שלנו שעוזב בומדה לשבצנקו, קאקה, וטיאגו סילבה...

עריכה: מוראד אני יודע את ההיסטוריה של ברלוסקוני במועדון טוב ממך, העבר לא רלונטי לגבי ההוה והעתיד.

9. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

פה זה הדיון של אודינזה?

יופי.

רציתי רק לציין שלדעתי נוכל להתגבר על המכירה אלכסיס בדיוק כפי שהתגברנו על המכירה של אינלר ויאקווינטה. אנחנו מועדון מספיק גדול וגם בעתיד הסקאוטרים ימצאו יהלומים שנוכל להשביח ולמכור בשיא הקריירה לכל המרבה במחיר.

10. Muurad Member

רלוונטי מאוד כי גם ביקורת צריך לדעת להעביר, ואני מדבר בכלל על כמעט רוב של אוהדי מילאן ברחבי הרשת שאני קורא שמתנהגים אל האדם שהפך אותם לאוהדים של הקבוצה ואת הקבוצה למקום שבו היא נמצאת והייתה בו כאילו הוא השטן(לא אישית כלפיך אגב)
    זה חורה לי כי זה עיצבן אותי גם כשאוהדי אינטר התלוננו\מתלוננים אל מוראטי שהוא לא משקיע כסף - ועוד לפחות אצל מוראטי הוא ייצר המון ציפייה ולרוב אכזבות - לכם ברלוסקוני נתן ללקק דבש.

11. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx להודעות של אור ויניב. אפשר ואפילו ראוי לבקר את ברלוסקוני על מכירתו של טיאגו סילבה, אך מפה ועד "האיחולים" שמורעפים לו כאן המרחק גדול. עם כמה שאנחנו כועסים עליו ובצדק, הוא זה שאחראי לשנותיו היפות והמוצלחות ביותר של המועדון, נכון על שמו רשומים מספר מחדלים ועונות חלשות ביותר, אך הן מזעריות לעומת הדברים החיוביים שהעניק לנו. אין צורך שארחיב פה על השחקנים והמאמנים האדירים שהנחית במילאן. בשנים האחרונות אמנם נראה כי מעורבותו במועדון פחתה, אך עדיין כיסה חובות והזרים כספים מכיסו האישי למרות החובות האדירים שפוקדים אותו. אז אנא תכבדו ברמה המינימלית ביותר את האדם שאחראי יותר מכל על אהדתנו למילאן.

12. eran.m Member

אז אולי הוא יהפוך אותנו לנוטינגהאם פורסט ונגיד לו תודה על מה שהוא עשה בעבר לא?!

זה מה שהוא הרגיל אותנו להיות תמיד בטופ ולהילחם על כל התארים, אז בשנים האחרונות אנחנו צריכים להפסיק לשאוף לכך, אז עכשיו צריך ללקק חרא?

למוראד נראה לי שמוראטי הוציא יותר מברלוסקוני ועוד ברלוסקוני בא למילאן כמעט עשור לפני שמוראטי בא לאינטר, זה שאתם התרגלתם להשקעה ולמרות זאת לא זכיתם בדבר חשוב עד הקלצופלי כנראה זה הסטנדרטים החדשים שלכם רק שעכשיו זה יהיה בלי רכישות משמעותיות.

אם קאקה וטיאגו סילבה יכולים לעבור מתוך אהבה למועדון ולעזור למועדון מבחינה פיננסית ע"יי מכירתם גם סילביו יכול למכור את המועדון ( או חלקו ) מתוך אהבה למועדון ובכך לעזור לו מביחנה פיננסית.

הייתי מעדיף שימכרו את פאטו, איברהימוביץ, ורובניו רק לא טיאגו סילבה מי כמנו האיטלקים שיודעים שהגנה מביאה תארים ( ככה זה גם בכל ספורט ).

הייתי מוכן למכירה הזו אם היתה הבטחה שהכסף הזה ינוצל לבנית איצטדיון או קנייה של הסאן-סירו ( ושיפוצו כמובן ) אבל זה לא נראה לי הולך לקרות, כך שתמיד לנו ולאינטר ( שלהם יש מערך פיננסי כמו של קרית שמונה ) היו תמיד הפסדים גדולים מה שיוביל תמיד למכירות של שחקנים מובילים.

מה אני עושה במקום ללמוד....
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

13. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

שיחותיו של גליאני עם לאונרדו והשייח' אל חלאיפי הסתיימו להיום. גליאני ישאר בפראיס ומחר יימשכו המגעים בין שני הצדדים.

ההצעה הנוכחית לפי מספר אתרים עומדת על 44 מיליון יורו בנוסף לבונוסים כשסך הכול ניתן להגיע ל 50 מיליון. מנגד, גליאני דורש מידית סכום גבוה יותר בתמורה להפחתת הבונוסים.

טיאגו סילבה צפוי להגיע בקרוב לעיר האורות.

דדה הוא המחליף האידיאלי מבחינתו של אלגרי.

זה הדבר העיקרי שמפריע לי. אם ברלוסקוני שרוי בחובות ורוצה לכסות אותם בעזרת מכירת שחקנים, למה לא למכור את רוביניו למלאגה שהציעה 20 מיליון או את זלטאן לסיטי שהייתה מציעה סכום דומה למה שמציעה פ.ס.ז'?

14. Rossolevy Member

זה מה שלא מובן וזאת הסיבה לדעתי שמקללים פה את ברלוסקוני וגליאני (סיבתי האישית לפחות). עם כל הכבוד לשנים הטובות שנתן לנו ברלוסקוני, כנראה שהוא כבר נהיה זקן וראייתו נחלשה שכן אם היה בעל כושר ראייה טוב יותר היה מבין את טעותו המרה. ישנם שחקנים שכמו שציינתי מקודם - גורעים מן היכולת של הקבוצה ואנחנו יודעים יפה מאוד מי השחקנים הללו. לעומתם טיאגו סילבה הוא מה שנשאר להוות בסיס לקבוצה לאחר שכולם פרשו/עזבו. אני לא מבין למה צריך להיכנס לעוד בלאגן עכשיו עם ההגנה במקום לפתור בעיות בהתקפה ובקישור. אם היה להם טיפת שכל (ברלו וגליאני) הם היו רואים שמכירת זלאטן היא הפתרון הטוב ביותר לכל המשבר הכלכלי הזה שנקלענו אליו. גם נקבל תמורתו בסביבות 40 מיליון ובנוסף ניפטר ממשכורת ענקית של כ-9 מיליון יורו לעונה. עם משכורת כזאת ניתן לקנות חתיכת שחקן בתוספת של עוד כמה מיליונים בודדים. שלא לדבר על כך שמכירת רוביניו תביא לעוד 20 מיליון יורו נוספים במצב הכי מינימלי. באמת שחבל שלאחר כל כך הרבה שנים של עשיית מצוות למועדון הם מחליטים לקלקל את הכל כתוצאה מטמטום ומכאן נובע כל הכעס עליהם.

אני הבנתי מתרגום שזה הסכום שהפסדנו השנה ולא הסכום שהוא כיסה. את הסכום הזה יכולנו חופשי להחזיר לאחר מחירתם של רוביניו וזלאטן ועוד היינו נשארים עם כסף ספייר.

עוד משהו שאינני מבין הוא למה ברלו וגליאני פועלים בצורה קיצונית כזאת של מכירת השחקן החשוב בקבוצה. ישנן הרבה קבוצות אחרות ברחבי אירופה שהגיעו לחובות הרבה (אבל ממש הרבה) יותר משמעותיים משלנו, ובכל זאת לא מכרו את כוכביהם והסתדרו מצוין. אז נכנסנו לחובות גדולים הפעם, so what. חייבים לכסות את החובות הללו במיידית? אין אפשרות לסחוב אותם עוד קצת עד שיהיה קצת כסף משוחרר ולהתחיל להחזיר אותם?

15. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

לך לישון כבר, מאוחר. אני מתנדב למזוג עבורך כוס חלב אם זה יעזור לך להרדם מהר יותר.

נאור, גם אתה צריך להתאפס קצת.

לקרוא פה זה כמו לתקוע קיסמים בעיניים.