מילאן 2011/12 :: רינו ופיפו מצטרפים לנסטה בעוזבים

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by 亚历山大帕托, Jul 1, 2011.

1. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.sportmediaset.mediaset.it/merca...are-fatto.shtml

ספורטמדיהסט שהוא אמנם צהובון, אך מקושר לברלוסקוני כותב: טיאגו שהה היום בפאריס ויעבור בימים הקרובים למועדון של לאונרדו ואנצ'לוטי תמורת 50 מיליון יורו. הוא צפוי להשתכר ב 9 מיליון יורו לעונה. עוד נמסר כי הוא יידע את עמיתיו המילאנזים בסמס על החלטתו לעזוב לפ.ס.ז'.

גליאני ולאונרדו, לא נשכח ולא נסלח!

http://gifsforum.com/images/Xxx/cannot%20unsee%20what%20has%20been%20seen/grand/computer-suicide-cannot-unsee-what-has-been-seen-eccbc87e4b5ce2fe28308fd9f2a7baf3-337.Xxx

2. Rossolevy Member

אם ככה, עם כל האופטימיות שניסית לדגול בה, אני רוצה לומר דבר אחד:
    ברלוסקוני וגליאני, בתור אוהד מילאן אני חייב לומר שאתם מוציאים לי ולאחרים את כל החשק מהאהדה לקבוצה הזו. עד שמצאתם שחקן ענק שגם היה מציאה גדולה, אתם זורקים הכל לפח בידיעה שהכסף אכן נכנס לכיס שלכם אך ההצלחה יוצאת מהסן סירו. אחרי מה שהיה עם קאקה לא האמנתי שדבר כזה יקרה שוב, לפחות לא בשנים הקרובות. פשוט בושה איך שאתם מנהלים את המועדון המכובד הזה. אתם, שעוד קוראים לעצמכם אוהדים נראים יותר כמו נחשים הרודפים אחר בצע כסף בלבד.
    אני, שהתנגדתי לכניסת השיחיםלפני כמה ימים, שיניתי ברגע זה את דעתי. כל דבר אשר ירחיק את המרדות הללו מהמועדון יעשה רק טוב וישובח ע"י כל אוהד של הקבוצה. חבורה של עיוורים עם דולרים בעיניים. במקום למכור את אלו שאין להם עתיד, עולים יותר כסף וגורעים מיכולת המועדון אתם מעדיפים להעיף את העתיד ואת השחקן היחיד האחרון שעוד סימל משהו בקבוצה מלבד כל הוותיקים.
    בעבר הבנתי שאני יכול לאשים גם את קאקה על כך שהחליט לעבור, אבל כמו שזה נראה עכשיו רק אתכם ניתן להאשים כרגע. שחקן שהיו לו אופציות כה רבות להצליח ולהרוויח במקום אחר והחליט להישאר ולתרום למועדון למרות הכל ובסוף אתם נותנים לו ללכת.
    לפחות עכשיו אני כבר אחשל את עצמי לעתיד בידיעה שכל כישרון אחר אשר יגיע למועדון יעוף בסופו של דבר בשביל עוד כמה מיליונים לכיס הפרטי שלכם.
    חבורה של חולי בצע כסף.

Last edited by a moderator: Jun 11, 2012
  3. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

לא יודע איך להגיב על זה.

Last edited: Jun 11, 2012
  4. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

צריך להמתין, עם קאקה היו הרבה יותר בטוחים שהוא נשאר.

5. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

יש דיווחים סותרים, שמעתי שמילאן הודיעה בערוץ שלה שלא היה ולא נברא אבל במדיהאסט טוענים שהכל סגור תמורת 50 מיליון אירו.

6. Rossolevy Member

אני בכל זאת משתגע מהטמטום של ההנהלה הזאת. למכור את סילבה אבל להשאיר את זלאטן ורוביניו? איזו מן קבוצה הגיונית תעשה דבר כזה היום? נגיד ותשאירו אחד מהחלוצים, זה לא עדיף להשאיר את השחקן הכי טוב של הקבוצה? גם למה להוסיף בעיות לסגל? הרי בלם פותח כבר עזב אותנו. אז עכשיו עוד אחד? וללא קשר עכשיו, שמעתי שאסטורי מסיים חוזה בקליארי ולא שמעתי שהוא מחדש אותו. אם ככה למה לא להביא אותו? הרי מילאן מחפשת מציאות בחינם אז הנה המציאה הכי טובה שיכולה להיות כרגע.
    באמת שאני לא בין מה הולך בראשם המעוות של ברלוסקוני וגליאני אבל מישהו צריך לבוא ותת להם סטירה כזאת שתעיר אותם ותפתח להם את העיניים בנושא.

7. ACM!23 Member

אני חושב שתליה עצמית היא הפתרון הטוב ביותר לעבור את היממה הזאת או את הקיץ בכלל.

8. 亚历山大帕托 Member

אז מה, יותם? אפשר להתחיל לבכות?

נשאר רק לקוות שזלאטן יחליט שזה לא מועדון תחרותי ויעזוב בעקבותיו. אם דדה הוא באמת הטיאגו סילבה החדש, למרות שאין מחליף לבלם הטוב בעולם, אז אולי ייצא מזה משהו. אפשר לבנות קבוצה חזקה עם הכסף שיגיע ממכירת שניהם, אבל קשה לצפות שאפילו חצי מהסכום יוזרם לתקציב ההעברות. גליאני יעדיף לשכנע את נסטה להמשיך עונה נוספת.

הצעד הזה יתקבל מבחינתי רק אם המומחים סבורים שהבעיה של סילבה בברך היא כרונית ואנחנו בעצם שוב מוכרים חתול בשק כמו במקרה של קאקא. אם אלה לא פני הדברים, אז ההנהלה שיקרה לנו באופן הכי גס שיש ועשתה משהו בלתי נסלח. יש דברים יותר חשובים מכסף... לא נשאר כלום מהקבוצה הזאת חוץ מפאטו שרק איתו יש לנו עתיד כלשהו.

הערב ראיתי את את החגיגות של שבצ'נקו והנוסטלגיה חנקה אותי, במיוחד לאור המתחרש ביממה האחרונה. חרא.

Last edited by a moderator: Jun 11, 2012
  9. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אם זה אכן נכון זו אחת מההעברות הכי מאכזבות שראיתי בשנים האחרונות. אני כותב את זה למרות שאני לא אוהד מילאן ולמרות שאני לא מתעב את הפרוייקטים של ה"כסף החדש" כמו הרבה חברים אחרים פה.

10. Muurad Member

דיי אירוני שאוהדי מילאן(או אינטר, להרגע) יתעבו פרוייקטים של כסף גדול (או שאוהדי 2 הקבוצות יצאו בטענות נגד הבעלים שלהם שהוא לא משקיע כספים או קוראים לו רודף בצע, שהרי זה חרוט דגלם בקבוצה מתחילת שנות ה90 או שנות ה-2000 עם שבירת שיאי ההעברות על ימין ועל שמאל. אבל ככה זה אוהדי כדורגל, what have you done for me lately)

בכל מקרה זו תהיה פשוט אבידה רצינית לליגה לאבד את הבלם הטוב בעולם, שייעלם לנו מהנוף ועוד לליגה בצרפתית מכולן(לא שאני מזלזל אבל אם המעבר היה למדריד או ברצלונה זה היה הרבה יותר מובן ומתקבל בצורה טובה, זוהי האמת)

אבל היי, אם אנחנו היינו צריכים לאבד את אטו, מן הראוי שאתם תצטרכו לאבד את טיאגו סילבה. העולם מתאזן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

Last edited: Jun 12, 2012
  11. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

עבור כל האוהדים האופטימיים, במידה ונשארו כאלו: אדריאנו גליאני טס לפאריס וצפוי לנחות בעוד כחצי שעה.

12. 亚历山大帕托 Member

אין סיבה להיות אופטימיים אפילו טיפה כי הכל אמיתי ואין דרך חזרה. שני המועדונים מסכימים על התנאים והשחקן השלים עם גורלו.

13. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

ההרגשה כל כך מחורבנת, זה מרגיש לי כאילו אנחנו בדרך להיות אייאקס 2. גם נחתים כל שחקן כשרוני שיש ביקום אז במצב היום שסילביו מסרב ולו למכור חלק מהקבוצה, מילאן תצטרך להקריב עבור החוב של חברת האחזקות של ברלוסקוני וזה לא ייגמר הרי לעולם. פעם היית יודע שמילאן תחזיק בשחקנים הטובים שלה לא משנה מה והיום אף אחד כבר לא בטוח, אף אחד לא יכול להיות סמל באמת.

אנדריי צודק לגמרי, אין עם מי להזדהות יותר בקבוצה הזו, עם מי? זלטאן? רוביניו? אנחנו חושבים באמת להביא ריג'קטים לא רק של קבוצות הטופ האירופאיות, אפילו של נאפולי (דוסנה) או נובארה אנחנו אשכרה שוקלים לקחת!

14. Alta Tensione Member

הכי מרגיז שבראיידה מסבן אותנו שהכל שקר בזמן שגליאני טס לפריז..

טפו עליכם.

15. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש לי הרבה מה לומר על הצעדים ההזויים של ההנהלה ביממה האחרונה, אך חשוב לדעת שללאונרדו יש תפקיד חשוב בהחלטתו הצפויה של טיאגו סלבה לחתום בפ.ס.ז'. לאו, לפני שנהפך לאואומו די מרדה, היה הגורם העיקרי להגעתו של סילבה למילאן כששימש כסקאוט שלנו. וכעת, הוא יהיה גם הגורם העיקרי (יחד עם גליאני) לעזיבתו של הבלם המחונן.

יש עם מי להזדהות, לפחות מהדור הצעיר אני מזדהה עם אבאטה ופאטו. הבעיה היא אחרת, כולנו הגענו למסקנה שאי אפשר לסמוך על אף אחד.

ועוד דבר, רונאלדיניו, לאונרדו, קאקה (למרות שאני זוכר לו חסדי נעורים) ועכשיו גם סילבה. ברזילאים הספיקו לי, את כל אחד מהם מעניין משהוא אחר, אך כדורגל בטוח לא. נשים, בילויים והמון כסף, הם אלו שנמצאים בראש מעייניהם, פאטו הוא הברזילאי האחרון שאני רוצה במילאן ומקווה שגם אתם חושבים כמוני.