מילאן 2011/12 :: רינו ופיפו מצטרפים לנסטה בעוזבים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י 亚历山大帕托, ‏1/7/11.

1. zoharco Member

למה חייב לשחק עם מונטוליבו כרג'יסטה? גם פירלו השנה (לפני שנפצע) שיחק הרבה פעמים כמז'אלה ואני לא רואה סיבה שעם מונטוליבו זה יהיה שונה. אנחנו מחפשים שחקן לעמדה הזו ולדעתי אם ואן בומל ממשיך כמו בשנה שעברה הוא הבאנקר הראשון (לצד סילבה) בהרכב. שלפניו ישחקו שניים מבין מונטי/פרינס/רינו/סיידורף-(בסדר עדיפות יורד) תלוי ביריבה ותלוי בעומס המשחקים.

לא רוצה עוד העתק פירלו- זה עבד מצויין בזמנו כי היה תלכיד מאוד מסויים של שחקנים סביבו והיה את רינו שחיפה עליו הגנתית. רינו גם עם רגל וחצי בפנסיה ככה שקשר אחורי - בעיניי לפחות- צריך להיות יותר במודל של ואן בומל- חזק וקשוח אך לא נטול טכניקה לחלוטין.

2. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

מז'אלה? מצאלה אולי? חצי כנף, כלומר קשר אמצע-ימין/קשר אמצע-שמאל?

מה שניסיתי להגיד שמונטוליבו עדיף על ואן בומל בכל מה שקשור למשחק ההתקפה, זה הכל. והוא לא חייב לשחק במקום פירלו, אפשר גם במקום אחר.

נערך לאחרונה ב: ‏26/7/11
  3. zoharco Member

כן נו, מצאלה... האיטלקית שלי לא משהו עד ממש לא קיימת בכלל.
    בכל אופן זה נכתב גם לגבי הכתום שכתב שהוא רוצה לראות את מונטוליבו מרוויח את מקומות של ואן בומל (או לא אבל עדיין מתחרה על העמדה) ולדעתי מה שהיה עם פירלו בזמנו היה חד פעמי עקב תלכיד מאוד מסוים של שחקנים ולא בהכרח יעבוד שוב

4. עודד (אוהד הצלחות) Member

אלגרי לא מפסיק להגיד שהוא רוצה שחקן אגרסיבי במקום פירלו. אי אפשר יותר להרשות שהשחקן שמשחק לפני ההגנה יהיה כזה רך. מונטוליבו הרבה יותר פיזי מפירלו, אך הסגנון שלו אינו אגרסיבי מספיק. ובכל מקרה, צריך שם שחקן עם יכולות הגנתיות מהרמה הטובה ביותר, שגם יודע להוציא מהר כדור קדימה. ואן בומל עונה מצוין על ההגדרה הזאת. מונטוליבו, אם מתעקשים עליו, יכול לשחק אמצע-ימין או אמצע-שמאל

5. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

חזרתי לאחר שבועיים מחופשה באיטליה ושוויץ ולצערי לא הייתה לי נגישות לאינטרנט כך שאני די מנותק בכל הנוגע לקאלצ'ו ולמילאן בעיקר. כרגע אני משלים פערים והבנתי שלמעט משחק אימון זניח הכל רגוע אצל הרוסונרי.

בקשר למונטוליבו, דבר ראשון, אתם מדברים עליו כאילו הוא כבר חתום אצלנו, אך יחד עם זאת ביממה האחרונה לא מצאתי דיווחים עליו. למרות זאת, מישהו כתב כאן בפורום שהוא לא לקח חלק בתצלום הקבוצתי של הויולה וספג שריקות בוז מהקהל אז בפירנצה הוא לא יישאר ומילאן היחידה שמעוניינת בו. ובלי קשר, אני אשמח לראות אותו במילאן. כרגע הוא קשר נהדר אבל במילאן בעזרת אימונים קשים ושחקנים איכותיים הוא יכול להגיע לממש את מלוא הפוטנציאל הטמון בו ולקחת חלק ברשימת הקשרים הטובים ביותר.
    בדומה לתגובה האחרונה של יותם, אינני חושב שמונטוליבו אמור להתחרות עם ואן בומל על מקום בהרכב, אלא לשחק כקשר מרכזי שמאלי לצד ההולנדי וגאטוזו וליצור שלישייה איכותית ביותר שמשלימה אחד את השני. אני מסכים שמונטוליבו לא חייב לתפקד כרג'יסטה למרות שהוא יכול להתאים לתפקיד, אלא שעל סמך חצי העונה האחרונה ואן בומל יהיה הפירלו החדש שלנו. הוא שיחק על העמדה של פירלו בהצלחה רבה ויישאר שם בוודאות.
    כרגע אני מנסה להיות ריאלי ומאמין שמר X (גליאני פיתח את אחת המשוואות המסובכות במתמטיקה) הוא גאנסו בלבד. לפי דעתי גליאני יחכה לימים האחרונים של המרקאטו כדי לנסות בניסיון אחרון להחתים את גאנסו ואם לא אז לא. הפחד שלי לפי מה שאני קורא שהשם הנוסף שמוזכר הוא קאקה. אז כל עוד שמר X לא מגיע (או שמונטוליבו הוא בכלל X) בואטנג יאלץ לתפקד מאחורי החלוצים, לא מצב אידיאלי אך סביר בהחלט.
    אם בשלב זה של העונה קסאנו עדיין לא הוריד ממשקלו אין טעם להשאירו בקבוצה ואלי הוא יוריד ממחירו של מונטוליבו.

חוץ מברטה יש עוד שחקנים צעירים ששיכים למילאן בצורה כלשהי שיצאו להשאלה/ חצי כרטיס בשבועיים האחרונים?

6. מילאנזי בנשמה1 Member

יש סיכוי שאחרי גביע אאודי נראה את שווייני אצלנו?
    אני זוכר ששנה שעברה, לפני גביע גאמפר מול בארסה דיברו על זה שהמטרה המרכזית של מפגש הידידות הזה הייתה חיוק הקשרים בין המועדונים וסגירת עסקת זלאטן.
    בכל מקרה אני מקווה שגביע אאודי מהווה בשביל מילאן יותר מסתם טורניר אימון, ויקרב את הקשר הגרמני לשורותינו. הוא עדיף בהרבה על כל המועמדים להיות מיסטר X (למעט פברגאס), והלוואי שנראה אותו בשנה הבאה מככב במילאן.

נערך לאחרונה ב: ‏26/7/11
  7. 亚历山大帕托 Member

הוא שחקן בית, סגן קפטן, שווי של 30+ מ', האריך את החוזה שלו לפני פחות משנה ומרוויח 10 מ' אירו לעונה. בטח...

8. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

והכי חשוב - הוא אוברייטד ולא קרוב בכלל ללהיות דומיננטי מספיק עבור התפקיד שעבורו הוא מועמד. בכל פעם שלבאיירן או גרמניה לא הולך, אני זוכר אותו נבלע באדמה ונעלם.

9. 亚历山大帕托 Member

אוברייטד זה מן הסתם, אבל ממתי זה הפריע לגליאני לחלום על שמות נוצצים? נקווה שהגורמים שציינתי יספיקו כדי להרחיק אותו ממילאן.

10. JohnTerry26 Member

ועל איזה תפקיד אתה מדבר?
    אם הבנתי נכון המיסטר X שאתם לפחות מייחלים לו הוא טרקוויסטה, אז מה שווינשטייגר בכלל קשור לסיפור הזה? בטח שהוא לא יהיה מספיק טוב בשביל התפקיד, זה לא קרוב ללהיות התפקיד שלו. אין פה בכלל על מה לדבר.

בתור קשר 50/50, מה שהוא משחק בבאיירן ובגרמניה, הוא בלי ספק ברמה עולמית ואחד הטובים שיש בתפקיד הזה. ואני לא חושב שעושים ממנו משהו שהוא לא, החסרונות ידועים כמו היתרונות. בכל מקרה, לתפקיד הקשר המרכזי אצלכם ליד בואטנג(מצאלה אמרתם?), אני בטוח שכולם במועדון שלכם היו מתים לקבל אותו אם היה מדובר במחיר סביר יותר.

נערך לאחרונה ב: ‏27/7/11
  11. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא הבנת נכון.
    במילאן מרוצים ממייקל ג'קסון בתור טרקוויסטה ( http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx ) והילד המצרי החדש סוגר את העמדה הזאת לעונה הקרובה.
    הם מחפשים שחקן שישחק בשלישיית הקישור ושיהיה היצירתי וההתקפי מבין השלושה.
    לדעתי המיסטר X של מילאן הוא לוצ'ו גונזאלס.

12. 亚历山大帕托 Member

אף אחד לא יכול לנחש עדיין את האסטרטגיה של גליאני, אבל מה שבטוח הוא שבואטנג לא מהווה בה פקטור. יכול להיות שנסיים את חלון ההעברות עם ססק, יכול להיות עם גאנסו ומונטוליבו ויכול להיות שעם מונטוליבו בלבד ונחזור לבחון את אופציית גאנסו בחורף.

13. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

גליאני אתמול: "מר X ייחשף רק ב 29 באוגוסט".

הקבוצה המריאה לבייג'ינג ולמרות שהסגל עדיין לא פורסם, אלגרי הודיע כי מקסס, אל שעראווי, פלאמיני ואינזאגי הפצועים לא ישתתפו בסופר קאפ כשפיפו עוד יכול להחלים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏30/7/11
  14. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

ההצעה החדשה לויולה מדברת על חמישים אחוז של פאלוסקי והכפיל ההולנדי של רוביניו כאשר שניהם ישחקו במדי הסגולים בעונה הקרובה. כל זה בתוספת לכמה מיליונים.

בתקשורת מדברים על כך שמילאן הציעה את קאסנו לג'נואה. כאשר יש התעניינות גוברת מצידה של פאלרמו.

15. JohnTerry26 Member

אז כנראה שמישהו כיוון אותי ללהבין לא נכון, כי בדיון הזה מדברים בעיקר על האמשיק וגאנסו, כלומר טרקוויסטה. בואטנג בעמדה כזאת זה בזבוז לא נורמלי אגב. מאוד מקווה שזה לא מה שיעשה גליאני כי כיף לראות את בואטנג איפה שהוא צריך להיות- במרכז המגרש עושה הכל.