מילאן 2011/12 :: רינו ופיפו מצטרפים לנסטה בעוזבים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י 亚历山大帕托, ‏1/7/11.

1. Legend_PaoloMaldini Member

מאיפה הידיעה על כך?

2. Legend_PaoloMaldini Member

על סמך מה שמת את זלאטן ברשימת העוזבים? או שככה אתה מקווה?
    חוץ מזה מי שצפוים לחלוק את סרט הקפטן זה אבאיטי וטיאגו סילבה במידה ואמברוסיני לא ישחק.

3. 亚历山大帕托 Member

גבריאל, שוערה הברזילאי בן ה-19 של קרוזיירו, ינחת מחר במילאנו ומחרתיים יעבור את כל הבדיקות לפני שיחתום על חוזה. העלות תהיה בין 300 אלף לחצי מיליון אירו ויש לו דרכון אירופאי.

http://images.scoutscartola.com/img/jogador/gabriel-goleiro-scouts-cartola-70449.Xxx

4. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.football-italia.net/19027/milan...p-robinho-ganso

סוכנו הראשי של גאנסו ייפגש היום עם גליאני, כשמדווח כי סנטוס תשחרר את הקשר הנהדר בתמורה לכ 20 מיליון אירו. במילאן ינסו להפחית מהסכום בעזרת רוביניו שעשוי לעשות את הדרך ההפוכה, לקבוצת נעוריו.

נשמע טוב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx.

5. Yiftach Member

איזה רעיון מצוין!
    מזמן כבר חשבתי על זה שרוביניו תמורת גאנסו יהיה מצוין לקבוצה, ככה גם לא מוציאים מזומן שאין לנו וגם חוסכים (בטוח) על שכר של רוביניו, אין לו מקום בהרכב והוא לא חלוץ..הלוואי הלוואי שזה יקרה...מתחילים לרקום לנו הרכב ראוי...מונטוליבו גאנסו עוד חלוץ ובלם ואנחנו נהיה ממש בסדר.

6. VAR Member

הרכישה הפוטנציאלית הזו מאוד מסוכנת ומאוד לא מוצאת חן בעיני. הבחור עבר פציעה קשה מאוד בגיל מאוד צעיר והברזילאי האחרון שחצינו עבורו את רף ה-20 מיליון אתם יודעים במי מדובר ומה נסגר איתו בסוף. ומילא היה מדובר בקבוצה אחרת אבל מילאן זה בדיוק המקום שבו שחקן יכול לגמור קריירה בגלל פציעות.

אני באמת לא מצליח להבין. את אריקסן אפשר לרכוש באותו המחיר, אין לו היסטוריה של פציעות, הוא מכיר יותר טוב את הכדורגל האירופאי וגם לא ייחשב לזר. אפילו לא חושבים בכיוון הזה. ראש בקיר, אין דרך אחרת לתאר את זה.

7. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם אני בדעה שאריקסן עדיף יותר מהסיבות שציינת, אך ה"יתרון" של העברת גאנסו היא שגליאני יכול להשתמש ברוביניו כקלף מיקוח, כי אני לא רואה את מילאן מוציאה 20 מיליון אירו על אף שחקן בחלון ההעברות הנוכחי, אלא אם יימכר כוכב גדול.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏20/5/12
  8. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

http://s1-03.twitpicproxy.com/photos/large/583386077.Xxx

מקס איברהימוביץ' מפיל את טומאסו נסטה לאדמה. התפוח לא נפל רחוק מן העץ... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

9. 亚历山大帕托 Member

החלוץ הכי פרודוקטיבי של הקבוצה בשנים האחרונות עם כל הקריירה לפניו והפוטנציאל להפוך לאחד הגדולים? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

10. -sAndmAn- Member

פאטו אכן יותר פרודוקטיבי מזלאטן בשנים האחרונות

11. VAR Member

ההערצה שלך אליו קצת חרגה מגבולות המציאות המרה שלפיה הוא חלוץ גמור בגיל 22 והמקסימום שהוא ייתן לנו זה חצי עונה כמו שנתן לנו רונאלדו ב-2007 כשקנינו אותו. אולי ישתקם עם צוות רפואי נורמלי אבל במילאן כמו שאתה יודע זה לא קיים. אין קבוצה שתהיה מוכנה לשים עליו כסף שיחזיר לנו את ההשקעה עליו, פ.ס.ז' הייתה ההזדמנות האחרונה והוא הכשיל את העסקה (אני מאוד מעריך אותו על זה אגב, ובמיוחד בגלל שזה הכשיל את העסקה של טבז, אבל במעשה הזה הוא זרק לנו 35 מיליון יורו לפח). די, גמור, צא מזה, הוא כבר לא יהיה החלוץ הכי טוב בעולם. ואני אומר את זה בתור אחד שמת עליו. לבנות עליו כחלוץ פותח לעונה הבאה זה מתכון ידוע מראש לרכישה של איזה מקסי לופז בינואר כדי לסתום חורים.

ולא, ה-22 מיליון + משכורת לא נמוכה בכלל שהוא קיבל לאורך 5 שנותיו במילאן לא היו שווים את הסך הכל שהוא נתן. אם 2 חצאי עונה טובים זה מספיק פרודקטיבי בשבילך אז אפשר לסגור את כל הבאסטה הזאת.

נערך לאחרונה ב: ‏20/5/12
  12. Rossolevy Member

רק בשביל תיקון קטן, הברזילאי האחרון שהבאנו מעל 20 מיליון יורו היה לא אחר מאשר הקניה "הטובה" בעולם - רונאלדיניו. אין לי מושג בכמה נקנה פאטו אך למיטב הבנתי הוא עלה המון ומילאן בנתה על כ שהוא יהפוך לדבר הגדול הבא אצלה. את האמת, זה היה יכול לקרות עוד לפני שנה שנתיים אך הפציעות הנוראיות שלו עכבו את התפתחותו בגדול. אני חושב שבכל מקרה עדיין צריך להחזיר לפאטו את המושכות לידיים שלב אחר שלב. יקח לפאטו זמן לחזור ואני מתחיל לשקול שאופציית השאלה יכולה להיות סיכון שטוב יהיה אם ניקח אותו. אני מעדיף לראות אותו מושאל חצי עונה בברזיל ומתרגל לאט לאט למשחק בחזרה מאשר לראות אותו עולה מהספסל במקרה הטוב עם החילופים של אלגרי בדקה 70.
    מצד שני אנחנו קבוצה בעלת ענן שור של פציעות שחג מעל ראשנו. אנחנו צריכים חלוץ על הספסל (אפילו שפאטו הא הנפצע העיקרי) והאופציה הזמנית של פאטו בתור מחליף תתרום לנו אז די קשה לי להחליט

13. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: סוכנו של אצ'רבי נכח היום בויה טוראטי כדי לסגור את עסקת העברתו של הבלם.

:aa1: מילאן תנסה להשתמש בקופולה, אודואמאדי ו-ורדי כקלפי מיקוח כדי להשיג את אוגבונה. השניים הראשונים מושאלים לטורינו והאחרון נמצא בבעלות משותפת.

:aa1: מנצ'יני נפגש היום עם גליאני והביע התעניינות בזלטאן וטיאגו סילבה. דיווחים שונים טוענים שעל האחרון הוא הציע 50 מיליון אירו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏21/5/12
  14. Milanista3 Member

אפשר לסגור את הבאסטה אם נמכור את סילבה. יש שחקנים יקרים, יש שחקנים יקרים עוד יותר אבל יש שחקנים שאין להם מחיר וסילבה הוא אחד מהם. הבלם הטוב בעולם כיום לדעתי, וסמל בהתהוות במילאן, פשוט אסור שזה יקרה. לא תמורת 50 מליון ולא תמורת שום דבר.
    בטח לא בעונה שאיבדנו את נסטה. לאבד את שניהם באותה עונה תהיה פשוט מכה אנושה למילאן וממש לא משנה את מי מילאן תביא בכסף הזה.

נערך לאחרונה ב: ‏22/5/12
  15. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

מדע בדיוני ולא יותר מזה.

אם מנצ'יני רוצה שייקח את זלטאן.