מילאן 2011/12 :: רינו ופיפו מצטרפים לנסטה בעוזבים

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by 亚历山大帕托, Jul 1, 2011.

1. Jose Mourinho Member

גאטוסו ואינזאגי הרגע אישרו שגם הם מצטרפים לנסטה ועוזבים את מילאן.

2. Rossolevy Member

אני מצטער אבל אני לא חושב שמישהו מאיתנו אוהדי מילאן, יהיה מסוגל להגיב כעת על חדשות כואבות אלה.

3. Raulito Madridista

אלסנדרו נסטה הוא הבלם הגדול ביותר שיצא לי לראות בכדורגל בעידן הנוכחי, להוציא את המונדיאל האדיר של קנבארו - אבל יש הבדל בין טורניר נבחרות שנמשך כחודש לבין יכולת יציבה, חומה שתיפקדה 4-5 שנים מהרמה הגבוהה ביותר ואחר-כך רק קצת פחות טוב. מהיר אבל חכם - יודע איפה לעמוד, חוטף כדורים במינימום מאמץ, יודע לצאת קדימה, קר-רוח ברמה מטורפת, שיפר כל שחקן הגנה שזכה לשחק איתו. שחקן שתמיד רציתי שיגיע לריאל מדריד. אני לא אוהד מילאן ורחוק מלאהוב אותה - אבל האמת שהיה חבל לי לקרוא על כך שהוא עוזב. כל הכבוד לו על הרצון להמשיך ולהיות מס' 1 בהגנה אבל לטעמי לא היה קורה כלום לו היה נשאר במילאן עוד עונה ומשחק פחות - זה היה גם כן מועיל לו.

בהחלט מעניין מה שיקרה במילאן בקיץ ואקורד סיום העונה שלה הוא מאוד צורם. לא רק אובדן האליפות והפסד שני בדרבי אלא גם פיזור של מס' שחקנים שתרמו למועדון מעל ומעבר. מדברים על גאטוסו שהוא סמל ובזמנו היה הקשר האחורי הטוב בעולם, אבל העונה הוכיחה כמה הוויתור על פירלו היה מוקדם מידיי.

4. המבין Member

כל הקבוצה שגדלתי עליה עוזבת. נסטה הוא הבלם הגדול ביותר שיצא לי לראות ואני מניח שאני לא אראה בלם עם יותר קלאסה ממנו. כשישחקתי כדורגל בקבוצה, הוא היה הסיבה שהייתי בלם, וכל הזמן התרכזתי בצורת המשחק שלו במשחקים של מילאן וניסיתי ללמוד וגם סרטונים, אבל מה שהיה לו אי אפשר ללמד, פשוט מדהים.
    גאטוזו ואינזגי הם עוד שתי אגדות שעצוב שהם עוזבים אבל זה דבר הכרחי כדי שהקבוצה תלך קדימה ותשתפר. גאטוזו היה ויהיה אחד השחקנים שאני הכי אוהב, שחקן שמשאיר את הלב על המגרש ולא מוותר ולא מפחד מאף אחד. אני הערכתי את פיפו בגלל התרומה שלו לקבוצה (בכל זאת 11 עונות וצמד בגמר ליגת האלופות) אבל אף פעם לא באמת התחברתי לצורת המשחק שלו אבל בכל זאת הוא היה אחד החלוצים הגדולים של הדור האחרון.

גרציה נסטה רינו ופיפו אף אוהד מילאן לא ישכח אתכם לעולם!

5. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

קצת קשה לעכל שיותר לא נראה את נסטה, גטוסו, סיידורף ופיפו לובשים את המדים של מילאן. הם כל כך הרבה שנים שם, שזה כבר היה נדמה כאילו הם תמיד היו ותמיד יהיו. אני לא אוהב קלישאות, אבל אשכרה מדובר בסופו של עידן מבחינתה של מילאן. אני אתגעגע. אני כבר מתגעגע. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wave.Xxx

Last edited by a moderator: May 12, 2012
  6. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

לא יודע אם זה קשור לעזיבתו של נסטה, אבל הבלם ז'פס בן ה-36 האריך את חוזהו בקבוצה בשנה נוספת.

7. Don Joan Roman Member

לראות את מילאן בלי השחקנים האדירים האלה זה יהיה מוזר מאוד, אני חושב גם שלא רק אוהדי מילאן יתגעגעו אליהם, גם אני בתור אוהד יובה מאוד אוהב את הארבעה הללו ולטעמי נסטה זה הבלם הכי טוב שיצא בכדורגל העולמי במשך ה16 שנה שאני רואה כדורגל אירופאי, כמה קלאסה, כמה קור רוח, כמה ווינריות, פשוט בלם מושלם.

תודה לכם ווינרים, אתם חלק מהחיבור שלי לכדורגל האיטלקי למרות ששיחקתם בקבוצה יריבה אי אפשר שלא להעריך אתכם.

8. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: גם מארק ואן בומל הודיע על עזיבה בתום העונה.

אז רק כדי לעשות סדר, העוזבים כרגע (אלה שלא חידשו להם את החוזה נכון להיום) הם: נסטה, פיפו, גאטוזו, ואן בומל, זאמברוטה וסיידורף?

חתיכת מהפכה תהיה אצלכם בקיץ.

9. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

ואן בומל אישר היום במסיבת עיתונאים גם הוא על עזיבתו וחזרתו לפ.ס.וו לקראת עונת פרישה שלאחריה הוא צפוי להשתלב בצוות האימון במועדון. בואטנג "הוציא אותו מארון הפרישות" הבוקר יחד עם זמברוטה. סיידורף ביקש 15 יום לחשוב על הצעד הבא שלו לדברי הסוכן שלו.

:aa1: הסוד הכי לא שמור בכדורגל האיטלקי אושר במסיבת עיתונאים לקראת נובארה מחר. מונטוליבו חתם רשמית במילאן ויצטרף בקיץ. רכישה רוסונורית קלאסית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

10. VAR Member

רכישה קלאסית אמנם אבל במקרה הזה גם רכישה נכונה. אם זה היה קורה חצי שנה מוקדם יותר אולי היתה לנו עכשיו גם אליפות אחת יותר.

11. Mellow29 Kopite

זה אומר שאלברטו "forever on-loan" אקווילאני חוזר לליברפול בקיץ?

12. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

אני עדיין חושב שהוא פרווה מידי, לא יציב ושביר להחריד. לא ואן בומל ובטח שלא אנדראה פירלו אבל מי חשב שמשהו גדול ומשמעותי כל כך ייצא מנוצ'רינו?

גליאני ינסה להוריד את ליברפול מהמחיר שמילאן הייתה אמורה לרכוש אותו (6 מיליון אירו), אם זה יצליח הוא יישאר ואם לא הוא יחזור לאנגליה. קצת מצחיק הסיפור שלו.

* אני מעריך שטיאגו סילבה יהיה הסגן קפטן החדש בעקבות עזיבתו של גאטוסו את המועדון, אני לא רואה אופציה אחרת לפי קאדר השחקנים הנותר.

Last edited: May 12, 2012
  13. VAR Member

כבר כמה זמן שזה ידוע שאקווה לא ימשיך, בדיוק מהסיבה הזו הוא לא שותף במשחקים האחרונים כי ישנו סעיף שלפיו אם הוא עובר את ה-25 הופעות או משהו כזה, סעיף הרכישה הופך לחובת רכישה. במילאן הבינו שוב בדרך הקשה שלא שווה להשקיע בשחקנים עם נטיה להפצע, ומשום מה ממשיכים לחזור על הטעויות האלה פעם אחר פעם. טיפיקל גליאני.

ונסטה (תזכיר לי את השם?) - ואן בומל הוא בטוח לא, פה מדובר בשחקן יצירתי שלא אמור לתפקד כקשר אחורי כמו ההולנדי. פירלו זו ההשוואה הנכונה אבל בינינו, כמה פירלו יצמחו כאן ב-20 השנים הקרובות? אני חושב שהוא האיטלקי הכי טוב לתפקיד הזה. בלי שום קשר למונטוליבו רכישה של קשר אחורי ואן בומל סטייל היא חובה ולא, פלאמיני הוא לא פתרון לכלום.

14. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

יניב.

כמובן, אבל אני בשביל ההתחלה עדיף לא לפתח ציפיות גדולות מידי מהבחור. פלאמיני הוא בהחלט לא פיתרון, הייתי שמח לראות אותו עוזב אבל גם אם הוא יישאר אני מקווה שסילביו ישקיע כסף למרות הבעיות הקשות של מדיהאסט.

15. Christian Dailly Member

פלמיני עדיין במילאן? טוב לדעת....

אמברוסיני החליט שהוא צעיר מדי וזה לא הזמן שלו עדיין.

איזה ריענון מטורף מילאן צריכה לעבור,לדעתי בואטנג חייב לחזור להיות קשר מרכזי,הטרקוויסטה פשוט לא מתאים לו.

פלאמיני ואמבורסיני לא מסיימים חוזה בכלל?

ואם אני לא טועה גם יפס וזמברוטה.