מילאן 2011/12 :: רינו ופיפו מצטרפים לנסטה בעוזבים

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by 亚历山大帕托, Jul 1, 2011.

1. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

* הפיזיותרפיסט של ברזיל הצעירה הגיע לעזור בשיקום פאטו.

* פלאמיני פתח סוג של פה על היחס של אלגרי כלפיו בו הוא בעיקר מביע את תסכולו על כך שהוא כשיר ולא מקבל הזדמנות הוגנת לעזור לחבריו.

2. zoharco Member

העזרה הכי טובה שהוא יכול לתת לנו זה לעוף קיבינימאט. היו לי ציפיות מאוד גבוהות ממנו כשהגיע ואני לא זוכר אפילו משחק אחד יוצא מהכלל שלו. בא כשחקן חופשי וילך כשחקן חופשי

3. VAR Member

אני לא חושב שהיה אי פעם במילאן שחקן שקיבל כל כך הרבה כסף ותרם כל כך מעט.

4. yonmu Member

לדעתי דווקא מילאן עשתה עוול לפלאמיני. הגיע שחקן צעיר ומבטיח, ורק בגלל שעל העמדה שלו כבר היו שמות גדולים (גאטוזו, אמברוזיני, ואן בומל) הוא לא שיחק, גם כשהם נראו רע (והם נראו רע הרבה זמן). היה אפשר לתת לו יותר הזדמנויות, וגם כשניתנו לו הזדמנויות הוא לא היה רע בהן. בכל מקרה, עכשיו כשיש את נוצ'רינו בהרכב ומונטארי בספסל אין צורך בו. רק שאני מאוד מקווה שהוא לא יהיה הקשר היחיד שעוזב (גאטוזו, סידורף וואן בומל יכולים להצטרף אליו).

5. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

http://s1-03.twitpicproxy.com/photos/large/569888471.Xxx

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_twisted.Xxx

בהתחשב באלטרנטיבות, בפציעות ובגורמים אחרים אני מקווה שהוא אכן יישאר. הוא ראוי לקבל עוד עונה וצ'אנס נוסף.

Last edited: Apr 29, 2012
  6. yoni10 Member

עוד לא שנה במילאן וכבר מנשק את הסמל? פאטתי ולקקני ביותר.

7. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

קאפלו, ספאלטי, פראנדלי, ליפי, להמשיך?

מבחינתו הוא מצא בית במילאן ורואה את עצמו ממשיך בקבוצה שנים רבות. למה שתשפוט אותו על זה? זה לא שהנאפוליטני אוהד יובה מילדות ומנסה להתחבב על האוהדים החדשים שלו.

Last edited: Apr 29, 2012
  8. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

אני לא חושב שליפי הוא אופציה, ספאלטי התאהב בכסף הרוסי, פראנדליי יישאר בנבחרת ואין לי מושג למה מקשרים אותו לקבוצות אחרות וקאפלו...כבר אמרתי לך למה אני נגד.

9. VAR Member

חוץ מקאפלו אני לא חושב שמישהו מהשמות האלה עדיף עליו, וקאפלו הוא מאמן הרבה יותר יקר ולא יהיה מוכן לחתום על חוזה ארוך טווח כי קריירת האימון שלו לקראת סיום. אם אם רוצים לחשוב לטווח הארוך (לשם שינוי) אז אלגרי הוא כנראה המאמן הכי טוב שיכול להיות לנו.

10. yoni10 Member

אין פה קשר לזה שהוא היה ביובה. אני באופן כללי לא אוהב לראות שחקנים שמנשקים סמל סתם, לפני שהם היו מספיק זמן בקבוצה. גם אם וידאל פתאום ינשק את הסמל של יובה אני אחשיב את זה כצעד עלוב בדיוק כמו דעתי על האקט של נוצרינו. הרי זה ברור שמה שהוא עשה זה נטו התחנפות לאוהדים.

11. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם אני לא אוהב לראות שכירי חרב שלמלקקים סמלים. זה הפך לליצנות של ממש כאשר בברצלונה החליטו להוסיף את זה להצגה הרשמית של השחקנים החדשים שלהם (ידעו לכוון לקהל היעד האינטלגנטי שלהם).
    אבל, על נוצ'רינו ניתן לראות שהוא משחק מכל הלב וממש התחבר לקבוצה ולהקהל ואין זה פסול אם בחר להביע זאת בצורה המוכרת. אתה לא יכול לקבוע מה עובר לו בראש על סמך הזמן שהוא נמצא בקבוצה (יש מדד לזה בכלל? אחרי כמה זמן מקבלים אישור לנשק את הסמל?)

12. 亚历山大帕托 Member

מהמשחק הראשון שלו הוא נתן על המגרש יותר מכל שחקן אחר ומעולם לא הפסיק לרוץ, להזיע, להקריב את עצמו. הוא נזרק מקבוצה לקבוצה במשך כל הקריירה, וכאשר הוא סוף סוף מצא בית חם במועדון ברמה שהוא לא ציפה להגיע אליה, הוא מודה על ההזדמנות הזאת כל יום ומרוויח ביושר את מקומו כסמל. הוא האחרון שצריך להתחנף לאוהדים כי הוא ביי פאר השחקן הכי טוב ויציב העונה.

13. yoni10 Member

טוב, אם זו דעתכם אין לי על מה להתווכח על הנושא הזה יותר.

14. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מסכים כאן ללא ספק עם ההודעה של אנדריי. נשיקת הסמל על ידי נוצ'רינו רחוקה מלהיקרא לקקנית ומגיעות לו הרבה מאוד מילים חיוביות על העונה הענקית שהוא מספק.
    מבדיקה קצרה שערכתי, הקשר האחרון שהבקיע מעל עשרה שערים בעונה אחת בליגה במדי הקבוצה הוא סרג'ו באטיסטיני (בלם/מגן) עם 11 שערים לפני 30 שנה (להוציא קשרים עם אופי התקפי כמו קאקה ולאונרדו). האם נוצ'רינו ישתווה אליו?

מילאן תלבש את חולצת הבית של העונה הבאה כבר במשחק הקרוב נגד אטלאנטה.

Last edited by a moderator: Apr 30, 2012
  15. uri מנהלים

כיף לראות את קסאנו. למרות שלאוהדי מילאן היכולת שלו מאז שחזר משאירה דווקא טעם מר, עקב המחשבה שהיא מעוררת - איתו מילאן היתה אלופה.