מילאן 2011/12 :: רינו ופיפו מצטרפים לנסטה בעוזבים

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by 亚历山大帕托, Jul 1, 2011.

1. Milanista Member

עונה שניה ברציפות שיש לנו אפידמיה של פציעות, גם בעונה שעברה זה היה לקראת שמינית האלופות. יחד עם מרקל רק בקישור יש לנו 6 שחקנים מושבתים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

2. Rossolevy Member

בהתחשב בכך שמרקל הגיע בעקבות פציעות בקישור אני חושב שממש נדפקנו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
    אבל יש משהו שבכל מקרה הייתי רוצה להעלות על הפרק: מרקל שקיבלנו מג'נואה איננו המרקל שהיינו רגילים לראות בעונה שעברה. נכון שהוא שיחק רק שלושה משחקים עד עכשיו במדי מילאן העונה אבל זה מרגיש כאילו נלקחה ממרקל היצירתיות. בעונה שעברה ראינו אותו מנסה דברים כמו שליחות אוויריות או מסירות מתוחכמות ועכשיו כל מה שאנחנו ראינו שהוא עושה זה לקבל כדור בקישור, להסתכל מה האופציות למסירה הבטוחות (לאחור) בלי לחשוב על לקיחת יוזמה והוצאת פעולה לדרך והחזרת הכדור להגנה או מסירה לשחקן שלידו... בזמן שהוא די פנוי לעשות כל דבר אחר. אני יודע שהוא בן 19 ושהוא חתיכת כשרון אבל אני מפחד שהוא יאבד את הבטחון ובעקבות כך ישחק בצורה מאכזבת ללא כל יצירתיות.

בקשר ללופז, אני חושב שהוא הובא מכמה סיבות:
    1. איזאגי כנראה נמצא בעונתו האחרונה במילאן
    2. כנראה שמילאן לוקחת בחשבון את הפציעות של פאטו ויכולותיו העונה ומעוניינת לראות במקסי פתרון ביניים למחליף עד לקנייה משמעותית (בתנאי שפאטו ימכר, למרות שאם הוא ימכר למילאן יהיה כל כך הרבה כסף בשביל לקנות חלוץ ברמת על)
    3.ישנן את הפציעות של פאטו וקסאנו, אינזאגי מבוגר מדי בשביל לשחק משחקי ליגה גם אם זה יהיה מחצית בכל מחזור (לדעתי) וגם איברה ורוביניו יתעייפו בסופו של דבר. אולי גם אלגרי לא רוצה לתת לעמנואלסון לשחק יותר מדי ולכן מתכנן להעביר את רוביניו מתחת לחלוצים (שלא נדע) ולשים את לופז כחלוץ מטרה.

אולי אלגרי חושב שלופז יפתיע ויתחיל להפגיז מספרים בקבוצה אבל עם כל הסיבות שציינתי אני עדיין חושב שלופז הגיע בשביל לחמם את הספסל כדי שלאיברה יהיה חם כשהוא ירד לנוח.

Last edited: Jan 28, 2012
  3. עודד (אוהד הצלחות) Member

כמה כבר נקבל על פאטו? אם אתה חושב שרק האוהדים בבית רואים את הפציעות והיכולת הנמוכה אתה טועה. מילאן קיבלה הצעה של 35 מליון שעד הקיץ תהיה נמוכה משמעותיתי כי הוא שוב יפצע ושוב יפגים יכולת חלשה. לא יהיה לנו כסף לאיזה חלוץ על, לא מזה

4. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

מקסי לופס חלוץ נחמד ולא יותר, אבל אפשר להבין את החתמתו. מילאן מחזיקה כרגע בשלושה חלוצים בלבד, זלטאן, רוביניו ואל שארעווי כשפאטו וקסאנו פצועים ואינזאגי לא בתוכניות של אלגרי. בלתי אפשרי להתמודד בשתי (יש שיגידו שלוש) מסגרות עם כמות מועטה כל כך של שחקני התקפה. אין ספק שהיה עדיף להביא את טבס על יתרונותיו וחסרונותיו, אך נקווה לתפוקה ותקופה טובה מלופס ושלא יהפוך לפלופס.

Last edited by a moderator: Jan 28, 2012
  5. Ricky van Wolfswinkel Member

לך תדע, את פאסטורה מכרו ב-40 מליון.

6. yonmu Member

רכש מאכזב בהחלט.
    מילא אם היה מדובר בהשאלה לחצי עונה, כך היה ברור שמדובר בסתימת החור שנוצר בעקבות הפציעה של קסאנו והשאלה סביב מעמדו של פאטו. אבל כשמדובר ברכישה זה פשוט מעצבן.
    עכשיו גם ההתקפה שלנו תראה כמו הקישור - המון שחקנים בינוניים, במקום סגל קצר יותר אבל איכותי. מלבד זלטאן, יש לנו לעונה הבאה כאב ראש עם קסאנו (חוזר מפציעה קשה), רוביניו (חלוץ בינוני במקרה הטוב), פאטו (שאולי יעזוב, ועדין נפצע המון), אינזאגי (עונת פרישה כנראה), אל שרעוואי (צעיר מדי) ומקסי לופז (בינוני מדי).
    רק מה שחסר זה שפאטו יימכר ויגיע עוד חלוץ בינוני בשביל להשלים את התמונה העגומה.

7. Rossolevy Member

שאני יבין, חלוץ על צריך לעלות מחיר כזה גבוה? במיוחד כשיש לנו את הסוחט מספר אחת גליאני? אם את זלאטן אחרי עונה די טובה בברצלונה (שכנראה לברסה לא הספיקה) מילאן קנתה ב24 מיליון ובתשלומים אז לך תדע כמה יעלה חלוץ פחות טוב מזלאטן מקבוצה אחרת. זה לא שנביא איזה חלוץ מסיטי הסוחטים או כל קבוצה אחרת שהולכת עם האף למעלה. אנחנו צריכים חלוץ טוב שהוכיח את עצמו ולא עוד סופרסטאר כמו זלאטן. ראינו כבר מה זה עשה לפאטו חוץ מהפציעות.

8. עודד (אוהד הצלחות) Member

לפאסטורה אין בעיית פציעות כזאת...

חשבתי שב"חלוץ על" אתה מתכוון לאיזה סופרסטאר. הלוואי ומילאן הייתה עובדת ככה, אבל אם היא הייתה מזמן היינו מתעניינים בנייגולאן או מביאים בקיץ את וידאל. מילאן לא יודעת לקטוף את הכשרונות בזמן, מלבד הכשרונות בברזיל שגם אותם היה מביא ליאונרדו.

9. Rossolevy Member

אותה המחשבה חשבתי בדיוק לפני שעה. במצב שבו כמעט כל הקשרים החשובים פצועים, נייגולאן היה יכול להיות תוספת משמעותית בתג מחיר שאני חושב שמילאן יכלו יפה מאוד לשלם לקליארי בלי בעיות.

דרך אגב, מישהו יודע כמה פלופז עלה לנו?

10. Milanista Member

רשמי: מרקל בחוץ לחודשיים (משהו ברצועות של ברך ימין).

11. Ricky van Wolfswinkel Member

תגידו, אתם סבבה עם זה שמקסי קיבל את המספר של פירלו?

12. 亚历山大帕托 Member

יש לי בעיה עם זה שהוא קיבל מספר במילאן באופן כללי, אבל מה מיוחד במספר של פירלו? זה לא שמדובר בסמל.

13. VAR Member

אם מקסס קיבל את המספר של קוסטקורטה (ולפניו אפילו אוגוצ'י) אז למה שפירלו יזכה לחולצה תלויה?

14. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

הלו, הלו חברים להירגע. בארזי ומלדיני זה רמה אחרת לגמרי של סמל מאשר פירלו ועם כל הכבוד לפירלו, יש רבים שצריכים לכבד כבוד שכזה לפניו.

15. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמתם לב להבדל בין טאיוו ומסבה? הראשון בחור חביב (יותר מדי) שמשחק בחוסר ביטחון ובעצם צועק "מילאן גדולה עליי!". מסבה מגיע ישר כדי לקנות מקום בהרכב ומשחק בהתאם. התוצאה? טאיוו לא שרד 6 חודשים, מסבה סביר להניח ימשיך לפתוח עד סוף העונה (פרט לליגת האלופות, שם הניסיון של זמברוטה יקבל עדיפות).