מילאן 2011/12 :: רינו ופיפו מצטרפים לנסטה בעוזבים

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by 亚历山大帕托, Jul 1, 2011.

1. Muurad Member

היחס של האוהדים ועכשיו המועדון וההנהלה לסמל ואגדה כמו מאלדיני באמת פשוט מגעיל ובזוי. אם את האוהדים המפגרים והמטומטמים שעשו מה שעשו עוד איכשהו אפשר להבין, איך לעזאזל ההנהלה של הקבוצה לא נותנת לאגדה כזו תפקיד?. ועוד מגיעה למצב שהוא עושה ראיון משפיל שכזה? איכס. שיתביישו להם, לא מגיע להם אדם כמוהו.

Last edited: Jan 20, 2012
  2. Legend_PaoloMaldini Member

זה פשוט מעציב אין מילה אחרת על זה..
    הייתי נותן לו להיות איזשהו סוג של סקאוט, או פיתוח שחקני נוער או משהו בסגנון.. איזה מנג'ר.. עוזר מאמן.. או יחסי ציבור של המועדון.. כאילו שלא חסר תפקידים שאפשר להכניס את מלדיני.
    אני אהיה יותר מגאה ללחוץ לבנאדם הזה את היד מאשר עם שמעון פרס, בכל האמת.
    לא יאומן שאפשר להתנהג ככה לסמל.. פשוט סמל בכל מקנה מידה אפשרי שקשור לכדורגל,לאיטליה ולמילאן בפרט.

3. Muurad Member

ידיעה מרעישה : פאטו נפצע לחודש
    http://gifsforum.com/images/Xxx/shocked/grand/oh_wut_gif.Xxx

אם לא ברברה אתם יושבים עכשיו בשקט עם טבס ועם קצת עודף בכיס מהמכירה של החרסינה מהלכת הזאת. I'd be pissed if I were you.

Last edited: Jan 20, 2012
  4. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

ההתנהגות של האולטראס בהופעה האחרונה שלו אכן הייתה מבישה אבל ההתנהלות של גליאני וברלוסקוני בנושא עוד יותר מגעילה אותי, לדעתי זה בגלל שהוא לא מפחד לבקר את מילאן מאז שהוא פרש. בניגוד לבארזי שהוא יותר ממלכתי בהתנהלות שלו מול התקשורת, מלדיני לא חושש לדבר על מה שמפריע לו בהתנהלות של המועדון וזאת הסיבה למה הוא לא נמצא בהנהלה. בשבילי זה מביך ומכעיס שסמל כמוהו לא נמצא לצידו של גליאני. חבל.

לגבי פאטו, תפסתי את הראש אתמול ואני עדיין לא מצליח לקלוט מה לעזאזל עושים שם במילאןלאב? כל העולם הגיע לראות את הפלא שמזייף בלי סוף בשנים האחרונות. אם אני לא טועה גם למסי הייתה בעיית פציעות כרונית שנפתרה. אולי שווה לבדוק איך זה הגיע לפיתרון.

5. Legend_PaoloMaldini Member

מסי קצת היה שונה מהסיפור של פאטו, הם לא נתון להשוואה.
    אני סומך על הצוות המומחה והרפואי של מילאן, אתה פשוט גם לפי דעתי כמו שאר האוהדים שכואב להם להודות שפאטו מקרה אבוד, שהילד המוכשר והפוטנציאל העצום שהוחתם במילאן בגיל 17 ושבוזבז עליו כמה מיליונים לא באמת יהיה שווה את זה.
    תכירו באמת חברים, זה יחסוך לכם את הכאב לב על הילד הבריזלאי הזה בכל פעם שתשמעו שהוא נפצע.
    ותתפללו כמוני שהסיפור בינו לבין ברברה ייגמר כבר כי זה רק תוקע אותנו עוד יותר.

6. Legend_PaoloMaldini Member

http://static.guim.co.uk/sys-images/Admin/BkFill/Default_image_group/2010/12/12/1292185793397/Carlos-Tevez-Manchester-C-007.Xxx

חדשות מסעירות בנושא טבס

על פי התקשורת טבס סירב להצעה של 11 מיליון יורו לשנה, מה שהיה אמור להכניס למ.סיטי 37 מיליון יורו.
    טבס ממשיך להגיד שהוא רוצה לשחק במילאן, וכרגע זה נראה שלמנצ'סטר לא יהיה יותר מדיי ברירות.
    כזכור, לפניי כמה ימים פירסמתי מודעה על כך שסוכנו של טבס נפגש עם אלגרי וגליאני שעות ארוכות.
    טבס רוצה רק מילאן, סיטי לא תוכל לעמוד בדרכו של השחקן.
    כמו שאנחנו יודעים איאפשר להכריח שחקן לשחק במועדון שהוא לא רוצה, אבל האם סיטי תהיה מסוגלת להשאיר אותו חצי שנה לחינם?
    השאלה האמיתית היא, האם גליאני באמת עושה כאן תרגיל עוקץ מושלם? סיפור טבס חוזר לחיים רבותיי.
    זה בדיוק האיש שמילאן צריכה, יש לנו עוד עשרה ימים לגלות אם זה נכון.

7. Legend_PaoloMaldini Member

עדכון בנושא טבס.
    העניין הופך לסבטוחה אחת גדולה, לא גדולה.. ענקית!
    ראשי סיטי מקבלים את העצבים כבר ממנו ולאחר סירובו להשתחרר לסאן ז'רמן.
    ועוד יותר מקבלים את הסעיף על שהוא מתעקש על מילאן, וכמו שאנחנו יודעים.. מילאן מציעה הכי פחות מבין סאן ז'רמן ואינטר, אפילו נודע שיובה מגששת אחריי החלוץ.
    אבל טבס מבהיר שוב ושוב, הוא רוצה רק מילאן.
    וזה גם הרבה בזכות יועציו של השחקן שמכוונים אותו ללכת רק למילאן אבל הסיפור תקוע עכשיו שוב בגלל שלראשי סיטי באמת נמאס ממנו.
    המצב הפך למסובך פי 3 ממה שהיה מקודם, ומה שהולך לקרות זה שטבס לא ישתחרר עד שוק ההעברות בקיץ.
    אלא אם כן מילאן תעשה שינוי מהותי מההצעה הרגילה, או הברקה של גליאני, או הברקה של הסוכן של טבס שיוציא אותו משם לפניי שנסגר חלון ההעברות.
    כמו שאמרתי, כרגע יש סיכוי שטבס ישתחרר רק בקיץ מהסיטי, אבל הכל תלוי במילאן והאם נשאר לגליאני עוד קלפים בשרוול.
    הסיפור הזה מותח וכמו שזה נראה, הוא הולך להגמר ממש בדקה ה90 לכאן או לכאן.

Last edited: Jan 22, 2012
  8. VAR Member

זה פשוט מתסכל שאת המשחק היום פתחנו עם נוצ'רינו, ואן בומל ואמברוסיני ביחד בקישור האחורי ומה שמדאיג את כולם זה אם טבז יחתום או לא, כשבליגת האלופות הוא גם ככה לא ישחק.

9. Legend_PaoloMaldini Member

אליפות בליגה יותר חשובה תסלח לי.
    ליגת האלופות בסך הכל טורניר, יוקרתי.. אבל טורניר.
    הליגה זאת ליגה ממושכת וכמו שזה נראה כרגע יש מירוץ קשה.
    מה יותר חשוב מסקודטו? זה לא שאנחנו בעידן קאקה שרק הוא השחקן הטוב היחידי אז על הליגה וויתרנו מראש והשקענו את כל כולנו במפעל.
    אבל עכשיו זה ברור שאליפות יותר חשובה אתה לא חושב ככה?
    או שבא לך שיובה ייקחו אליפות ואז התקשורת תחגוג עלינו בזה שאיך שיובה חזרו עם קצת הרכב חזק חזרה להיות שלה.

Last edited: Jan 22, 2012
  10. VAR Member

אתה מודע לכך שכבשנו 40 שערי ליגה ב-19 מחזורים, כן? הדרבי השפיע עליך קצת יותר מידי... התקפה היא הבעיה האחרונה שלנו. מצידי שנגיע למצב שאינזאגי משחק ליד זלאטן, זה לא באמת משנה. גם ככה כל ההתקפה תלויה בו לחלוטין. מילאן חייבת יותר כלים יצירתיים בקישור. היה ברור שאקווילאני יפצע מתישהו, מה שמשאיר אותנו עם בואטנג שגם הוא מסתבר לא חסין מפציעות. בלי השניים האלה המערך שלנו נראה כמו 7-0-3 ולא כמו 4-3-1-2. בעונה שעברה בגלל הפציעות בקישור עפנו מול טוטנהאם. אם לא רוצים השנה תסריט זהה מול הלונדונית השניה אז מונטוליבו/קשר יצירתי אחר למרכז הקישור זה בגדר חובה.

באליפות אפשר לזכות גם עם הסגל הנוכחי.

11. Legend_PaoloMaldini Member

אתה מודע לכך שכל מה שכתבת עכשיו עוד יותר מפליל את המצב העגום של הקבוצה בליגה.
    כאילו עוד יותר חיזקת את מה שאמרתי.
    מילאן הבקיעה הכי הרבה בליגה נכון אין ויכוח, אבל לא נראה לך מדאיג שכמו שדאגת לציין שתמיד יש על מי לסמוך? על איברהימויץ'? עם כל הכבוד זה נראה לך מסי בברצלונה?
    להזכיר לך מה קרה בחצי העונה השניה של שנה שעברה לאדון איברה?
    בא לשחק ולעשות שכונה, קיבל אדומים מיותרים, שיחק בלי חשק רוב הפעמים..
    וכולם פה יכולים להודות שהמזל הגדול שהליגה עוד היתה חלשה ואף אחד לא היתה בתמונה כל כך חוץ מאינטר אבל השתקנו אותם בדרבי למזלנו.
    אבל השנה? נראה לך שבאמת השנה נהיה מוכנים למכה נוספת כזאת של איברהימוביץ'?
    שיובה חזק במירוץ, אינטר רק מחכים מלמטה למעידות שלנו, ולך תדע עוד איזה חיזוק או איזה טבס בטעות ינחת אצלהם.
    נאפולי, אודינזה, לאציו ורומא בכלל לא הולכים לעשות חיים קלים וגם התחתית לא פשוטה השנה.
    משחק חוץ נגד קבוצת תחתית זה קשה.
    בוא נעזוב גם את הנתון הזה בצד שאיברהימויץ' לא יכול לשחק עונה שלמה 90 דקות תסכים איתי על זה?
    בוא נעזוב את זה שקסאנו גמר את העונה, פאטו ייפצע לפחות עוד פעמיים ורוביניו ממש לא הסקורר המיוחל.
    אינזאגי גמר את הסוס, אל שארעווי צעיר מדיי, מרקל עוד מתלמד, בואטנג פצוע, אקווילאני מתבקש שהוא ייפצע, גאטוסו(לא שאני בונה עליו) גם כבר גמר את הסוס העונה, אמברוסיני פלאמיני.
    ממש לא מעסיק אותי ליגת האלופות חבר, צריך מישהו שיוביל את הקבוצה הזאת בליגה חוץ מאיברהימויץ'.
    ולסיכום הנתון, בסיבוב הראשון איברהימוביץ' לא הבקיע כמות מרהיבה נגד הגדולות.
    נגד לאציו הבקיע שער ב2-2,נגד נאפולי לא הבקיע,נגד אודינזה לא הבקיע,נגד יובנטוס לא הבקיע, נגד רומא צמד ונגד אינטר לא הבקיע.
    סך הכל שלושה שערים נגד הגדולות של איטליה במקרה שניהם מעיר הבירה.
    אם תמשיך להסתמך עליו, לא רק שתאבד את האליפות עוד נלחם על המקום השלישי.
    מילאן חייבת ביותר מדחיפות את קרלוס טבס, וכן.. אני מעדיף לעוף כבר עכשיו מהבתים בשביל שמילאן תהיה מרוכזת כולה בליגה בשביל לקחת אליפות שנייה ברצף.

12. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

טבס יכול להיות תוספת משמעותית להתקפה אבל מילאן יכולה להסתדר גם בלעדיו, בעיקר אם אלגרי יבנה על סטפאן.
    עם כל הכבוד אנחנו רחוקים מנאפולי שיכולה להתמקד רק במסגרת אחת. אם מילאן מכבדת את העבר שלה ואת אוהדיה היא צריכה להגיע רחוק הן בליגה והן בליגת האלופות (חצי גמר). לדעתי הסגל הנוכחי אכן מספיק עבור הסקודטו, אך יש צורך בקשר יצירתי. שחקני קישור רבים פצועים בזמן לא טוב ועל כן אם אנחנו מעוניינים לעבור את ארסנל, נצטרך חיזוק, שבין היתר יעזור גם במאבקי האליפות. מעבר לכך, אותו קשר במידה ויגיע יהיה ההכנה לחילופי הדורות בקישור כי בעונה הבאה אני לא רואה את ואן בומל נשאר או אמברו מקבל דקות משמעותיות.

גם אני ייחסתי חשיבות רבה לסקודטו יותר מאשר הגביע עם האוזניים, אבל לא נראה לי הגיוני שמועדון מעוטר ומפואר כמו מילאן, שנה אחרי שנה יביך את עצמו, את אוהדיו ואת איטליה ויודח בשלבים מוקדמים מהמפעל.

13. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

מדווח שבשעות הקרובות מקסי לופס יהיה שחקנה של מילאן באופן רשמי. החלוץ הארגנטינאי נמצא כעת במילאנו ומתוכננת פגישה בין גליאני ללו מונאקו. הוא צפוי לשחק כבר נגד לאציו ביום חמישי בגביע.
    אישתו (הכוסית) של לופס, וואנדה נארה צייצה בטוויטר: "היום הפנטזיה הופכת למציאות". למרות שקשה לדעת על מה היא מפנטזת...

העסקה הזאת מאכזבת אותי אבל אם היא מתבצעת אז שיהיה בהצלחה ללופס על אף שאני לא חושב שהוא עדיף על אל שארעווי ורוביניו.

14. Legend_PaoloMaldini Member

טמטום של הקבוצה פשוט אם הוא יגיע.
    אני לא חושב שהוא יותר טוב מאף אחד בקבוצה בעמדת החלוצים, הייתי שם אותו חלוץ בשביל היופי בספסל שיראו שיש לנו סגל מורחב.
    אני מקווה שזה לא משהו שקשור לעסקה שתפגע בטבס למרות שגליאני כבר אמר שזה יהיה אחד משניהם אבל לכו תדעו.
    בבקשה שיקרה נס, והבלונדיני השרוך הזה הוא ממש לא נס!
    ושוב, העניין הכי מבאס שזה בטוח ייפגע בהתפתחות ובדקות של אל שארעווי וזה יותר ממאכזב, מילא טבס יתפוס לו את הדקות בינתיים אבל הליצן הזה? האבסורד שאל שארעווי עלה יותר ממנו, יופי מילאן.. אתם יודעים להתנהל.

Last edited: Jan 23, 2012
  15. Legend_PaoloMaldini Member

כמה סבטוחה בנושא טבס ומקסי לופז לא ראיתי דבר כזה מעולם.
    כל תקשורת מדווחת שלופז כבר שחקן מילאן, ובמקביל בעוד ידיעות של מקורות שניתן לסמוך עליהם מדווחים גם שטבס קרוב יותר מתמיד וכל יום מגשרים יותר על הפערים בעסקה איתו.
    גורמים מסוימים אומרים שטבס כבר כמעט וודאי במילאן וגורמים אחרים על כך שלופז וודאי במילאן.
    במקביל עוד ידיעה מרעישה לא פחות על הסכמתו של ברלסקוני בתמיכתו לגליאני לשחרר את פאטו לפאריס סאן ז'רמן.
    האם בגלל זה הטירוף גם סביב מקסי לופז וגם סביב טבס? האם פאטו באמת בדרך החוצה סוף סוף וזה מפנה מקום ל2 החלוצים האלה? מהלך שאני מקבל בלב שלם בהחלט?
    פשוט טירוף מה שהולך בתקשורת, ממי שקורא ומתעדכן כמוני התקשורת לא עושה ללב שלנו בריא בימים הקרובים, פשוט טירוף מה שהולך עם כל הידיעות והספקולציות האלה! שייגמר כבר והעיקר שטבס יהיה במילאן לא אכפת לי יחד עם מי או אם פאטו יעזוב או אם זה יהיה עם לופז או בלי, רק שטבס יבוא כבר ושייגמר הסיפור המתיש הזה!