מילאן 2011/12 :: רינו ופיפו מצטרפים לנסטה בעוזבים

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by 亚历山大帕托, Jul 1, 2011.

1. VAR Member

אין מה להתעסק באינטר. אם הם חושבים שהם יכולים לקחת אליפות עם הופעות כאלה, זה הדבר הכי טוב שיכול היה לצאת מההפסד הזה. אני דווקא לא מודאג מהם. אני כן מודאג מאיך שמילאן התנהלה מאז הספיגה. פאניקה מוחלטת, שחקנים איבדו את הראש, כל המשחק הקבוצתי נחרב לגמרי. ככה לא מנצחים משחקים גדולים.

אז ספגנו, מה קרה?

2. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

Legend_PaoloMaldini, אינטר הסתגרה רק לאחר שהבקיעה. ובכל זאת, מה הבעיה שהיא עשתה בונקר? אם היא מאמינה שרק כך היא יכולה לשמור על התוצאה אז זו זכותה. לא רשום בשום מקום שחל איסור לשחק הגנתי.

אני מעדיף שהקבוצה שלי תשחק מכוער (וחוקי) אם בתמורה יגיעו ההצלחות והתארים.

3. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

חשבתי שנפטרנו משליחי הכדורגל היפה של ברסה!
    איפה ראית בונקר?
    אינטר התחילה להסתגר רק אחרי השער, לפני זה היא תמיד ניסתה לתקוף ולא הייתה פחות מסוכנת ממילאן, הבעייה היא שהצמד מיליטו את פאציני לא ממש עובד.

4. Legend_PaoloMaldini Member

בולדוג.. קרא את ההודעה של מי שמעלייך..
    אין לי בעיה עם הבונקר, אפשר לחשוב שמילאן לא עשתה את זה כמה שנים טובות בעצמה.
    דיברתי על זה שזה גועל נפש וביזיון לדרבי לראות תצוגה כזאת מצד האהודים של אינטר.. עזוב שהם ניצחו יופי להם בסוף קיבלו תמורה לכרטיס.. אבל תכלס לא עשו כלום כל המשחק ואתה ממש חיי בסרט אם אתה אומר שרק מאז שהם הבקיעו הם נכנסו לבונקר כדאי שתסתכל על הסטיסטיקה של שתיי חצאי המשחק..
    ודבר שני.. כמו שאמר זה שמעלייך.. המשחק של אינטר היום פשוט חיזק לי את הביטחון לא לחשוש מהם בכלל.. הם לא יהיו פאקטור לרוץ לאליפות.. הם פשוט לא קבוצה.
    בואו נדבר שורה תחתונה - משחק יותר מגרוע לפאטו, ועם כמה שאני שונא את רוביניו ושוב פעם החטאות מרגיזות.. מאז שרוביניו נכנס היה פלפל בהתקפה אבל הם פשוט שניי גרועים ופאטו שוב מאכזב וכדאי שנצא מהסרט שייצא ממנו משהו.. הוא פשוט לא שווה תסחורה

Last edited: Jan 16, 2012
  5. Legend_PaoloMaldini Member

אתה פשוט עיוור? באמת ראית את הקבוצה שלך עושה משהו במחצית הראשונה? מדיי פעם עברו את החצי וואלה צודק סליחה חח

6. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחד, דבר יפה.
    שתיים, אינטר לא שיחקה בונקר ולא נפלה ממילאן עד הבקעת השער. חוץ מזה, גם אם היא שיחקה בונקר, זה לא גורע משהו מהניצחון. מבחינתך זה אומר שאינטר לא מסוגלת להתחרות עם מילאן על הסקודטו, אבל אני אישית זוכר שבפעם האחרונה ששיחקנו בונקר, לקחנו את גביע אירופה.

7. Legend_PaoloMaldini Member

אחד, דבר חלש..
    שתיים,העניין הוא שליגה זה לא תחרות..
    גם יוון לקחה יורו עם כמה תצוגות בונקר וגמרה משחקים עם מתפרצות..
    ליגה זאת ליגה ארוכה וממושכת.. זה לא טורניר של חודש.
    ובשביל לתת לך קצה חוט מילאן החזיקה 65 אחוז לעומת 35 של אינטר, ובוא נודה.. מילאן זאת לא בארסה.. אני לא רואה שום היגיון בזה שמילאן תחזיק בצורה משמעותית על אינטר כל כך.. במיוחד שהקישור שלה טוב יותר משל מילאן..
    רוב המשחק התנהל בחצי של אינטר, אתה מתווכח עם עובדות.. 10 קרנות למילאן לעומת 2 של אינטר..
    על מה אתה מדבר בכלל? חח

8. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

חבוב, אני לא חבר שלך, דבר בצורה מכובדת ואל תהיה ילדותי.
    הסטטיסטיקה לא אומרת הרבה, החזקת הכדור של מילאן לא הייתה אפקטיבית כי כל הפסים התנהלו במחצית המגרש. אינטר הבקיעה את השער בתחילת המחצית השנייה, מאז מילאן שלטה במשחק, לכן טבעי שהיו לה הרבה יותר קרנות.

9. Legend_PaoloMaldini Member

רוב הקרנות במחצית הראשונה

10. Legend_PaoloMaldini Member

וואלה ת'אמת מהמדו.. כאילו וזה לא שיש לי בעיה כן? חח אבל מה אתה עושה פה בעמוד הזה תכלס?
    זה לא שהפורום לא פתוח לשאר הקהילות.. אבל למה אתה לא הולך לחגוג עם חברייך בתגובות בחדר של אינטר? מה באת לחפש פה בכי של אחרי ההפסד? לא תמצא.. כי היום כולם הבינו שאינטר פשוט לא קבוצה.
    כאילו באמת שמפתיע אותי שמילאן היא זאת שהפסידה אבל הנושא של אינטר נשאר למטה והתגובות שרצות הם בחדר של מילאן.
    קח לתשומת ליבך לא ככה?

11. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

שלום וברוך הבא לפורום. עם הזמן שתלמד להכיר יותר את הפורום, בטח תשים לב שזה מעניין ואף נהוג שהאוהדים השונים מתערבבים בין הדיונים. זה מוסיף מימד מעניין ביותר ביחס לדיונים נטו של אוהדים בינם לבין עצמם. בקרוב כפי הנראה גם תבין את היופי שבדבר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

12. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם לא תתחיל להפנים שאתה באייסוקר ולא ב-FXP אתה תמצא את עצמך מהר מחוץ לפורום.
    מאיפה יש לך את החוצפה לשאול את האנשים איפה ולמה הם מגיבים? זה פורום שבו כל אחד יכול לדבר על מה שמעניין אותו. את החגיגות שלי אני לא צריך לעשות בפורום, הגבתי פה כי בא לי.
    אם לא תתחיל להתדיין בצורה נורמלית, תאמין שלא תחזיק פה הרבה זמן.

13. Legend_PaoloMaldini Member

ידידי אתה קצת לוקח את העניין קשה מדיי..
    אתה קצת מגזים בתגובות ואני ממש לא חוצה קו אדום.
    כל מה שניסיתי להגיד, שזה עצוב שאינטר מנצחת בדרבי אבל החדר שיותר מעורר כאן עניין בפורום למרות הכל הוא של מילאן ולא אינטר ואת זה תקח לשתומת ליבך.. כי עובדה שלא הגבת בחדר של אינטר ובחרת להגיב כאן.
    ממש לא מפריע לי מי מגיב איפה, פשוט זה קצת מעורר רחמים שמתעסקים יותר בזה שמילאן הפסידה ולא בזה שאינטר ניצחה ויסלחו לי אוהדי אינטר.

14. Muurad Member

העמוד וחצי האחרון כמעט ועדיף על הניצחון עצמו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx

15. Legend_PaoloMaldini Member

חחח יש בזה משהו