גאליאני גם הודיע שטבס לא יגיע למילאן בהודעה שלו. כ"כ הרבה דרמות ותהפוכות היום. כנראה אתם ממש נואשים לכסף ובלי המכירה של פאטו אי אפשר להביא את טבס, למרות שזה באמת מפליא כי 25 מיליון יורו אחרי שלא ביזבזתם בקיץ זה לא סכום אסטרונומי.
חברים ההודעה הרשמית על הצטרפות טבס תצא ממש בשלושה ימים גג. המודעות באיטליה וברחבי העולם במגזינים המקומיים לגביי העסקה לגביו לא מפסיקות לצוץ. אין ספור כותרות שחוזרות על עצמם בכל המדורים " מוראטי מודה, טבס ישחק במילאן " ברגעים אלו ממש גליאני נמצא באנגליה על מנת לסגור את העסקה מוראטי חזר וציטט לא מעט פעמים " אני מאמין שטבס ישחקן במילאן, איאפשר היה להכריח אותו לשחק אצלנו אם הוא לא רוצה" כמו שאמרתי, מאמין שבשלושה ימים הקרובים נראה כבר את תמונות רונלדיניו הישנות כשטבס נוחת עם גליאני בשדה תעופה באיטליה ומוקף צעיפים של מילאן.. ההודעה הרשמית בקרוב מאוד..
לא יודע לפי מה אתה מעודכן אבל זה מוטעה.. אני סומך בעיניים עצומות על גליאני בכל נושא טבס.. מה גם שההודעות הם חצי רשמיות שטבס במילאן.. מה שחסר לשמוע באמת זה את גליאני אומר את זה, ולראות את טבס נוחת באיטליה יחד איתו.
לאחר שפאטו החליט להישאר, ברלוסקוני חסם את מכירתו וכתוצאה מכך גם את רכישת טבס. אני מעדיף שבאינטר יאספו את השאריות שלנו בידיעה שהם אופציה ב' שהשחקן בחר בה מתוך פשרה, מאשר שכל הסאגה הזאת של פאטו-פסז' תמשיך גם בקיץ הבא. יאללה, חוזה חדש אחרי עוד אליפות שהברווז יביא.
יש אמת בדברייך, לפי לא מעט כתבות שיצאו ללא יוצא מן הכלל כולם בחצי שעה האחרונה עולה שמילאן יורדת מטבס בגלל הישארותו של פאטו. אם הידיעות האלו באמת נכונות, זאת תהופכה של הדקה ה90. אך ללא קשר לפאריס סן ז'רמן, מילאן רצתה והביעה התעניינות בטבס עוד הרבה לפניי שעלתה המחשבה למכור את פאטו.. וללא ספק שהוא המחליף של קסאנו לא של פאטו, זה דבר שמילאן לקחה בחשבון. ת'אמת שגם אני עכשיו בעצמי מבולבל אבל הידיעה שמילאן רצתה את טבס עוד הרבה לפני שסאן ז'רמן הביעו התעניינות בפאטו ולפי שכל האנצ'לוטי ולאונרדו חתמו שם. ככה שאני עדיין מאמין שעסקת טבס תצא לפועל, טבס רוצה מועדון פאר, רוצה עדיין להיות בטופ'.. הוא יודע מה טוב לו, גם גליאני יודע מה טוב לנו ולשם מה הוא בא.. אבל אני אשקר שאני אגיד לכם אם אני לא לחוץ ומבולבל עכשיו בעצמי מכל ההתרחשויות של השעתיים האחרונות.
אם השאריות הן סופרסטאר כמו טבס, אנחנו נאסוף אותן בכיף ובשמחה, אל תדאג http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx פאטו הרס לכם פה מהלך אדיר לדעתי. אני לא הייתי שמח אם הייתי אוהד מילאן היום.
אני גם לא שמח בכלל.. אני חושב שאם זה באמת נכון אז מה שגרם לביטול העסקה זה לחשוב על ליגת האלופות שטבס לא יוכל לקחת חלק. בכל אופן הייתי מעדיף להיפטר מפאטו כי הוא תמיד יהיה רק פוטנציאל ותמיד יהיו לו אותם פציעות.. והכי כואב ותזכרו את מילתי, שבסוף העונה הזאת הוא גם יעזוב את מילאן ואז הפספוס על טבס בכלל יהיה גדול.
כן, טבס יותר טוב מפאטו ועדיף למכור את האחרון כדי לממן את העסקה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx רק אינטר מסוגלת למכור את אטו מסיבות פיננסיות וכמה חודשים לאחר מכן לנסות להביא את טבס באותו הסכום.
כן, טבס עדיף על פאטו ועדיף למכור את האחרון כדי לממן את העסקה. בדיוק כך. זה שההנהלה שלנו מתנהלת כמו בדיחה זה לא חדש, אבל פאטו הרס לכם פה מהלך גדול להנחית סופרסטאר אמיתי לצד איברה. עכשיו צריך להתפלל לבלינסון שהפציעות של הברווז הצולע לא ימשיכו להיות מטרד ושהוא יוכל להשאר במגרש ליותר מחודש - שלא לדבר על מספיק זמן כדי לממש את הפוטנציאל שלו, מאשר לצפות ב-2 מהחלוצים הטובים בעולם בטבס ואיברה מפרקים הגנות על ימין ועל שמאל. תסלח לי שאין לי אהבת נעורים ורגשות לפאטו(ואני מאוד מחזיק ממנו סה"כ), אבל אין פה הרבה מה להתלבט. לא שאכפת לי הרבה כן, מצידי שכל העניין ימשיך בדיוק לכיוון שנדמה שהוא הולך להסגר - פאטו במילאן, טבס באינטר.
הודעה רשמית באתר מילאן יצאה על הישארותו של פאטו. מה שאמרתי לגביו שלפי דעתי הוא בכל זאת יעזוב בסוף העונה כשאיזו קבוצה יותר גדול מPSG תציע לו הצעה הוא יעזוב ואז נשאר קרחים מהסיפור עם טבס. בכל מקרה הודעה רשמית אמיתית לגביי הוויתור על טבס לא יצאה מהפה של גליאני ואני באמת מאמין שעוד לא נאמרה המילה האחרונה לגביו. אני רק אומר שזה עיכב את מה שגליאני תכנן עם המשלחת שהוא כבר נמצא איתה באנגליה ועכשיו מתכננים הכל מהתחלה.. לא אומר שזה יביא הצלחה אבל עד שאני לא רואה הודעה רשמית של גליאני על הוויתור על טבס זה לא נגמר. שוב, מילאן רצתה את טבס עוד הרבה לפניי שהאפשרות למכירת פאטו עלתה.