מילאן 2011/12 :: רינו ופיפו מצטרפים לנסטה בעוזבים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י 亚历山大帕托, ‏1/7/11.

1. 亚历山大帕托 Member

אין עוד שחקן במילאן שעונה להגדרה הזאת.

2. VAR Member

עם כל הכבוד לנוצ'רינו (שמפתיע בגדול) השחקן הכי חשוב בלי ספק בכלל זה טיאגו. אני זוכר שפורסם איפשהו בסוף העונה שעברה נתון מדהים שלפיו מילאן איבדה נקודות בכל משחק שבו טיאגו לא שיחק...

3. 亚历山大帕托 Member

העונה ניצחנו פעמיים בלי טיאגו סילבה, אבל בלי נוצ'רינו הפסדנו פעמיים. בלמים יש לנו, קשרים אחוריים שיכולים לשרוף מעל 10 ק"מ בכל משחק לא.

4. Legend_PaoloMaldini Member

שלום כולםםם, חדש בפורום וההודעה הראשונה שהייתי חייב לשלוח זה ללא ספק חיזוק המילים של זה שמעליי.
    נתקלתי גם באותו נתון לא מזמן ובלי שום קשר זה דבר שפשוט נראה לעין. הסבירות שנפסיד משחק בלי טיאגו סילבה גבוהה יותר מאשר בלי איברהימוביץ' ופאטו ביחד.
    בעניין טבז נדהמתי לגלות כמה עניין זה עורר כאן, ובצדק. מה שלא בצדק זה כל עניין החפירות על כמה בעייתי הוא יהיה..
    כמה הודעות לפניי כאן ראיתי שמישהו דיבר על הפוליטיקה של ברצלונה וגם את המילים האלו אני מחזק.
    לא פעם ולא פעמיים נתקלתי בעניינים כגון דיבורים של איברה ויא יא טורה ועוד כמה שחקנים שפתאום לא עולים לי ראש. מילאן לא קבוצה שיקומית אבל היא בהחלט יודעת לתת מושכות לשחקן בשביל להחזיר לו את הביטחון. מקרה רונלדו השמן והפצוע הבלתי נגמר, תגידו מה שתגידו היה מדהים במילאן למרות גילו ומצב הכושר שלו. רונלדיניו בעונה האחרונה לפניי שעזב, סיפק אין ספור בישולים ולא מעט שערים בכלל.. למעשה היה בעונה טובה מאוד. איברהימוביץ'? אפילו שחצי שני של העונה אין לי מושג מה עבר עליו אבל איאפשר לקחת את זה שהאליפות היא בזכותו.
    איך יש לכם תלונות לקבל שחקן מצטיין כמו טבז? אין לי ספק שהוא יסתדר במיוחד לאור העובדה שכמו שכולנו יודעים פאטו לא מפסיק להפצע, ואף אחד מאיתנו לא מת על יכולת הסיום של רוביניו. קסאנו שהתחיל מצוין גרף לעצמו מחלת לב.. אינזאגי עם כל הכבוד לא יכול לשחק יותר מ20 גם אם הוא בשיא הכושר. ואיברהימוביץ' לא יכול לשחק כל משחק 90 דקות וגם אם כן, הסבירות שכל משחק יצא ממנו לפחות 80 אחוז נמוכה.
    טבז זה בדיוק השחקן שאנחנו צריכים.. ומילאן זה בדיוק גם מה שטבז צריכים. איאפשר להתווכח על הכישרון של טבז ויש לו עוד 3 שנים לפחות לתת את הכדורגל הטוב שהוא יודע ומילאן זה בדיוק המקום שלו לפי דעתי.
    נתקלתי בהודעה כאן שמישהו אמר שעדיף לא להביא אף אחד להתקפה בדצמבר ושעם מה שיש עכשיו נסתדר. מזה הנאיביות הזאת? כדאי להתעורר אנחנו כבר מזמן לא בעונה שעברה אמנם אינטר קבורים עמוק למטה.
    אבל יובה יתנו פייט עד הסוף לפי דעתי לפחות עד ה3 מחזורים האחרונים. נאפולי לפי דעתי לא יצליחו לשלב בין אירופה לליגה אז זה יגרום לאובדן נקודות. בלי שום קשר, הליגה האיטלקית התחזקה משמעותית וזה כולל כל הקבוצות, במיוחד יובה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏10/12/11
  5. VAR Member

אני לא זןכר בעל פה מה היו ההרכבים במשחקים שהפסדנו אבל אני מניח שבהפסדים אתה מתכוון להפסד מול בארסה ולאחד מבין השניים: נאפולי ויובנטוס בחוץ. אתה חושב שנוצ'רינו היה עושה את ההבדל במשחקים האלה שאליהם הגענו אנדרדוג? סילבה אני זוכר שנפצע בניצחון על פאלרמו (קבוצת החוץ הכי חלשה בליגה) ואני מניח שבלעדיו ניצחנו קבוצה חלשה אחרת.

אני כבר מזמן לא ממעיט בערכו של נוצ'רינו, הוא הפתעת העונה מבחינתי, אבל ההגנה שלנו ב-10 רמות יותר טובה כשסילבה על המגרש. זה גם לא נכון שיש לנו מספיק בלמים... נסטה פצוע עכשיו, מקסס עדיין לא נכנס לעניינים וכשבונרה על המגרש אתה יודע שאתה תספוג מתישהו (בדיוק מה שקרה בטורינו).

6. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.football-italia.net/node/13669
    נקודות חשובות מדבריו של גליאני לסקיי:
    * מנצ'סטר סיטי דחתה את ההצעה של מילאן- השאלה עם אופציה לרכישה. האנגלים מעוניינים ברכישה.
    * גליאני דיבר עם לאונרדו שאמר לו שהנשיא של פ.ס.ז' אכן מעוניין בטבס.
    *הגעה של הארגנטינאי ואינזאגי או אל שארעווי עלול ים למצוא את עצמן מחוץ לקבוצה.
    * גליאני הודה שיש הסכם עם קטאניה בנוגע למקסי לופס ושהוא העדיפות השנייה.

7. 亚历山大帕托 Member

אולי ברשימת הקניות לינואר אפשר להוסיף בלם? ז'פס יחזור לשחק רק לקראת סוף פברואר.

8. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

מה הסטטוס של מקסס כרגע?

9. 亚历山大帕托 Member

נגד פילזן הוא פתח בפעם הראשונה ושיחק די טוב, אבל הוא עדיין זקוק לכושר משחק. זה מסוכן מדי להציב אותו במרכז השדה במשחק ליגה כשאנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו להפסיד נקודות, לכן כנראה שבונרה יפתח נגד סיינה במחזור הקרוב. בכל מקרה, זה לא רציני להגיע לשמינית גמר אלופות עם 3 בלמים טבעיים בלבד, ועוד לך תדע מה מה יהיה עם נסטה כשיחזור מהפציעה.

10. VAR Member

זה בדיחה העניין הזה עם מקסס. איך בדיוק רוצים שהוא יחזור לכושר אם הוא לא משחק? ומילא כשנסטה היה כשיר, אבל כשהאלטרנטיבה זה בונרה אז מה יש להפסיד? גם ככה בכל פעם שהוא משחק הוא עולה לנו בשער ספיגה אחד לפחות.

11. zoharco Member

טבז התראיין לאיזה אתר לא מוכר בשם BundesLigaPremier.it בזמן שהוא בארגנטינה ואמר שהוא לא מעוניין במילאן, בסיטי או בכל קבוצה אחרת באירופה אלא לחזור לריבר... לא מכיר את האתר אז לא ידועה לי מידת האמינות שלו.

בסקיי מפרסמים שניוקאסל הגישה הצעה על טאייוו בסביבות ה 7 מיל' יורו

12. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

לחזור לריבר? הוא מעולם לא שיחק שם...

13. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.football-italia.net/node/13812
    טבס התכוון לבוקה ג'וניורס שם התחיל את הקריירה. לא נשמע לי אמין, למרות שאם הוא מתראיין לתקשורת במולדתו הוא מן הסתם יחמיא/ יתחנף לקבוצת ילדותו. האתר שנתת הוא לא יותר מחיקוי של הTMW ובקישור ששמתי אומרים בכלל שהוא התראיין לכלי התקשורת בארגנטינה.

הוא הגיע בהעברה חופשית, אנטוניני עדיף עליו... למכור מהר ובטח שתמורת סכום כזה.

14. zoharco Member

אמרתי ריבר? התכוונתי הרואין...אני מאשים את השעה, אחרי גיל 30 המוח לא מתפקד אחרי חצות

15. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

הרואין? לא יודע, שלי דווקא עובד יותר טוב בלילה, אולי כדאי שתעשה בדיקה בלי קשר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

אולי פספסתי משהו, אני לא פותח כל כתבה בנושא טבס, אבל אני לא ראיתי ציטוט של טבס בכלי התקשורת המקומיים, כן ראיתי הרבה ציטוטים של מקורבים שאומרים שטבס רוצה לשחק בבוקה לפחות בחצי השנה הקרובה (ישתתפו בליברטאדורס). הגיוני שזה נכון והשחקן אכן רוצה לבוקה, אבל הפרוצדורה תהייה מסובכת ככה שכרגע נראה לי שהסיכויים לכך נמוכים מאוד.

נערך לאחרונה ב: ‏15/12/11