מילאן 2011/12 :: רינו ופיפו מצטרפים לנסטה בעוזבים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י 亚历山大帕托, ‏1/7/11.

1. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה אתה משווה את טבז-מילאן לזלאטן-ברצלונה? ברצלונה ידועה בתור אחד המקומות הכי בעייתים ביבשת. אני אישית זוכר כתבות שניתחו את העניין עוד מהתקופה שפטי עבר שם. דבר אחד שהוא אמר לא יוצא לי מהראש מאז - ברצלונה זה מועדון שמלא בפוליטיקה, ומהניסיון שלו ומדברים ששמע ממכרים ששיחקו במועדונים גדולים אחרים ביבשת הוא יכול לומר בודאות שחדר ההלבשה של המועדון הוא אחד המקומות הצבועים, הקרים ומלאי התככים שניתן למצוא. שחקנים אוכלים בברצלונה חרא ומקבלים יחס מסריח מאז ומעולם. תבדוק את ההיסטוריה של ההעברות היוצאות של המועדון, המעמד של השחקנים היוצאים, הדרך שבה עזבו ומה היה להם לומר על ההתנהלות הפנימית במועדון. איך אתה מסוגל להשוות את ההתנהלות האידיוטיות והמסריחה של ברצלונה למועדון שמקבל שבחים מכאן ועד להודעה החדשה בנוגע למשפחתיות של חדר ההלבשה שלו ועל הנעימות של המתקנים שלו? אין שחקן, בין אם משני ובין אם סופר סטאר, שהגיע למילאן ולא היו לו רק מחמאות אינסופיות לאווירה בחדר ההלבשה של הקבוצה. ואל תגרום לי להתחיל לדבר על המחנאות ההיסטורית בחדר ההלבשה של ריאל ועל הדרך שבה חלאות מלאות אגו כמו ראול, היירו והלגרה החרימו כל מי שהעז לאיים על המעמד שלהם בקבוצה. אז בבקשה, אל תשווה את חדר ההלבשה שלנו לשום מקום אחר בעולם.

אני לא חושב שהוא יסכים לחתוך משכורת של 10 מיליון ל-5 מיליון. אני יודע שהוא יחתוך. הסוכן שלו סגר כבר את הפרטים והסכים לתנאים שלנו. הוא אישר את זה, גליאני אישר את זה. מה עוד אתה רוצה?

זלאטן פותח בכמעט כל משחק אפשרי, פאטו פצוע כרוני, רוביניו לא יציב. אנחנו חייבים מישהו שיוריד את העומס, ורצוי שחקן מוכח שיגרום לכך שהורדת העומס מזלאטן לא תגרום לאיבוד נקודת מיותרות.

2. 亚历山大帕托 Member

אתה מפחד שטבס יריב עם אלגרי?
    מקרה זהה: רוביניו הרוויח 10 מ' אירו לשנה בסיטי וקיצץ ל-4 מ' במילאן.
    מספיק שחלוץ אחד ייפצע בשביל לגמור לנו את העונה או קרוב לזה.

3. Muurad Member

4. 亚历山大帕托 Member

פ.ס.ז' זה הסניף הצרפתי של סיטי. למה לו?

5. VAR Member

אני עונה לשניכם ביחד

א. לא קונה את הסיפורים האלה על "חדרי הלבשה". אם אתה רוצה להאמין ששחקנים כמו מסי, צ'אבי ופויול מקבלים "יחס חרא" ועדיין נראים כמו שהם נראים על המגרש אז מה אני אגיד לך, תאמין במה שאתה רוצה. אני מהצד השני זוכר כתבות שבהן נאמר שזלאטן ניגש לפפ מיד לאחר שחתם ואמר לו שהוא מצפה להיות באותו המעמד של מסי. חוץ מזה מההיכרות עם זלאטן והאגו שלו עוד מתקופת אינטר, לא ממש קשה לי להאמין שהוא הביא על עצמו את ה"יחס החרא" שהוא קיבל.
    ב. אם טבז הצליח לריב עם מנצ'יני אני רוצה סיבה אחת למה שדבר כזה לא יקרה עם אלגרי, שכבר הוכיח שהוא ממש לא פראייר כשזה מגיע לבעיות משמעת (רונאלדיניו). שוב, אני לא מתנבא ולא אומר שזה יקרה, סיכוי גדול שלא, אבל מאיפה אתם בטוחים כל כך שטבז יהיה ילד טוב? זלאטן בתוך שבועיים שלו בקבוצה נתן בעיטה לסטראסר ואחר כך רב מכות עם אונייוו. אז בגלל שזה זלאטן החליקו לו, וסביר להניח שגם לטבז יחליקו על עבירות משמעת. אבל אתם כל כך בטוחים שטבז הולך להיות מאמא תרזה, על סמך מה?
    ג. לגבי השכר, כשהעסקה תיסגר נהיה חכמים יותר. זה גם הרבה יהיה תלוי באורך החוזה.
    ד. קסאנו מושבת ושום אסון לא קרה, פאטו כשיר בערך לחודשיים בשנה ושום אסון לא קרה וכשזלאטן היה מורחק בחצי השני של העונה שעברה נראינו אפילו יותר טוב בלעדיו (ה-3:0 בדרבי היה עם פאטו ורוביניו). לא קונה. מראש יש לנו 5 חלוצים בסגל כדי להתמודד עם מקרה של פציעה או שתיים. אם לא סומכים על רוביניו ועל פאטו, שימכרו אותם ואז נדבר על טבז. אבל בטח לא בינואר.

6. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבל רוביניו לא הגיע מסיטי אם אני לא טועה, אלא היה קצת בברזיל...ככה שההבדלים במשכורות אני מניח שהיו פחות גדולים

7. Muurad Member

קודם כל כי אין להם את אותו המאמן איתו הסתבך והסתכסך, דבר שני כי פאריס זה לא מנצ'סטר, ודבר שלישי כי הם יכולים לשלם לו את אותה המשכורת ולא לגרום לו לקצץ - כשכנראה כבר בקיץ הבא יעמידו קבוצה איכותית יותר שתתחרה איתו, פאסטורה ומי יודע איזה עוד שחקנים שהם יקנו בקיץ אם וכאשר יעלו לליגת האלופות(וכמובן הם יכולים לשלם לסיטי סכום כסף כמו שהם רוצים לא כמו ההשאלה חינמית שהייתה מתוכננת איתכם, כשגם הם כאן צד בעניין)

השאלה היותר נכונה היא למה לא.

נערך לאחרונה ב: ‏8/12/11
  8. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

סולו קון טה - שחקני כמו צ'אבי, מסי ופויול מהווים את הקליקה הפנימית שבעצמה מהווה את הסיבה לכך ששחקנים מבחוץ אוכלים חרא. תקרא את מה שזלאטן כתב בביוגרפיה שלו. אתה יכול לטעון שזלאטן ממציא ומנסה להצדיק מעשים שליליים שלו, אבל אז כל מה שצריך לעשות זה ללכת ולקרוא דברים שאמר יאיא טורה, שחקן שלא קשור בכלל לזלאטן, אבל היה במצב דומה לשלו ואמר דברים זהים לאלו של זלאטן בכל הנוגע להתנהלות הפנימית בחדר ההלבשה של ברצלונה. או שזלאטן ויאיא תיאמו ביניהם את הדברים? גם, כמו שאמרתי, תבדוק את ההיסטוריה של ברצלונה ועזיבות שחקנים אצלה.

מה זאת אומרת כשעסקה תיסגר? העסקה נסגרה כבר בין טבז ומילאן. כשמעבירים שחקן יש שני הסכמים נפרדים שצריך לסגור - אחד מול השחקן ואחד מול הקבוצה המוכרת. הם לא תלויים אחד בשני. אפשר לסגור אחד מבלי לחכות לשני, וכשמשהו סגור, הוא סגור. אם טבז ישחק במילאן, הוא ישתכר 5 מיליון יורו בעונה. נקודה.

לא קרה שום אסון כי אנחנו בתחילת דצמבר והעונה התחילה לפני חודשיים וחצי. אם אתה רוצה להמשיך לקרוע את זלאטן ולצפות שהוא יגיע למאני טיים באפריל עם איזשהי אנרגיה שהולמת למאמץ שנדרש להשקיע בתקופה הזאת של העונה, אני חושב שהדיון בינינו נגמר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏8/12/11
  9. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא רק היה מושאל לברזיל. החוזה שלו בסיטי על סך 10 מיליון בעונה עדיין היה תקף.

10. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

סורי על האוף טופיק

בקשר לספר של זלאטן...יש אותו כבר בארץ? אם כן יש את זה גם באנגלית?

11. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

הספר יצא עד כה רק בשבדית ואיטלקית (יכול להיות שגם בנורבגית, לא בטוח אבל). הוא מתוכנן לצאת גם באנגלית, אבל לא ברור עדיין מתי.

כל מי שקרא אותו טוען שמדובר באחת מביוגרפיות הכדורגלנים/מאמנים הכי מרתקות שאי פעם יצאו. לא יכול לחכות לתרגום האנגלי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏8/12/11
  12. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם אני מחכה כבר שאוכל לקנות ולקרוא אותו... זה נראה לי מאוד מאוד מאוד מעניין ומרתק

13. VAR Member

אם אתה חושב שהאמת שלך היא האמת היחידה אז כנראה שהדיון באמת נגמר.

ובנימה אופטימית זו - גראנדה לאו! האיש עושה עבודת קודש. גם הביא לנו את קאקה, גם הרס את אינטר בעונה שעברה וגם מנסה להציל אותנו מטבז. איש קריות? אגדה.

14. 亚历山大帕托 Member

בבולוניה ייעדר השחקן הכי חשוב שלנו שאין לו מחליף. ממש נהדר. היה מאוד חשוב להרכיב אותו במשחק חסר חשיבות בצ'כיה, כמו שהיה מאוד חשוב לתת לו לשחק 90 דקות מול קייבו אחרי 4:0 במחצית, אבל לפתוח איתו נגד בארסה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

15. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

מדובר על נוצ'רינו?