מילאן 2011/12 :: רינו ופיפו מצטרפים לנסטה בעוזבים

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by 亚历山大帕托, Jul 1, 2011.

1. Muurad Member

טבס מתאים לליגה האיטלקית כמו כפפה ליד. פשוט וקל. הוא ישפיע ויהיה יותר דומיננטי בה מאשר הליגה האנגלית בלי ספק לדעתי.

מדהים אגב איך הקבוצה שהכי צריכה אותו בליגה עדיין לא מרימה את הכפפה, אני מקווה מאוד שזה הקמצנות\חסכנות ולא משהו מקצועי, כי אז באמת בראנקה לשות' צריכים לפרוש לעיסוקים אחרים.

שחקן על. מלבד זלאטן אין לכם משהו בסגנון בהתקפה..יותר no brainer מזה לא יכול להיות, בטח כשהוא יגיע במחיר מציאה.

Last edited: Dec 6, 2011
  2. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

הסתיימה הפגישה להיום בטעם טוב אשר הפגישה בין הסוכן קיה ג'ורבקיאן ונציגו של השחקן ג'וזפה ריזו לבין גליאני שהחליט להשאר באיטליה ולא לטוס עם הקבוצה לצ'כיה.
    גליאני אמר שהפגישה הייתה חיובית. הסוכן הוסיף :"זאת הייתה פגישה טובה נוספת אבל אנחנו צריכים עוד 2-3 ימים. אנחנו עדיין מחכים לפגישה עם מנצ'סטר סיטי".

אגב, כולנו חייבים להתפלל שהעסקה תושלם כי מעבר לכך שטבס ישפר את הקבוצה בצד המקצועי, ישנם דיווחים רבים שמקסי לופס הוא העדיפות השנייה של אלגרי. על פי לו-מונאקו ישנו הסכם בין קטאניה למילאן וכל מה שנותר הוא רק לקבוע באיזה יום לסכם הכל.

Last edited by a moderator: Dec 6, 2011
  3. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

לגבי הצד המקצועי אין ספק שטבס שחקן מעולה וישדרג אתכם, השאלה היא איך הוא יהיה מבחינה חברתית.

4. VAR Member

ההחמצה של רוביניו יותר גדולה לדעתי. ויותר גדולה גם מההיא נגד בארסה. הוא עמד מטר מהשער החשוף, באמצע שלו (לא צריך לכוון בכלל) ואיכשהו בעט לשמיים. גם אם אני מאוד רוצה אני לא מסוגל להחמיץ את זה.

5. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

חברתית? טבס בחור מאוד חברותי ובסה"כ אהוד בחדרי ההלבשה של הקבוצות בהן שיחק. באיטליה יהיה לו אפילו טיפה יותר קל עם השפה, בטח במילאן עם הברזילאים, נושא ששימש כמקור להרבה בדיחות עליו (ברוח טובה שגם הוא לוקח בהן חלק) בשנים האחרונות בשל הקושי שלו באנגלית.

"הבעיות" שהיו לטבס בקריירה שלו לא היו מקצועיות וגם לא חברתיות, יותר קשור להתנהלות שלו מול המועדונים (ולהפך) ולתפיסה השונה שיש לו לגבי דברים בכלל ביחס למרבית השחקנים.

אז אנחנו לא מסכימים, לדעתי ההיא מול בארסה גדולה מהאחרונה וזו של סוקוליני אפילו יותר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

6. Mellow29 Kopite

אני מתפרץ פה לדלת פתוחה ברשותכם, יש משהו שגרם לי לתהות טיפה בנוגע לכל המדיניות הזאת של גליאני. בסה"כ הוא קטף לא מעט ריג'קטים איכותיים יותר או פחות במעט כסף: איברהימוביץ', רוביניו, אקווילאני, טבז עוד מעט ובטח שכחתי כמה.
    נכון שהוא השיג את כולם במחיר נמוך מאוד יחסית לזה ששולם עליהם קודם לכן, אבל איך הדבר בא לידי ביטוי בהוצאות השכר של מילאן?
    אחרי הכל, איברהימוביץ' הגיע לברצלונה ובטח קיבל שם חוזה גבוה מאוד ומן הסתם לא רצה לרדת ממנו כשבא למילאן. רוביניו הרוויח בסיטי משהו כמו 150 אלף פאונד, וטבז מרוויח כ-200 אלף פאונד (זה לפי הדיווחים, אמנם לא רשמי אבל די אמין). גם שחקן משלים כמו אקווילאני הרוויח בליברפול בסביבות ה-70-80 אלף פאונד, שזאת משכורת מכובדת מאוד באנגליה, ועל אחת כמה וכמה בסריה A.

איכשהו אני לא רואה את התופעה הזאת בשאר הקבוצות באיטליה, לכן מעניין אותי האם באמת מילאן משלמת לשחקנים שלה יותר באופן משמעותי? וביחס לשאר המועדונים הגדולים באירופה?

7. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

שחקן שמסרב לעלות כמחליף, זה שחקן פורבלמטי חסר משמעת.
    בעיות חברתיות והן משמעתיות יכולות להיות כלפי מאמן ושחקנים פה אחד.
    אני לא אומר שטבס יעשה בעיות, אך עצם הבעיות האפשריות איתו אני, כבעל קבוצה, לא הייתי לוקח את הסיכון.

איזה מזל שאני לא הבעלים של מילאן, אה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

8. 亚历山大帕托 Member

זלאטן - 9, רוביניו - 4-5, אקווילני - 2. (מיליון אירו בשנה)

את גליאני לא מעניין כמה השחקן מקבל במועדון שלא רוצה אותו. גם טבס יוותר על אחוז נכבד מאוד מהשכר שהתרגל אליו.

9. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

מילאן אכן מחזיקה בתקציב משכורות הגבוה באיטליה, אבל ההצלחה של גליאני מבוססת הרבה יותר על שמו של המועדון מאשר על משכורת.

10. Mellow29 Kopite

תודה רבה על התשובות! יש איזשהו קנה מידה להשוואה, נתונים לגבי כמה הוציאה כל קבוצה בכל עונה על הסגל שלה/על השחקנים המובילים/נתונים דומים? מעניין אותי בכמה מילאן מקדימה את שאר הקבוצות.

אני חייב להודות שאני די מופתע. לגבי אקווילאני זה נתון די הגיוני כי ליברפול גם משלימה את השכר שלו, אבל בנוגע לשחקנים שכבר שייכים למילאן כמו זלאטן ורוביניו לא ציפיתי שהם יוותרו משמעותית על המשכורת שלהם כדי לעבור למילאן. אמנם מה שרוביניו קיבל בסיטי אף אחד שפוי לא ישלם לו, אבל הוא עדיין ויתר על משהו כמו 40% מהשכר שלו. אני מתאר לעצמי שגם טבז יצטרך לרדת מה200,000 פאונד (230 אלף יורו) שהוא מקבל בסיטי, אבל עדיין הוא ישאר אחד המרוויחים הכי גדולים בסריה A.

לא ציפיתי שכל השחקנים הללו, שחלקם זכו בחוזי העתק הללו במנ' סיטי ובעוד קבוצות גדולות בעיקר בזכות זה שהם התעקשו להרוויח הרבה, יסכימו פתאום לרדת בדרישות.

11. VAR Member

מסכים איתך לגמרי, זה מתחיל להיות ממש מגעיל החומר האנושי הזה בקבוצה הזאת, זה עוד עלול להתפוצץ לנו בפרצוף. כבר היה לנו ניסיון רע עם איזה ברזילאי שאיבד את החשק לשחק כדורגל (וטבז התחיל את הדיבורים על פרישה בגיל 26!). עכשיו יש לנו שני סופר-אגו בקבוצה (זלאטן וטבז) כשעל הספסל יש רוביניו שגם הוא בורך בכמה שריטות, פאטו שימיו במילאן ספורים כנראה וקסאנו שבינתיים מושבת אבל לך תדע מתי תבוא לו הקריזה.

אני באמת לא יכול להבין את זה. יש כל כך הרבה חלוצים צעירים יותר, מוכשרים יותר ולא מאותגרים שכלית כמו חלק נכבד מהמוסקטרים בחוד ההתקפה שלנו. פ.ס.ז' למשל, קבוצה עם יכולות כלכליות "קצת" יותר טובות ממילאן מעוניינת באוליבייה ג'ירו של מונפלייה (מלך השערים הזמני של צרפת) שבמעט שראיתי אותו עושה רושם של חלוץ אדיר, וגם יעלה בערך חצי ממה שעולה טבז. במילאן זה פשע להמר על חלוץ צעיר כנראה...

12. 亚历山大帕托 Member

http://i42.tinypic.com/8xmofb.Xxx

13. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

לא בקיא בזה, אבל נדמה לי שהמסים באיטליה די גבוהים, אז נראה שהמועדונים מוציאים יותר כסף על משכורות.

14. 亚历山大帕托 Member

אכן. מילאן מוציאה על זלאטן 16 מ' בשנה, בדיוק כמו ברצלונה, רק שבאיטליה זלאטן מרוויח 9 בעוד שבספרד הרוויח 12.

15. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

ונכון עשית הפעם שהפרדת בין הצד החברתי, בו לטבס לא היו בעיות מיוחדות לאורך הקריירה ועליו הגבתי, לבין הצד המשמעתי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

צעירים יותר? בטוח
    מאותגרים שכלית? זו השערה שלך שחלוץ X (ג'ירו נניח) פחות "מאותגר", אני לא יודע.
    מוכשרים יותר? לדעתי לא.

גם לי יצא לראות ג'ירו מספר פעמים (מועט), ואני ממש לא מבין איך אפשר להשוות בינו לבין טבס מבחינת כישרון. יותר מכך, זה לא שטבס עוד רגע נכנס לבית אבות וגם ככה ההבדל בינו לבין הצרפתי הוא שנתיים פחות או יותר. אם כבר חלוץ צעיר, שהוא גם מוכשר וגם באמת צעיר, הייתי מהמר על דאמיאו שקושר ליובנטוס לפי מה שהבנתי בדיון של הקבוצה.

Last edited: Dec 7, 2011