מילאן 2011/12 :: רינו ופיפו מצטרפים לנסטה בעוזבים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י 亚历山大帕托, ‏1/7/11.

1. Milanista Member

נסטה בחוץ לחודש. בטח נראה את בונרה במחזורים הקרובים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

2. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

התזמון יחסית סביר, פגרת החורף מעבר לפינה.

3. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה עם מקסס? מתי אמור לחזור?

4. yonmu Member

יש ארבעה משחקי ליגה עד פגרת החורף אם אני לא טועה, בנוסף למשחק בליגת האליפות ו(נראה לי) משחק אחד בגביע.

אמנם המשחק בליגת האלופות חסר חשיבות ובמשחק הגביע בכל מקרה יש רוטציות, אבל משחקי הליגה חשובים מדי. חייבים להתחיל להריץ את מקסס, ואם לא אני מעדיף לראות את ייפס מאשר את בונרה.

5. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

השמועות על טבז מעולם לא היו מוחשיות כ"כ. הסוכן שלו מפלרטט איתכם, השחקנים שלכם מביעים את רצונם שיצטרף. אין ספק שמדובר בשחקן עם איכויות גבוהות, בין הטובות בעולם, העניין הוא - אם הוא ירשים במהלך ההשאלה, וסביר להניח שזה יקרה, ותרכשו אותו בקיץ - יווצר מצב שיהיו לכם 5 חלוצים אימתניים בשתי עמדות ואני לא בטוח שכולם יסכימו להיות ברוטציה. טבז, זלאטן, פאטו, רוביניו וקסאנו. את מי הייתם שולחים?

כמובן שמבחינת שמות רוביניו הוא הכי חלש פה, אבל מבחינת סגנון משחק פאטו הוא היחיד שמשחק ממש כמסיים ופחות כיוצר. ואולי קסאנו יאבד את מקומו אחרי הפציעה הקשה?

6. Milanista3 Member

דבר ראשון אני חושב שלא צריך להעיף אף אחד כי ידוע שעם עומס המשחקים תמיד יש פציעות ובלי קשר לזה צריך שתהיה רוטצייה כלשהי.
    ואם אני חייב אז זה הסדר מהחשוב ביותר אל הפחות שהייתי משאיר ( יכולת גיל כושר פוטנציאל וכו ) : פאטו,איברהימוביץ, טבז קסאנו ורוביניו.

רוביניו החלש ביותר מהרשימה ומחמיצן כרוני והוא הראשון שהייתי נפטר ממנו אם הייתי צריך. וברוטצייה מהספסל קאסנו. על הכישרון של קאסנו אין ספק בכלל אבל אי אפשר לדעת איך יחזור אחרי הניתוח ועם העודף משקל הדי צפוי שלו.

7. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

קניית קשר הרבה יותר חשובה מחיזוק ההתקפה אבל אם כבר נביא את טבז, אין ספק שרכישתו בקיץ תאלץ את המועדון להיפרד מאחד החלוצים. לדעתי הדבר העיקרי שיכריע מי יעזוב יהיה הכשירות של קסאנו בקיץ, במידה (ובתקווה) והוא יחזור לעצמו, אחד הבריזלאים ימכרו. הייתי מעדיף להיפרד מרוביניו ולא מפאטו כי האחרון על אף הפציעות המרובות והאכזבות ממנו, עדיין קיים בו פוטנציאל ואנו צריכים להיות סבלניים איתו.
    ואם כבר מדברים על חלוצים, אני לא רואה את אינזאגי ממשיך בעונה הבאה.

8. zoharco Member

סבלניים? עד מתי?
    פוטנציאל או לא, הוא בר לא ילד בעונה הראשונה שלו. הוא פשוט לא טוב מספיק ולא תורם למשחק הקבוצתי כמעט בכלל. תוסיף לזה את העובדה שהוא פצוע חודש על כל משחק שהוא נותן (אני יודע שאני מגזים, לא צריך לרוץ להביא סטט') וקיבלת-מבחינתי- את השחקן הראשון שצריך למכור למרבה במחיר.

אני לא בטוח שקסאנו יחזור לצערי וגם אם כן צריך לראות איך הוא חוזר ובאיזה משקל.

רוביניו אמנם מחמיץ המון אבל המשחק שלנו איתו בהרכב נראה הרבה יותר טוב ושוטף. מבחינתי הוא באנקר יחד עם השבדי כל עוד אין מישהו עם תכונות כמו שלו שישחק טוב יותר ממנו

9. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://net-storage.tccstatic.com/storage/milannews.it/img_notizie/thumb1/e3a1820af2feb67162d6e97b30361568-03602-2949380efa673bd8c4523694a3f5f4dd.Xxx
    קווין-פרינס בואטנג מספר בראיון לקוריירה דלו ספורט בין היתר על התקדמותו העונה והשינוי שחל בקבוצה, על יובנטוס ועל טבז.

בואטנג, האם צפית בנאפולי-יובנטוס בשלישי האחרון?
    "בוודאי, וציפיתי לניצחון של המארחים מכיוון שהוא עדיף יותר עבור מילאן. אבל העונה הקבוצה של יובנטוס מאוד חזקה. אני חושב שהם יהיו היריבים העיקריים שלנו על הסקודטו."

מה יש ליובנטוס העונה יותר מאשר בעונה שעברה?
    "הם הרבה יותר קבוצתיים ויש להם את פירלו עכשיו. אנדראה מדהים והוא עדיין אחד השחקנים הטובים ביותר בליגה. יש להם גם את ווצ'יניץ' ומאטרי, אך יש להם משהו אחד נוסף. יובה היא קבוצה מאוחדת, ישנה כימיה טובה בין השחקנים והעמדות, ואת זה צריך לקחת בחשבון."

זה אומר שאתה מצטער על עזיבתו של פירלו?
    "הוא שחקן יוצא מן הכלל, זאת דעתי בכל אופן."

איך המשחק הבא בין מילאן ליובנטוס יראה?
    "יהיה משחק מאוד שונה מהאחרון ששוחק בטורינו לפני מספר חודשים. מילאן מאוד שונה כרגע. מאז ניצחנו המון משחקים, תמיד שיחקנו טוב והבקענו הרבה שערים. אז אנחנו שילמנו את המחיר על העייפות."

האם מילאן הנוכחית שונה מזאת של עונה שעברה?
    "כן, עכשיו אנחנו מפעילים הרבה יותר לחץ, מבעיטת הפתיחה ועד הדקה ה 90. אנחנו עובדים המון על האספקט הזה במהלך האימונים. לחץ הוא הדרך האידיאלית לנצח משחקים. גם נגד ברצלונה הפעלנו לחץ למשך 40 דקות והקשנו עליהם. נגד קבוצה כזאת בלתי אפשרי לשמור על אותו הקצב למשך כל המשחק. יחד עם זאת, הוכחנו שאנו מסוגלים לשחק ברמות הגבוהות ביותר. האם זה אומר שהקבוצה מסוגלת לזכות בליגת האלופות? אני לא יודע... מוקדם מדי לקבוע."

ללא קסאנו, מה מילאן איבדה?
    "ובכן, צריך רק לראות מה עשינו בחודשים הראשונים האלו של העונה. לא קל לגרוף שבעה בישולים במעט משחקים. קסאנו באמת אלוף. על פי התוצאות האחרונות והתצוגות שלנו נראה על פניו שקסאנו לא חסר לנו. בנוסף, רוביניו ופאטו שחקנים מאוד טובים,ולמרות זאת, לאנטוניו יש תכונות שונות ועל המגרש הוא יכול לתת דברים שונים."

האם נכון להחליף אותו בחלוץ אחר?
    "אינני יודע... לא תפקידי לומר זאת."

מי טוב יותר מקסי או טבז?
    "מקסי מי?"

החלוץ של קטאניה...
    "אוקיי, אני הבנתי: הוא בלונדיני. חשבתי על מקסי רודריגס. בכל אופן, מקסי לופז הוא שחקן טוב מאוד."

וטבז?
    "הוא יהיה מושלם עבור מילאן. הוא מהיר ואגרסיבי. למרות זאת, לא תפקידי לומר זאת."

בגיל 38, עדיין נראה אותך על המגרש?
    "אני? בכלל לא. אני רואה את עצמי בבית. אינזאגי משוגע על כדורגל, הוא חי את המשחק. אני גם אוהב את הספורט הזה, אבל הוא גם העבודה שלי, כך שאני מרגיש את הצורך להירגע ולהתנתק. אני מתכוון שלא אשב לצפות במשחקי כדורגל כל לילה, אצפה בכדורסל או בפוטבול. אולי גם טניס כי אני משחק עם המחבט אפילו עכשיו."

עם מי תרצה לשחק?
    "עם מתחרים או חברים. הרמה שלי עדיין נמוכה אבל במהרה אני רוצה להתחרות במאלדיני. כולם סיפרו לי שהוא מאוד טוב."

האם תרצה לבוא לאיטליה בכל מחיר?
    "תמיד חשקתי להסתובב מסביב לעולם וליהנות ואני כבר שיחקתי בגרמניה ובאנגליה. במילים אחרות, אני אוהב את הרעיון של לעבור למדינה אחרת גם בגלל שיש לי מה לומר בסיום הקריירה. ישנם שחקנים שנמצאים באותה קבוצה 10 שנים." (העיקר שאת גאנה הוא לא מזכיר... טפו)

אתה עשית קפיצה אדירה ביכולת מאז ההגעה למילאן. האם זה היה תהליך טבעי שעברת והאם הוא הושפע ע"י האווירה במילאן או ע"י אלגרי?
    "הכל קרה בדרך כמעט ספונטנית. בקבוצות הקודמות שלי, שאר השחקנים היו ילדים קטנים כך שהיה טבעי לבלות, לחגוג ולעשות חיים. לעומת זאת, כאן מצאתי חדר הלבשה של גברים מנוסים ובוגרים. כל אחד מהם הוא משפחה שלי, הם כולם נשואים, הם לא שותים אחרי אימונים, אלא הם הולכים הביתה. נסטה בן ה 35 וגאטוזו הם דוגמאות לכך. האמת היא שכאשר הגעתי לא היה לי עם מי לצאת לבלות, רק מרקל אך הוא היה צריך מדי."

וכשחקן?
    " זה היה חשוב לעבוד עם אלגרי וישנם בקבוצה דוגמאות של כל כך הרבה אלופים. דבר אחד שלמדתי הוא שעדי לשחק פשוט בעיקר במצבים מסוימים מאשר להיות השחקן החשוב ביותר ולהיפגע. שמעתי על כך לפני אבל החלטתי שלא להקשיב. הייתי בטוח שאני כבר יודע הכל, אך כאן באמת הבנתי שלא."

10. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.football-italia.net/sites/default/files/imagecache/main_photo/[type]/[nid]/galliani-allegri490.Xxx
    בסוף העונה מסתיים חוזהו של אלגרי אך למרות ההתמהמהות בנוגע לחידוש החוזה הצדדים נראים בטוחים בהארכתו.
    אלגרי סומך על מילותיהם של ההנהלה:"גליאני אמר לי שאשאר עד 2014 והסרתי לו ולברלוסקוני שהשאיפה שלי היא להישאר כאן". המאמן הוסיף מדוע עדיין לא האריך את חוזהו: "מבחינתי אין שום בעיה ואף פעם לא נראה לי שהמצב יכול להשתנות. אנחנו צריכים רק קצת לחכות כדי שנוכל לדון על הנושא ולהגיע להסכם".
    "החתימה תגיע" אמר גליאני לסקאי ספורט והוסיף: "איננו צריכים לחתום כבר היום. זה יכול להגיע מחר ויכול שלא. אין צורך שהחתימה תגיע כבר עכשיו ביום מסויים מפני שאלגרי יישאר איתנו בעונה הבאה ובעונה שאחריה".

11. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

למרות שזה הוצא מהקשרו - תשובה גאונית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

נאור, למה שהוא יזכיר את גאנה בהקשר של התשובה ההיא? הוא דיבר על מקומות בהם שיחק במובן שהוא נמצא שם זמן מה ולא בביקורים ספורים וקצרים (אחרת גם יכל להזכיר כל מידה אירופאית בה שיחק במשחקי החוץ של קבוצותיו)

נערך לאחרונה ב: ‏2/12/11
  12. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא הבנת אותי. בואטנג אמר שהוא מאוד רוצה להסתובב סביב העולם וכחלק מכך הוא כבר חי בגרמניה, אנגליה ועכשיו באיטליה. מכעיס אותי שהוא אפילו לא הזכיר את גאנה כמקום בו ירצה לחיות כשיסיים את הקריירה. אמנם המורעות האחרונים משכיחים זאת, אבל בואטנג הוא גנאי ואני מצפה מאחד כזה שיתייחס קצת יותר ללאום שלו.

13. Lazarobbie Member

למה זה עניינך איך הוא מתייחס ללאום שלו? אולי קרו דברים בחיים הפרטיים שלו שהרחיקו אותו מסיבה כזו או אחרת מהשורשים הגנאיים שלו? למה זה משנה בכלל?

14. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

נראה לי שאתה לא הבנת אותו, הוא התייחס לקריירה שלו ככדורגל ומכאן הציטוט לגבי כך שיהיה לו מה לספר בסוף הקריירה והתייחסות למקומות בהם שיחק באופן רציף ולא לחופשות או ביקורים קצרים יותר.

לגבי התוספת האישית שלך, בואטנג הוא מה שהוא רוצה להיות ולאום זה לא בגנים שלך, הוא יכול להיות משהו אחד בזמן נתון ומשהו אחר בזמן אחר, הוא יכול להיות כמה דברים בו זמנית והוא גם יכול לפשוט וללבוש זהויות מתוך "בנק" הזהויות שלו בהתאם לקונטקסט (בטח שלאומית שלא ניכרת חיצונית).

לגבי איפה הוא יחיה, נראה לי מגוחך שאתה תשפוט אותו על איפה הוא יבחר לגור בעתיד, בלי קשר לכך שלדעתי הוא לא התייחס לכך בתשובה הזאת, ותקבע לו מה הקריטריונים שהוא צריך לקחת בחשבון. אבל זכותך לחשוב ככה כמובן.

15. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

מילאן ידועה כמועדון שדואג ומעריך את שחקניו ולכן שיפצה את הסן סירו במיוחד עבור רוביניו. התוצאות לפניכם:
    http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s320x320/383021_10150498189442165_727427164_11116374_1431105393_n.Xxx