מילאן 2011/12 :: רינו ופיפו מצטרפים לנסטה בעוזבים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י 亚历山大帕托, ‏1/7/11.

1. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

מדי פעם הייתי רואה את תקצירי הליגה האיטלקית (כבר לא יודע איפה זה משודר כל עונה זה בערוץ אחר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx ) והייתי רואה אותו בקטאניה..שחקן נחמד לקבוצות ברמה הזאת..

הדיבורים הם על מחליף לקסאנו ולאינזאגי(מה קורה איתו באמת, החלים?)?

2. -sAndmAn- Member

זכה עם ברצלונה? על תקן עציץ אולי
    רכישה הזויה בטירוף של מילאן לא להאמין שזה המחליף של קאסאנו

3. עודד (אוהד הצלחות) Member

אפשר לסכם את נושא מקסי לופז בשורה אחת- "שחקן ספסל בקטאניה".

4. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://media3.acmilan.com/uploads/photogallery/images/379/gattuso2.Xxx

במשך היומיים האחרונים גאטוזו שב להתאמן עם שאר הסגל לראשונה מאז הפציעה בעינו. לדעת הרופאים, על סמך האימונים האחרונים רינו נמצא במצב פיזי טוב, ומעבר לכך בשלבים מוקדמים יותר כאשר לא יכל להתאמן עם יתר הקבוצה, הוא רץ כל יום 10 ק"מ. לפי הקוריירה גאטוזו צפוי לחזור בעוד חודש-45 ימים.
    שחקנים נוספים ששבו להתאמן הם פאטו, מקקס ונסטה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/11/11
  5. eran.m Member

אני לא חושב שהחזרה שלו יכולה לתרום לנו במצבו הנוכחי קרי סוף הקרירה ראה ערך פירלו, וסיידורף.

רק לי הוא נראה קצת ( הרבה ) שמן.

6. zoharco Member

חברים יקרים!
    ביום רביעי הקרוב אנחנו שוב פוגשים את בארסה והפעם בסאן סירו,
    כל מי שגר באיזור המרכז שלא יעז לא לבוא למ.א.ש אבל...
    מי שגר בדרום ויש לו למחרת לימודים/עבודה/ וואטאבר מוזמן לבוא למנצ'ילה בב"ש. בפעם שעברה היו הרבה יותר אוהדי מילאן ואין שום סיבה שזה לא יקרה גם הפעם!
    לשאלות וכאלה אפשר להתקשר אלי 0506706087
    מי שמתכוון לבוא שירשום פה בבקשה

7. zoharco Member

עדכון חם- מי שיגיע למנצ'ילה עם חולצת כדורגל יקבל הנחות על בירה- על הבר הגבוה יהיה ריפיל ב 9 ש"ח על כל הבירות ומי שירצה לשבת בשולחן אז שליש גולדסטאר ב 15 ש"ח. אנחנו חושבים לעשות את זה משהו קבוע אז תגידו גם לחברים שלכם ותביאו להם חולצות של מילאן שיפוצצו את הפאב!

8. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

15 ימים מאז פינויו לבית החולים, קסאנו ביקר במילאנלו. מיד עם הגעתו, קסאנו ניגש לגאטוזו לשאול לשלומו ולאחר מכן התקבל באהבה על ידי השחקנים והצוות המקצועי.

http://media3.acmilan.com/uploads/photogallery/images/386/cassanone2.Xxx

http://media3.acmilan.com/uploads/photogallery/images/386/cassanone3.Xxx

http://media3.acmilan.com/uploads/photogallery/images/386/cassanone4.Xxx

http://media3.acmilan.com/uploads/photogallery/images/386/cassanone7.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏21/11/11
  9. yonmu Member

אחרי ההפסד לבארסה (וההופעה הרעה של ואן בומל) אני משוכנע שצריך לרענן את הקישור. יש לנו 9 קשרים בסגל, ועדין הקישור שלנו חלש.
    שלושת הטובים -
    בואטנג כמובן נהדר ורק משתפר כל הזמן. באנקר בהרכב. השאלה היחידה לגביו היא האם בעמדה הישנה של קאקה או בזו של סידורף. אני חושב שהוא שייך יותר לעדמה של סידורף וצריך להביא שחקן במיוחד לקישור ההתקפי.
    אקווילאני אמנם לא התאקלם לגמרי אבל לדעתי הוא צריך להיות המחליף של פירלו ולקבל את המושכות בהרכב באופן קבוע.
    נוצ'רינו שהגיע בזיל הזול מוכיח כל משחק שהוא שווה מקום בהרכב. צריך לתפוס באופן קבוע את העמדה הישנה של גאטוזו.
    שלושת הבינוניים -
    סידורף מוכיח שעדין יש לו מה לתת למרות הגיל המבוגר והאיטיות, אבל אני לא חושב שצריך לסמוך על זה לעונה הבאה. העונה - לפחות עד ינואר, בהנחה שיגיע חיזוק - הוא עדין צריך לקבל דקות.
    עמנואלסון קצת הפוך מסידורף, הרבה פחות חכם ואלגנטי אבל מהירות וכח יש לו. כרגע הוא יכול להיות חילוף מרענן מהספסל ושווה להשאיר אותו.
    פלאמיני בפציעה ארוכה ובאופן כללי לא היה מדהים בעונות שלו אצלנו. כמו הקודם, שחקן ספסל סביר, לא מעבר.
    שלושת ה..אמ, מבוגרים -
    ואן בומל הגיע באמצע העונה שעברה ונתן חצי עונה מעולה. לצערנו בחצי הראשון של העונה הזאת הוא פשוט חלש. גם מבוגר, גם חלש, וגם הכי פחות סמל של הקבוצה. לשחרר כבר בינואר.
    אמברוזיני איטלקי, שחקן בית והקפטן, אבל מעבר לזה אין לו יותר מדי נקודות זכות. גם ממנו הייתי שמח להיפרד בסוף העונה.
    גאטוזו אחד השחקנים האהובים עלי ביותר בקבוצה (כמו אצל כולנו אני משער), אבל מבחינה מקצועית אנחנו לא צריכים אותו. בעונות האחרונות הוא נע בין חודש טוב לחודש גרוע לחודש פצוע. גם בהנחה שהוא יצליח להתאושש מהפציעה הנוכחית הוא הרבה פחות טוב מנוצ'רינו ופלאמיני, ויש גבול לכמות הקשרים האחוריים שקבוצה צריכה בסגל.

לסיכום, באמצעות שני חלוני ההעברות הקרובים אני מקווה שנפתח את העונה הבאה עם קישור כזה -

-------רכש1 (אל שרעוואי)-------
    ---נוצ'רינו(פלאמיני)---בואטנג(עמנואלסון)---
    --------אקווילאני(רכש2)---------

קשר התקפי שיוכל להוביל את הקבוצה תמיד יהיה הימור, אבל האופציה הראשונה היא כמובן גאנסו, אולי מריו גוצה או כשרון צעיר אחר.
    החיזוק שאני חולם לראות למרכז השדה הוא לסאנה דיארה. אחרי הפציעה של פלאמיני (ולפני רכישת נוצ'רינו) היו שמועות עליו, ועכשיו, למרות שנוצ'רינו בהחלט מוכיח את עצמו, אני עדין חושב שצריך אותו. בריאל הוא לא בהרכב (למרות שלדעתי הוא הרבה יותר טוב מחדירה) ולכן הוא בהחלט עשוי לעזוב. יתרון נוסף שלו זה שהוא יכול לשחק כמגן (ימני בעיקר, אבל שיחק מול ליון כשמאלי) בצורה נהדרת גם כן.

10. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

הודעה מצויינת אבל יש בה שני דברים שאני חולק עליהם:
    1. פלאמיני השחקן הכי מיותר בקבוצה. מאז הגעתו הוא לא מספק את הסחורה למרות שניתנו לו מספיק הזדמנויות. הוא לא הקשר שיעשה את ההבדל בקישור גם כשיהיה כשיר ומשכורתו גבוהה מאוד ביחס למעמדו. בינואר או מקסימום בסוף העונה הוא יצטרך למצוא לו קבוצה חדשה. מה שכן, צריך להודות לו כי בגלל פציעתו נוצ'רינו נרכש ברגע האחרון.
    2. אין ספק שנוצ'רינו עדיף על פני גאטוזו, אבל רינו לא שחקן שמוותר בקלות כמו שלפני שנתיים הוא עבר את העונה הגרועה במועדון, אולם עונה שעברה הוא היה הקשר המצטיין. תוך חודש וחצי הוא צפוי לחזור לכשירות מלאה ומבחינה מקצועית הוא יכול בוודאי לעזור לקבוצה, גם אם לא כשחקן הרכב. לדעתי אם ואן בומל ימשיך בכושר הירוד שלו, לא מן הנמנע שגאטוזו יפתח בהרכב (תלוי בכושרו) ונוצ'רינו יוסט למרכז למרות שהוא משחק הכי טוב בשמאל.

תכנסו לאתרי הספורט באיטליה ותראו שבעולם הכותרת הראשית מקשרת את טבס למילאן, בגלל שהותו של סוכנו במילאנו. עידכונים ישירים ניתן למצוא כאן.
    אין ספק שמבחינה מקצועית הוא יכול להוסיף המון לקבוצה, אבל אני לא יודע אם אנחנו המקום המתאים לטפל בבעיות שלו. מה דעתכם?

נסטה בספק למשחק נגד קייבו בראשון.

11. yonmu Member

לגבי הקישור -
    אני מסכים שפלאמיני לא מציאה גדולה, אבל אנחנו לא רוצים להחליף את כל הקישור ברגע. עדיף לוותר קודם על המבוגרים יותר לדעתי.

לגבי טבס -
    שחקן נהדר, ואם יש קבוצה שיכולה לטפל בבעיות הלא-מקצועיות שלו זה אנחנו.
    הנקודה היא שבהנחה שהוא מגיע, לשחק עם 2 חלוצים זה בזבוז. אפשר להביא אותו ולשחק 4-3-3 קבוע, עם רוטציה בריאה כשעל שלוש עמדות יש 5 שחקנים בכירים (זלטאן, רוביניו, פאטו, קסאנו, טבס) בנוסף לאינזאגי ואל שרעוואי.
    מה עוד שהוא יבוא בזול בעקבות הייבוש שהוא עבר שם בזמן האחרון. בקיצור, הלוואי.

12. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

ישנם סיכויים גבוהים שלא יאריכו לואן בומל את החוזה, אבל אם להיות ריאלי קשה לי להאמין ששאר הקשרים הותיקים יעזבו. לא מטבעה של מילאן לטוב ולרע להיפרד מגאטוזו, אמברו וסיידורף, אלא אם השחקן עצמו ירצה לעזוב ולדעתי סיידורף יהיה אחד כזה. פלאמיני גם כן מסיים חוזה בסוף העונה והמועדון ינסה להרוויח כמה גרושים ממכירתו.
    זה לא אסון להיפרד משניים/שלושה קשרים בפעם אחת כשבמקומם יגיעו שחקנים חדשים.

אני לא מכיר כל כך את טבס, אבל לא עדיף לשחק איתו בחוד יחד עם זלטאן מאשר לשנות עבורו מערך?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏24/11/11
  13. yonmu Member

ולהשאיר את פאטו, רוביניו, וקסאנו על הספסל? לא.

זה גם לא לגמרי 'לשנות מערך'. חלוץ אחד תמיד יוצא לאגף, אז זה לא ממש משנה.

14. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני עדיין לא יודע אם כדאי בכלל להביא את טבס, אך משנים עברו זלטאן לא מוצא את עצמו במערך כזה. פאטו, רוביניו וקסאנו לא יהיו על הספסל מפני ש:
    1. אם להאמין לדבריו של גליאני יגיע חלוץ רק בעסקת השאלה והדבר תקף גם לטבס. סיטי לא פראיירים ולא ימכרו אותו תמורת סכום נמוך.
    2. אני לא מאמין שקסאנו ישחק בחודשים הקרובים. האירוע שעבר הוא לא צחוק.
    3. אי אפשר לצפות מתי פאטו ייפצע שוב, וזה יקרה בקרוב.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏24/11/11
  15. zoharco Member