המצב של בואטנג הפך לתופעה, שחקנים כבר לא מעריכים את הנבחרת.. שחקן מטומטם. שירצה לחזור לגאנה במונדיאל נקווה שיקבל את ה... שהוא ראוי לו.
מה הבעייה, שיעשה מה שהוא רוצה הוא לא חייב לאף אחד בהתאחדות של גאנה כלום למיטב ידיעתי, אם כבר יש סיכוי טוב יותר שהם חייבים לו. לא בא לו לשחק בהתנדבות שלא ישחק, מתי שכן יבוא לו לשחק (מן הסתם מונדיאל זה מקרה יותר אטרקטיבי) שהצוות המקצועי וההתאחדות הגנאית יעשו את השיקול שלהם. הלוואי לשחקנים של ראסינג היה את הביצים לסרב למשחקי הנבחרת, היה חוסך לנו כמה פציעות ועומס מיותר.
איפה אתה חי? הנבחרת צריכה להיות חייבת לשחקנים שלה? זה כבוד לשחק בנבחרת ולייצג את המדינה ואם אתה בחרת כבר לייצג את המדינה אז תייצג בכל המשחקים ולא רק במונדיאל או משחקים חשובים לקרירה. אני בטוח שאם הוא לא היה במילאן אז הוא היה רץ לנבחרת כדאי לקבל הכרה גדולה יותר. הנבחרת עשתה את שלה בשבילו, נתן מונדיאל סביר + והגיע לליגה האיטלקית וזהו? פרש?
אני חי בכדור הארץ, כך גם בואטנג, ולשניינו יש זכות לחשוב אחרת ממך וגם האחד מהשני האמת. גם אם אני מקבל את התסריט שלך, שהוא הגיוני, אני לא רואה שום בעייה בכך ששחקן "מנצל" את הנבחרת כדי לקבל יותר חשיפה ומעבר לקבוצה גדולה יותר/חוזה גדול יותר. בדיוק כמו שאין לי בעייה עם כך שההתאחדויות "מנצלות" את השחקנים (הכישורים שלהם) על מנת להגיע להישגים ולעשות רווחים כלכליים (בין אם הם מגיעים לכיסים פרטיים, כמו שקורה לעתים, ובין אם לקופת ההתאחדות). אז ברשותך, לי אין בעייה עם כל שחקן שסדר העדיפויות שלו לא תואם את שלך, או אחרים "שגרים איפה שאתה גר" (?), אני אפילו אשמח על כל שחקן של קבוצתי שיקבל החלטה דומה לזו של בואטנג.
תודה, תמיד חיכיתי לקבל את ההודעה המשמחת הזאת, עוד יותר כשהיא באה ממך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx.
טוב, פרשייה שהתחילה לפני כמה חודשים ועכשיו הסתיימה בצורה די צפוייה. היום אנחנו חיים בימים אחרים (מי היה חושב פעם על לסרב לזימון לנבחרת?), אבל בשביל נבחרת גאנה אני מקווה שידעו להסתדר בלעדיו והאליפות הזאת הם יכולים גם לזכות בגביע עם כל הנבחרות שבחוץ.
פאטו, קסאנו, בואטנג מורחק, נוצ'רינו מורחק, מקסס, גאטוסו, פלאמיני, נסטה. אני בספק עם גטאוזו וקסאנו יחזרו לשחק העונה אם בכלל.
השחקנים של ריאל מדריד במחווה מרגשת לאנטוניו קסאנו, היום במשחק מול אוססונה: http://mediacdn.disqus.com/uploads/mediaembed/images/162/7780/original.Xxx
קסאנו פירסם מכתב ראשון מביתו, בו הוא מודה לכל האנשים שתמכו בו ודאגו לשלומו ולמרות האירוע, הוא מקווה לחזור במהרה לשורות הקבוצה:
סכום לא מבוטל? לא בשבילנו. גליאני אישר שאם יבוא חלוץ זה יהיה בהשאלה עם אופציה לרכישה, ומקסי אכן מועמד (לא ראוי).
אז כנראה הסכום שראיתי זו האופציה. בהחלט מועמד לא ראוי, למרות שאני מאמין שבקבוצה איכותית, כמו מילאן, הוא עוד יכול להציג יכולת טובה יותר מאשר ב(ספסל של)קאטאניה.