מילאן 2011/12 :: רינו ופיפו מצטרפים לנסטה בעוזבים

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by 亚历山大帕托, Jul 1, 2011.

1. yonmu Member

לא מוכרים שחקן אחרי כל כך מעט הזדמנויות.
    זה שהוא לא מקבל דקות זה מוזר אבל עם הזמן אלגרי ישלב אותו יותר. יש לו קרדיט להמשיך לפחות עד סוף העונה, ועד אז אני מקווה שהוא יצליח לשכנע שהוא שווה מקום בהרכב. פוטנציאל זה לא מה שחסר לו בינתיים.

2. עודד (אוהד הצלחות) Member

אנטוניני איום ונורא. טאיוו לא יוצר רושם חיובי? ואנטוניני כן? זה הטמטום של אלגרי, גם אם טאיוו מאכזב הוא עדיין הראה שהוא הרבה הרבה יותר טוב מאנטוניני.

3. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

ועכשיו נשאלת השאלה - במה KPB לא טוב? כדורגל, ריקוד ושירה כבר אפשר להוריד מהרשימה...

4. eran.m Member

גדול... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/birthday.Xxx

מה תפקידו של פאטו בשיר?.... ( לא נראה שהוא באמת עושה שם משהו )

5. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת הוא שר יוצא מן הכלל, אולי יפתח בקריירת שירה כשיפרוש. חמוד רוביניו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx.

6. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

לקראת המחזור הבא נגד קטאניה ייעדר בואטנג שצפוי להיות מושעה לשני מחזורים ומלבדו גם נוצ'רינו שצבר ארבעה כרטיסים צהובים. אני לא יודע אם היעדרותם חמורה יותר מהמחליפים שלהם, סיידורף ואמברו.
    החל מהמשחק השבוע נגד באטה בוריסוב אני מקווה שטאייוו יפתח בקביעות בהרכב. עם כמה שלדעת אלגרי הוא לא מרשים, טאייוו עדיין עדיף על החורים של אנטוניני והאיטיות של זמברוטה. הגיע הזמן גם שמקסס במידה והוא כשיר יראה דשא על חשבון נסטה.

למרות שרבים זילזלו בהחתמה של אקווילאני הקיץ הוא נכון לרגע זה כבר עם חמישה בישולים ושני רק לקסאנו. הוא ונוצ'רינו יהיו הקשרים של מילאן בשנים הקרובות. אבל הבעיה לדעתי היא יותר מאשר לחפש טרקווארטיסטה היא למצוא קשר אחורי שימלא את מקומו של ואן בומל שמסיים חוזה בסוף עונה ואין טעם להשאירו ליותר מכך. אם סמפ תמשיך לדשדש יהיה אפשרי לגשש אצל פאלומבו.

7. עודד (אוהד הצלחות) Member

תמשיך לקוות. לאלגרי יש משהו נגד טאיוו ולא יעזור כלום. הוא אולי לא עומד בכל הציפיות- אבל הוא בהחלט עדיף בכמה רמות על זמברוטה ואנטוניני. אבל אלגרי מעדיף לחשוב על איך זמברוטה שיחק לפני שש שנים כנראה

8. 亚历山大帕托 Member

על סמך מה הוחלט שלאלגרי יש משהו נגד טאיוו? בינתיים על המגרש הוא לא עשה שום דבר שאמור לשים אותו לפני זמברוטה ואנטוניני. הוא משחק במשחקים בהם לא יכול להזיק וטוב שכך. כולם קיוו שנקודת ההתחלה שלו תהיה יותר טובה, אבל הוא נתקל בקשיי הסתגלות והפציעה רגע לפני פתיחת העונה לא תרמה לו.

9. עודד (אוהד הצלחות) Member

ואן בומל נחלש מאד העונה, וזאת סיבה מרכזית במספר הספיגות הגבוה. מילאן זקוקה לקשר אחורי קשוח ומהיר, שגם יודע לשחרר מסירה טובה ובעל טכניקה. משהו בסגנון הקשר שמלו היה אמור להיות.

10. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

לאורך הטיסה מרומא קסאנו הרגיש ברע ונשלח לבי"ח המקומי מיד עם הנחיתה במאלפנזה. מצבו עדיין לא ברור אך הוא צפוי לחזור במהרה. נגד באטה הוא כנראה ייעדר, מה שמשאיר את החלק ההתקפי עם זלאטן, רוביניו וגאנץ בלבד.
    החלמה מהירה!

11. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

האם יש מקור רשמי לזה? לפי העיתונות שאני התעדכנתי בה מדובר בארוע לא פשוט.

Last edited: Oct 31, 2011
  12. GUTE Member

13. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=64945
    כל עוד לא התקבל אישור רשמי הכל בגדר ספקות ושמועות אבל כעת מתברר שקסאנו התקשה לזוז ולדבר בטיסה למילאנו. ישנם דיווחים על שבץ אבל הם כרגע חסרי אישור רשמי.

אלגרי אומר שקסאנו מרגיש טוב יותר ורגוע.
    גליאני הוסיף רגע לפני הטיסה לבלארוס: "דיברתי עם קסאנו לפני חמש דקות והוא היה בסדר. הוא בן אדם חזק ואני מאמין שיחלים במהרה. זהו מקרה לא צפוי שנוסף לפציעה של גאטוזו. כל מטופל זכאי לפרטיות וזה תקף גם לקסאנו. יש רופאים שמטפלים בו, אני לא רופא ולא יכול לתת הערכות על מצבו"
    קארולינה, אישתו של קסאנו עזבה את בית החולים כך שכנראה האירוע לא חמור במיוחד.
    אתמול בלילה הוא התחיל לדבר בצורה נורמאלית ורוב סימפטומי המחלה החלו להיעלם.
    קסאנו צפוי לחזור נגד פיורנטינה ב 19 לנובמבר.

14. GUTE Member

אני לא ממש יודע עד כמה מבוססים הערכות התקשורת בנוגע לשבץ. אבל אם מדובר במשהו שבכלל קרוב לזה, זה משהו מסכן קריירה.
    אני מקווה שהכל עורבא פרח.

15. Milanista Member

--בואטנג יחמיץ שני משחקי ליגה (קטאניה ופיורנטינה) בעקבות הכרטיס האדום שספג אחרי החילוף.

--אלגרי אמר שייתן מנוחה לואן בומל נגד הבלארוסים מחר ואמברוסיני יפתח במקומו. סיידורף חוזר לסגל.