מילאן 2011/12 :: רינו ופיפו מצטרפים לנסטה בעוזבים

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by 亚历山大帕托, Jul 1, 2011.

1. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

http://www.gazzetta.it/Hermes%20Foto/2011/08/25/0LQGBSVH--473x264.Xxx

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wave.Xxx

2. 亚历山大帕托 Member

העיניים... כל כך קרובות... GOD!

3. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא חדש

4. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבא בפורום (ולא אכפת לי אם זה האיטלקי, האנגלי או הצ'רקסי) שיכתוב שמונטוליבו בינוני, או חס וחלילה שהוא פחות טוב מאקווילאני (לא משנה באיזה וריאציה) - יפול לו מקרר על הראש בפעם הבאה שיצא מהבית.

הגרלת הצ'מפיונז: כל דבר פחות מקום ראשון ואני מאוכזב.

5. 亚历山大帕托 Member

נוציא 4 נקודות מבארסה בלי בעיה, אבל כרגיל נסתבך מול החלשות והקטארלוניה יעקפו אותנו בנקודה.

6. yonmu Member

אני דווקא מהמר הפוך - מבארסה נוציא במקרה הטוב 2\3 נקודות, אבל ננצל 12 נקודות מהחלשות כשבארסה תבזבז כמה נקודות איפשהוא.

7. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

בארסה לא תבזבז נקודות, לא אצלכם ולא אצל הקטנות.

8. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם אינזאגי יהיה כשיר, לא יהיה קשה להוציא 4 נקודות מבארסה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx.

9. 亚历山大帕托 Member

אחד מכם הולך לאכול כובע מוקדם מהצפוי.

בהתחשב ברקורד של עומר, אני רגוע.

Last edited by a moderator: Aug 25, 2011
  10. 亚历山大帕托 Member

רדיו מארקה דיווח שפסז' מתכוונת להציע 25 מ' עבור קאקא שייפגש עם לאונרדו בשבוע הבא. אולי עוד נתחמק מהצרה הזאת...

11. zoharco Member

ונאמר אמן.

לגבי אקווילאני-אני חושב שזו לא החתמה אידיאלית אבל בהתחשב במצב הכלכלי שנוצר זו החתמה לא רעה. אין לי ספק גם שיש כבר סיכום עם מונטוליבו לעונה הבאה (כשחקן חופשי) ואולי גם עם נוצ'רינו (כנ"ל) ואז נראה את הרנסאנס המיוחל בקישור.
    בינתיים אולי יגיע עוד שחקן בעקבות הפציעה הלא צפויה של פלאמיני.
    אלגרי יכול להעמיד הרכב לא רע בכלל עם שלישיית קישור של ואן בומל, פרינס ואקווילאני למרות שבאופן מסורתי במערך הזה קשר אמצע ימין הוא בעל אוריינטציה הגנתית.
    אני חושב שפרינס יתאים לאמצע ימין למרות יכולותיו ההתקפיות בזכות הדינמיות שלו.
    בכל אופן זה שכרגע יש אותה כמות של שחקני קישור התקפיים (פרינס,אקווה-מן, אורבי וסיידורף) והגנתיים (ואן בומל,רינו,אמברו,פלאמיני) זה כבר מבורך אחרי שנים של 500 נגרים וקשר אחד יצירתי. וזה עוד מבלי להזכיר את החלוצים שיכולים לשחק כטרקוורטיסטה (ביניו,קסאנו, אל שראעווי).
    לראשונה זה הרבה זמן יש לנו כשרונות יצירתיים גם בהרכב וגם על הספסל. בשנה הבאה כאמור יגיע הרנסאנס הגדול כשצפויים לעזוב בקישור 4 שחקנים ונראה מילאן חדשה לחלוטין

12. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

רשמי, השחקן חתום לשלוש שנים.
    A.C. Milan comunica di aver acquisito a titolo temporaneo con diritto/obbligo di riscatto dal Liverpool FC Alberto Aquilani che ha firmato un contratto economico sino al 30 giugno 2014.

http://img508.imageshack.us/img508/6714/aqui1.Xxx

http://img685.imageshack.us/img685/1740/0lqhyqbh473x264.Xxx

איך אתם מעדיפים שיראה הקישור? שמי ישחק מאחורי החלוצים, אקווילאני או בואטנג (כל עוד קאקה לא מגיע)?

עושה רושם שקסאנו ממשיך לרדת במשקלו.

13. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

חדשות טובות קודם כל אם אכן יש התעניינות של פ.ס.ז' בקאקה אבל אני לא רואה שחקן כמוהו עובר לליגה הצרפתית. הוא לא פאסטורה. הייתי רוצה דווקא לתת להזדמנות לפרעון להראות מה גליאני רואה שם שהוא שילם סכום נכבד תמורתו.

14. yonmu Member

מה שאני רוצה לראות -
    קסאנו או אל שרעוואי מאחורי פאטו וזלטאן, עם אקווילאני, ואן בומל ובואטנג מאחורה.
    מש שנראה בפועל -
    אקווילאני או בואטנג מאחורי רוביניו וזלטאן, כשהשני יחד עם ואן בומל וגאטוזו מאחורה.

15. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם כבר הזכרת את המצרי, היום סוכנו דיבר על מעמדו בקבוצה: "הילד אוהב את המועדון ובמיוחד את גליאני. הוא הובא כדי להתפתח ובמהלך העונה הוא ימצא מקום בקבוצה. לא לשכוח שמילאן תשחק בהרבה תחרויות."

מה 21 לינואר- 12 בפברואר בואטנג ישתתף באליפות אפריקה ואולי יתמזל מזלו של אל שעראווי לפתוח בחודשים אלו.

בואטנג עצמו גם כן אמר כמה דברים לכלי התקשורת ובין היתר דיבר על הציפיות ממנו: "שנה שעברה האוהדים לא ציפו להרבה ממני. השנה אני צריך להוכיח את יכולותיי ולהשתפר מכיוון שאור הזרקורים יהיה מופנה כלפי. המטרה האישית שלי היא להצליח בשתי המסגרות." הנסיך הוסיף מהי העמדה המועדפת עליו: "אני רוצה לשחק מאחורי החלוצים. זה במידה רבה התפקיד המועדף עליי והמאמן יודע על כך אבל אני יודע שאני מסוגל לשחק בכל מקום שהוא ישים אותי." לסיום אמר: "אני רוצה לעשות הליכת ירח שוב. קעקוע חדש? אני לא יודע".