מילאן 2010/2011 :: סקודטו ראשון זה 7 שנים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י 亚历山大帕托, ‏4/7/10.

1. Muurad Member

אולי הכחיש שהוא יביא אותו בינואר, בראנקה אמר שגאנסו זה שחקן לעתיד, כלומר יוני, ושזה שחקן שאינטר מעוניינת בו.

אבל כן זה ידוע שאתם התחלתם לפעול בנוגע אליו לפנינו, גאליאני אפילו התייחס אליו אם אני לא טועה ואמר שהוא לא הלך לברזיל בשביל בילויים עם אחרי שאמרו לו שליאונרדו מעוניין בגאנסו, ואמר שבהחלט אפשר להגיע לסיכום אפילו עם הדרישה הכספית הגבוהה כי הכרטיס של גאנסו מחולק 50% של סאנטוס, 40% של קבוצת השקעות כלשהי ו-10% לשחקן עצמו... יש לכם את היתרון עם רוביניו פאטו וטיאגו סילבה, אבל בעיקר רוביניו שהיה קרוב מאוד אליו בסאנטוס, ובגלל שגליאני שהוא דמות כ"כ חשובה במועדון שלכם הגיע לברזיל(למרות שזה היה בגלל רונלדיניו) וכנראה נפגש שם עם אנשים ובדק את העניינים, הגיוני שתהיו קרובים יותר מאיתנו אחרי זה.

אבל בכל מקרה אני אוהב את הסיכויים שלנו עם ליאונרדו.. נחכה ונראה מה יקרה בקיץ... לדעתי אין פער רציני בין גאנסו לאינטר לבין גאנסו למילאן - לא ברמה של משפט כמו "מתקרב אלינו בצעדי ענק".. הסיכויים דיי שווים עם נטייה אליכם, ועוד פעם עד הקיץ יש עוד הרבה זמן.

את כל מה שמוראטי אומר למדתי עם השנים לקחת בעירבון מוגבל, למרות שלא שמעתי\ראיתי אותו מכחיש שהוא בכלל רוצה את גאנסו, גם אם הוא אמר את זה, זה לא אומר כלום.. הבנאדם שקרן פטולוגיhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx אגב הבנתי שהוא אמר "גאנסו יקר מידי" - אני לא הייתי לוקח את הדברים האלה כאילו אינטר מחוץ למרוץ, אבל מה שעושה לך טוב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏25/1/11
  2. il Divino Codino Member

עם הזלאטן בא התיאבון, מילאן לא מתכוונת להפסיק לקנות שחקנים כשעכשיו היא אחרי המטרה האחרונה שלה בשוק- מגן חדש לקבוצה. זה מוכיח סופית שעמנואלסון אכן הגיע לקישור ולא להגנה, ועכשיו רק נותר לראות מי המגן שיגיע בשקל תשעים לקבוצה אבל יהיה שווה הרבה יותר מזה, וכשיש לך את גולי גורו ההעברות בקבוצה אז אפשר להיות בטוחים שדיל קסום יתבצע לו בקרוב. אני חושב דני אלבס בהחתמה חינמית... (מה אתם לא חושבים שגליאני יכול לסדר דיל כזה?!? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx )

3. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

מדברים שם על דייגו קונטנטו מבאיירן.
    התרשמתי ממנו מאוד במשחק בין רומא לבאיירן בו הכניסה שלו מנעה תבוסה ושיתקה לגמרי את מנז שעד אותו רגע חגג על כל מיני ואן בויטונים. לא יודע איך הוא בהתקפה כי לו הייתה לו אפשרות כזאת באותו משחק, אבל בהגנה הוא פיזי ואקשן מאוד. מגן איטלקי אנרגטי טיפוסי שיכול לסגור את הפינה הזאת לשנים רבות.
    למילאן יש היסטוריה "נחמדה" עם הולנדים ויהיה נחמד עם ישחזרו שלישיה הולנדית חדשה. שניים כבר יש - אמנואלסון וואן בומל, נשאר עוד אחד.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏26/1/11
  4. Yoavzruya Member

אלבס? מגן ענק אבל יש את אבאטה שמראה שיפור עצום ובלתי נתפס, הוא נהיה המגן הכי טוב בקבוצה כרגע, וחבל להרוס לו את ההתפתחות. אם כבר מגן שמאלי כלשהו, כי עמנואלסון לא מיועד כנראה לעמדה הזאת. אבל אני בכלל לא מבין את הקטע הזה, למה הביאו אותו שהוא ישחק בקישור באמצע?? הוא יודע לשחק רק על האגף כמגן או ווינגר.. ממש לא מובן.

5. il Divino Codino Member

יש לנו את זלאטן בתור ואן באסטן הבא, והוא יותר הולנדי מ2 ההולנדים האחרים בקבוצה, תכלס זה עלוב בכלל להשוות אותם לראייקרד ולחוליט, זה פשוט לצחוק על 2 האגדות ששיחקו בגראנדה מילאן.

מילאן תוך שנה הופכת מקבוצה מתה לקבוצה הקרובה (עד כדי חיזוק או שניים לקישור/אגפים) לחזרה לטופ של הטופ האירופי, גליאני במשך שנים האכיל אותנו מירורים ובתוך שנה גואל את עצמו אחרי רצף של החתמות מבריקות, התרגלנו כבר ל2 שחקנים גרועים בקיץ ואולי השאלה של איזה בקהאם בינואר וזהו, והשנה מילאן כבר החתימה 8 שחקנים והקרחת של גליאני עוד נטויה.

6. k_700 Member

אמוילנסון הזה נראה שחקן מצוין. הוא יכול לשחק גם כמגן וגם כקשר. יש לו רגל שמאל מצוינת, הגבהות טובות והרבה מהירות וכוח.
    בשער השני הנהדר של פאטו הוא חטף שם כדור ונתן את המסירה לפאטו.
    הוא גם צעיר, בן 24 אם אני לא טועה.

נראית החתמה מצוינת והבנתי שבעבר גם מספר קבוצות בפריימרליג התעניינו בו(ליברפול, סיטי).

נערך לאחרונה ב: ‏26/1/11
  7. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

מילאן קנתה מפארמה את חצי כרטיסו של אלברטו פאלוסקי ומכרה אותו לג'נואה.

ברונו מונטלונגו הושאל לבולוניה.

8. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסע הרכש של גליאני רחוק מלהסתיים.
    גליאני אמר היום שמילאן מתכוונת לרכוש מגן שיוכל לשחק בליגת האלופות, והוסיף שהמגן לא יהיה מאיטליה. כעת מדווח שגליאני טס כבר לברצלונה על מנת להחתים את דידק וילה רוסלו מגנה השמאלי של אספניול בן ה 21. סוכנו של השחקן הוא מינו ראיולה כך שהעסקה נראית מציאותית. גליאני הוסיף שבמידה ומילאן לא תצליח לרכוש מגן, עמנואלסון ישחק שם.
    עוד ספרדי שכנראה יגיע לליגה האיטלקית. מה אתם אומרים, הוא ימשיך את דרכם של חוזה מארי, בניטז וכל השאר או שלשם שינוי יקטע את המסורת הספרדית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx ?

9. Lazarobbie Member

כתבתי תגובה ארוכה וממש מפורטת וקריסה פתאומית של האתר מחקה לי אותה. אחרי שנשמתי עמוק וריסנתי את המכות היבשות שרציתי להפליא במסך, אני אנסה לשחזר אותה קצת.

מה שכתבתי בעצם היה שאני שמח לראות את מילאן מתמרקת ומתחדשת, כי הגיע הזמן. אחרי שנים של מירוץ חד ראשי וליגה צפויה ודיי משעממת, השנה יש ריח של התחדשות והתרעננות של הליגה האיטלקית. יחד עם העסקאות הגאוניות של גליאני [מאיפה הוא הביא את זה פתאום? איפה הוא היה כבר כמה שנים?] נראה שגם יובה מוכנה להשקיע את מה שדרוש מבחינת כספים בשביל לחזור לטופ [הם צריכים רק להתייצב על מאמן נורמאלי שיעשה עבודה כמה שנים ויבנה שם קבוצה שרצה כי את השלד כבר יש- קייליני, מרקיזיו, קראסיץ' וכדומה הם שחקנים שבהחלט אפשר לבנות סביבם קבוצה והם בדיוק בגיל הנכון] ומולם קבוצות הדרג השני כמו נאפולי, פאלרמו ואודינזה שתמיד כיף לראות את השחקנים שהם מביאים בפרוטות ממש והופכים אצלם לכוכבי-על [פאסטורה, לבאצי, קבאני, סאנצ'ס והרשימה ארוכה ומגוונת] בסקאוטינג שלא רואים בליגות אחרות.

אני מחכה כבר לרגע שבו הליגה תחזור לשנותיה הגדולות בשנות התשעים ותחילת שנות האלפיים- עם מירוצים תלת-ראשיים וארבע-ראשיים לסקודטו. עם הקבוצות הגדולות של לאציו ורומא, מילאן הצעירה [יחסית, כן?] והנהדרת, וכמובן יובנטוס הגדולה שהייתה קבוצה פשוט ענקית ועובדה שהשחקנים שלה פרחו בכל רחבי הצמרת האירופאית אחרי השוק של הקלצ'יופולי.
    השוק הראשוני של הקלצ'יופולי הימם את הליגה האיטלקית לכמה שנים ובזמן האחרון יש תחושה כאילו השוק הזה עבר והגיע הזמן לחזור לקצב.

הרי כמה אפשר לשמוע כל היום על בארסה וריאל [עם כל הכבוד, כן?] ועל צ'לסי-ארסנל-מנצ'סטר יונייטד-ליברפול [אהובתי]. אני מחכה למוראטי ואניילי וגליאני, ברלוסקוני וסנסי [או- מה שמם של הרוכשים המיועדים?] שייתנו קצת שיק ים תיכוני וליגה מרתקת, שתתפוס את מקומה בפסגת הכדורגל העולמי.

אני מקווה שזה לא סוטה יותר מדי מהדיון, אבל רציתי לכתוב את זה איפשהו.

נערך לאחרונה ב: ‏27/1/11
  10. il Divino Codino Member

מילאן הולכת להחתים את וייה ואף אחד לא מדבר על זה?!

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

דידק וייה, מגנה השמאלי הצעיר של אספניול על סף חתימה (הכל כנראה כבר סוכם היום ומחר תהיה החתימה) במילאן, תמורת סכום משוער של 800K ושכר של 1.2 מליון יורו לעונה, אומרים שהוא מגן מוכשר והוא הספיק לשחק בנבחרות הצעירות של ספרד, הוא גם יהיה ההחתמה האחרונה משרשרת ההחתמות הגדולות שגליאני ביצע עבורנו השנה.

מילאן הופכת תוך שנה מאוסף של פגרים לקבוצה רעננה שמאיימת על כל התארים. שאפו גליאני!

11. 亚历山大帕托 Member

תסתכל שתי הודעות מעליך. וילה אמור לעלות הרבה יותר מזה, בסביבות 3-4 מ'.

12. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

לא מספיק שלקחנו את הכשרון הכי גדול שיש בפרייטאון, מילא, עכשיו גליאני מביא ילד קטאלאני? בפרימברה כולם גרועים?

13. Milanista Member

מישהו שראה אותו משחק יכול לספר עליו יותר?

14. yonmu Member

ינואר נהדר כמו הקיץ האחרון.
    מכת הפציעות ההזויה בקישור לא תהרוג אותנו בזכות הפעולות של גאליאני - גם ואן בומל (ורק עד לסוף העונה, ובחינם. מדהים) וגם עמנואלסון שעושה רושם טוב. בנוסף לקסאנו שהופך את ההתקפה שלנו לקטלנית, לגאליאני בהחלט מגיע המון קרדיט.

15. 亚历山大帕托 Member

היום וילה יגיע מברצלונה יחד עם גליאני כדי לעבור בדיקות רפואיות ולחתום על חוזה עד 2015 בשכר של כ-600 אלף אירו לעונה. סכום ההעברה עומד על 3 מ' + בונוסים.

http://d.imagehost.org/0252/20100830dasdasftb_73.Xxx