מילאן 2010/2011 :: סקודטו ראשון זה 7 שנים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י 亚历山大帕托, ‏4/7/10.

1. il Divino Codino Member

גליאני דיבר על מקסה לפני כמה שבועות ואמר שמילאן עוקבת אחריו שנים ומאוד מעוניינת בו, אבל, היא לא תתלכלך ולא תנסה לעקוץ את השחקן מרומא לאור היחסים הטובים עם רוזלה סנסי, ותחכה בסבלנות לראות מה נסגר בין השחקן לקבוצה, כשע"פ הדיווחים דרישות השכר של מקסה היו גבוהות מדי עבור רומא.

העיקר שהחרא שהעיפו מהמזבלה הזאת נחת אצלכם... תמורת 15 מליון יורו מרשרשים שמימנו את עסקת רוביניו.

שמעתי המון על כמה רוביניו, זלאטן וקסאנו משוגעים, שמעתי את זה גם כשסיידורף חתם, גם כשרונאלדו חתם, גם כשרונאלדיניו חתם, אבל הפלא ופלא וכל אותם משוגעים לא עשו בלאגן בקבוצה ולו פעם אחת, לא רק זה, זלאטן שהיה אינדיבידואליסט בנשמה הפך לשחקן הרבה יותר קבוצתי ומבשל בצרורות וכל זה מבלי לדבר על הגולים, אכן אף אחד לא היה רוצה בזבל כמו זלאטן שהוא ההבדל בין אליפות בהליכה לבין מאבק על מקום 4 בליגה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

2. EO11 בפה אליל היכל התהילה

נסטה נפצע ויעדר חודשיים לפחות.

3. SerieA Il Capitano

זלאטן מעולם לא היה אגואיסט ואני לא יודע מאיפה הבאת את הטענה הזו. באינטר הוא היה מבשל הרבה וכל הזמן פירגן לחברים. זה ששחקנים לא ניצלו את ההזדמנויות שהוא נתן להם זה משהו אחר.

מדהים שפציעה אחת של בלם מפרקת למילאן את ההגנה. אין תחליף לבניה נורמלית של קבוצה. מילאן בנויה בצורה בזיונית. פציעה אחת בקישור (בואטנג או פירלו) מפרקת את הקישור. רק בהתקפה למילאן יש עומק, וחבל.

אם מילאן תמשיך בצורה הזו היא תהיה קוריוז. לא ככה בונים קבוצה. להסתמך על בלם מבוגר שנפצע אינספור פעמים בשנים האחרונות ולצפות שהוא זה שלא יפצע כל העונה זו בדיחה.

4. 亚历山大帕托 Member

משאלה אישית או שיש לך על מה להתבסס?

מה שלום סמואל? ועדיין ההגנה הטובה בליגה. אם נוציא את מופע האימים האישי של בונרה מול אודינזה אז בכלל...
    ופלאמיני, וגאטוזו, וסיידורף, ושטראסר... אתה רואה שאנחנו עולים עם שחקן פרימברה ובלם בקישור, ואתה אומר פציעה אחת?

5. zoharco Member

אלגרי אמר אחרי המשחק שאולי בכל זאת יגיע מגן שמאלי השבוע מה שאומר שאורבי אכן מיועד לקישור ולא לעמדת המגן השמאלי. לא מחדשים לסיידורף? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_pray.Xxx

בכל מקרה תמיד טוב שיש שחקן מגוון שיכול גם לשחק כמגן במידת הצורך.

6. SerieA Il Capitano

על אינטר בעייתי מבחינתך לדבר כאשר המצב הזה במילאן נמשך מאז 2005 בערך, בעוד שבאינטר זו העונה הראשונה שבה יש בעיות בהגנה מאז העונה הראשונה של רוברטו מאנצ'יני.

הקישור של מילאן היה צריך להיות מוחלף על בוריו מלבד פירלו כבר לפני חמש שנים. ניתן לכם הנחה, ב-2007 קאקא סחב אתכם לגביע הגדול בצורה מעוררת השתאות, אבל חוץ מזה? סידורף וגאטוזו בכלל לא אמורים להיות שם. פציעה אחת של בואטנג או פלאמיני ואופס, מילאן תקועה. מפתיע.

אני מסכים איתך שגם על אינטר יש ביקורת בשל כך שהותירו את ההגנה עם שני בלמים ראויים לפני בואו של ראנוקיה. אני מאמין שהוא ישתלב בהרכב עד המשחק מול באיירן. אבל אני בכלל לא הזכרתי את אינטר, אז מדוע אתה עשית זאת?

אתמול צ'זנה יכלה לתת שניים או שלושה שערים מול ההגנה של מילאן. אני מתאר לעצמי שגארת' בייל משקשק כאשר הוא רואה מולו את אבאטה ובונרה/ייפס/כל פגר אחר שגליאני משיג.

7. 亚历山大帕托 Member

מה שקורה באינטר לא מעניין אותי, בטח לא מה שהיה אצל מנצ'יני, והדיון על מה היה צריך לעשות במילאן אחרי הזכייה ב-2007 הוא טחינת מים. הזכרתי את סמואל כי זה מצחיק שבינתיים רק אצלכם יש בעיה שפציעה של בלם אחד מפרקת את ההגנה, בעוד שלנו יש את ההגנה (וההתקפה) הטובה בליגה. אנחנו מחזיקים מעמד עם כל מיני טלאים מקולומביה ויוון ומגנים בינוניים.

צ'זנה לא היו שמים אחד אתמול, לא משנה כמה מתנות אנטוניני היה מחלק. קבוצה גרועה ונוראית שבלי שני השערים נגדכם היו עכשיו עם ההתקפה הגרועה בליגה. ובייל פירק גם אתכם, אבל ממנו אני לא דואג, אין לנו שאיפות באירופה עם סגל כזה.

8. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

מה ההתרשמות מה"בן של אנגלה"?

9. 亚历山大帕托 Member

עושה רושם של שחקן איכותי, ממש מרשים שבגיל 18 הוא משחק ככה, עם כל הלחצים שיש במילאן. יש לכם עוד כאלה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

10. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

יש, אבל שמנו להם סעיף בחוזה:" אין שיחרור למילאן" http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

11. Milanista Member

זה היה הדיווח הראשוני שהתברר כלא אמין. לפי מילאן ניוז, מדובר על שבועיים-שלוש.

12. EO11 בפה אליל היכל התהילה

יש סיבה שאתה מזכיר את אינטר כמעט בכל הודעה שלך?

13. Milanista Member

לפי האתר הרשמי, גם גאטוסו וסיידורף בחוץ ל3 שבועות.

אחרי בדיקה נוספת, נסטה צפוי לחזור 3-4 שבועות.

14. zoharco Member

בהולנד וגם בסקיי מדווחים שסיכמנו עם ואן בומל ועכשיו יש מו"מ עם באיירן על סכום העברה.

למה לעזאזל אנחנו צריכים 9 קשרים על 3 עמדות? חבל על מרקל ושטראסר. עד שהתחילו לקבל קצת דקות...

15. Yoavzruya Member

ואן בומל?? אני לא יכול לחכות לפרצוף-מוריניו של AGENT ORANGE על זה