מילאן 2010/2011 :: סקודטו ראשון זה 7 שנים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י 亚历山大帕托, ‏4/7/10.

1. Yoavzruya Member

אז הבנת ממש לא נכון.. התקפית הוא מצוין, רמה או שתיים מעל זיגלר וקרישיטו. הגנתית הוא לא הכי חזק, לכן אני מקווה שיעבדו אתו על זה כי אנחנו צריכים אותו מגן ולא ווינגר. אבל אני בטוח שזה אפשרי, אם את אבאטה הצליחו להפוך למגן טוב אני מאמין שגם את עמנואלסון אפשר

2. il Divino Codino Member

ע"פ אלגרי וגליאני הוא בכלל מיועד לקישור "שם הוא נחוץ יותר", כשאלגרי אומר שאפשר לעשות לו הסבה לעמדת המגן השמאלי אם יידרש. מוזר קצת כשמדובר בכלל בקיצוני ולא קשר אמצע, כשמילאן משחקת עם 3 קשרי מרכז שדה, נו שוין, נראה מה יעשו איתו כבר.

הכי חשוב- סיידורף פצוע ולא ישחק וקסאנו צפוי לפתוח בהרכב.

3. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

התקפית הוא מצויין...או קי, מול הנמושות ההולנדיות הוא תמיד היה טוב התקפית. במאניי טיים, באירופה, מול הקבוצות החזקות, הוא אף פעם לא בלט. גם איינדהובן וטוונטה בליגה אכלו אותו למעט אותו שער מדהים בשנה שעברה בארינה מול פ.ס.וו (העונה הכי טובה שלו בשש שנותיו בבוגרים. טוב, אולי העונה היחידה הטובה שלו באייאקס).

אולי יוסיף עומק. ממש לא יותר מזה.

נערך לאחרונה ב: ‏23/1/11
  4. 亚历山大帕托 Member

:aa1: רשמי: אורבי עמנואלסון שחקן מילאן עד 2014.

http://media3.acmilan.com/uploads/news/images/em400.Xxx

5. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://acmilan.com/it/news/show/131751
    http://img407.imageshack.us/img407/2936/clipimage002j.Xxx
    רשמי: אורבי עמנואלסון חתם במילאן לשלוש וחצי שנים. שיהיה לו בהצלחה ושיתאקלם במהרה.
    בראיידה נמצא באמסטרדם על מנת לסגור את הפרטים האחרונים של העסקה כשאיאקס תקבל 1.5 מיליון וכדי לדון עם סוכנו על גובה משכורתו.

6. il Divino Codino Member

1.5 מליון יורו סכום העברה, 1.4 מליון יורו משכורת עד 2014, רואים בצורה מוחשית השנה איך גליאני מתנהל מצוין בשוק ההעברות, כשלא רק כל ההחתמות הגדולות שהוא עשה השנה, אלא גם המשכורות שהוא נותן נמוכים משמעותית ממה שהיה הולך בשנים הקודמות. יאנקולובסקי שמסיים חוזה ויעזוב אותנו בוודאות בקיץ מרוויח למשל 2.8 מליון יורו, סכום כפול מעמנואלסון. (ובברוטו זה יוצא כמעט פי 4).

7. 亚历山大帕托 Member

לפי סקיי ספורטס, הפציעה של נסטה לא רצינית מדי. יש סיכוי טוב שיפספס את המשחק נגד טוטנהאם, אבל העיקר שיחזור עד סוף פברואר כשיתחילו המשחקים הקשים.

8. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם ללא הפציעה של נסטה לא היה מזיק למילאן בלם שלישי ברמה גבוהה. מקסס (איזה משחק מדהים היה לו אתמול!!) זאת אופציה לא ריאלית מכל הבחינות, אבל אולי שווה לנסות את ברצאלי שגם הוא מסיים חוזה בוולפסבורג. בכל מקרה, עדיף לא לחכות עם זה לקיץ.

9. 亚历山大帕托 Member

כשהוא יחתום על חוזה חדש, אז הוא יהיה אופציה לא ריאלית.

ומה הקשר של ברצאלי לבלם ברמה גבוהה?

10. עודד (אוהד הצלחות) Member

אנדריי, בטח שיש קשר בין ברזאלי לבלם ברמה גבוהה, פשוט יובנטוס הקדימו אותנו וחטפו אותו, כמו שעשו לנו עם לוקה טוני! את כל ההזדמנויות הטובות במרקאטו הם גנבו לנו

11. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

כאשר רומא תכריז על שנת שבתון ותמכור את אחד השחקנים הכי חשובים שלה שנמצא בכושר שיא לקבוצה מתחרה בעיצומה של העונה בלי שום יכולת למצוא לו מחליף ראוי, אז ורק אז זאת תהיה אופציה ריאלית. גם אם לא יחתום על חוזה חדש, רומא לא תשחרר אותו בחלון העברות הנוכחי וצריך להיות ממש מנותק מהמציאות כדי לחשוב אחרת.

פעם עשה רושם של אחד כזה, מאז האליפות שלקח לפני שנתיים לא ממש עקבתי. בכל מקרה לאוכל נבלות כמו גליאני הוא מתאים כמו כפפה.

12. 亚历山大帕托 Member

אני חושב שאם הוא יבוא אלינו זה יהיה בקיץ, וזה גם בסדר.

13. עודד (אוהד הצלחות) Member

אם היינו בתחילת ינואר אז מילא, עכשיו רומא בחיים לא תשחרר את מקסס כשאין לה זמן להביא מחליף ראוי.

הצחקת אותי.. ביום שקסאנו יהיה "נבלה" בוריילו יהיה חלוץ וורלד קלאס. לגליאני שהביא ב-2 מליון את קסאנו, יותר מתאים אם כבר להביא את מקסס והלשאיר אתכם ערומים... (כמו שאמרתי- לא יקרה- אבל עדיין יותר סביר). ברזאלי בכל אופן כנראה ביובה

14. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

ומה היה שונה בתחילת ינואר? ידעת למשל שרומא לא יכולה לצרף שחקנים עד למכירה של המועדון?
    רומא לא מעוניינת במעבר, מקסס לא מעוניין במעבר. זה כבר שניים יותר מדי לדעתי.

קסאנו "נבלה" שנזרקה בבושת פנים מסאמפדוריה, זלאטן נזרק מבארסה כי לא הסתדר חברתית ורוביניו הורחק מהסגל של סיטי, לא זוכר למה וזה לא באמת מעניין. גליאני ניצל את כל זה וחיבר אוסף של ריג'קטים דוחים במיוחד. כזה הוא גליאני וגם הודה לא מזמן שאם יהיה רכש בינואר, יהיה זה מקרה דומה לשל קסאנו, או בעיה בחוזה, או בעיה בראש. אין קשר ליכולת מקצועית וכנראה שגם לא לבוריילו.
    אישית הייתי נגעל רצח אם הקבוצה שלי הייתה הופכת למזבלה שכזאת גם אם הייתה במקום הראשון, אבל זה כבר לדיון אחר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx .

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏24/1/11
  15. 亚历山大帕托 Member

http://img64.imageshack.us/img64/632/1295710543917.Xxx

עכשיו אני יודע שהרחקנו לכת עם כל הספקולציות.

בקיצור, מקסס יהווה אופציה רק אם יסרב לחתום על הארכת חוזה ברומא. עד אז אין מה לדבר עליו.