מילאן 2010/2011 :: סקודטו ראשון זה 7 שנים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י 亚历山大帕托, ‏4/7/10.

1. עודד (אוהד הצלחות) Member

זה כבר רשמי, החוזה של קסאנו בסאמפ לא יותר.

אני מאד מקווה שאלגרי ראה טוב טוב איך סיידורף זורק זין ומאפשר לשחקן אייאקס לבעוט לשער בלי לנסות בכלל להפריע לו. הוא לא שיחק כבר מול בולוניה ומקווה שזה ימשיך כך.

2. zoharco Member

דיווחים עדכניים מאיטליה אומרים שהושג כבר סיכום הערב בין גליאני לסוכנו של השחקן שיחתום (במידה ו) עד 2014-

Milan have reached an agreement for the outright purchase of Antonio Cassano. . The agreement was reached tonight in a dinner with the Rossoneri managing director Adriano Galliani, and the player's agent Beppe Bozzo. The talent of Old Bari, Massimiliano Allegri available since January, has reached agreement with AC Milan will sign a contract until June 2014.
    Of each other this will be discussed tonight at Football Special broadcast from 23 to Sportitalia.Also directly intervene in the lawyer Bozzo, agent of the now former Sampdoria playmaker

עריכה- לפי סקיי ניתן אור ירוק גם ע"י גארונה. עכשיו נותר רק המכשול בדמות סעיף הפיצוי לריאל מדריד

נערך לאחרונה ב: ‏17/12/10
  3. Pirlo59 Member

http://delpiero.theoffside.com/files/2008/06/gattuso_cassano.Xxx

זה נראה כאילו זה הולך לצאת לפועל. כל הכתבות בעיתונות האיטלקית סביב זה, החל מהכחשות של מועדונים אחרים לקשר לשחקן ועד התבטאויות של שחקני מילאן לקראת בואו.
    אני לא כזה מבסוט. הוא לא יציב. הוא יעזור להתקפה אבל לך תדע מתי הוא ישתכר, מתי הוא יקלל את גליאני, מתי הוא יביך את סילביו. נקווה לפחות לקשר טוב עם השחקנים.

גאטוזו הוכשר לקראת רומא.

4. עודד (אוהד הצלחות) Member

צריך לזכור שעד התקרית האחרונה עם גארונה, שאף אחד מאיתנו לא יודע כמה "חמורה" היא באמת הייתה, היו לקסאנו שנתיים שקטות לגמרי בסמפדוריה, עם כדורגל פשוט פנטסטי. מה שיותר לא מסתדר לי בהגעה של קסאנו זאת העמדה שהוא יתפוס, והכושר בו הוא מגיע. מבחינת העמדה, הוא וזלאטן יותר מדי דומים בתפקיד ושונים בסגנון. אני מפחד ממצב שבו שניהם מנסים לשחק על אותה עמדה ורק מפריעים אחד לשני. מה שעוד יותר מפחיד אותי, כמו תמיד, זה שרכש להתקפה בא להכשיר עזיבה ל פאטו תמורת איזה סכום שמן...

מבחינת הכושר, זה כל-כך מזכיר את מקרה רונאלדיניו שזה מפחיד- כוכב שנזרק על-ידיד המאמן, ומגיע בסכום נמוך יחסית אחרי תקופה שהוא לא התאמן בצורה סדירה... מצד שני קסאנו זה לא רונאלדיניו, והוא גם התחתן לאחרונה, אז על-פניו אין ממה לפחד.

בלי קשר לקסאנו, אני מקווה שאלגרי לא יהיה טיפש ופחדן כשפאטו יחזור. אלגרי מאמן טוב, אבל נורא פחדן. יש מצב שהוא יגיד "הולך לי עם רוביניו וזלאטן, לא רוצה לסכן את זה, מי יודע כמה זמן ייקח לפאטו לחזור לכושר מלא..." ופשוט ישאיר את פאטו על הספסל. עכשיו, עם כל הכבוד לרוביניו, צריך לזכור שאת כמות השערים שהוא כבש עד עכשיו-שישה- פאטו כבש בחצי מדקות המשחק או אולי פחות, ועוד לפני שהקבוצה התחברה.

5. zoharco Member

גליאני בראיון לסקיי- קסאנו נועד להחליף את פיפו וזה לא תלוי בהישארות או עזיבה של דיניו. כמו כן מילאן בהחלט לא מתכוונת להיות זו שתשלם לריאל את הפיצוי בסך 5 מיל' יורו.

למרות הדברים מדווח שכבר נעשתה שיחה לפרז בעקבות היחסים הקרובים בין השניים ושהסכום שריאל תבקש ירד ל 2-3 מיל' יורו.

אם גארונה יהיה זה שישלם לריאל גליאני יוצא סופר סייז ביג דיק השנה

6. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

בשנים האחרונות כבר שכחתי מתי מילאן הביאה שחקנים שאני רוצה ובמקום זה אני מקבל "ילדים רעים" עם שמות גדולים ואפס תפוקה. לא אוהב את המהלך הזה אבל אני אתן לו צ'אנס. אני מקווה שזה לא יהיה באמת רונאלדיניו 2.0 ובטח ובטח שנקבל גאנסו בקיץ.

7. zoharco Member

8. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://img87.imageshack.us/img87/9853/clipimage002yj.Xxx
    תכנית הטלויזיה Striscia La Notizia (אלו שנתנו לבאלוטלי חולצה של מילאן) ביקרו את קסאנו בביתו והעניקו לו את החולצה הקדושה.
    קסאנו: "מי לא ירצה להצטרף לרוסונרי?"
    כשנתנו לו את החולצה הוא אמר :"זה מתאים לי, נכון?"
    "מילאן יחד עם ריאל מדריד הוא המועדון המצליח ביותר בהיסטוריה. כמובן שהקריירה שלי במדריד היתה איומה."
    על המעבר הצפוי למילאן אמר: "אנחנו נראה מה יקרה בימים הקרובים. עדיין נותרו פרטים קטנים לסגור."

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wlcm.Xxx

9. uri מנהלים

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx סחטיין!

10. Muurad Member

נקווה שזה אומר שאין גאנסו, בכל מקרה מזל טוב! מעניין איך אלגרי יתנהל מול האגו הלא נורמלי שיש לכם בחדר ההלבשה.

נערך לאחרונה ב: ‏18/12/10
  11. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

רק לי זה נראה כאילו חדר הלבשה שמכיל את זלאטן וקסאנו חייב להסתיים בפיצוץ?

12. Muurad Member

כולנו בתקווה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx כשכולם שם בריאים צריך הם צריכים לשחק גם עם 2-3 כדורים, ככה שזה עוד בעיה... אבל יהיה מאוד מהנה ומעניין לצפות במילאן, באמת חלק התקפי לא מהעולם הזה..שאפו לגאליאני, אין מילים אחרות.

נערך לאחרונה ב: ‏19/12/10
  13. zoharco Member

מדענים הצליחו למצוא את יחידת הזמן הארוכה ביותר המוכרת לאדם- יחידה זו תיקרא קלארנס והיא שקולה לזמן שעובר מהרגע בו הוא מקבל את הכדור לרגל ועד שהוא עושה איתו משהו (כנראה מוסר לשוער או בועט לחוץ או משהו כזה)

ועכשיו ברצינות- פשוט מביך לראות את סיידורף השנה ובמיוחד בחודש האחרון. בגרותו מביישת את נערותו בצורה מזעזעת. הוא חייב לפרוש ויפה שעה אחת קודם. היה עצוב לי בשבילו לשמוע את הבוז מהקהל אחרי כל מה שהוא עשה עבורנו אבל הוא חייב להפנים שהוא רק הורס לקבוצה.

אגב, הסיכוי באחוזים שהוא יפנים את זה הוא 0.0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000001%

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/12/10
  14. 亚历山大帕托 Member

:aa1: פירלו ייעדר כחודש.

15. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

היעדרותו של פירלו היא מכה קשה במילאן. בחסרונו אפשר לראות עד כמה שהוא חשוב לקבוצה. פירלו צפוי להחמיץ 4 משחקים קשים במיוחד אך עדיין איתו הם יהיו הרבה יותר קלים. חבל שדווקא אחרי שאלגרי מצא לו עמדה שבא הוא נראה נהדר במשחק ורבע האחרונים שלו, הוא נפצע. אני מקווה שפלאמיני יחלים מהר כדי למלאות את מקומו ואם לא אז אנחנו בבעיה. אלגרי יכול לנסות את שטראסר או מרקל אך רק לו את סיידורף.