מילאן 2010/2011 :: סקודטו ראשון זה 7 שנים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י 亚历山大帕托, ‏4/7/10.

1. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

בינואר מילאן תרכוש חלוץ אם בכלל, ולא נראה לי שתבצע עוד העברות. בקיץ אני מאמין שברלוסקוני יתפרע קצת יותר במרקאטו.

בקשר למאטרי, אני בעד החתמתו גם אם תמורת 12 מ' שאני מסכים שזהו סכום קצת גבוה מידי. למרות זאת מילאן חייבת חלוץ כמותו כי אנו רואים מה קורה כשפיפו ופאטו נעדרים. גם אם בסופו של דבר מאטרי יחתום ויהיה החלוץ הרביעי, לפחות יהיה למילאן ספסל חזק ומסודר התקפית לשלוש שנים הקרובות.

אגב, התחלתי להתייאש מהפציעות של פאטו. הפוטנציאל ענק, הוא חלוץ מדהים אבל אם הוא משחק 25 משחקים כל עונה יהיה צריך לחשוב על עתידו. אני מאוד אוהב אותו אבל מישהו במילאן לא יטפל בפציעות שלו, מילאן תצטרך לשקול מכירה.
    במידה ונמכור אותו לסיטי או ריאל ב 60 מ', מילאן תוכל לרכוש לדוגמה בלם (לואיז?), קרישיטו וגאנסו ומהתקציב השנתי לרקנות חלוץ תותח.

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בהולנד מדווחים שיאן וורטונגהן שמשחק באייאקס כבלם מאד מבוקש אצלכם. הבלגי שיכול גם לשחק כמגן שמאלי וקשר הגנתי כנראה גם נמצא ברשימת הקניות של ארסנל. ממה שפה דווח יעקבו במיוחד במשחק האחרון בליגת האלופות בשלב הבתים בין שתי הקבוצות. וורטונגהן חתום באייאקס עד הקיץ של 2013.

דעתי האישית? לא כדאי לכם אלא אם כן אתם מחפשים מחליף שיכול לקום מהספסל. אני לא בדיוק אוהד שלו. בכל זאת מה הנקודות החזקות שלו? מסירה ארוכה שבהחלט טובה וגם בעיטה מאד חזקה. נקודות חלשות:
    לא מספיק טוב בשמירה אישית ולוקה לדעתי גם באוויר.

נערך לאחרונה ב: ‏30/11/10
  3. 亚历山大帕托 Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx לא שמעתי עליו כלום בהקשר אלינו ואנחנו גם לא צריכים בלמים מחליפים.

4. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש לי 2 שאלות ברשותך:
    1. כמה מיליונים הוא אמור לעלות?
    2. האם הוא טוב כמגן שמאלי או שזאת רק עמדה משנית למקרי חירום?

5. uri מנהלים

מי זה גאנסו...

6. 亚历山大帕托 Member

אתה בשנה שעברה: מי זה הרננאס...

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמעו, בסה"כ מדובר בדיווח שהגיע מפיו של עיתונאי בכיר בהולנד. לפי מה שהבנתי מילאן יעקבו אחריו במהלך המשחק שיהיה בקרוב בינינו.

בולדוג,
    1. יש לו חוזה עד הקיץ של 2013. הוא משחק עכשיו ברב הזמן כבלם וכך הוא גם שיחק נגדכם במשחק באמסטרדם. ההערכה שלי שאייאקס תרצה סכום שנע בין 10-15 מיליון אירו.
    2. וורטונגהן כבר משחק מאז 2003 באייאקס עם שנת השאלה בקבוצה קטנה בהולנד. ברב הזמן הוא שיחק כבלם למרות שבהתחלה הבלגי הבינלאומי שיחק כקשר הגנתי ובעיקר מגן שמאלי.

8. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: לפי מספר דיווחים בצרפת מילאן שלחה נציגים שיעקבו אחר קווין גאמיירו, חלוצה של לוריאן ששוויו מוערך כ 10 מיליון אירו.
    אני מקווה שזאת רק שמועה.

:aa1: מילאן תנסה בינואר לרכוש את רטו ציגלר המגן/ קיצוני של סמפדוריה שהרשים את הרוסונרי במפגש האחרון בין שתי הקבוצות. הוא אמור לעלות 8 מיליון אבל מילאן תנסה להוריד את מחירו עוד יותר.
    שחקן שמאוד מרשים אותי וארצה לראות אותו אצלנו.

:aa1: צ'זנה מעוניית במאריו ז'פס.

9. uri מנהלים

או אתה בשנה שעברה: מי זה מאורי (הרנאנס רק נהנה על חשבונו)... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

10. zoharco Member

I do not think that the Manchester sell it, Mario has signed five years, but if it were to be we'll be there. Balotelli If Ibrahim is a pair that reform

גליאני היום

11. אלעד כהן Member

השאלה עם זה מה שמילאן צריכה , כי כבר הוכח ששחקנים שלא הגיעו משופשפשים לעמדות הרגישות הללו לא השכילו לשחזר את יכולתם ולהרשים.

12. zoharco Member

אתם חייבים לראות את האתר הזה- במיוחד את החולצה העליונה מצד שמאל

http://www.oldfootballshirts.com/en/teams/...hirts-t353.html

כמה ידיעות מהיום:

גליאני נצפה במנצ'סטר מה שאוטומטית הביא לגל שמועות. חוץ מבאלוטלי (עליו הוא כבר הצהיר שהיה רוצה לראות אותו אצלנו אתמול) מדברים על התעניינות בסנטה קרוז שיחליף את פיפו ובזבאלטה שיכול לשחק במספר תפקידים- לדעתי (במחיר הנכון) אלו רכישות סולידיות וטובות לסגל המורחב- לא צריך כוכב כחלוץ רביעי וסנטה קרוז הוא חלוץ עם מאפיינים שחסרים לנו כרגע בקבוצה. זבאלטה יכול לשחק כמגן ימני וכקשר (ואאל"ט גם כמגן שמאלי)- שניהם אמורים להיות לא יקרים בכלל בהתחשב בכך שהם באים מהסיטי שלא רוצה אותם ולא צריכה את הכסף

כמו כן אלגרי מתכנן במשחק הקרוב להרכיב את פירלו כקשר השמאלי יותר כשלימינו גאטוזו ואמברו ימשיך להחזיק את עמדת הקשר האחורי- יהיה מעניין לראות את פירלו בעמדה קצת יותר קדמית

נערך לאחרונה ב: ‏2/12/10
  13. yonmu Member

זבאלטה? ואן וורטונגהאן? בשביל מה? ההגנה מספיק עמוקה. אם יש בעיה (ולדעתי אין) זה בהרכב. ספגנו בסך הכל שער אחד יותר מאינטר ולאציו (שספגו הכי מעט).

לגבי חלוץ מחליף - אני עם אנדרי. בהחלט חסר לנו שחקן התקפה כשפיפו גמר את העונה ופאטו ממשיך להתנדנד בין המגרש (והרשת) למיטת טיפולים, אבל כרגע אנחנו צריכים פליימייקר הרבה לפני כל דבר אחר. יש כמה שחקני סגל רחב שאפשר, צריך וכדאי לשחרר, ובראשם כמובן רונאלדיניו.

14. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

Interviewed by Sky, AC Milan midfielder Kevin Prince Boateng has declared: "Joining Milan has been fantastic. I never thought that one day I was going to wear this jersey. I arrived through Genoa, but this is not important, what matters is that now I am here. I am part of this club and, most of all, I want to stay here. My dream is to remain at Milan as long as possible, because I like everything: the city, the staff, the organization. Milan are the club of my life".

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

15. zoharco Member

זה מעניין (אם זה נכון) - לפי המילאניוז בראיידה חזר מברזיל שם צפה בגאנסו מתאושש מהפציעה הקשה שעבר- לפי הדיווח בראיידה הaיג זכות ראשונים על השחקן בקיץ והוא צפוי להיות זה שיחליף את דיניו כשזה יעזוב ככל הנראה בקיץ.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏5/12/10