אין ספק שהם חוזרים לעצמם והם פשוט מדהימים. מי שלא שם לב, בברנבאו, כשאנחנו בפיגור 2-0, האוהדים שלנו שרו alle milan alle כששומעים אותם לפני כל ה-90,000 מדרידיסטי. פשוט מדהימים.
רונאלדיניו החצוף מעז לבקר בימים האחרונים את אלגרי על הטקטיקה נגד יובנטוס. מעניין...השחקן הכי לא מועיל במערך מחליט לקשקש מול התקשורת ואז להכחיש. רמז לעזיבה אפשרית? דהיינו!
טיאגו סילבה, אמברוזיני, רונאלדיניו וזאמברוטה חזרו אתמול להתאמן עם שאר הקבוצה. לקראת המשחק מחר מול ריאל צדריד, אלגרי שם דגש על עבודה טקטית, ריצות ובעיטות לשער. מן הצד השני, בונרה ואודו פצועים ולפי ההערכות צפויים לחזור עוד שבועיים עד שלושה. ----------------------------- http://www.rossoneriblog.com/is-it-time-fo...ange-of-system/ כתבה שמצאתי על שינוי המערך ל 4-4-2 עם רוביניו ובואטנג בצדדים.יש לזה לא מעט חסרונות אבל הכתבה עשתה עלי רושם שכדאי לנסות את המערך הזה. אני ממליץ לכם לקרוא.
חלק מהראיון של אלגרי לפני ריאל מדריד, בו הוא רומז על כך שבואטנג לא יפתח מחר בהרכב. המאמן עדיין לא מוכן לחסוף את ההרכב: הסגל המלא: Abbiati, Amelia, Antonini, Jankulovski, Nesta, Papastathopoulos, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Abate, Ambrosini, Boateng, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Ibrahimovic, Inzaghi, Pato, Robinho e Ronaldinho. Giocatori indisponibili: Bonera, Oddo; Non convocati: Strasser.
הימור ששווה לקחת אותו לפי דעתי. מצד אחד בואטנג לא קיצוני טבעי ובפעם היחידה שהוא שיחק שם מול לאציו הוא לא הרשים בדיוק, אבל מצד שני אם אלגרי ינסה מערך כזה יהיו לנו 2 שחקני אגף מהירים ופאטו וזלאטן במקומם הטבעי-בהתקפה. הבעיה היא שאז מרכז השדה מחסיר שחקן וכשיהיו שם רק 2 שחקנים איטיים אפשר לצפות לעוד אונס בקישור. לכן אני רוצה שפלאמיני יהיה בקישור, במצב כזה אולי נצליח למכור משהו מול ריאל
גם טרקוורטיסטה עדיין חסר לפחות שחקן אחד לשלישייה המרכזית. אבל כן, אין ספק שזה הפתרון המתאים ביותר למערך
אנחנו יכולים לעלות בכיף אפילו עם גאטוזו-פירלו-בואטנג כל עוד יש מישהו שיוצר התקפות ומבלגן את הגנת היריב.
Berlusconi: "I asked Del Piero to come to Milan" t a few minutes ago the prime minister Silvio Berlusconi: "After the race, I went in the locker room to congratulate everyone and especially with Del Piero - Berlusconi has revealed. I told him that he knew he the contract expires and then I offered to come to Milan. It 's a great champion, maybe he could end his career at Milan. " http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx
כמובן שכל זה חלק מההזיות של ברלוסקוני ולא יתממש בחיים. אבל נראה לי שהוא החליק על הראש, למה שלא נביא גם את זאנטי לעונת פרישה אצלנו. דל פיירו הוא אגדה שאני מאוד מעריך, אך רק המחשבה על כך שהוא לובש את התלבושת של מילאן גורמת לי (ובטח גם לאוהדי יובה) בחילה. יאללה, עוד כמה שעות שני המועדונים המצליחים ביותר יעלו על כר הדשא בסן סירו. טיאגו סילבה יחזור בוודאות להרכב, אבאטה ימלא את מקומו של אנטוניני ורונאלדיניו יחליף כנראה את רוביניו. אצל מוריניו לא יהיו שינויים בהרכב. FORZA MILAN
מצד אחד הוא עשה עבודה טובה מבחינה הגנתית, שזה מה שבאמת חשוב כמגן. מצד שני, הוא היה סתמי מאוד ולא תרם דבר בהתקפה ובהנעת הכדור (בין אם למסור טוב לשחקן פנוי ובין אם להוות אופציית מסירה לשחקן שמחזיק בכדור), שזה די חשוב לשחקן שרוצה להיות שחקן הרכב בקבוצה שהיא אחת הטובות בעולם. שחקן עם כישורים מעניינים שטוב אולי עבור ההרכב של מילאן כיום - אבל לא עבור ההרכב של מילאן שאנחנו רוצים לראות. יהיה נחמד מאוד לראות אותו מתפתח לשחקן שאנחנו רוצים שיהיה, אבל עד אז...
Pippo is incredible, Ibrahimovic said. He has to play more because if someone is doing well they deserve it. I feel freer with Pippo because I can move more. When I play with the Brazilians instead I feel more obliged to stay in the area. האם זלאטן יגרום לקרע בינו לפאטו, ביניו ודיניו? עריכה: איברהימוביץ' ממשיך להיות בכותרות ולא בגלל דברים חיוביים. האימון היומי הופסק בעקבות קטטה בין אונייוו ל... זלאטן. איברה ביצוע תיקול על האמריקאי שלא אהב אותו. כתגובה השניים התחילו לפתוח ת'פה אחד על השני שמהר מאוד גלש לקטטה בין השניים. אלגרי החליט בשל כך להפסיק את האימון.