מילאן 2010/2011 :: סקודטו ראשון זה 7 שנים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י 亚历山大帕托, ‏4/7/10.

1. Yoavzruya Member

מנגד, הוא גם לא קשר התקפי בדיוק. הוא יותר קשר מרכזי באמצע-כשלפי דעתי בהגנה הוא היה עד כה מצוין, לי אישית לא זכור מישהו שעבר אותו(עזבו רגע בצד שזה היה מול קבוצות לא חזקות) הוא היה מצוין שמר חזק והוא מהיר מאוד, גם התקפית הוא תורם המון.
    גאטוזו? החזרה ההזויה משהו שלו פתאום ליכולת ה"אדירה" שלו מפעם קצת לא.. איך נגיד.. עובדת עלי. אל תתנו לכמה משחקים להטעות אתכם-מול ריאל הוא לא יחזיק. בטח לא כשהוא כבר בן 32.
    לא קונה את הקאמבק לכאורה שלו, הוא שחקן גמור שכבר איבד את זה.

בנוגע לסיידורף, תעשו לי טובה.. תחסכו את השטויות כגון:"הוא נולד למשחקים האלה", וכו', הוא בן 34, לא זז מטר, עייף, חלש, מאבד כדורים בכמות מסחרית, תוקע קישור נאמבר וואן בקבוצה שלנו, הקשר הכי חלש אצלנו כיום. לא ממש מאמין שמול ריאל החזקה הוא פתאום יתעורר לחיים, כשמול קייבו פארמה וכו' הוא מסריח כל דקה בה הוא משחק. בקישור המרכזי הוא איום ואפילו מחריד, העמדה היחידה שבה ראיתי אותו משחק טוב הייתה מאחורי החלוצים מול אייאקס, אבל יש את דיניו שפייבוריטי לפתוח שם.
    תפנימו כבר את המשוואה, זה לא הגיוני , לא טוב, לא בריא לפתוח עם 2 שחקנים כל כך איטיים בקישור, ועוד שניהם גם ממש מבוגרים. פירלו-סיידורף ביחד זו הסיבה ל-למה הקישור שלנו תקוע חזק. על גאטוזו אולי תתווכחו, אני מעדיף במקומו את אמברו או פלאמיני(לא מול ריאל במצב כיום שהוא ממש לא הסתגל לכלום ולא קיבל את הצ'אנסים). מרכז שדה של גאטוזו-פירלו-סיידורף=אונס טוטאלי מצד הקישור של המדרידאים. אתם באמת רוצים להכניס אותם למשוואה של שחקני קישור כמו אלונסו, לאס, וחדירה? מרכז שדה של גאטוזו-פירלו-בואטנג, נראה לי בהרבה יותר סביר, כשגם אז היתרון אצל ריאל בבירור.

נערך לאחרונה ב: ‏19/10/10
  2. רפאל Member

יש סיכוי למצוא בקופת האצטדיון כרטיס ביום המשחק של אינטר - מילאן?

3. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

סיכוי קרוב לאפס.

אם יש לך עוד שאלות, יש דיון בשביל זה.

http://www.asoccer.co.il/index.php?showtopic=22911

נערך לאחרונה ב: ‏21/10/10
  4. עודד (אוהד הצלחות) Member

לקרוא ולא להאמין

football-italia..net/oct23g.html

כמה פנינות חכמה "זה היה יום רע... מילאן יכולה להתמודד עם כל קבוצה באיטליה ובאירופה"
    "אם הייתי חושב אחרת, הייתי מוריד את שחקני האיכות ומעלה את הטנקים"

והשיא "למשחק הבא אעלה עם אותו הרכב"

5. 亚历山大帕托 Member

"יש לנו קבוצה לא טובה שיכולה להפסיד בכל יום נתון.
    לא יודע מה חשבתי כשהעליתי את השחקנים האלה בהרכב.

למשחק הבא הם שרופים."

יותר טוב?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏24/10/10
  6. עודד (אוהד הצלחות) Member

למה על מי נראה לך ולא שהוא עובד כשהוא אומר ש"זה היה יום רע"? ומה הקשר בין לבין ההבטחה, שסותרת דברים קודמים, שההרכב יפתח במשחק הבא? מה רע ב"היה משחק לא מוצלח, אנחנו נפיק את הלקחים ונשנה מה שצריך?"

זה לא שפירלו ושות' נשרפים על משחק אחד, כל העולם ואחותו יודעים שהקישור של גמור

נערך לאחרונה ב: ‏24/10/10
  7. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

נגד נאפולי אני כמעט בטוח שאלגרי לא יעמוד בהבטחתו ויעשה מספר שינויים שחלקם נחוצים.
    -אביאטי כשיר וישנם סיכויים גבוהים שנראה אותו בהרכב על חשבון אמליה.
    -טיאגו סילבה גם כן כשיר ויוריד את בונרה לספסל.
    -אבאטה צפוי להחליף את זמברוטה שנפצע קלות באימון לפני יומיים.
    -אלגרי ירצה לתת לרונאלדיניו מנוחה ורוביניו צפוי להחליפו, למרות שדיניו כתב בטוויטר שהוא יפתח ביום שני, השינוי הזה אומר שנחזור ל 4-3-3 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx .

8. zoharco Member

אלגרי במהלך הראיון היום על גאטוזו- The formal notice for Gattuso: "Even though it warned, will play tomorrow, I think the best training."

מישהו יודע על מה רינו קיבל אזהרה?

9. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלגרי פירסם את רשימת 20 השחקנים שיטוסו לסן- פאולו, ישנם לא מעט הפתעות:
    Abbiati, Amelia, Roma,
    Antonini, Bonera, Montelongo, Nesta, Oddo, Papastathopoulos, Yepes,
    Boateng, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Strasser,
    Ibrahimovic, Inzaghi, Pato, Robinho.
    Unavailable: Abate, Jankulovski, Thiago Silva, Zambrotta, Ambrosini, Ronaldinho.
    Not called up: Onyewu, Oduamadi.

קו ההגנה שלנו מחר יחסר מספר שחקנים משמעותיים. את טיאגו סילבה עדיין לא רוצים לסכן, כשבנוסף אליו גם זמברוטה ואבאטה נמצאים ברשימת הנעדרים.

10. Yoavzruya Member

אבאטה לא איזה חסרון גדול להגנה, אף פעם לא החזקתי מהשחקן הזה ככלום. אין לו כשרון טכניקה או מסירות, אשכרה שחקן כלומניק שרק יודע לרוץ. לא מתאים לרמות שלנו. כמגן ימני האופציות שנותרו למשחק מחר הן בונרה פאפא אודו או מונטלונגו, כשבונרה ופאפא כנראה בכל מקרה ישחקו אחד בלם ואחד מהם מגן ימני. אני אישית הייתי רוצה לראות מה מונטלונגו הזה שווה.

11. 亚历山大帕托 Member

צבירת צהובים.

12. k_700 Member

במקרה ממש במקרה העברתי לדקות האחרונות המשמימות במשחק שלכם היום מול יובה ובמקרה זכיתי לראות בדקה ה94 את גדול הצוללנים בהיסטוריה, אינזאגי צולל במקצוענות בדקה ה94 בניסיון להוציא פנדל.

אני חייב להגיד שזה היה כל כך מקצועני שכמעט האמנתי לו, ורק בהילוך חוזר הבנתי שהוא הפיל אותי בפח.

אז AGENT ORANGE מה התירוץ? הוא בעצם לא צלל הוא רק ניסה להגן על עצמו אל מול המגנים האימתניים של יובה?

אגב, השיפוט אצלכם נראה הרבה יותר טוב מהשיפוט באנגליה, נראה שההתמודדות רבת השנים עם צוללנים כדוגמת אינזאגי בהחלט פיתחה אצלהם יכולת הבנה טובה יותר של המשחק.

אצלנו למשל, רק היום קלאטנברג שם זין על תפיסה בשתי ידיים ברורה על נאני ברחבה, כנראה רק בגלל שזה נאני שרגיל לצלול.

אז מה אתם אומרים על טרייד?

13. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

אפילו פאביו קארסה אמר שאם פיפו לא היה בנבדל (והוא אכן היה, ככה שאל תדבר אלינו בזלזול שכזה) אז סיסוקו היה מוענש ומילאן הייתה מקבלת פנדל.

14. 亚历山大帕托 Member

:aaarofl: באת לפה וכתבת את כל ההודעה הארוכה הזאת כי קצת לכלכתי על שחקן שמשתין בקשת על כל הקבוצה שלך. ומה בחרת? את המקרה הזה? עד שאשכרה מקצצים את פיפו ללא מגע בכדור, לזה אתה נטפל?! פנדל של 100% כמו שהוא יודע לסחוט. אלמלא הנבדל...

15. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

אמנם מילאן איכזבה אתמול נגד יובנטוס אבל אי אפשר להשאר אדישים להשקעה של הקורבה סוד:
    http://www.curvasudmilano.it/images/phocagallery/milan_juventus/thumbs/phoca_thumb_l_milan%20juventus%201.Xxx
    http://www.curvasudmilano.it/images/phocagallery/milan_juventus/thumbs/phoca_thumb_l_milan%20juventus%202.Xxx
    http://www.curvasudmilano.it/images/phocagallery/milan_juventus/thumbs/phoca_thumb_l_milan%20juventus%209.Xxx
    http://www.curvasudmilano.it/images/phocagallery/milan_juventus/thumbs/phoca_thumb_l_milan%20juventus%2012.Xxx
    http://www.curvasudmilano.it/images/phocagallery/milan_juventus/thumbs/phoca_thumb_l_milan%20juventus%2014.Xxx

מדהים!