כל חיבור בין מטראצי/סמואל/קיבו/קורדובה (שכחתי מישהו?) פחות טוב בעיניי כצמד בודד לעומת סילבה-נסטה. מילאניסטה - כן, תודה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
אנטוניני הוא המגן הכי טוב שלנו העונה. מה הטעם לנהל איתך דיון אם אתה לא מעורה במצבנו? להזכירך, ב-2007 זכינו עם יאנקולובסקי ואודו.
Nereo Rocco ככה אתה מקבל אורחים בפורום שלך? ישר משתלח בהם? ההודעות שלי מנותקות מהמציאות? הן עובדתיות, המספרים נכונים ואתה מוזמן לבדוק. ההודעה שלך סתמית. yonmu גולים הם גולים. ל'האשים' אותו שרובם רק בפנדלים זה לחפש בקטנות. ואני לא בטוח שאפילו חצי מהם היו בפנדלים אגב. 1. רונאלדיניו כופה על מילאן מערך 4-3-3 שלא מתאים לה. זו החלטה של מאמן, מה רונאלדיניו אשם בזה? הוא יכול לשחק עם רוני וזלאטן, או עם חמישה קשרים וחלוץ. מערך זה מאמן, לא הבנתי מה זה קשור לשחקן. 2. רונאלדיניו מכריח את פאטו לשחק כחלוץ ימני וזה לא מתאים לו. כנ"ל פה. 3. רונאלדיניו שחקן שכל המשחק צריך לעבור דרכו ולהיות בנוי עליו ולכן הוא צריך לשחק טוב כל משחק ולא לפי מצבי רוח משתנים. יש שחקן בעולם שטוב בכל משחק? אני לא מבין. 4. רונאלדיניו לא עושה שום לחת או עוזר בהגנה. הוא כן עושה הגנה לפרקים, אבל שחקנים כמוהו, וכמו מסי, רונאלדו ועוד לא עושים הגנה בדרך כלל. הם שומרים כוחות להתקפה. 5. רונאלדיניו לא מופיע מול קבוצות גדולות ושוב, בגלל שהוא פליימייקר בלעדי, זה תוקע את כל הקבוצה. ב-1:2 של מילאן על רומא הוא כבש ובישל, ב-1:2 של מילאן על פיורנטינה הוא בישל את שני השערים, ב-0:3 על יובנטוס הוא כבש צמד, ב-0:1 על פיורנטינה הוא היה המצטיין וכבש, בהפסד ליונייטד הוא כבש. לא מספיק? ברור לי ששנאתכם כלפיו לא מגיעה על סמך יכולתו על המגרש. את הקדנציה שלו במילאן עד כה אפשר לסכם במילה אחת - הצלחה.
לא אכפת לי אם אתה אורח, עובר אורח או דייר ותיק. אתה מדבר שטויות וקובע "עובדות" על סמך דברים שאין לי מושג מאיפה אתה שולף אותם. קיוויתי ודי ציפיתי שתזכיר את המשחק מול יובנטוס, כי זאת ההוכחה החותכת שאו שלא צפית בכלל במשחקים של מילאן, או שסתם אין לך מושג. רונאלדיניו נתן באותו משחק תצוגה מחרידה על-פי כל מדד שלא מחשיב דחיקות לשער. אתה מדבר שטויות ו/או משקר. קישטה.
המגנים היו החוליה החלשה שלנו אז, במיוחד יאנקולובסקי, אבל על זה חיפה שאר ההרכב שאם ייראה נכון, יש לנו סיכוי.
משקר? http://www.youtube.com/watch?v=9YYjaqz0YvE על פיורנטינה http://www.youtube.com/watch?v=hn8TZIsAx6g על יובנטוס http://www.youtube.com/watch?v=YRwTc0Apans על פיורנטינה עוד אחד http://www.youtube.com/watch?v=Eke602glMLs על רומא אפשר לראות בכל התקצירים שהוא היה מעורב בכל התקפה. ואגב, כאחד שדי עוקב אחריו, ראיתי בלייב את כל המשחקים הללו ועוד. ה'קישטא' שלך לא מעליב אותי. הספקתי לראות עם מי אני מדבר.
בטח שאני אאשים אותו אם הגולים שלו הם בפנדלים. את אותם גולים פירלו או סידורף יכלו לכבוש גם אם הוא לא היה על המגרש. זה שהוא בועט פנדלים לא הופך אותו לשחקן טוב יותר, רק משפר לו את הסטטיסטיקה. 1&2. רונאלדיניו טוב = פאטו הרבה פחות טוב. שווה את זה? לא לדעתי. וזה לא פוגע רק בפאטו. בלי רונאלדיניו פאטו (ומילאן בכללי) ישחקו טוב יותר במערך מתאים יותר. 3. יש הבדל בין שחקן שכל הכדורים עוברים תמיד דרכו לבין סתם פליימייקר. רונאלדיניו שחקן שתמיד מקבל את הכדור, ולכן כשהוא נראה רע זה דופק את כל הקבוצה ואין שום אלטרנטיבה. חוץ מזה שבימים הרגילים שלו הוא גם מאבד המון כדורים ואיזה כדור או שתיים יוצאים טוב ומסדרים שער ובישול, בימים שבהם הוא רע זה נראה זוועה ואין לנו שום דבר אחר להציע. 4. רונאלדיניו מאבד כדור ומסתכל על השחקן שרץ איתו. מסי מאבד ורץ אחרי השחקן או לפחות עושה לחץ על ההגנה. זה שהוןא לא יכול לרוץ הרבה כי הוא שמן זה לא סיבה לשחקן כמו בטלן. 5. בכלל לא מספיק. מול היונייטד הוא היה זוועתי לגמרי (עם כל הכבוד לשער והבישול, הוא איבד מאה כדורים) ומול אינטר הוא לא עשה שום דבר בשתי המשחקים, רק הסתכל על מאיקון דורס את האגף שלו.
טייקר תהיה ענייני. רונאלדיניו הוא כישלון אחד גדול במילאן ונמצא שם מלכתחילה לא כי אנצ'לוטי ביקש אותו (לראייה הוא כמעט סופסל כל העונה האחרונה של המאמן) אלא כי הנשיא פנטז על זה בלילות כמו משוגע, יכול להיות גם שכל מהלך החתמתו של לאונרדו מלבד סיבות כלכליות היה בשביל לשלב את השחקן טוב יותר במערכת, לראייה העונה מלבד המשחק המשקר מול לצ'ה הוא חזר להרגלים הישנים שלו, לעשרות איבודי הכדור שלו, לחוסר תנועה שלו על המגרש ובעיקר היותו חור גדול והסיבה המרכזית לשיטת ה-4-3-3 הלא מועילה והלא מתאימה לחומר השחקנים הראוי. כל יום שהוא לא חותם על חוזה חדש הוא יום של תקווה בעבורי. הדבר הכי חשוב הוא לתת לפאטו יותר ביטוי מאשר לסרטן הזה.
גאושו נראה כמו הצלחה במילאן (ואכן, לא חסרים לו אוהדים באיטליה, כמו ברלוסקה עצמו) מכיוון שהוא לוקח את המקום של אחד מעושי המשחק, זה שמבשל בעיקר ומייצר מצבים לשערים. זה שהוא עושה את זה בלי לרוץ הרבה, לא אומר שהוא הצלחה גדולה. אני אהיה קצת רחמן ואגיד שהיו לו משחקים טובים (אני זוכר את הדרבי שבו הבקיע בנגיחה) אבל תגיד לי, הוא זכה באיזה תואר עם מילאן? זה לא אותו בחור ששיחק בברסלונה ונתן הופעות גדולות נגדנו באותה עונה (נדמה לי זה היה ב2004 ו2005). ציפיתי לשחקן הרבה יותר טוב...עובדה שהוא לא הוזמן לנבחרת ברזיל כבר שנה וחצי.
לא הצלחה ולא כישלון - רונאלדיניו מראה במילאן יכולה סבירה ומעלה. אם הציפיות שלך ממנו היו גבוהות יותר אז כאן כבר הטעות היא שלך - רונאלדיניו השמין והתחיל לסבול מפציעות עוד בעונה האחרונה שלו בברצלונה, הוא רחוק מלהיות מקצוען. אכן, העובדה שהוא משחק בהליכה כלל לא נעימה לעין ואחרי שהוא מאבד כדור הוא לא רץ ונלחם כדי להשיב אותו. אבל רונאלדיניו עדיין שחקן טוב עם ראיית משחק כמעט מושלמת. לא מזמן הוא בישל לזלאטן בכדור חכם מאוד לתוך הרחבה. אולי מוטב שישחק במרכז ולא באגף. הסטט' שלו לא רעה בכלל. אבל הוא לא יהיה זה שיכריע את רבע גמר ליגת האלופות לטובתה של מילאן, כבר חלפו הימים האלה שהוא רקד על המגרש ואי-אפשר היה לעצור אותו. זה צריך להיות התפקיד של פאטו או זלאטן. בכל-מקרה, עם או בלי רונאלדיניו, אני דווקא חושב שחומר השחקנים של מילאן מתאים יותר למערך 4-3-3 (רוביניו, פאטו וזלאטן בחוד כשמאחוריהם יש את שלושה מבין בואטנג, פירלו, גאטוסו וסיידרוף). איך היית מרכיב את מערך ה-4-4-2?
Nesta תסתכל שוב פעם על הסטטיסטיקה שהבאתי. 12 שערים ו-14 בישולים, איך אפשר להגיד שהוא כישלון? אני לא מבין את זה. מילא תגיד שהוא חרא מחוץ למגרש, בליין, זיין וכו', אבל הבנאדם מביא קבלות יותר מכל שחקן אחר במילאן מאז שהוא בקבוצה. cazzo עם החומר של העונה שעברה אפשר להאשים אותו שמילאן לא זכתה בכלום? הוא עשה את שלו מבחינה אישית. עם בוריילו והונטלאאר שלא התאקלם, ופאטו שבקושי היה על המגרש כדי לעזור לו, מילאן נתנה עונה יפה. תראה איפה יובנטוס סיימה השנה היא מבחן גדול עבור רונאלדיניו. יש לו צוות נהדר. אם ייכשל העונה זה משהו אחר. בלי קשר, אלגרי לא מביא כלום למילאן, ויהיה לה קשה להתחרות באינטר עם מאמן כזה. לא רואה שיטת משחק, לא רואה טביעת אצבע של מאמן, לא סתם הכדורגל של מילאן אפור. ותגיד לי אם לך זה נראה הגיוני שקאקא זומן לנבחרת אחרי העונה שעברה ורונאלדיניו (ועזוב שנאה רגע), שהיה בורג מרכזי בעונה טובה של מילאן, הושאר בחוץ? לא סתם דונגה חטף ביקורות. חטף ושילם בהדחה בגלל כדורגל שלא מאפיין את ברזיל.
אז מה עם הסטטיסטיקה? היא משקרת, הוא לא הופיע במשחקים הגדולים אלא להפך הוא נעלם. הקבלת החלטות שלו משובשת ונוראית וכמה בישולים ושערים מבעיטות עונשין (והיו לו כמה החטאות של בעיטות מזלזלות שנותר רק לתפוס את הראש) לא ישנו את דעתי. הוא ממוצע ולא יותר מזה, הוא לא באנקר בהרכב והלוואי שלאלגרי יהיה את הביצים להמשיך לספסל אותו כמו שהיה לאנצ'לוטי. נראה לי שלא ראית כדורגל בעונה שעברה, אכן מילאן הייתה נוראית בעונה שעברה הרבה תודות למאמן שלה אבל מה הקשר ליובנטוס? זה המדד שלך? יובנטוס שעברה את אחת העונות הנוראיות שלה בהיסטוריה, לזה אתה רוצה להשוות? אלגרי הוא מאמן טוב ואני מרוצה ממנו פחות או יותר, מילאן נראית לפחות בעבורי טוב יותר מהעונה שעברה. יש סדר טקטי ומשחקים כמו נגד אינטר ןמנצ'סטר יונייטד לא יחזרו איתו.
אני לא מאשים אותו, אני מאשים את ברלוסקוני שאונן עליו בלילות והתעקש להביא אותו. "הוא את שלו עשה" לא מספק אותי, כאילו עשה את המינימום ועשה טובה... בגלל החומר של העונה השעברה והעונות האחרונות יש לו מקום בהרכב והוא נותן את מה שהוא יכול, אבל מההופעות שלו בליגה הספרדית הייתי מצפה ליותר, או שאפשר להסביר רחת את זה שבאיטליה קשה לשחקנים מסוימים בהתקפה. ב2003 שריבאלדו שיחק במילאן, הוא היה פחות או יותר באותו מצב, שחקן מבריק שעבר את השיא שלו אבל הוא לא שיחק יותר מהברזילאי הנוכחי שיש לנו בקבוצה כי אז היה את פירלו, גאטוזו, סיידורף ורוי קושטה בשיא. בגלל שמילאן נראת כל כך בינונית, אז שחקן מוכשר שלא רץ נראה הכי טוב בקבוצה. לא יודע איך קאקה שיחק במדריד (אני מאמין שלא עלה על הציפיות), אבל גאושו היה בורג מרכזי בעונה סבירה מאוד של מילאן. ככה זה שיש לך הנהלה שבונה על מקום שלישי. שניהם לא היו עושים את ההבדל במונדיאל של ברזיל, אבל זה כבר דיון אחר.... אגב אני ממש לא אופטימי וחושב שאלגרי עם החומר שהנהלה נותנת לו, יפוטר או יעזוב.